ALLT ÄR SÅ VACKERT MED TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR BIG PROTECTION – PROTECTION.

VISST ÄR DET FIN MED TVILLINGSJÄLAR ,som folk så gärna  önska sig då, och även folk är så tokig idag, önskar möta på sin tvillingsjäl my twin soul, så sött så vackert med äkta kärlek, så galen kan folk vara idag, att de önskar sig problem, som alla har sett, hur jag har det nu, men jag kan även se hur hon har det just nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är min-dotter-birgitta-andlig-inspiration4.pngHUR HAR HON IDAG?

Linn som mötte på sin tvillingsjäl, SOM LADE NADA PRATADE SÅ SÖTT OM DÅ. Hur tror ni hon har det idag?

JAG VET HUR LINN HAR DET IDAG, ingen skulle önska sig att vara i hennes kläder idag då. Folk skulle inte ens vilja byta med henne idag, som hon känner och mår idag, som började så fint när de var unga fann den rätta i livet.  ÄKTA KÄRLEK.

MEN DÅ VISSTE LINN INTE ATT HON HADE MÖTT PÅ SIN TVILLINGSJÄL DÅ Hon hade inte en aning om det, att hon mött på sin twin soul överhuvudtaget ,utan fann varandra och träffades på praktiken hon hade då. De var så unga när hon mötte på sin twin soul ,och KÄNDE SÅ MYCKET KÄRLEK OCH LEK, som man känner från männen då, man känner glädje och kärlek då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45fd213fdadb1615158f98ae8488f506.gifMen det gick inte så långt tid ,så träffade Linn på Niklas när hon gick på gymnasiet ,och han följde med henne hela tiden FÖR DE VAR SÅ KÄRA I VARANDRA. Niklas var med på studentbalen såklart då. Han följde henne hela tiden då, och en del utlandsresor blev det då, men även inom Sverige reste de mycket då. Men de flyttade ihop tidigt då ,och hittade en lägenhet och hade mycket kul ihop och skämt ihop. Linn kunde verkligen liva upp Niklas med sina skämt, de kunde köra mot varandra då. DE HADE EN JÄTTEFIN RELATION DÅ. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d22fb165de687938ba84d93935fde655.jpgDe hittade en bättre lägenhet efter ett tag då, men levde i 9 år ihop med sin tvillingsjäl, BÖRJADE PLANERA ATT GIFTA SIG DÅ.

Hon väntade så länge på han, att han vill gifta sig fast var så ung. Men hon ville bara gifta sig. LINN OCH NIKLAS FÖRLOVADE SIG TILLSLUT OCH ÄVEN BÖRJADE PLANERA ATT GIFTA SIG DÅ. De hade börjat att planera för det, var på väg att gifta sig då ,och hade stora planer  BÖRJADE PLANERA BRÖLLOP.

MEN SEN KOM STORA SMÄLLEN DÅ NÄR GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ DEM BÅDA TVÅ. Jag minns att Linn hade lagt ut foton på Facebook. Jag såg på hennes foto såg, så mörkt ut och ögonen var så mörk. Det var som att tittade in i döden på dem båda två. Men tänkte inte så mycket på det, jag hade samma sak med min twin soul då. Jag såg våra ögon såg ut, var inte så glad då utan mörka som dem.

Men såg vart klockan var slagen för henne då ,och även för honom, såg inte glad ut. MEN HAR HAFT KUL IHOP TILLS SMÄLLEN KOM FÖR DEM. SVERIGE JAG HATAR ALLT DÅUTAN EN MASSA MÖRKER RUNT DEM DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-3.jpgDet blev pannkaka av allt då, Niklas lämnade Linn, som männen gör ,MEN SKADAR LINNS LIV OCH NIKLAS LIV.

GUD GER KÄRLEK TILL LANDET, HAN TAR KVINNANS ENERGI OCH MÄNNENS ENERGI, OCH GER ENERGI FRÅN GUD, då mår männen så himla dåligt, så han kan inte vara kvar då.

Men det blev fruktansvärd tid för Linn, för hon blev sjuk av allt då, men det tar aldrig slut då. Jag är så less på er ,som ser twin soul så förbannat fint, men DET ÄR INTE ALLS SÅ FINT, som hon har det idag. Linn fick ett helvete ,men ingen mamma önskar det. Men är arg varje dag på skit Sverige ,hon får lida av det. 

LINN VAR LUGN INNAN DET HÄNDE DÅ. Hon ville ha lugnt runt sig, och speciellt när hon var barn ville hon ha det lugnt och tryggt runt sig. Det var samma i skolan, så sökte vi skolor, som var lugn, men där halkade vi ibland, för många klasser kan vara så stimmiga, och hon ville ha lugn klass, för att kunna koncentrera sig då.

JAG FICK FLYTTA LINN FRÅN STIMMIGA KLASSER, HAR SVÅRT ATT KONCENTRERA SIG NÄR BARNEN BRÅKAR DÅ. Jag fick flytta henne några gånger från skolan, var för stökigt då. Linn passade inte så bra på dagis då, men hon fick sluta där och fick vara  hemma i sin miljö då.

