ALLT ÄR SÅ VACKERT MED TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR

Visst är det härlig med äkta kärlek som folk så gärna vill önska sig då och även folk är så tokig idag att de önskar möta på sin tvillingsjäl my twin soul, så sött så vackert med äkta kärlek, så galen kan folk vara idag, att de önskar sig problem som alla har sett hur jag har det nu, men jag kan även se hur hon har det just nu.

Hur tror ni hon har det just nu?

Hon som mötte på sin tvillingsjäl SOM LADE NADA PRATADE SÅ SÖTT OM DÅ. Hur tror ni hon har det idag?

JAG VET HUR HON HAR DET IDAG ingen skulle önska sig att vara i hennes kläder idag då. De skulle inte ens vilja byta med henne idag som hon känner och mår idag som började så fint när de var unga fann den rätta i livet.

MEN DÅ VISSTE HON INTE ATT HON HADE MÖTT PÅ SIN TVILLINGSJÄL DÅ  Hon hade inte en aning om det att hon mött på sin twin soul överhuvudtaget utan de fann varandra och träffades på praktiken hon hade då. De var så unga då när hon mötte på sin twin soul och KÄNDE SÅ MYCKET KÄRLEK  OCH LEK som man känner från männen då man känner glädje och kärlek då.

Men det gick inte så långt tid så träffade hon på honom när hon gick på gymnasiet och han följde med henne hela tiden FÖR DE VAR SÅ KÄRA I VARANDRA. Han var med på studentbalen såklart då. Han följde henne hela tiden då och en del utlandsresor blev det då, men även inom Sverige reste de mycket då, men de flyttade ihop tidigt då och hittade en lägenhet då och hade mycket kul och skämt ihop då. Hon kunde verkligen liva upp honom med sina skämt de kunde köra mot varandra då. DE HADE EN JÄTTEFIN RELATION DÅ.

De hittade en bättre lägenhet efter ett tag då, men de levde i 9 år ihop med sin tvillingsjäl och DE BÖRJADE PLANERA ATT GIFTA SIG DÅ. Hon väntade så länge på att han skulle vilja gifta sig fast de var så ung, men hon ville bara gifta sig så. De kom till förlovningen tillslut och även ATT DE BÖRJADE PLANERA ATT GIFTA SIG DÅ. De hade börjat att planera för det de var på väg att gifta sig då och hade stora planer ATT DE BÖRJADE PLANERA BRÖLLOP.

MEN SEN KOM STORA SMÄLLEN DÅ NÄR GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ DEM BÅDA TVÅ. Jag minns att hon hade lagt ut foton på Facebook. Jag såg på hennes foto att fotot såg så mörkt ut och ögonen var så mörk. Det var som att tittade in i döden på dem båda två, men tänkte inte så mycket på det för jag hade samma sak med min twin soul då. Jag såg hur våra ögon var inte så glad då utan mörka som dem då, men jag såg vart klockan var slagen för henne då och även för honom för de såg inte glad ut längre UTAN EN MASSA MÖRKER RUNT DEM DÅ.

Det blev pannkaka av allt då för han lämnade henne som männen gör då för då ska GUD GE KÄRLEK TILL LANDET, då mår männen så himla dåligt så han kan inte vara kvar då, men det blev en fruktansvärd tid för henne för hon blev sjuk av allt då, men det tar som aldrig slut då. Jag är så less på er som ser twin soul så förbannat fint, men DET ÄR INTE ALLS SÅ FINT är inte alls så fint som hon har det idag. Hon var den lite lugnare tjejen innan det hände då. Hon ville ha lugnt runt sig och speciellt när hon var barn ville hon ha det lugnt och tryggt runt sig. Det var samma i skolan så sökte vi skolor som var lugn, men där halkade vi ibland då för många klasser kan vara så stimmiga och hon ville ha en lugn klass för att kunna koncentrera sig då. Jag fick flytta henne några gånger från skolan för det var för stökigt då. Hon passade inte så bra på dagis då, men hon fick sluta där och fick vara  hemma i sin miljö då. Hon fixade gymnasiet. Hon har alltid haft vänner då. 

