GUD HAR SÅ MYCKET BRA LÖSNINGAR TILL ER

Nu har GUD pratat till er så mycket men folk tar inte allt så allvarligt då fast de kan se hur landet lider av allt nu som folk har fått så stora problem med nu.

Men han kan se vad han kan hjälpa landet med då, men folk vänder sig bort från den störta hjälp de måste ha nu för att kunna ro båten i hamn som det heter FOLK SER INTE VAD DE MÅSTE GÖRA NU för att kunna putta folk nu.

GUD HAN SKRIVER TILL ER OM DET ENA ÄN DET ANDRA NU om hela Sveriges stora problem nu, men även tar upp om jorden som har så mycket problem då, men folk verkar inte bryr sig om att han kan hjälpa er då eller så tror ni det fixar sig själv då och har den tron på regeringen då, SOM NI VERKAR HA TILLTRO TILL DÅ  fast vi har skrivit om så mycket stora problem som kanske tråkar ut er nu för ni vill inte ta i detta nu det GUD talar om FÖR ATT KUNNA FÅ SLUT PÅ SÅ MYCKET PROBLEM DÅ som inte ni vill se nu och nu tog han upp om så mycket tråkiga saker hur vi ska äta då för han tänker på hälsan eran då, men det är upp till var och en att sluta med problem mat som han tog upp om nu, att inte äta för mycket socker som han tog upp om då. Det är upp till var och en hur ni vill sköta er hälsa då.

GUD har skrivit så mycket om kroppen och hälsan och hur vi lever i så mycket problem relationer som han kan allt om då. Han kan allt om människor och djuren då men även allt om jordens problem. Hur han ser på jorden just idag som är bara mörk nu,MEN VI KAN HJÄLPAS ÅT om folk lyssnar på GUD som vill hjälpa er nu.

Han ser att Sverige har sagt ja till folk SOM DE SKULLE PUTTA FRÅN LANDET DÅ  för han såg bara problem med dem då genom att HAN KAN FOLK GUD DÅ som regeringen inte kan då utan litar blint på folk de hjälper, men de verkar inte känna till den hårda kulturen de kommer ifrån då.

DET KAN GUD HAN KAN ALLT OM DEN KULTUREN DÅ. Nu ser han att han måste få folk att vakna upp för han vill inte att svenska folket ska lida som de gör nu. Det blir bara mer och mer mörker för svenska folket då. DE MÅSTE VISA FOLKET RÄTT NU BLI SOM EN SVENSK NU.

GUD försöker nå fram till svenska folket då att de måste ändra om dem då FÖR ATT RÄDDA LANDET från stora problem då när de redan är här då måste regeringen ändra om dem och leva som svenska folket gör nu. GUD SER FRAMTIDEN MED SVERIGE DÅ. 

Men nu har vi tagit upp om allvarliga saker som inte folk verkar bry sig om nu utan hela tiden blundar FÖR DEN VÄRSTA SMÄLLEN SVERIGE FICK NU. 

Vi har nu skrivit så mycket om den värsta smällen som landet fått nu NÄR BARN BLIR MISSHANDLAD av folk som kommer från andra länder. DE BLIR VÅLDTAGEN SOM ALDRIG FÖRR HÄNT i landet nu sen de sade ja till folk som bär burka och slöja då som landet lider av idag och ingen verkar ta ansvar för det nu.

Nu går många killar på skolorna där svenska tjejerna går nu och kan vräka ur sig både det ena än det andra FULASTE ORD DE KAN NU, men så finns det skolor som killarna har inte en chans att ta sig in då där folk måste stå i långa köer för att få plats som är den bästa skolan för barnen nu PRIVATA SKOLORNA DÅ.

Privata skolorna har mycket svårare att ta sig in för där kollas det igenom så mycket då. DE FLESTA SKOLORNA HAR SÅ LÅNGA KÖER DÅ så de kommer inte ens in där om de är sent ute då, men föräldrarna måste söka dit för att kunna säkra barnen då, så de kan gå klar sin skola i lugn och ro ingen verkar fatta att det kallas för mobbning då när folk blir så utsatt då.

Jag var faktiskt ut och läste själv för att bara säkra mig nu, men allt stod så tydligt i klartext om mobbning nu och ALLT STÄMDE VAD INTE LANDET ACCEPTERAR DÅ OM MOBBNING är ett hett ämne idag då och folk har koll på det.

