AFFIRMATIONER

 Skapa enereriger med pengarproblem jobb med människorna trust till detta problem jobb, så mycket folk som tar alla chanser att förkovra sig.

Vad händer då energier som tänker så mycket business? Jag vet att så mycket folk ber affirmera så mycket, så folk ser tillslut ingen lösning när pengar är inblandad för pengar har energier och folk börjar testa affirmationer då FÖR PENGAR HAR FOLK PROBLEM MED, då börjar folk affirmera så mycket, då börjar folk tänka mer och mer pengar.

Jag måste ha pengar men problem, att låta energin låta förändra känslan tanken problemet med folk har kunnat fått hjälp av affirmationer BLIR ÄNNU MER INTRESSERAD AV AFFIRMATIONER folk lär sig att affirmera.

Men vad händer då energin ingenting.

Men folk ser folk har lyckas bara på att affirmera då och då tror de mer och mer på det men folk har så mycket trust till affirmationer som folk ser tillslut att pengar har inte affirmationen inte hjälp till någonting då, men pengar gillar folk fattiga människor tar hjälp av affirmationer.De har problem tänker bara pengar bara pengar, men vad händer det händer inte så mycket DÅ ENERGIN PENGAR HAR PROBLEM ATT FÖRÄNDRATS SÅ MYCKET I BARA RENA PENGAR DÅ. 

Men saker och andra ting kan affirmation hjälpa till med då, men pengar som så mycket folk önska sig då det är problem att få pengar för pengar problem gör folk mer intresserad att förändra sin livssituation då. Det är stora problem orda ett liv efter bara affirmera pengar då det fungerar inte alls då. Jag ser folk köper så mycket trust till folk. Jag ser bara problem med allt PENGAR HAR FOLK BLIVIT SÅ INTRESSERAD AV AFFIRMATIONER DÅ.

MEN FOLK SKA TÄNKA SAKER när de vill ha saker då pengar stannar upp önskningarna ni har då, så tänk saker då, men folk köper böcker då. Vad händer då problem problem trust till dem som säljer boken då. Hur mycket folk har inte gått efter böckerna många människor tar upp till annat folk visar dem hjälpmedel, så mycket hjälpmedel folk sätter upp allt för framtiden då skriver ner papper önskningar de har.

Men folk ser så mycket problem med just pengar då pengar vill folk ha så mycket pengar då DÄRFÖR SKA FOLK SIKTA IN SIG PÅ BARA SAKER DÅ. Det fungerar då men inte bara tänka pengar då folk tänker så genom att så mycket böcker skrivs från folk som lyckas bra men folk ser det.  JAG HAR LÄRT MIG VÄLDIGT MYCKET OM AFFIRMATIONER DÅ och provat på olika saker då och lärt mig från böckerna då och nu tog GUD upp om affirmationer nu, men för att påvisa hur en affirmation fungerar då.

Jag har sett just det med pengar är problem att få till då jag har har testat så mycket det, MEN DET GICK DÅLIGT ATT FÅ TILL DEN BITEN DÅ fast man kör med affirmationer hela tiden då.

MEN JAG HAR SETT ATT SAKER KAN MAN FÅ PÅ SÅ SÄTT DÅ och det vet jag av egen erfarenhet då att det fungerar då saker man skriver upp eller sätter en bild, då kan det hända mycket mer då. Jag testade göra en affirmations karta då med en massa saker på då och på den tiden hade jag en lokal då.Jag hade önskat och skrivit upp exakt hur många rum jag vill ha, men även parkeringen hade jag tänkt in med då. Jag hade ritat upp saker på min skattkarta då men även klistrat in bilder då på det jag vill ha då.

JAG FICK EXAKT DET JAG HADE ÖNSKAT MIG DÅ med allt jag hade tänkt in fanns där när jag tittade efter en tid för jag hade glömt bort det då, men kom bara på att titta vad jag hade ritat upp och fick se att allt fanns där de jag hade önskat mig då allt var med till och med parkeringen som jag hade tänkt in fanns med, att folk kunde parkera så lätt sina bilar då för det fanns så mycket parkering där folk kunde lätt parkera om jag hade lite annat där, då kunde de få plats då. Jag vet att det kan vara svårt med parkeringar då, men jag lyckades då med det för jag hade kurser och EN SEANS I LJUS DÅ men annat då. Jag fick hela lokalen renoverad av dem jag hyrde av fick välja allt då.

JAG SÅG ATT DET FUNKADE DÅ,men även att jag bytte ut in inredning efter ett tag då kunde köpa nytt, men jag hade även satt upp det på min skattkarta då. Det blev till en vana att jag satt upp först på skattkartan det jag ville ha då. Det fungerade allt jag ville ha, men jag måste hela tiden vänta in mina kunder och så har det varit hela tiden för mig att mina pengar kommer från kunderna mina då.