De måste börja gå tillbaka till varandra då, men han har kommit och gått nu och HON ÄR SJUK och vill bara dö hela tiden nu när han inte är där hos henne. Hon kan inte vara själv ens då utan sjuk när han vandrar fram och tillbaka och jag är också sjuk och jag förstår henne, men det går inte skaka från sig känslan då. JAG HADE SÅ MYCKET KOLL PÅ DEM när de började att gå och såg vad som hände med dem sen GUD hade öppnat dem som bara blev mer och mer pannkaka. Jag tänkte när ska detta ta slut för jag höll på att bli tokig på SOM HADE EN SÅN VACKER FRAMTID FRAMFÖR SIG, men får bara värre och värre sen han hade öppnat hjärtat på henne.

JAG HAR HAFT KOLL PÅ DEM OCH VET ATT DE ÄR ÄKTA TVILLINGSJÄLAR för hon har förändrats så mycket sen han öppnade henne man känner inte igen hennes gamla ja då utan en helt annan kvinna då som har ett helt annat sätt då som har FÖRÄNDRATS ENORMT I MINA ÖGON DÅ, men hon är inte lätt att göra med nu samma med mig vi blir inte så lätt att göra med sen GUD har öppnat oss för hon ska gå med folket då och samma han går med folket som GUD kan se från honom hur folk är idag.

Han börjat visa upp hur landet har det nu och hon dras till problem landet har då, men han visar hur männen är i landet som inte har haft dessa problem utan en lugn kille då SOM HAR FÖRÄNDRATS SÅ MYCKET sen GUD öppnade honom och går där männen har problem.De har inte haft ett enda problem då, men när GUD ÖPPNAT DEM, DÅ ÄR BÅDA SJUK som jag så arg på.

Folk som tror på söta sagor, att möta på sin tvillingsjäl för jag kan se från mig själv och henne då hur det är. Jag har trott hos dem är att allt bra, men vilken tur att de inte har som mig då, men de gick och visa upp ungdomarna hur de har det FÖR HON OCH HAN BLEV SÅ FÖRÄNDRAD DÅ som vem som helst kan se. De som vill se sanningen om twin soul nu de kan se vilka vi är nu, men de som inte vill se sanningen kommer lura i en massa folk en massa lögner om tvillingsjälar som inte kan något om det MEN VI KAN ALLT OM HUR DE FUNGERAR DÅ. vi kan allt om hur de fungerar då.

Vilket skit vi får då när vi kommer till jorden och den enda NI KAN FRÅGA ÄR LADY NADA, men hon lever inte ens på jorden nu, men hon sa att det är mycket bättre hemma än att möta dem på jorden för det blir så mycket problem NÄR VI FICK SOM VI FICK I SVERIGE DÅ. Hur vi fick då det är ett land som jag vill inte tillbaka till, men jag hörde på henne med att Sverige var inte så populärt då, men det är tur att hon har mig att prata med då för annars vet jag inte vad hon har gjort nu för jag ser hur hon mår nu, men de måste gå tillbaka och och samarbeta med allt då MEN HON ÄR SJUK hon är sjuk och jag skulle inte ens önska min värsta ovän det som hon har det nu.

Folk får skriva hur mycket fint de vill om twin soularna som står mig upp i halsen nu för jag ser hur det är på riktigt då.Jag gick också på den lögnen förut tills jag såg SANNINGEN OM TVILLINGSJÄLARNA SOM GUD INTE VILLE VISA UPP och det kan jag förstå att han vill inte visa upp detta, men jag är inte tyst om det för folk ska  inte sitta be och önska sig en tvillingsjäl, men vill folk ha problem som GUD sa, så kan han inte göra så mycket åt det, men vi är bara arbetare som ni har hört,MEN VI MÅSTE KÄNNA ÄKTA KÄRLEK NÄR VI MÖTS. Jag kände själv den energin från min tvillingsjäl och jag förstå att hon kände som mig då äkta kärlek för jag minns hur det var när hon mötte honom. De kunde inte vara isär då utan de träffades för det mesta varje dag då, men även hade svårt att åka från honom om hon måste ut och åka så ville hon att han var med då. De kunde inte skiljas från varandra och jag minns hur det var han var så unga båda två, men kan kunde bli så ledsen ibland och var rädd att förlora henne då, men nu är det upp och ner hon är sjuk nu när de lever som de gör nu och klarar sig inte utan honom då. Hon säger själv att hon är så sjuk nu när de hamna i den här konflikten då, men det är bara honom för henne då, men har testat se åt annan men det är svårt att göra det för det är bara honom för henne då