Linn fixade gymnasiet. Hon har alltid haft vänner då. LINN SKA HA DEN BÄSTA STUDENTEN AV ALLA ELEVER, HON HAR KÄMPAT I MÅL, från första klass ,tills hon stod på trappan och tog studenten.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 046a191be972b7af384a0ecf6a68369e.jpgMEN MAMMA HADE ETT MÅL MED LINN SÅKLART KLARA STUDENTEN. Hon fick välja sin vackra långklänning. Men rosa och fin med bara armar. Var figursydd. Var lite öppen bak. Men hon fick snöra underklänningen hårt. Men klänningen var lite vid, men såg ut som gamla tiden med tyg på tyg. Men var mycket tyg i i den.

Men vi gick ner till butiken den gången, LINN FICK VÄLJA DEN VACKRA KLÄNNINGEN SJÄLV HON VILLE HA SÅKLART. Men fanns mycket vackra klänningar att prova där. Men hon hittar en klänning, hon var så vacker i den. Hon som äger butiken fick jobba med klänningen hennes. Linn är lång ,men lade upp exat sydde om lite grann, så den passar perfekt. Men såg ut som en brudklänning, så vacker var klänningen. HON SÅG UT SOM EN PRINSESSA I KLÄNNINGEN. Men fin och vacker, men kostar en del tusen ,men ska kosta när Linn klarar av värsta tiden. Studenten. HON ÄR VÄRD ALLT, DEN VÄGEN HON TOG TILLS HON TOG STUDENTEN. 

LINN ARBETAR VARJE DAG. Hon är ledig ibland. Men Linn snokar fram, arbete efter arbete, så tar hon arbetet. Men hon går med Sverige. Jag gillar inte alla jobb, men hon sliter ut sig min fina vackra dotter. Hon tog skolan igen efter studenten. Men lärde sig vården. Har även gått små kurser inom andra yrken. Hon snokar fram kurser genom landet då. 

MEN VI LEVER I ETT SKIT SAMHÄLLEN, SVERIGE ÄR HEMSKT LAND ATT FÖDAS I. Vi får lida av landet, har så mycket konstigt för sig. Men vi föds i Sverige, som är inget kul jobb vi fick, men Linn blev lidande ,och även jag blev lidande av skit landet. Men vi ska jobba med landet problem. 

Men vem får lida då???????? Kan ni räkna ut, hon lider och jag och pappa hennes lider av skit land, vi föds i. Men Niklas fick lida av skit landet, kolla på dem nu. Men hjälpa till räcka ut en hand det finns inte ens i folks hjärna ens ,när jag måste lämna Anders ,då fick jag enorma problem att lämna han. VI HAR ETT KNÄPPLAND, SOM TAR ALDRIG SLUT ENS.

Men vi har ett hemskt och fruktansvärt land ,att räcka fram handen hjälpa till ,kommer från destruktiv förhållande då. LINN LIDER AV OSS NÄR VI GÅR IN I KONFLIKTER, hon lider av oss när vi försöker dela på oss. Men fick hon problem och föräldrar problem, som måste bo kvar i lägenheten då. Men vi har ett mål med landet. Men vi fick enorma problem med hela landet då. 

De måste börja gå tillbaka till varandra då, men han har kommit och gått nu ,och HON ÄR SJUK och vill bara dö hela tiden nu, när han inte är där hos henne. Linn kan inte vara själv ens då utan sjuk när han vandrar fram och tillbaka, och jag är också sjuk och jag förstår henne, men det går inte skaka från sig känslan då. 

JAG HADE SÅ MYCKET KOLL PÅ DEM, när de började att gå, och såg vad som hände med dem. GUD hade öppnat dem, som bara blev mer och mer pannkaka. Jag tänkte när ska detta ta slut jag höll på att bli tokig på det, SOM HADE EN SÅN VACKER FRAMTID FRAMFÖR SIG, men får bara värre och värre när han hade öppnat hjärtat på Niklas och Linn.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpgMEN SKIT SAMHÄLLET SOM LINN FÅR LIDA AV när ingen smart räddar mammas lägenhet ,och pappa skulle lämna mamma. Men mamma och pappa har rätt att söka lägenhet som andra gör. När har problem med destruktivt förhållande, då har rätt att ge rätta hjälpen.

ANDERS VAR TILL PSYKOLOGEN, men jag sitter med han. Anders blev sjuk den gången. Men han hör mitt och Anders problem. Men ser ,att jag kan mycket vi pratar länge med han. Men visar Anders söker egen lägenhet när han bråkar med mig, genom att jag får problem att arbeta. Men kan bo kvar i min lägenhet. Men måste ha lugn och ro kommer från destruktivt förhållande.

Han frågar om Anders kan lugna ner sig. Anders vill bo med mig. Men sa som det var, bråkar ena dagen, men önskar även jag att han löser det. Men älskar Anders ,men inte hans bråk som tar knäcken på mig. Men sitter och jobbar med människor ,som tar död på mig och bråkar hela tiden. Jag måste leva lugn och ro utan bråk. JAG MÅSTE BO KVAR RÅD FRÅN PSYKOLOGEN.

Men lät så fint, men så enkelt att skilja sig. Jag var iväg och pratar även jag när Anders och jag skulle lämna varandra. Men fick sämsta råd den gången. Han var så arg, men har inte jobbat med sig själv, men han kommer från Finland, och arg som ett bi. Men Anders var lugn och pratar lugnt. Men sett hur psykologer är.