Men inte när de kommer FRÅN MUSLIMSKA LÄNDER DÅ GÄLLER INTE MOBBNING DEN REGELN har de tagit bort då för de tycker så synd om killarna för tänk om de inte får gå klar skolan när de kommer till Sverige då.

Har killarna stökat till som de gör nu SKICKA UT DEN FRÅN SKOLAN, då ska de lämna skolan då.

Men jag ser att de har satt in killarna i skolorna som jag hade inte trott om då, men de hade satt in dem där och FÖRSTÖR SKOLGÅNGEN DÅ, men den skolan är inte skyddad från killarna som de verka då, men kan sätta in killarna på gymnasier skolorna som tjejerna ska gå klar sin skola då och har så lite skydd tjejerna nu, men regeringen verkar inte se vad de gör nu.

Men jag vet att så mycket tjejer blir utsatt för kränkning, trakasserier är en destruktivt makt över tjejerna de möter då. TJEJERNA MÅR DÅLIGT DÅ och det blir psykisk ohälsa och verbala ord genom all smutskastning de kör med då och kallar dem för grövsta ord de kan killarna då som rubriceras som mobbning då. MÅNGA TJEJER ÄR RÄDD OCH DET ÄVEN DET MOBBNING när de vågar knappt gå till skolan då.

Folk kan läsa om mobbning som har barn i skolan som har detta problem då, att de MÅSTE PRATA MED KILLARNA MEN ÄVEN MED FÖRÄLDRARNA DÅ och alla skolor som har problem med det ska ta itu med det på en gång nu för att få slut på det.

Men jag vet att många som går i privata skolor klarar sig ifrån dem då, men nu har jag sett att de till och med blandar in dem i gymnasieskolorna där tjejerna är mera vuxen då, som ställer till stora problem då att kunna freda sig då för de kan inte gå nästan i skolan då när de börjar kalla dem för det ena än det andra då SOM INGEN VILL HÖRA DÅ när de kommer till skolan då.

Jag  vet hur barn kan känna som blir utsatt för det och kan börja skolka om det blir för mycket av det då. De sänker deras dag då SOM RUBRICERAS SOM MOBBNING DÅ   men även killarna måste flyttas från skolan eller så måste de flytta alla tjejerna då när de blir utsatt för det. När tjejerna känner sig rädd och killarna kallar dem för det ena än det andra, då måste de flytta dem.Tjejerna kan inte ha det så där när de inte vet vad som ska hända NÄR DE HÖR EN MASSA FULA ORD som de vräker ur sig då.

Det verkar som de tar det så lätt alla skolorna MUSLIMSKA KILLARNA FÅR GÖRA SOM DE VILL NU, men förr tog de tag i det när någon blev mobbad och mådde så dåligt då.

Men nu händer ingenting tjejerna kan nästan inte gå till skolan då när de blir utsatt för kränkning och kallar dem för fula ord och trakasserar dem då, men kallas inte det för mobbning då som jag kallar det då. Tjejerna ska gå klar skolan då OCH KÄNNA SIG TRYGG i skolan då.

Det som händer att tjejerna mår inte bra vet inte vad som kan hända dem då när de går i skolan då och många tjejer kan känna sig plogad att gå till skolan då. I den åldern är det jätteviktigt känna sig acceptera för den de är då. Men killarna ställer till så de kan inte känna sig accepterad då och alla vet ATT I DEN ÅLDERN ÄR MÅNGA TJEJER SÅ KÄNSLIG  för så mycket då. När killarna vräker ur sig en massa till dem, då mår de ännu sämre tjejerna då. Det är inte fina ord de säger direkt då.

REGERINGEN HAR KUNNAT SATT KILLARNA SÅ LÅNGT BORT FRÅN TJEJERNA DÅ. De har kunnat satt dem så långt bort från dem eller så göra rätt på en gång säg nej på en gång om de kör med den psykiska misshandeln som blir då rätta till det på en gång PRATA MED KILLARNA OCH FÖRÄLDRARNAS KILLAR DÅ för att få slut på det då.

Men hur många har gjort det då?

