HÄR RÄDDAR DJUREN VARANDRA

Idag läste jag en sån knäpp artikel i tidning som inte ens läser en tidning för den innehåller så mycket mörker så mycket negativa saker idag.

men nu lade jag plötsligt mina ögon på tidningen som låg på köksbordet och läser en artikel då OCH NU SKA RÖDRÄVEN RÄDDA FJÄLLRÄVEN och jag tänkte länge då men har folk blivit så tokig så de har börjat äta räv nu. Jag vet att folk kan äta kött som inte ens jag har smakat på då, men sen så dök tanken upp att det handlade om skinnet på räven nu och nu måste fjällräven räddas för han håller på att få så mycket problem nu.

Men då får rödräven kliva in för att rädda fjällräven, MEN VILKEN HIT FÖR RÖDRÄVEN NU att nu ska de rädda varandra då bara för att folk ska sätta på sig en liten tofs på mössan eller en liten krage de ska ha då. DE HAR INTE ENS SKINNET SOM VÄRMER DEM utan bara för att gå runt och vara fin då som inte har någon nytta av det då. De äter inte räven som andra djur äter upp allt då, men folk måste ta skinn från räven.

Men det har gått för långt när man läser nu att de har gett tillstånd att rädda fjällräven MEN DÅ MÅSTE RÖDRÄVEN TRÄDA IN FÖR ATT RÄDDA FOLK som måste ha det på  huvudet då eller så lägger de runt en krage då för ingen bär en hel päls idag, men folk vill bara vara fin idag och utsätter djuren då NÄR DE KAN KÖPA FINA FUSKSKINN DÅ som alla kan se att de har kommit lång med det, att det syns inte ens att det är fusk ens UTAN DE HAR JOBBAT FRAM SÅ BRA SAKER DÅ de har kommit så långt idag så folk behöver inte ens använda riktigt skinn utan fuskskinn då.

Men folk fortsätter ändå att jaga den stakarna räven då och nu ska de rädda varandra som jag ser så himla dumt i mina ögon. HUR FOLK ÄR IDAG och till och med tillåter det att jaga bara för de måste ha det då, men varför inte SÄGA NEJ TILL ALLA GALENSKAPERNA när det finns så fina fusk skinn att köpa i butiken då varför kan de inte se det då, men folk är så himla blind idag så jag blir så himla less när man ser hur det är idag och VILKET EGO FOLK HAR BARA FÖR ATT HA DÅ.

Folk kan gå hur långt som helst för att de måste ha då OCH EN DEL FOLK SÄGER ATT DET SKÖTER DJUREN OM SJÄLV att städa bort varandra om det blir för mycket av det. Men nu var det inte för mycket ens utan fjällräven kan kan knappt leva idag för folk är fortfarande galen efter skinn då och då åker rödräven på det,MEN VILKEN GALEN VÄRLD VI LEVER I NU och vilket stort ego folk har DETTA HABEGÄR DE HAR FOLK det skrämmer mig så mycket nu när folk jobbar fram så bara saker för att få slut på detta problem då ATT LÅTA DJUREN FÅ VARA IFRED DÅ.

Men ni tillåter bara för skinnen, då har det gått för långt för människorna kan gå hur långt de vill, de måste ha då och när ska detta habegär ta slut nu och NU LEVER VI PÅ 2018 och har kommit så himla långt med allt nu. VI HAR SÅ MYCKET KLÄDER SOM VÄRMER OSS IDAG och folk hittar på nytt hela tiden som värmer så himla bra då.

Men så finns det folk som måste ha det då bara för de har ett sånt habegär, ATT ÄGA OCH GÅ RUNT OCH VARA FIN DÅ och vem kan se om det är fusk eller äkta då INGEN KAN KNAPPT SE DET DÅ och folk har kommit så långt idag att de kan inte se om det är äkta då OCH MYCKET FOLK TÄNKER SOM JAG tänker idag och vet att många står på min sida då, att de köper fusk idag för de kan inte sätta på sig en fjällräv eller en rödräv skinn då FÖR DET KÄNNS SÅ FEL FÖR DEM DÅ.

Men jag hade trott folk var lite mer vaken idag, MEN JAG SER TILL OCH MED ATT LÄNSSTYRELSEN GER DEM HJÄLP NU och tillåter att få skjuta en massa rödräv då bara för att det är så lite av fjällräven, då ger de tillstånd bara för att folk ska ha det på sig då.Folk kan inte ens värma sig med det utan skjuter en hel räv för folk äter inte räv som jag trodde först då, men sen kom jag på att det är skinnet för tanken slog mig då har de börjat äta räv,MEN FOLK KAN GÅ HUR LÅNGT SOM HELST IDAG. Jag blir mer och mer brydd av det bara för att ha det på sig då.

MEN JAG HOPPAS ATT DET BLIR ETT SLUT PÅ DET NU bara för att folk måste ha skinn och låt djuren leva idag bara för att folk ska ha skinn NÄR DET FINNS SÅ MYCKET BRA SAKER IDAG som de kan ha som ser ut som skinn då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.