Men måste dit barnens påhitt, som känner mig ,vem jag söker hjälp hos. När ingen fattar, jag ringer medium eller andra som kan se hjälper mig. Men vill få råd ,och visa mig hur jag ska leva då. Men råd från dem, ger jag inte mycket för då. MEN LÄRT MIG SE HJÄLP I SAMHÄLLET ,SOM KAN LUGNA MIG ,MEN SÖKER DEN HJÄLPEN.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0e854669.jpg

 TAROTKORT. Men lärde mig i Göteborg lätta vägen. När jag flyttar hem ,då hittar jag Leo han är fjärrskådare, han jobbar som medium idag ,men han ser, han har den gåvan. NÄR JAG VAR UNG, DÅ HITTAR JAG HJÄLP FRÅN FJÄRRSKÅDARE LEO KAFFEKOPPEN MARGIT. Såg allt i kaffekoppen. Men de var duktig att se. Men frågar som kan vägleda mig såklart. När man hittar vägledning i samhället, då ser man vart man ska söka hjälp. TAR KONTAKT SOM JAG LITAR PÅ. Men ser idag ,men vem kan lita på, som sitter och vägleder idag. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8e31dc385460932481281b350f4bd17a.jpgNEJ, JAG FÖRLORAR MIN LÄGENHET NÄR INGEN HJÄLPER MIG.  

MEN FATTAR INTE SOCIALA, fattar inte vilket knäppt folk, vi fick framför oss då ,som måste rädda Linns föräldrar. LINN FICK LIDA AV ALLT ,NÄR SAMHÄLLET GÖR ENORMA PROBLEM MOT OSS.

Hon måste ha den platsen att gå till träffa mamma när hon vill. Men mamma fick flytta från stan, och bor liten bit bort. Men kan inte springa så fort när hon blev sjuk av samhället. MEN MAMMA LEVER AV STRESS NÄR LINN LEVER ,SÅ GALET FRÅN SIN DOTTER. MÅSTE HÅLLA KOLL HELA TIDEN.

KAN RINGA MITT I NATTEN, DÅ FÅR MAN ÅKA DIT ELLER PRATAR MED LINN PÅ MOBILEN LUGNAR HENNE. MEN HAR ETT SAMHÄLLE SOM SKADAR MIN DOTTER. 

Men måste ta bilen fort in till stan. Linn blev rädd för mycket saker när hon blev ensam en tid, känner sig otrygg. Men hittar Linn sitter i trappen ,och är rädd för spöken där. Men vi måste hinna dit till henne. Fick sova hos henne när hon fick värre för henne. Vi måste ha kontakt hela tiden. MEN FÖRR, DÅ KUNDE JAG GÅ NER TILL LINN UTAN PROBLEM, BOR NÄRA VARANDRA DÅ.

Men barnen och Anders fick problem när Kewan dök upp. Men fick enorma problem att rädda mig. Jag blev galen måste springa till England när hans energi drog igång. KEWAN HAR ENERGI OCH BARNEN OCH ANDERS FICK LIDA AV DET. Men Kewan var inte klar ens, men han sitter och bläddrar på Facebook.

Men satt utan pengar måste jobba i England. Men hittar mig på Facebook, men fick enorma problem den gången. Han kommer och går och blir sjuk ,som männen blir. Men GUD har börjat med Kurdistan, SOM FAMILJEN FÅR LIDA AV.  Men hatar allt ,vilken soppa jag hamnar i. Barnen fick lida av det. 

Men ångrar än idag Facebook , skulle aldrig skaffa det. MEN INGEN KAN SE MIG RÄDDA MIN LÄGENHET, NÄR JAG FICK PROBLEM MED KEWAN. Men fick sämsta hjälp ,som måste leva även jag från destruktivt förhållande. Men ingen har hjärna ens att tänka ,som kommer från sociala, men fick problem med galningar ,som måste fråga om hjälp ,när lägenheten höll på att falla dag för dag.

Men galningar unga tjejer ,som var så galen och kall. Men hittar på så mycket tok, jobba svart som kommer från sociala. Tjejerna var galen, lade fram från Stockholm journalen från dem. Har problem kropp, men öppnar inte ens och läser om mig. Men sitter kallt på stolen i köket, och hittar på knäppa saker. Men pratar om konton och allt tok. Jag jobbar vitt. Men har aldrig mött så galna tjejer från sociala. Måste skilja mig fattas pengar för mig. Men lever destruktivt förhållande. TJEJERNA ÄR BLIND, SOM MÅSTE HA STOR HJÄLP, BYGGER UPP NY ENERGI. SÅ FUNGERAR PAR SOM LEVER SÅ. HAR INGEN KUNSKAP OM DET. 

Men kan inte människor ens, hitta på så mycket tok. Men Linn är så less på mig och pappas bråk. Men tjejerna leder familjen baklänges. VI FICK SKIT HJÄLP. Men folk är så chockad av tjejer ,som gör så fula saker mot mig. Men ingen förstå dem, som måste få hjälp en tid.

MEN VAR ENERGI LÖS EFTER ANDERS BRÅK ,HAR ALDIRG UPPLEVT DET. Men måste leva ensam bygga ny energi, ta tillbaka kraften igen. Men tjejerna kan testa det ,som jag går igenom, då har fått lärt sig en läxa. Men lärt par, som dyker upp från destruktivt förhållande.

MEN KVINNORNA DÖR SOM LEVER SÅ. Men ser idag att många kvinnor dör, som lever destruktivt förhållande. Men jag blev sjuk efter bråk utan hjälp, men testade ta mitt liv. Men Anders dyker upp hemma ,då var jag ner och kolla platsen. Vatten lätt att göra det. BARNEN VAR RÄDD, NÄR HÖR ATT MAMMA KAN FÖRSVINNA EFTER DÅLIG HJÄLP. 

