TÄNK PÅ HÄLSAN

Problem kropp som en del har föds med, men folk kan få problem med den mer när hälsan börja att svikta då och äter en massa mediciner för det då för att hålla upp ett liv då som hela landet fylls på med så mycket mediciner då för att uppehålla varje liv då.

MEN DU KAN SKAPA EN EGEN PROBLEM KROPP SJÄLV när du ser hur butikerna ser ut idag med alla varor som innehåller gift då, men folk äter ändå fast de vet om att många ämnen ska de inte ens ha i sin kropp då, men folk tänker inte på det när de går emot sin hälsa då.

Jag ser hela landet äter mycket fel mat genom att så mycket folk köper hem färdiglagad mat, men vad innehåller den som ni stoppar i er då?PROBLEM MAT KALLAR JAG DET DÅ som folk äter idag, men tiden är så kort folk jobbar och är trött och orkar inte fixa riktig mat nu jobbar båda två som ställer till mycket som ingen kan se vad som blir med all hälsa SNABBMAT.

Hur ska ni göra då?Ni äter mat varje dag äter som kroppen är gjort för då.MEN HUR KAN VI ÄNDRA OM FOLK?

JAG SER FRÅN SVENSKA FOLKETS MATVANOR men jag kan inte styra er alls, men jag kan upplysa hälsan för er vad ni kan göra för att undvika sjukdomar i framtiden LÄS IGENOM VARJE INNEHÅLLSFÖRTECKNING när ni köper hem varorna vad den innehåller då.

Men hur många vet om det då, ATT FOLK KAN BLI SJUK AV ENKLA SAKER DÅ mat som ni ger till barnen samma som er mat innehåller samma gift då. Hur ska vi ändra om hälsan för er?

Ni kommer köpa hem mat som innehåller gift och ser efter en tid att kroppen inte orkar med då äta gift då. Men varför måste de GÖRA SÅ FOLK BLIR SJUK de som jobbar med mat varför har de inte lärt sig?

Folk har ett liv på jorden samtidigt ska de äta mat för ingen kan klara sig utan mat så länge då, men folk äter då så fel mat nu.Jag kan se hur många affärer säljer mycket mat SOM INNEHÅLLER GIFT DÅ.

Men varför inte se igenom när de tar in mat i butiken då? VARFÖR INTE SORTERA UT GIFTIGA SAKER och vara extra noga med det då?

Sverige har problem med det landet kan svämma över med så mycket mat, men bara gift i en del saker då för butikerna ser inte igenom det. De har så mycket mat de skulle städa bort DÅ SKULLE HÄLSAN BLI BÄTTRE DÅ, men folk köper hem snabbmat för att tiden räcker inte till då. De glömmer bort hälsan mycket folk de köper hem så mycket mat de kan bli sjuk av, men ingen kan se det efter en matportion då. Men samma mat flera gånger vad händer då? Tänk till lite grann nu EN MATRÄTT KAN INNEHÅLLA SÅ MYCKET GIFT DÅ.

Varför kan de inte ta bort allt som är problem när ni läser innehållsförteckningen på kartongen eller andra burkar som innehåller problem för framtiden då, men ni kan inte se det ni lastar i varuvagnen med en massa mat som ni snabbt vill laga till MEN NI HAR INTE LÄST PÅ INNEHÅLLET som kan innehålla så mycket farliga ämnen då som ni stoppar i er då gift för att fylla er mage då för tiden är för knappt för att ordna till en perfekt middag då.

DE MÅSTE HA EN MASSA EMULGERINGSÄMNEN I för att hålla maten då. Ni ska städa bort då när de stoppar i en massa gifter då som kroppen inte ska ha då, all hållbarhet i det ska hålla länge då därför fixar de mat till andra så maten ska hålla länge då. Jag kan se hur folk så lätt köper hem varje dag en burk som kan innehålla gift bara för den ska hålla länge, då burkan kan vara gjord för att hålla länge då SOM ALLA KAN FÖRSTÅ DÅ, att den innehåller så mycket giftiga ämnen då, men folk köper hem burken då.