Nu är jag arg på folk som skriver så mycket om oss och KAN INTE ETT DYFT OM DET, men jag vet vad jag pratar om då, att ingen skulle vilja möta på problem vi  i har nu, men folk skulle stänga igen varje sida på internet om de såg hur det är då ATT VI BLIR SÅ SJUK INOMBORDS när vi lever skilda och en del kan tycka att det är väl bara att gå vidare då, men så enkelt är det inte med tvillingsjälarna för de måste leva ihop då genom att de dras till varandra då. DET GÅR INTE GÅ VIDARE MED NÅGON ANNAN DÅ de ska leva ihop hela livet då. De ska hjälpas åt nu. DE HAR VISAT UPP NU visat upp vad landet har för problem nu.

Det ser inte kul ut menA HAN ÄNDRADES OM PÅ EN GÅNG SEN GUD hade öppnat honom.JAG KÄNNER INTE IGEN HONOM SEN HAN HADE ÖPPNAT HONOM för han visade upp bara problem när han hade förändrats då.

Men sen ska ha förändrats igen som de sa då, ATT HAN SKA ÄNDRA OM IGEN OCH BLI SOM DET VAR FRÅN BÖRJAN DÅ, men GUD öppnade dem efter mig då. Han hade kunnat tagit det när de nyss hade mötts då, MEN HAN VÄNTADE TILLS JAG HADE TRÄFFAT MIN TVILLINGSJÄL för att hjälpa henne då annars har jag inte kunnat förstå något när hon fått detta problem då.

Men nu kan jag hjälpa henne för de ska leva ihop då, men GUD väntade tills jag hade öppnats, men även sa till henne ATT HON LEVER MED SIN TVILLINGSJÄL FÖR ATT FÖRVARNA DÅ innan de hade öppnat då.Jag minns jag hälsade det till henne då, att hon lever med sin tvillingsjäl och hälsade från Lady Nada, men även GUD var och skrev till henne när hon fick en del problem då.

MEN GUD HAR OSS jag kunde även skriva om det för annars har jag städat bort min tvillingsjäl när han började visa upp knäppa saker då för att inte stänga av honom då. Han kan bli så sjuk då. Men han som jag skriver om nu ÄR SJUK MED OCH MÅSTE FÅ DEM ATT KOMMUNICERA IGEN, men jag har förstått varför jag har fått lärt mig så mycket om det, men även för att skydda henne nu för nu skulle jag kunna säga till henne att släpp honom som hon vägrar att göra då. Hon blir lugn när han kommer till henne då. HON LUGNAR NER SIG DÅ för hon har så himla ont i sitt hjärta och mår så dåligt NÄR DE HAR SKILSMÄSSAN DÅ Hon kan inte gå vidare då.

MEN HON HAR ÄNDRATS OM SÅ MYCKET som jag själv ser är inte samma person sen GUD öppnade henne och mig att vi är inte som förut då. Jag kan se hon är så himla arg på allt som jag är nu, men hon är en annan människa ser jag, men hon går för Sverige har jag förstått då. Vi har gått och visat upp en massa problem då, men nu är hon sjuk och det går inte ta bort den känslan för jag vet hur det är då. Det går inte skaka av den känslan alls då, men jag kan förstå varför GUD måste ha oss då, men även att han har mig som ett skydd då när hon startar igång när han har öppnat hjärtat då. HON BÖRJADE FÖRÄNDRATS EFTER DET och kände inte igen henne som hon var förut då, MEN HON GÅR ÖPPEN NU, så GUD kan följa henne hela tiden nu.

GUD ser även honom hur han gör och hur landet lider så  mycket då. Han ser honom genom dem då som jag vill få slut på nu MEN JAG KAN FÖRSTÅ ATT JAG FICK LÄRA MIG MYCKET OM TVILLINGSJÄLAR.Jag fick lära mig om det för att kunna skydda henne med som jag skyddar mig själv då. Jag kan inte läsa på en enda sida på internet om tvillingsjälar då FÖR DE SKRIVER INTE RÄTT DÅ. 