MEN LINN FICK LIDA AV GALINGARNA, MIN DOTTER FICK ETT HELVET EFTER SOCIALAS TOK. Mamma höll på dö, Linn andra barnen höll på förlora sin mamma. Men mamma har barnen framför sig. Men tänker på dem jämt. Men den här gången ,då var hon på väg att försvinna när hon lever destruktiv förhållande. 

Lite hjälp ,genom att hyran var så dyr. Men måste lämna Anders ,som fattar inte så unga tjejer ens. Men kan få prova på själv destruktivt förhållande ,då ska jag prata med dem. Men var ung och borta ,som ska hjälpa mig en tid. Men måste rädda min lägenhet. MEN HAR GJORT SÅ MYCKET FEL TJEJERNA. Jag måste leva själv en tid. Men fick tips från andra att flytta till bra miljö. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 3847f286a91ae7ae83e4ef6aab05d5af.jpgJAG HAR HAFT KOLL PÅ DEM, OCH VET ATT DE ÄR ÄKTA TVILLINGSJÄLAR, för hon har förändrats så mycket sen han öppnade henne, men känner inte igen hennes gamla jag då.

Hon är en helt annan kvinna då, som har ett helt annat sätt då, som har FÖRÄNDRATS ENORMT I MINA ÖGON DÅ, men hon är inte lätt att göra med nu, samma med mig, vi blir inte så lätt att göra med sen GUD har öppnat oss. MEN VISAR UPP SVERIGE ,men hittar mycket i landets gömmor. Har hittat runt sjukvården hjälper folk, men även sociala. Landet gör så mycket fel när ekonomin skydda folk, då är dålig att hjälpa folk. 

Hon ska gå med folket då, och samma han går med folket. GUD kan se från honom, hur folk är idag. HAN SER ALLT FRÅN DEM. 

Han börjat visa upp, hur landet har det nu ,och hon dras till problem landet har då, men han visar hur männen är i landet. Han har inte haft dessa problem utan en lugn kille då ,SOM HAR FÖRÄNDRATS SÅ MYCKET sen GUD öppnade honom, och går där männen har problem. De har inte haft ett enda problem då, men NÄR GUD ÖPPNAT DEM, DÅ ÄR BÅDA SJUK, som jag så arg på.

Folk som tror på söta sagor, att möta på sin tvillingsjäl. Jag kan se från mig själv och henne då, hur det är. Jag ser hos dem, de gick och visa upp ungdomarna, hur de har det ,FÖR HON OCH HAN BLEV SÅ FÖRÄNDRAD DÅ ,som vem som helst kan se. De som vill se sanningen om twin soul nu ,de kan se vilka vi är nu, som inte vill se sanningen kommer lura i en massa folk en massa lögner om tvillingsjälar, som inte kan något om det. MEN VI KAN ALLT OM HUR DE FUNGERAR DÅ. Vi kan allt om hur de fungerar då.

Vilket skit vi får då när vi kommer till jorden ,och den enda NI KAN FRÅGA ÄR LADY NADA, men hon lever inte ens på jorden nu. Hon sa att det är mycket bättre hemma än att möta dem på jorden, det blir så mycket problem NÄR VI FICK SOM VI FICK I SVERIGE DÅ.

Hur vi fick då ,det är ett land som jag vill inte tillbaka till, men jag hörde på henne med, att Sverige var inte så populärt då. Det är tur att Linn har mig att prata med, annars vet jag inte vad hon har gjort nu. Jag ser hur hon mår nu, men måste gå tillbaka, och samarbeta med allt då. MEN HON ÄR SJUK ,och jag skulle inte ens önska min värsta ovän det ,som hon har det nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är min-mellersta-dotter-birgitta-andlig-inspiration3.pngJAG HAR TVÅ DÖTTRAR TILL ,SOM SOCIALA HAR SKADAT SÅ MYCKET. YASMINE MÅR SÅ HIMLA DÅLIGT  när jag fick så dålig hjälp från sociala. Hon går hos psykolog efter skit hjälp jag fick. Men Yasmine bor i Norge, som tar hand om varandra än skit Sverige. Men hon har svårt med Anders när han är arg. Men kommer fram mer och mer Anders. Men fick prata med Yasmine när hon tänkte sova på hotell, genom att slippa bråk med Anders. Hon var rädd om barnen. Men pratar med Anders om det. Men lovar vara lugn och snäll. MEN MÅSTE GÖRA RÄTT LÄMNA ANDERS ,SOM BLEV PROBLEM MED ALLT. MEN TÄNKER PÅ BARNEN. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45fd213fdadb1615158f98ae8488f506.gifYASMINE HAR TAGIT SIG FRAM I LIVET LÄRT SIG HITTA RÄTTA VÄGEN. Men lyssnar på mamma ,men kliver på och följer sitt hjärta  tar sig fram genom livet. Men gått klar skolan i Sverige ,men fick fin student även hon. Men Yasmine valde lite annat när hon tog studenten. Men mormor levde på den tiden, men fick fin student med fina kläder som hör till. YASMINE VAR VÄRD ALLT NÄR MAN TAR STUDENTEN ,DÅ SKA HON VARA VACKER SOM ANDRA TJEJER. 

YASMINE VAR SÅ VACKER NÄR HON TOG STUDENTEN. Men hon gick den väg, som hon kände var rätt. Men hon klarar av skolan.

