SVENSKA KULTUREN

Skadeglädje som folk kan känna inför olika saker och för många kan livet vara så kort idag medans en del har längre liv idag.

Det beror på vart de bor såklart då just nu vet jag att mycket folk dör hela tiden nu GENOM ATT JORDEN SER UT SOM DEN GÖR IDAG att folk dör ibland för tidig död ibland när de inte kan leva ett liv fullt ut då medans i Sverige kan folk leva hela livet utan att möta några större problem under livet då medans andra kan möta på snabbt problem som avlutar kort sitt liv då.

MEN FOLK DÖR OCH LEVER IGEN OCH DET BLIR EN STOR RUNDGÅNG HELA TIDEN DÅ, men så ser jorden ut idag att folk kan leva så perfekt liv medans en del kan inte leva perfekt liv när de har folk som skjuter ner dem. Folk har problem att leva ett perfekt liv i sitt hemland då och en del har inte lust att lämna sitt land ens, men har inte så många val idag nu när de blir nedskjuten så mycket folk då som gör att de måste lämna sitt hemland då NÄR ANDRA FÖRSTÖR FÖR LANDET SÅ MYCKET DÅ och då springer mycket folk idag bara för att ta sig vidare då.

Folk kan se att det kommer mycket folk nu som försöker överleva, då springer många idag nedskjutna som många blir idag för många kan inte ta sig vidare då FOLK DÖR HELA TIDEN NU och folk kan inte rädda alla då för det skulle inte fungera då genom att folk får inte plats då så mycket folk som dör idag som inte kan rädda sig själv nu.

Men vad händer då när de inte kan ta sig vidare och ta den biljetten till ett annat land som folk gör nu för att inte hamna i bråk och strider nu, så flyr folk så mycket och kan bo så illa på en del platser då, att de får inte den hjälp de ska ha då FÖR DET FINNS INTE SÅ MYCKET PENGAR ATT DELA UT för en del länder har det redan dåligt då fast de måste hjälpa dem då fast de har inte egentligen råd till det.

Men måste säga ja många länder idag som ha inget val än att säga ja till dem då och nu lider många länder av det. De har så lite pengar att hjälpa folk många länder då, men DET FINNS LÄNDER SOM ÄR ETT RIKT FOLK SOM KAN HJÄLPA LITE BÄTTRE DÅ än de som har problem med sitt eget land, att gå runt och då får länder problem då när de har problem med ekonomiska och då blir det stora problem, men folk kan inte säga nej fast de ser hur landet har det då.

Sverige har fått problem stora problem genom invandringen då folk måste räddas då men alla har inte krig nu OCH LANDET HAR SAGT JA TILL FOLK SOM INTE HAR KRIG utan sagt ja ändå som de skulle varit extra aktsam då, ATT SÄGA JA DÅ när landet har problem med så mycket då lite jobb som många länder kan ha.

MEN JOBBEN SKA GÅ TILL DEM SOM BOR I LANDET DÅ när de har så lite arbete att erbjuda då, men har sagt ja till folk som inte kan gå ut i arbetslivet då och ser inte igenom kulturer som de kommer ifrån då. Det ställer bara till problem för dem som kommer hit då som tror att de ska sitta hemma då medans mannen går ut arbete då men så fungerar inte landet alls då BÅDA MÅSTE FÖRSÖRJA SIG DÅ. 

Men regeringen HAR INTE VISAT UPP DEN PLANEN för alla som kommer hit GENOM ATT DE HAR INTE SAGT NEJ TILL ATT FOLK FÅR BÄRA BURKA DÅ utan de vistas där ute då och det visar på hur landet kommer få problem med dem då SOM INTE GÅR UT I ARBETSLIVET DÅ utan de vill att svenska folket ska ändras om i deras ögon då.

Genom att de inte ändrar om sig själv då utan kan även ställa en massa krav då att de ska ha på sitt sätt då när de kommer hit då SOM SVENSKA FOLKET MÅSTE AGERA OCH SÄGA NEJ TILL DEM DÅ, men jag ser att burkan vistas där ute nu och folk möter dem då och även folk som bär slöjor då som ingen kan förstå, vad kommer de få för liv då när de inte kan ändra om dem då HEMMA KOMMER KVINNORNA SITTA MEN ÄVEN DÖTTRARNA KOMMER SITTA HEMMA DÅ genom att de går inte ut i arbetslivet då.

MEN BOR FOLK I SVERIGE DÅ MÅSTE FOLK UT OCH SÖKA ARBETE, men även ut och söka skola som passar dem då, men det är männen som kan det då, men hur många män kan lägga sig på en hög nivå då, så de kan klara en familj då med barn som de flesta har då barn har de många som kommer hit, men sen när de har levt ett tag DÅ SKA DE FÖRSÖRJA SIG SJÄLV BARNEN som flyttade med sina föräldrar då.