Jag halkade på det tills jag träffade på GUD OCH BIG PROTECTION, DÅ SÅG JAG VAD FEL OCH BAKVÄNT DET VAR DÅ. Jag kunde inte hitta information på internet för jag såg att ingen kunde den här biten om TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ INTE ENS BIG PROTECTION KUNDE DE INTE ALLS ELLER VEM SOM STYR OSS KUNDE DE INTE ALLS DÅ.

JAG VAR TVUNGEN ATT LÄRA MIG AV LADY NADA SÅ som har en hemma då, men även av min BIG PROTECTION som kan allt om tvillingsjälar för han är en själv då och då kan han allt så klart då, men jag blev så lurad på så många sidor då. Hur de skrev om oss. Det enda som stämde det var att vi måste gå tillbaka till varandra att vi vill leva ihop hela livet, men det var bara det som stämde då. De kunde inget om männen ens då de har bara liv med oss då.

Jag  blev sur på allt som trodde det var så rosen sött allt då, men sen har jag sett hur det är och jag ser från dem nu och följt dem hela tiden då från början tillslut då och såg även den förändring som blir då GUD öppnar hjärtat på dem då. JAG SÅG ATT ALLT BLEV SÅ MÖRKT RUNT DEM DÅ, men såg vart klockan var slagen då, att nu har han öppnat hjärtat på henne och honom då.

Jag såg efter vad som hade hänt då och hur det var innan med dem då MEN HON FICK EN UPP OCH NEDVÄND VÄRLD I SVERIGE för båda fick ett knepigt beteende då, men även att han ska ge kärlek till landet då och då var han borta från henne och jag minns mycket väl att han började lite innan, att jag kände inte igen honom då, men sen brakade det till och de blev inte som som det var förut då. JAG ÄR SÅ ARG PÅ DETTA jag mår så dåligt av det, men han ska förändrats och ska gå tillbak då.

JAG SÅG IGÅR ATT DET VAR EN MASSA LJUS RUNT HANS HUVUD  för han  mådde så dåligt då, sa de då, men såg en bild av honom att han mådde inte bra då utan en massa mörker runt honom då, men sen så skickade GUD mig en bild på honom att han höll på att förändras FÖR DET VAR BARA LJUS RUNT HONOM DÅ SOM GJORDE MIG GLAD DÅ för att få slut på allt lidande då.

Men folk tror att det är så sött, men det är inte det, MEN DET ÄR KÄRLEKSFULL NÄR VI MÖTTS sen brakar det när GUD har ett finger med i spelt då som retar mig på då. Jag såg min tvillingsjäl jag hade nyss träffas då kunde inte prata med mig för DÅ VAR HAN SJUK och såg ibland på hans ögon hur han mådde då. Jag såg en gång att hans ögon var tårögd då när frågade vad det var, men han sa det var inget då, men jag vet vad det var då.

Men jag har sett så mycket av twin soul då och sett hur vi får lida då när vi hamnar som vi gör nu. VI ÄR SJUK OCH HAR ONT I HJÄRTAT OCH VILL DÖ för det mesta när man lever skilda åt. Det är bara 1 man som gäller då och folk kan tycka att det går väl gå vidare med en annan man som jag hade önskat när jag ser hur det är då, men det går inte det alls då utan de dras till varandra då FÖR DE HÖR IHOP MED VARANDRA DÅ.

Folk tycker att det är så fint att TRÄFFA ÄKTA KÄRLEK SOM VI GÖR DÅ, men vilka problem vi kan få då till och med det får vi fast folk tror att vi är som andra då, men vi är inte som andra då. Vi börjar visar upp hur andra är då och då vänds allt upp och ner och allt känns skrämmande då när man trodde de var som andra då.

Men de ska ändra om igen och inte vara som andra då UTAN VISA SOM DE GJORDE NÄR DE MÖTTES DÅ. De går tillbaka då och jag såg en gång att min twin soul var inte som han brukar vara den lugna goa mannen jag mött, men hans ögon var så konstig då MEN HAN GÅR ÖPPEN SÅKLART, GUD kan se männen hur de är då. Jag kände inte igen honom den gången, men nu kände mer igenom honom, men han har visat upp hur deras män är då och gick som lighter då, men nu hade han ändrats igen så jag hoppas det kommer ta slut snart nu för jag vill bara ha lugnt nu och även med dem då, att de får lika lugnt som de hade det då.

Det sliter på oss nu jag måste skriva om männen jag har sett så mycke hur de är nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.