Yasmine fick välja själv, som Linn såklart. Men var så vacker när hon tog studenten. Men folk levde på den tiden. Folk var med och fira hennes student. MEN MAMMA VAR LYCKLIG, NÄR HON STOD PÅ TRAPPAN KLARAT STUDENTEN MED BETYG SOM HÖR TILL. Men Yasmine firar ,som aldrig förr. Jag vill att Yasmine bor hemma, så länge hon vill. Men Nathalie sa, att hon lämnar inte mamma. Hon är så mamma kär.

MEN YASMINE RESER OCH RESER SER VÄRLDEN. Men älskar att resa, men Yasmine försvinner mer och mer tills hon bor i Norge. Men Nathalie hade fel. Hon har lätt  att hitta arbete. Men sitter inte fast när hon letar det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dabac3668dd6843f6707bc13452f7bb0.jpgYASMINE HITTAR LARS.  Men hittar kille men fick 2 barn. Men barnen är lika vacker som Yasmine. Kille och tjej ,men kommer 1 kille i släkten. Men vi är tjejer som föder tjejer. Men älskar mina barn och barnbarn. Men går 3 år skolan i Norge.

Men Yasmine mår så dålig av mig ,så hon har problem i relationen. Men lämnar sin kille flyttar från han. Men hade köpt radhus allt bra, men så börjar Yasmine mår dåligt av allt. Yasmine kan bli så sjuk när jag har problem. Men hon är känslig. MEN JAG HATAR ALLT IDAG NÄR JAG SER HUR SOCIALA GÖR MOT MIN FAMILJ. Jag tänkte göra som barnen ville lämna Anders från bråk och konflikter.

Men tänker på barnen bästa men även barnbarns bästa. Men sociala förstör min familj, så sjukt av dem göra som de gör. Men mamma tänkte lämna Anders ,och måste ha lite hjälp med ekonomi. Hyran var så dyr, och Anders och jag delar på allt. Men han tog hyran och jag det andra då. När jag ser tillbaka, då har aldrig ens testat att skilja mig ,när jag fick så enorma problem med ekonomin. MEN FICK EKONOMSKA PROBLEM FRÅN SKILMÄSSAN. Men skiljer mig förut utan problem. Men nu fick jag knäpp hjälp runt mig. 

Lägenheten small ,när tjejer fattar inte lite hjälp ,så knäpp var tjejerna. Jag har varit i Stockholm, fick råd hur jag ska jobba då. Jag ska hålla på med mitt eget ,som är hälsa för mig. Eget företag kan styra min dag. MEN SKA SLUTA PÅ SOCILA NÄR KAN INTE HJÄLPA FOLK LEVA IGEN.

Yasmine slutar pratar med mig. Men får sämre och sämre kontakt med henne. Hon blir sjuk av all skit sociala gav mig. SOCIALA FÖRSTÖR MIN KONATK MED MIN DOTTER, SOM BEHÖVER MIG. Men mina barn lider av skit hjälp jag fick. Men blir skadad av allt nu. Yasmine har problem hon bor i Norge, har egen familj att ta hand om. Men min familj fick en stor reva i ekonomin. Vem ska betala den hemska hyran jag fick ,genom att blev sjuk den gången. MEN BRUKAR BETALA EXAKT HYRAN DATUM. 

Men ingen fattar från sociala destruktivt förhållande. Men måste ha stor hjälp att leva igen. Men var ingen vanlig relation lätt att lämna då. Men destruktiv förhållande måste man få hjälp hela vägen. Men bygger upp eget liv. DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE ,DÅ MÅSTE MAN FÅ HJÄLP HELA VÄGEN BYGGA NY ENERGI. Men är fattig på energi, men måste leva ensam en tid tills man kommer tillbaka igen. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 23e7f0d3025408f2118860550d1a6653.jpgYASMINE ÄR SJUK AV  SOCIALA  tjejerna  ska jobba med folk fattar inte det. Men så sjuk var tjejerna, som min familj fick lida av. Men barnen höll på att förlora mamma när sa NEJ. Men barnbarnen förlorar mormor.

Men har inte ens testat skilja mig. ALDRIG TESTAT SKILJA MIG. MEN LIDER AV DEN SKIT HJÄLP JAG FICK. 

Men har lämnat männen förut utan problem. Men nu blev pannkaka av allt. MEN BARNEN FICK EN SMÄLL AV DEM. Men har väll inte egen familj ens ,genom att förstår inte det. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är min-c3a4ldre-dotter-birgitta-andlig-inspiraton.pngMEN HAR EN DOTTER TILL NATHALIE ,SOM MÅR DÅLIGT AV SOCILA GÖR MOT MAMMA HENNES. Men fick svårt att skydda mig när hon bor i Göteborg. Hon mår inte bra av allt social gör mot mig. Men hon vill mamma ska leva utan konflikter. Jag skulle skilja mig som folk gör. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45fd213fdadb1615158f98ae8488f506.gifNATHALIE HAR GÅTT EN ANNAN VÄG I LIVET. Men klarar av grundskolan. Men även sökte gymnasiet som alla måste gå, genom att få ett arbete. Men utan skolan kommer man ingen vart. Men hon var skoltrött ,som många kan bli när har gått 9 år. Men hon knatar på ändå och åkte till skolan. Men på schemat fanns sy och väva sticka och virka, som hör till det. Men fanns vanliga ämnen inräknat. Men var så trött att gå till skolan. Hon orkar inte gå klart allt. Men hon klarar sig ändå fast hon hoppar av. Hon hittar lite arbete.