Men hur kommer det bli med döttrarna då HEMMA SOM MAMMAN DÅ de stannar hemma med barnen då och hamnar utanförskapet då som landet ställer till ännu mer nu SOM HAR KUNNAT PUTTA FOLK TILL LÄNDER SOM ÄR SOM DEM DÅ.SVERIGE SKULLE SAGT NEJ DÅ NI MÅSTE ÄNDRA OM KLÄDSELN DÅ när ni ska bo här då annars får ni problem då att kunna leva ett bra liv.NI FÅR LEVA PÅ EN LÖN  som kan bli så kämpigt för er då som har en hel familj att försörja då och allt kommer kosta mycket för er att leva i landet och båda måste arbeta då för att kunna försörja en hel familj då.

ALLT KOSTAR DÅ mat och husrum kostar så mycket då som de inte ser då när de flyr till Sverige då.

MÅNGA HAR INTE ENS KOLL PÅ VAD DET KOSTAR ATT LEVA I LANDET utan är så intresserad av den hjälp de ger folk när de kommer hit då, men sen ska de ut och arbeta när pengarna är slut från regeringen, då ska de ut i arbetslivet då och försörja sig själv då.

MEN MÅNGA KOMMUNER KOMMER GÅ PÅ KNÄNA DÅ för de får mer folk att försörja då när de har folk som inte vill jobba ens då och sitter hemma och tänker inte ändra om sig alls då GENOM ATT INGEN HAR SAGT TILL DEM OM DET DÅ utan släpper dem vind för våg då och lär dem inte om landets levnadssätt då. De får stora problem när landet har hjälpt dem att starta igång då.

Men sen kommer det problem för kvinnorna men även för döttrarna då DE KOMMER FÅ LIDA ATT LEVA I ETT FRAMGÅNGSRIKT LAND DÅ och måste leva som i hemlandet då, som måste få så mycket hjälp att ändra om dem då för att släppa sin förtryckta kultur då ÄNDRA OM FOLK NÄR DE KLIVER ÖVER GRÄNSEN för ingen svensk verkar tänka på det, att svenska folket komme få stora problem då genom att många kommuner kommer gå på knäna då när de måste hjälpa folk som inte tänker ändra om sig då.

De kommer få problem folk som bär burka och slöja då som de har kunnat sagt nej till då FÖR ATT SLIPPA EN STOR KRIS som blev då som även förde med sig så stora problem från dem då, genom att männen är inte så kul att göra med då som alla har sett nu att de kan inte respektera en svensk kvinna då NÄR DE KÖR MED VÅLDTÄKTER när de får ja från regeringen då.

Vad händer då?

FOLK LEVER I STÄNDIG CHOCK IDAG som alla kan se nu att folk är så rädd att gå ut nu och många har svårt att gå ut och ha kul idag för de vet inte vilka tider de är ute då. Folk har blivit så rädd nu som alla kan förstå idag.Varför säga ja till ett folk SOM INTE RESPEKTERAR ER KULTUR ALLS DÅ utan vill till och med ändra om er då och ser så mycket fel på svenska folk då att de lever så fel i deras ögon. De visar hur de respekterar er nu så lite nu, GENOM ATT DE SMUTSAR NER OCH KALLAR ER FÖR FULASTE ORD DE KAN DÅ, men även har inte någon respekt då för de ser så ner på er då.

OCH DÅ ÄR DET FARLIGT ATT SÄGA JA TILL SPECIELLT KILLARNA DÅ för de har lärt sig från barnsben då hur svenska folket är då.De vill inte ens fly till Sverige då de har kunnat valt ett annat land då. Sverige är inte som dem STOR KONTRAST FÖR DEM DÅ.Det här har ni kunnat undviket då BIRGITTA VAR UTE I TID, men jag ser som vanligt att ni har svårt att hjälpa till då NÄR FOLK SKRIVER OCH VARNAR för stora problem då hon var ute i tid.

Men för att kunna skydda landet från de fått nu i tid. DE SÄGER INTE JA TILL DEM   för att slippa problem FÖR DE KAN SE VILKEN FRAMTID LANDET KOMMER FÅ DÅ om de säger ja till folk som bär slöjor och burka som de pratade om då.

Men nu har landet så mycket problem som bara blir värre då och många länder har fått det som Sverige har det då PROBLEM  MEST MED MÄNNEN DÅ genom att folk är inte som dem då.

FOLK KOMMER FRÅN EN FÖRTRYCKT KULTUR DÅ som de måste ändra om då för att få slut på så mycket problem som landet fått sen de sade ja till dem.

De skulle varit extra aktsam då när de ser hur de lever idag FÖRTRYCKT SOM ALLA KVINNOR BLIR DÅ som alla kvinnor blir i landet då och för att leva i Sverige då måste de ändra om dem då och hjälp dem rätt då när de bor i landet redan då hjälp dem rätt i allt då FÖR ATT FÅ SLUT PÅ SÅ MYCKET LIDANDE DÅ som landet går igenom nu.

Landet lider så mycket nu genom att folk inte lyssnar på alla varningar då GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.