Jag fick ett litet arv efter min mamma då men kunde starta upp min lokal då, men jag minns att jag hade satt upp stolar och bord då och jag köpte borden själv då, men stolarna fick jag av en kvinna då så jag kunde ha mina  kurser då och då måste jag ha mer stolar då. Jag fick hjälp att starta igång då, men sen ville jag byta ut saker där och DÅ SATTE JAG UPP PÅ MIN SKATTKARTA DÅ och fick pengar då och kunde köpa min fina stolar så folk skulle sitta mjukt då när jag hade mina kurser då, men sen så blev det mer och jag började köra med seanser då, men även bytte ut min seans till EN SEANS I LJUS DÅ men det kom allit pengar från kunderna då. Jag kunde kunde byta ut en del saker då, men körde med healing men bristen kom från mina kunder då.Jag ser nu att det är svårt att bara få pengar en hel säck med pengar då, men jag har sett att om jag affirmer då kommer det från mina kunderna då och jag har sett det varje gång då att när jag ska ha något nytt så kommer det från jobb då.

Jag vet att jag satt och önskade då en nytt hem då,MEN SAMMA DÄR ATT DET FUNKADE PERFEKT DÅ. Jag minns jag satt ibland och titta på det de höll på att renovera då och tänkte ibland varför gör de inte så, men sen så gjorde de så när jag hade tänkt det för de hade börjat renovera så mycket lägenheter då.Jag måste flytta från stället då som jag blev så sjuk av då, men då satt jag och tänkte in allt då och tänkte men kan de renovera efter det jag vill nu för det kan vara svårt att ha tillit till det,men när jag sen stod i mitt nya hem DÅ STÄMDE ALLT DÅ och jag har skrattade åt det.De hade satt in kaklet som jag älskade så mycket då avlånga lite breda plattorna då över köksbänken då, men när jag stod i köket då hade jag dessa plattor då.

Men jag såg att de höll på att renovera toaletterna utan värme i golvet då för de hade börjat lägga klinkers i badrummen då, men jag satt och tänkte men varför lägger de inte in värmeslingor i badrummet då, MEN SÅ BÖRJADE DE GÖRA DET DÅ.Jag fick värmeslingor då i badrummet mitt då, men sen såg jag att de ändrade om till en granne som hade lämnat platsen då och lade in värmeslingor då, men den lägenheten var redan renoverat men efter sen jag hade fått värme i golvet, då var de där och lade in värmeslingor i den lägenheten med då.

Jag fick exakt det jag ville ha då, men även jag hade tänkt mig en tvättmaskin då en liten toppmatad för att få plats då, men samma där jag hade satt upp den på bilden då men hade glömt bort tvättmaskinen då, men sen krockade min förra man med sin bil då men han blev påkörd av en man som var så full då och kunde inte rädda bilen alls då, men sen säger han att vi kan ta det till tvättmaskinen det vi får ut på försäkringen då han tänkte att vi bor i stan då vi kunde vara utan bil då, men skulle beställa en tvättmaskin då, men jag tittade aldrig på bilden jag hade satt upp på skattkartan då  utan glömde bort den då, men när tvättmaskin kom kom, då tänker inte jag så mycket på det, men jag blev sur och less då för den kom inte in genom min badrumsdörr då. Men blev så sur då, men sen då hittade jag mitt papper som jag hade satt upp min tvättmaskin på då och den var toppmatad då, men tvättmaskinen som kom var frontmatad då, men badrummet var för litet för tvättmaskin och när jag titta på den jag hade valt ut, att den passade in mycket bättre då, men de fick ta den tillbaka då men sen tog jag den tvättmaskin jag hade valt ut sen längesen då, men vilket snurr på allt då MÄRKET PÅ TVÄTTMASKINEN PASSAR EXAKT IN.

Jag fick min tvättmaskin för hatade att gå ner till tvättstugan då, men det funkade då men hur jag fick den DÅ KOM DET FRÅN PENGAR SOM JAG INTE HADE TÄNKT MIG DÅ, men jag har den nu.

Jag sett att affirmationer kan lugna ner mig då.JAG MINNS JAG KÖRDE EN RAMSA DÅ.  Tack för alla glada positiva människor jag möter varje dag och den funkade bra då. Jag började köra den ramsan på grund av att jag mötte på surt folk som jag ville ändra om då. Jag kunde även möta dem i kassan och då satt det folk som var mer glad då än förut då. Eller mötte folk på andra ställen då men den funkade den ramsan då.

Jag minns att jag hade även en affirmation utan att jag visste om det ens då, men nu efteråt, då såg jag att JAG HADE TÄNKT UT ETT DATUM NÄR JAG SKA SLUTA RÖKA DÅ. Det fungerade bra men på den tiden visste jag inte om det, men folk tyckte det var konstigt att jag inte var röksugen då. Vad lätt du hade att sluta röka då. Jag hade rökt länge då, men kände mig inte ens sugen den dagen utan folk kunde stå bredvid mig utan att känna mig röksugen då. Det var när jag skulle få mina barn då.

JAG VISSTE INTE OM DET DÅ att jag hade affirmerat då om att sluta röka kunde inget om det, men det var det jag hade gjort då.

Jag ser att folk ska sätta ett datum långt fram och tänka bara på den dagen då sen försvinner röksuget då. Jag kände inte ett enda röksug då, men hade även provat sluta röka men det gick dåligt då MEN DEN HÄR VAR BÄSTA METODEN JAG HADE PROVAT för det är så enkelt att bara välja ut en dag då, att den dagen då röker inte jag och då kan man lägga den långt i framtiden och tänker på den då.

Jag berättade inte för folk vad jag tänkte då utan höll det inom mig då tills den dagen när de såg att jag rökte inte alls då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.