Men öppnar McDonald’s, hon var först som fick jobb där. Hon var så duktig att ta hand om en del saker där. Nathalie var först av alla, som fick arbete där. Hon var bra på att organisera ,när folk vill ha hjälp där. Men hon gick fram på en gång ,och visar hur det ska vara  då. NATHALIE HAR ÖGON FÖR ORGANISERA HON ÄR BRA PÅ DET. Men folk gillar när hon jobbar där. Hon fick beröm av folk. Men hon var ung på den tiden. 

NATHALIE VILL TILL GÖTEBORG HON HAR SIN PAPPA DÄR. Hon sökte en del arbeten. Hon kämpar på som alla måste göra då. Men pappa har restaurang, men var där en del hjälpte han. Hon var lite rädd för att stå i kassan. Men en dag ,då tog hon den vägen och sökte arbete på Willys.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ddc8bc957baf5b620967693aee427d57.jpgNATHALIE MÖTTE SAMIR OCH FICK BARN. HON HAR TVÅ BARN.  Men sökte inom vården ta hand om äldre människor ,men sliter ut sig, folk som jobbar där. Men hon älskar äldre människor och äldre älskar Nathalie. Men hon älskar att jobba att hjälp dem.

Men äldre kan nästan inte vara utan Nathalie är för snäll. Men vägrar ta annan personal när Nathalie dök upp. Men blev sur en del äldre män och kvinnor, när andra ska ta hand om dem. Men vart är Nathalie????? Men personalen blir less, tjatar om Nathalie. Men hon har ett gott hjärta med äldre människor ,och äldre gillar henne såklart. ÄLDRE ÄLSKAR NÄR NATHALIE JOBBAR DÄR. 

Men tog skolan tillslut, men har gått 2 år undersköterska. Hon vill vara där fast mamma ser hon sliter och är trött.  Men hon tog den vägen men gillar jobba med äldre människor. NATHALIE KAN TA SKOLA ,SOM PASSAR HENNE. Men bäst att göra som passar bäst. Hon vill röra sig men gillar rörlig jobb. Nathalie lämnar Samir, hon vill söka andra vägar, hitta män som är lättsam. 

Men mammas arbete passar inte henne. Men sitter mycket vid datorn. NAHALIE HAR PROBLEM IDAG NÄR MAMMA FICK SÅ DÅLIGT HJÄLP BARA SKILJA SIG. Hon mår så dåligt av sociala gjorde, så fula saker mot mamma. Hon höll på förlora mamma när fick så dåligt hjälp. Men tror kan lämna Anders, genom att vi lever destruktivt förhållande. Men vill få hjälp med hyran ,som var dyr.

Men dyrt att skilja sig. Men tog chansen skilja mig, men blev pannkaka av allt när jag vill ha lugn och ro. Nathalie var sjuk som Yasmine pratar inte med mig. Men hon fick inte åka upp till mamma och kolla allt då. MÅR DÅLIGT AV ALLT. ANDERS KONFLIKTER OCH BRÅK.  

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0f0a481884fcb189f1411a9614fee7c3.jpgNATHALIE TOG TÅGET UPP TILLSLUT ,men var så arg på allt runt mig. Men mamma ska inte bo där. Men hon såg, hur jag har det med dåligt hjälp. Hon försöker rätta till för mig.

Men sett Nathalie arg förut ,men nu var hon ,så arg på alla runt mig. Men såg felen som vill ta mig från allt då. Men känner barnen bryr sig om mig. LINN OCH NATHALIE MÅSTE HJÄLPA MIG. Men fick det jobbigt att fixa en del saker nu. När folk är urdålig att skydda lägenheten. 

MAMMA LEVER BARA I KONFLIKTER OCH BRÅK OCH HOT FRÅN ANDERS. Nathalie försöker rädda mig. Men barnen blir galen på mig, men kryper tillbaka till Anders.  Linn är så less på bråk och hot och konflikter, han ringer Linn men bråkar hela tiden med mamma och mamma ska nå fram ,om det vanligaste vi pratar om ,så kan Anders bli galen. Linn är så trött på bråk, vill ha lugn och ro runt mig fast är pappa hennes. MEN MÅSTE FÅ HJÄLP ATT DELA PÅ SIG DÅ. BARNEN BLIR LESS PÅ BRÅKEN OCH KONFLIKTER. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är do-not-forsake-me-image.jpgFolk får skriva hur mycket fint de vill om twin soul ,som står mig upp i halsen nu, jag ser hur det är på riktigt då. Jag gick också på den lögnen förut, tills jag såg SANNINGEN OM TVILLINGSJÄLARNA, SOM GUD INTE VILLE VISA UPP och, det kan jag förstå ,att han vill inte visa upp detta. 

Jag är inte tyst om det. Folk ber och önska sig en tvillingsjäl, men vill folk ha problem som GUD sa, så kan han inte göra så mycket åt det, men vi är bara arbetare som ni har hört. MEN VI MÅSTE KÄNNA ÄKTA KÄRLEK NÄR VI MÖTS. Jag kände själv den energin från min tvillingsjäl ,och jag förstå att hon kände som mig då, äkta kärlek. Jag minns hur det var när hon mötte honom.

De kunde inte vara isär då, utan träffades för det mesta varje dag då, men även hade svårt att åka från Niklas. När Linn måste ut och åka, då ville hon att han var med henne. De kunde inte skiljas från varandra, och jag minns när det var så ung båda två. Men kunde bli så ledsen ibland ,och var rädd att förlora Linn då, men nu är det upp och ner. PANNKAKA BARA PROBLEM FÖR DEM. 