MEN KILLARNA SKA UT FRÅN SKOLAN NÄR DE HAR DE SÄTTET MOT TJEJERNA De ska inte ens gå kvar i skolan när de inte kan följa med svenska folkets kultur för det kommer hemifrån hur de ser på oss då och DÅ SPÄ FÖRÄLDRARNA PÅ mer om svenska folket då för de ser så ner på oss.Hur kan de bara blanda ihop oss med dem som inte kan respektera oss börja KÖRA MED GRUPPVÅLDTÄKTER FORTAST DE KOMMER HIT, då kör de för fullt med det och regeringen fattar inte vad som har hänt då, men första signalen till att skicka ut dem, men även första signalen ATT DE MÅSTE ÄNDRA OM FOLK SOM KOMMER FRÅN FÖRTRYCKTA LÄNDER DÅ ändra om dem och lär dem lite vett i stället för att köra ner folk och ska ändra om oss tror de och till och med en del affärer går med på att köpa hem baddräkterna för att inte gå emot då utan de tar hem affärerna så de kan fortsätta SITTA FAST I SIN FÖRTRYCKTA KULTUR DÅ.

DET STÄLLER TILL ÄNNU MER för alla då när de får sitta kvar i sin förtryckta kultur och ställer till för alla kvinnorna och tjejerna då även de som går i skolan då.

Men ibland tar killarna chansen att våldta kvinnorna då. DET SPELAR INGEN ROLL ÅLDERN DÅ. De bryr sig inte alls om de är gammal eller ung eller får ett lite barn som går i lågstadiet bli utsatt för våldtäkter då.

MEN HUR SKA DE ÄNDRA OM REGERINGEN SOM ÄR BLINDARE ÄN BLIND i mina ögon då och få slut på så mycket problem då. Hur ska de kunna fatta vad de måste göra när inte kan se att de blandar ihop dem i skolan då och TJEJERNA ÄR SÅ STRESSAD AV DET när de vet att de kan bli utsatt för dem att de kör med gruppvåldtäkt då.

NU ÄR DET SNART SOMMAR IGEN har inte gjort något åt det utan en del lärare tar inte ansvar då, men nu tycker jag att varje förälder och lärare tar itu med det för det BLIR SÅN INRE STRESS FÖR TJEJERNA som går i skolan då, men även för folk som inte går i skolan blir det så mycket stress för dem.

De är inte så mjuk killarna då utan DE KÖR MED RENA MISSHANDELN som kvinnorna vill slippa nu, men vad händer nu har GUD tagit upp det så mycket. Jag har  skriver om det nu och jag skrev långt tillbaka och varnade ATT LANDET KOMMER BLI SÅ MÖRKT OM DE SÄGER JA till folk som bär burka och slöja då.

Men nu svämmar det över med dem sätter in dem i skolorna till och med det gör regeringen då SÅ TJEJERNA FÅR LEVA MED STÄNDIG STRESS DÅ, men för mig kallas det för mobbing som regeringen har varit så duktig på att sätta in jättestora problem för tjejerna då.Det går inte blanda ihop dem då, men tror de ser det då.

Men jag vet hur annat folk är som kommer från muslimska länder som inte är som dem som  våldtar då, men de kan se ner på oss så mycket för vi är svenska då. REGERINGEN BORDE HÖRT TALAS OM DET hur de ser ner på oss svenska folket då. Många ser hur vi är då.

Men ingen har då känt in det NÄR REGERINGEN SADE JA TILL ETT FRUKTANSVÄRT FOLK som slår ner oss på en gång då och kör med våldtäkter när de kommer över gränsen då. Regeringen skulle sett det första gången när det hände ATT INTE SÄGA MER JA NU till folk som kommer från dessa länder då.

Men de har inte sett det utan nu svämmar det över med dem och de skickar inte ens ut dem utan låser in dem en stund sen är de ute igen SOM SKA LÄMNA LANDET PÅ STUDS DÅ. När killarna kommer ut och då är det full fart på dem igen för de låser in dem en stund och sen så kan de ha kul igen med sina kompisar och kör med flera killar då.

Men tror ni de slutar de kommer fortsätta då, men skicka ut dem från landet så det blir lugnt nu SÅ KVINNOR OCH BARN KAN GÅ UT NU. Vi kan få tillbaka landet som för att få slut på all smutskastning nu som varje tjej möter på idag, men de får gå kvar så man kan undra vad de har tänkt nu.