Ni kan titta i butiken att det finns en uppsjö av varor SOM NI SKA VARA EXTRA FÖRSIKTIGA MED DÅ när ni ska välja ut mat för en hel vecka då, välj mat med tanken då och med känslan då, att vara noga när ni sorterar maten ni ska ha på ert matbord då VAR EXTRA NOGA DÅ och tänk alltid till när ni står i affären då, vad som ni ska ha då som inte kan skada er då för ni ser så mycket som erbjuds där, så mycket innehåller så mycket giftiga ämnen då.Det skapar mycket konflikter inom dig själv vad ska jag äta då ska jag ta den eller den varje dag måste ni äta, men sortera då maten ta bort giftet då LÄR ER ATT LAGA MAT SOM ÄR NYTTIG iställer för att köpa hem en massa gifter då.

Men vi vet att många jobbar så sent då och är trött när de kommer hem och ska tänka på maten med när de kommer hem och många kan ha små barn hemma som också ska ha mat då.NI LEVER I EN STRESSIG TID NU folk hinner inte ta vara på något som det var förr, då var en hemma, SÅ DE KUNDE ORDNA TILL BRA MAT DÅ, men nu är ni två som arbetar då. Ni är två som går till ert jobb nu som hela landet brinner för då.

Men folk kan inte stanna hemma som förr då utan har inte den tanken överhuvudtaget då utan FOLK MÅSTE UT OCH ARBETA DÅ SOM LANDET ÄR UPPBYGGD PÅ DÅ båda måste ut och arbeta då,men de måste dra ihop båda två till ert gemensamma hem då när båda arbetar för att kunna betala era hem och även för att kunna betala maten, men allt annat som tillhör en familj då. Det är svårt att stanna hemma idag, men folk kan försöka att göra det för jag ser att det finns en del som provar på det när barnen är små, men sen ut i arbetslivet som landet är uppbyggd på då den sociala biten då, som alla måste ha då sociala biten folk arbetar mycket för att de kan inte vara hemma då, men även en del jobbar för ekonomin skull då.

Men vad händer då maten blir lidande då titta långt tillbaka hur det såg ut då när en person var hemma då vilken bra samarbete det blev då, men nu kan inte folk dela upp den biten längre då utan de måste arbeta båda två då och DÄR KOMMER ALLA SLITNINGAR I FAMILJEN DÅ båda jobbar och är jättetrött när de kommer hem och barnen ska ha sitt och hemmet ska ha sitt vilken vill laga maten då och vilken vill städa då och vem vill ta hand om disken då fast flesta folk har diskmaskin då, så har de även mycket jobb hemma när de kommer hem då där slutar inte dagen för familjen då. DET FORTSÄTTER MED EN MASSA JOBB när de kommer hem föräldrarna då jobb och åter jobb då som blir när båda måste jobba då.

JAG SER ATT MÅNGA KVINNOR KAN FÅ DUBBELJOBBA SÅ MYCKET DÅ när de har män som hjälper till för lite i hemmet då. DET SKA VARA LIKA FÖR DEM BÅDA TVÅ  för hemmet ska även tas om hand när de kommer hem.

MEN VAD SER JAG SÅ MYCKET UTSLITNA KVINNOR I LANDET på grund av att de får för lite hjälp i hemmet då och kan vara så sliten när de blir äldre och kroppen har sagt nej för längesen då, men måste ändå ta hand om allt i hemmet som kommer få så mycket problem när de blir äldre då GENOM ATT DE DELAR INTE UPP JOBBET DÅ utan kvinnan fick göra mycket mer fast hon skulle dela upp sitt jobb med sin man då FÖR BÅDA HAR ETT JOBB HEMMA när de kommer hem.Det ska tas om hand och många kvinnor kan vara så trött efter den tiden med barn och familjen som kroppen säger nej när de börjar bli gammal då, ATT DET ÄR SÅ UTSLITEN AV ALLT JOBB I HEMMET och det syns när ni börjar bli äldre äldre då att ni börjar få mera ont i kroppen medans mannen kan ha mindre ont i kroppen då.