Linn är sjuk när de lever som de gör nu ,och klarar sig inte utan Nicklas då. Hon säger själv, att hon är så sjuk när de hamna i den här konflikten då. Men det är bara Niklas för henne då, men har testat se åt annan ,men det är svårt att göra det. Linn ser bara honom. LINN ÄLSKAR NIKLAS, MEN DÅ ÄR DET HAN FÖR HENNE. 

Nu är jag arg på folk, som skriver så mycket om oss ,och KAN INTE ETT DYFT OM DET, men jag vet vad jag pratar om då, att ingen skulle vilja möta på problem vi har nu. Folk skulle stänga igen varje sida på internet om de såg hur det är då, ATT HON BLIR SÅ SJUK INOMBORDS när Niklas och Linn lever skilda från varandra. Folk tycker  att det är väl bara att gå vidare då, men så enkelt är det inte med tvillingsjälarna.

Måste leva ihop som blir bäst för dem tillhör varandra , genom att de dras till varandra då. DET GÅR INTE GÅ VIDARE MED NÅGON ANNAN KVINNA DÅ ska leva ihop hela livet då. De ska hjälpas åt nu. DE HAR VISAT UPP NU, vad landet har för problem nu.

Det ser inte kul ut , HAN ÄNDRADES OM PÅ EN GÅNG NÄR GUD hade öppnat honom. JAG KÄNNER INTE IGEN HONOM SEN HAN HADE ÖPPNAT HONOM, han visade upp bara problem när han hade förändrats då.

Men sen ska ha förändrats igen som de sa då, ATT HAN SKA ÄNDRA OM IGEN ,OCH BLI SOM DET VAR FRÅN BÖRJAN. Men GUD öppnade dem efter mig då. Han hade kunnat tagit det när de nyss hade mötts då, MEN HAN VÄNTADE TILLS JAG HADE TRÄFFAT MIN TVILLINGSJÄL, han har en plan föräldrar som måste ändra om då. Barnen är dålig att hjälpa föräldrarna idag. Men har ändrat om från gamla tiden, när föräldrar fick hjälp. Måste ändra om för föräldrar ,så kan ta hjälp från dem.

JAG OCH ANDERS FÖRÄLDRAR HJÄLPER VI, SOM MÅSTE HA HJÄLP. Hjälper föräldrarna, som måste ha hjälp med, genom att stanna hemma ,så länge föräldrarna vill. Det har ändrats om så mycket idag. Men föräldrar får sämre hjälp idag, och måste ändra om för dem. Roland pappa till Anders, fick hjälp av oss ,som var 94 år. Han körde bil, men måste få hjälp med saker, han klarar av sämre.

Han hade hus klippa gräset ,eller snön hjälp med huset rensa till han. Anne-Marie  mamma till Anders, hon bodde i en lägenhet var lika gammal, som Roland. Hon fick hjälp från Anders städa eller andra saker. Men hon tog in mer hjälp, genom att fylla ut allt hon måste ta hjälp av då. HON BODDE HEMMA LÄNGE HJÄLP FRÅN OLIKA HÅLL. 

Hon orkar inte bo hemma, hon åkte mellan korttidshem. Men tillslut orkar hon inte längre vara hemma. Hon var så trött ,hon hade alla fel och värk i kroppen. Men Anne-Marie valde allt själv folk runt som hjälper henne. Men lever på äldre boende, är inte kul ens ,bäst att bo hemma i sin miljö. ÄLDRE MÅR BÄST VILA NÄR DE VILL, SOVA NÄR DE VILL. ÄTA MAT SOM KAN STYRA LÄTTA SAKER ATT LAGA TILLS SIG SJÄLV.  

Men nu kan jag hjälpa henne för de ska leva ihop då, men GUD väntade tills jag hade öppnats, men även sa till henne ATT HON LEVER MED SIN TVILLINGSJÄL ,FÖR ATT FÖRVARNA HENNE, innan de hade öppnat då. Jag minns jag hälsade det till henne då, att hon lever med sin tvillingsjäl, och hälsade från Lady Nada, men även GUD, var och skrev till henne, när hon fick en del problem då.

MEN GUD HAR OSS ,jag kunde även skriva om det för annars har jag städat bort min tvillingsjäl när han började visa upp knäppa saker då, för att inte stänga av honom då. Han kan bli så sjuk då. Men han som jag skriver om nu ÄR SJUK MED OCH MÅSTE FÅ DEM ATT KOMMUNICERA IGEN, men även skydda henne nu. Jag kan säga till henne att släpp honom, som hon vägrar att göra då. Hon blir lugn när han kommer till henne då. HON LUGNAR NER SIG DÅ. Hon har så himla ont i sitt hjärta, och mår så dåligt NÄR DE HAR SKILSMÄSSAN. Hon kan inte gå vidare då.

MEN LINN HAR ÄNDRATS OM SÅ MYCKET KOMMER FRÅN FÖRÄLDRAS DÅLIGA HJÄLP, NÄR SKA SKILJA SIG. MEN SOCILA GÖR ENORMA FEL Ser är inte samma person sen GUD öppnade henne. Jag kan se hon är så himla arg på allt, som jag är nu, men hon är en annan människa, ser jag. Men Linn går och visar upp  Sverige, har jag förstått då. Vi har gått och visat upp en massa problem då. Men nu är hon sjuk, och det går inte ta bort den känslan,  jag vet hur det är då.