De får göra som de vill när de kliver över gränsen till Sverige då.Regeringen säger ingenting att folk går runt med burka som jag trodde att de var tvungen att sluta med burka då och slöjorna då, men burkan tänkte jag på en gång ATT NU MÅSTE DE SLÄPPA SIN FRUKTANSVÄRDA KULTUR DÅ. 

Men inte det och till med jag skrev till SD trodde att de skulle ta tag i det för jag såg att de ser mycket längre, men de svarade inte den här gången då fast jag har skrivit förut om andra saker då. De har svarat då men inte den här gången då. Men nu möter folk på dem där ute nu och folk mår inte så bra att möta på dem och har de flytta hit, DÅ SKA DE TA SEDEN DIT DE KOMMER och när vi kommer till dem då måste vi ta seden dit vi kommer. De skulle jaga oss med blåslampa då för att inte visa ett enda litet hårstrå då, men nu är det här och då ska de göra samma sak av med burka nu och LEV SOM EN SVENSK DÅ.

Men det ligger mycket mer i det SOM GUD TOG UPP OM NU GUD tog upp om nu, men vi har tagit upp om det så mycket för att de måste ändra om allt när de bor i landet för de måste gå ut i arbetslivet när de har flytta hit då för vi arbetar då som alla kan se att ingen kan stanna hemma då, men folk vill även ut i arbetslivet många då men DE MÅSTE ÄVEN UT I ARBETSLIVET även om de inte vill det och då gäller det även kvinnor som bär sjalar då och sjalett då.Nu kan alla se att kvinnan som bär burka kan inte jobba då, men samma är det med dem.

De kommer också från en förtryckt kultur och kommer inte söka ett arbete ens när de kommer till Sverige då, men folk tänker inte på dem som bär sjalar och slöjor och sjalett då, MEN KVINNORNA KOMMER STANNA HEMMA tro mig för jag kan en del folk då.

Att inte går de ut i arbetslivet då utan de kommer stanna hemma då SOM GUD VARNADE FÖR GUD en största kris för dem då för sen blir de gammal en dag, men står utan pension och ska leva på en man och vad har han i pension nu, men nu har regeringen gjort det enkelt för en del som flyttar hit då, men sen kommer döttrarna då som får sitta fast i sin fruktansvärda kultur och vad får de för pension då för de har inte jobbat en dag då.

Jag kan inte tänka mig att regeringen ska betala ut pension till döttrarna som växer upp som inte har jobbat då, men jag ser att de ger till dem som kommer hit, men sen hur har de tänkt då för jag tror inte svenska folk gillar detta nu att de ska försörja dem då för inte kan ändra om sin kultur då, men nu har jag sett att de hjälper dem med så mycket nu så man kan undra när ska dårskapet ta slut nu LEVER MAN I LANDET DÅ SKA MAN ÄNDRA OM SLÄPPA ALLT DÅ.

Men jag vet långt tillbaka när det kom kom kvinnor från min första mans land de hade sjalett hela livet och var hemma då och såg inte åt ett arbete då UTAN DET VAR MÄNNEN SOM FICK ARBETA DÅ, men nu har det kommit mycket folk som har lite av den kulturen som bär sjalett då. De vill vara hemma och inte arbete då, men jag vet många barn som som kommer från dem de har ändra om mycket och gått skola då och jobbar då.

Men nu kommer det så mycket folk som de borde sorterat så mycket nu och speciellt de som bär burka och slöja skulle de sorterat bort då, men inte gjorde regeringen det. De vill ha folk som jobbar då hur har de tänkt nu FÖR INTE KAN JAG SE DEM UTE I ARBETSLIVET eller så har de tänkt de måste ändra om dem, men det har inte hänt så mycket då, men vilket brev jag fick från sossarna vilka visioner de hade då, att folk skulle jobba då.

Men vem kan anställa dem då? Igen såklart då, men de har en vision MEN TA IN RÄTT FOLK DÅ eller så ändra om folk när de flyttar över gränsen så folk kan gå ut nu och inte bli utsatt för en massa våldtäkter som har blivit så populärt nu i dessa tider 2018 då.