GENOM ATT HAN HAR INTE HAFT SÅ MYCKET HEMARBETE DÅ utan det var kvinnans arbete då.Vad kan ni ändra på nu?

ÄNDRA OM ALLT NI SOM LÄSER HÄR MIN HÄLSNING TILL ER DÅ för en dag blir ni gammal då och då kommer ni FÅ SÅ MYCKET KRÄMPOR efter ni har slitit ut er i hemmet genom att ni fick för lite hjälp då när ni hade båda två arbeten då.

Men sedan kommer det problem med kroppen eran då. Ni som har män som inte vill hjälpa till så mycket MÅSTE SÄTTA FART PÅ DEM DÅ för männen har föds med andra muskler än vad ni har och HAR EN STARKARE KROPP än vad ni har då som kan hjälpa till så mycket i hemmet då för att slippa en massa problem när ni blir äldre då.

Ni kan ha båda tyngre jobb och sen kommer ni hem och har ännu mer arbete för hemmet måste tas om hand då. Ni kan inte sätta er ner efter arbetet då utan ni måste laga mat då och allt runt hemmet måste även det ordnas då. Ni har inte slutat för dagen då utan ditt arbete fortsätter då i hemmet SOM ÄR EN BLAND DEN TYNGRE DELEN I HEMMET DÅ som båda måste hjälpas åt då båda ska hjälpa varandra då när ni kommer hem från era arbeten BÅDA SKA TA HAND OM HEMMET DÅ för att slippa en massa utslitet folk då, som inte kan ta hand om sitt hem när de blir äldre.

DE KAN VARA SÅ SÖNDERVÄRKT AV ALLT ARBETE DE HAFT I HEMMET men även jobbet då. HJÄLP TILL ALLA SOM LEVER IHOP för ni tjänar på det i längden då när ni blir äldre då för ni ska slippa hamna på sjukhuset eller så kan ni hamna på institution FÖR NI ÄR SJUK I KROPPEN AV ALLT JOBB DÅ.

Det kommer sen ni blir gammal då, så tänk på det ni som läser bloggen nu, att ni kan vara så pigg nu MEN KROPPEN KAN FÅ PROBLEM I FRAMTIDEN DÅ genom att ni har dubbeljobba hela livet och kan få så mycket fel i kroppen då efter allt slit ni har haft då. Det kommer sen när ni blir äldre då kroppen säger nej då och kan inte ta hand om sig själv då många kan råka illa ut då för många kan ha dubbeljobb och sen när de blir gammal säger kroppen nej efter allt jobb de har haft med familjen då.Det kommer då när ni blir äldre, så så tänk på det att alltid vara två i hemmet när ni arbetar båda två då FÖR ATT BEHÅLLA ER HÄLSA DÅ två ska ni vara vara hela livet då för att klara av när ni blir gammal då.

DET KOMMER SEN NÄR BLIR MYCKET ÄLDRE DÅ att ni klarar inte av att leva hemma en del folk för de blir så sjuk efter allt jobb då SOM KAN VARA SÅ SÖNDERVÄRKT DÅ.Jag vill att ni tänker på det alla som bor ihop ATT NI HJÄLPS ÅT för att kunna klara hälsan hela livet då FÖR ALLA VET ATT HEMMET ÄR DEN TYNGRE DELEN NI HAR DÅ att ta hand om då och då måste ni hjälpas åt då.TÄNK PÅ HÄLSAN hemmet är tyngre än vad ni kan tro då, så hjälps åt nu och dela på allt när ni kommer hem från arbetet då. GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.