Det går inte skaka av den känslan alls då, men jag kan förstå varför GUD måste ha oss då, men även att han har mig, som ett skydd när hon startar igång när han har öppnat hjärtat då. HON BÖRJADE FÖRÄNDRATS EFTER DET, och kände inte igen henne ,som hon var förut då, MEN HON GÅR ÖPPEN NU, så GUD kan följa henne hela tiden nu.

GUD ser även honom hur han gör, och hur landet lider så mycket då. Han ser honom genom dem ,som jag vill få slut på nu MEN JAG KAN FÖRSTÅ ATT JAG FICK LÄRA MIG MYCKET OM TVILLINGSJÄLAR. Jag fick lära mig om det för att kunna skydda henne med som jag skyddar mig själv då. Jag kan inte läsa på en enda sida på internet om tvillingsjälar då FÖR DE SKRIVER INTE RÄTT DÅ. 

Jag halkade på det tills jag träffade på GUD OCH PROTECTION, DÅ SÅG JAG VAD FEL OCH BAKVÄNT DET VAR DÅ. Jag kunde inte hitta information på internet, jag såg att ingen kunde den här biten om TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ INTE ENS BIG PROTECTION PROTECTION KUNDE DE INTE ALLS ELLER VEM SOM STYR OSS KUNDE DE INTE ALLS DÅ.

JAG VAR TVUNGEN ATT LÄRA MIG AV LADY NADA som har en hemma då, men även av min PROTECTION som kan allt om tvillingsjälar för han är en själv då och då kan han allt så klart då, men jag blev så lurad på så många sidor då. Hur de skrev om oss. Det enda som stämde det var att vi måste gå tillbaka till varandra att vi vill leva ihop hela livet, men det var bara det som stämde då. De kunde inget om männen ens då de har bara liv med oss då.

Jag  blev sur på allt som trodde det var så rosen sött allt då, men sen har jag sett hur det är och jag ser från dem nu och följt dem hela tiden då från början tillslut då och såg även den förändring som blir då GUD öppnar hjärtat på dem då. JAG SÅG ATT ALLT BLEV SÅ MÖRKT RUNT DEM DÅ, men såg vart klockan var slagen då, att nu har han öppnat hjärtat på henne och honom då.

Jag såg efter vad som hade hänt då och hur det var innan med dem då MEN HON FICK EN UPP OCH NEDVÄND VÄRLD I SVERIGE för båda fick ett knepigt beteende då, men även att han ska ge kärlek till landet då och då var han borta från henne och jag minns mycket väl att han började lite innan, att jag kände inte igen honom då, men sen brakade det till och de blev inte som som det var förut då. JAG ÄR SÅ ARG PÅ DETTA jag mår så dåligt av det, men han ska förändrats och ska gå tillbaka då.

JAG SÅG IGÅR ATT DET VAR EN MASSA LJUS RUNT HANS HUVUD DÅ. Han mådde så dåligt då, sa de , men såg en bild av honom, att han mådde inte bra då utan en massa mörker runt honom då, men sen skickade GUD mig en bild på honom, att han höll på att förändras DET VAR BARA LJUS RUNT HONOM DÅ ,SOM GJORDE MIG GLAD DÅ för att få slut på allt lidande då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0c0c9d26c15f8eaf7a57557d05437176.jpgMen folk tror att det är så sött, men det är inte det, MEN DET ÄR KÄRLEKSFULL NÄR VI MÖTTS, sen brakar det när GUD har ett finger med i spelt, som retar mig på då.

Jag såg min tvillingsjäl  hade nyss träffas, då kunde inte prata med mig, DÅ VAR HAN SJUK och såg ibland på hans ögon, hur han mådde då. Jag såg en gång att hans ögon var tårögd då ,när frågade vad det var, men han sa, det var inget då, men jag vet vad det var då.

Men jag har sett så mycket av twin soul då ,och sett hur vi får lida  när vi hamnar som vi gör nu när man lever skilda åt. Det är bara 1 man som gäller då, och folk kan tycka att det går väl gå vidare med en annan man, som jag hade önskat när jag ser hur det är då, men det går inte det alls utan dras till varandra HÖR IHOP MED VARANDRA DÅ.

Folk tycker att det är så fint att TRÄFFA ÄKTA KÄRLEK SOM VI GÖR DÅ, men vilka problem vi kan få då ,till och med det får vi fast folk tror att vi är som andra då, men vi är inte som andra då. Vi börjar visar upp hur andra är då ,och då vänds allt upp och ner och allt känns skrämmande då ,när man trodde de var som andra då.

Men de ska ändra om igen och inte vara som andra då UTAN VISA SOM DE GJORDE NÄR DE MÖTTES DÅ. De går tillbaka då och jag såg en gång att min twin soul var inte som han brukar vara den lugna goa mannen jag mött, men hans ögon var så konstig då MEN HAN GÅR ÖPPEN SÅKLART, GUD kan se männen hur de är då. Jag kände inte igen honom den gången, men nu kände mer igenom honom, men han har visat upp hur deras män är då och gick som lighter då, men nu hade han ändrats igen så jag hoppas det kommer ta slut snart nu för jag vill bara ha lugnt nu och även med dem då, att de får lika lugnt som de hade det då.

Det sliter på oss nu jag måste skriva om männen jag har sett så mycket hur de är nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.