Men det är klart de kommer från en kultur som har fastnat i tiden de har inte hängt med då som vi har gjort nu. Vi har då följt med så mycket andra länder och MÅNGA KLÄR SIG SOM OSS DÅ, men de verkar inte ta efter något då, men vi kan ta efter USA, men det verkar inte bita på dem de är hårdnackat folk då inte vill de bli som en svensk eller ta efter andra länders kultur nej de sitter fast och bor så nära så mycket länder, men då håller så hårt på sin förryckta kultur vill inte vika sig utan VILL FÖRTRYCKA KVINNORNA DÅ, så de kan ha koll på dem då, men när de kommer till Sverige då fortsätter de ha koll på sina kvinnor, men tänk om de tittar åt svenska män vilket öde för henne, då skulle de bli halshuggen på studs då.

MEN TÄNKER INTE REGERINGEN VILKEN KONSTIG KULTUR DE HAR BLANDAT IHOP MED OSS NU?

SVENSKARNA ÄR FRI SOM FÅGELN DÅ, men de måste på med burka eller slöjan när de ska ut för att de ska skydda dem då, men ser inte nu regeringen vad som kan hända när de var så pigg på att blanda olika kulturer,ATT VISSA PASSAR INTE IN DÅ som en del andra gör då.

Vi kan blanda ihop många kulturer som inte kör ner oss då, men nu har de blandat ihop en kultur som de skulle sagt nej till på en gång eller VISAT DEM ETT LAND SOM HAR LITE SOM DEM, men nej de säger ja så glatt och glömmer bort svenska folket då utan säger ja till ett folk de skulle inte gjort, men glatt säger de ja till dem som alla kan se hur de tackar oss då MED VÅLDTÄKTER ELLER SÅ FÅR SKOLORNA SMAKA PÅ SMAKA PÅ EN HEMSK FÖRTRYCKT KULTUR DÅ och blandar in dem i så mycket skolor som blir ,bara  pannkaka då sen de satt in dem i skolorna nu, men det är klart att de har inte läst på regeringen, men nu måste de lära sig av sina fel eller så lär dem sig aldrig då, men landet lider av den fruktansvärda kultur de sagt ja till nu.

Jag vet att vi har tagit upp om så mycket olika problem som landet har nu, men igen verka gilla det då, men hur ska GUD kunna hjälpa ett land som ligger i stor kris nu hur ska han kunna putta folk nu när de inte vill ta tag i det, men många har den tron att GUD får göra jobbet eller så är det ÄRKEÄNGLAR ELLER GREAT MASTER som får tag tag i det eller så kommer ASHTAR och räddar världen från störta problemet, men varför var han med och skrev med mig långt tillbaka när han varnade Sverige för stora problem om de sade ja till dem då.

Men varför kunde han inte ta sitt skepp och bara svepa förbi då det blev slut på så mycket problem landet har då MEN ACHTAR VARNADE OSS han varnade oss för stora problem som andra great master sa, att vi passar inte ihop med varandra då, men han hade igen skepp Achtar som jag har lärt känna långt tillbaka nu, men han var så himla intresserad av att hjälpa folk som hade stora problem med utomjordingarna för han såg att jag hade det, men även en vän till mig som han jagade så mycket den gången när en kompis till henne inte kunde förstå vem Ashtar var som ville bara komma i kontakt med henne då.Men hon visste inte ens vem han var som jagade henne så mycket då, men nu är hon fri från utomjordingarna, men även jag och han jag har levt med är fri från dem har tagit bort implantatet då som han jagade oss för då.

MEN VI BLEV SJUK AV DEM och jag vet att hon blev sjuk av dem då och då ska man städa bort dem då. Hon såg då att hon hade 2 grå som var hos henne då som han såg att han måste hjälpa henne med då, men han hade inget skepp, men folk har byggt upp så mycket runt honom nu och tror att han ska rädda jorden och hela världe då MEN DET ÄR VI SOM MÅSTE GÖRA DET vi kommer inte undan då.

MEN DET KÄNNS SOM REGERINGEN HAR VÄNT SVERIGE RYGGEN NU. De kan inte för de är så blind i mina ögon nu blind att inte se då när de säger ja till problem folk då, men och lade på mer problem för folk som redan hade problem med folk som gav sig på kvinnorna då och utnyttjat dem så mycket, men även många har blivit våldtagen då.

Men nu har de lagt på ännu mera problem och hur kommer landet få det nu? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.