I EN SNURRIG VÄRLD

Det snurrar på i mitt huvud och allt känns så himla upp och ner då.

Och ingen tycks se vad som är rätt eller fel idag och har inte folk något att tänka med alls nu som jag trodde att Sverige var så himla framgångsrik som inget annat land är, MEN TJI FICK JAG NU för jag hade så mycket fel om folk idag som jag trodde de var mer och mer vaken idag och kan se vart Sverige är på väg nu, men jag vet att många   ser det, men de känner vad kan jag göra åt det då utan det är regeringens uppgift att styra landet då och kan inte lägga sig i då vad regeringen ställer till med då eller så är folk så godtrogna då de tror på allt de säger då.

MEN FORTFARANDE GÅR KVINNORNA SOM BÄR BURKA UTE BLAND FOLKET DÅ och har inte ändrat om ett dyft då och även att barnen får bära burka som ingen verkar ta tag i då utan det är inte deras problem då utan de får andra ta tag då och lämpar över till andra då de kan se och tänka, men ingen agerar då utan det får andra sköta om då och folk kan gnälla om det, men de gör inte så mycket åt det utan folk mår så himla dåligt av att möta kvinnor som bär burka då, men ingen gör något åt det då utan det fortsätter dag efter dag att inte påverka folk som styr över landet då utan folk gör ingen handling då ATT PÅVERKA DEM ÄNNU MER DÅ. De måste ändra om så folk kan gå ut nu och inte möta på dem där ute då.

MEN OM FLER SKULLE STÖTA PÅ REGERINGEN OM DET MEN ÄVEN GÅR UT MED NAMN LISTER, då skulle det bli mera fart på dem då, men ingen stöter på dem överhuvudtaget utan accepterar allt då, men det handlar om att förändra ett land då.

Men hur kan vi göra det FOLK MÅSTE BLI MER ÄRLIG DÅ, men även att barnen i skolan säger till på en gång om de känner att killarna kör med fula ord som räknas som mobbning då, men jag vet att inte alla ser det då men det är faktiskt det då.Jag har även kollat upp bara för att för att förtydliga lite så folk kan förstå då, ATT DET RUBRICERAS SOM MOBBNING DÅ när jag läser innehållet då som jag själv ser att det är då, men bara för att kunna förtydliga för er då att det är så barn har det idag.

Men hur ska vi kunna ändra på folk som inte kan se det då att landet lider av så mycket problem och här ska barn växa upp en ett land där de blir kallad för de ena än det andra FULASTE KILLARNA KAN VRÄKA UR SIG DÅ regeringen har inte sett vad de gjort då för mobbning har vi haft problem med länge och folk kan bli så utsatt på sitt jobb och till och med det att vuxna kan hålla på att mobba varandra fast de är vuxen då, så kan folk hoppa på folk utan någon anledning då, men då brukar de ta tag i det om det går för långt eller så slutar de för de kan inte stanna kvar på jobbet då utan de måste sluta sitt arbete då.

Men kan tjejerna göra det nej de måste gå och pinas hela skoltiden ut OM DE INTE SÄGER IFRÅN NU och talar om för sin lärare vad som förekommer då för många barn kan vara tyst medans en del barn är inte tyst utan rusar hem till mamma och pappa då och för de kan inte vara skolan då när de möter på klasskompisar som mobbar dem då.

Eller så möter barnen på dem i korridoren då och blir utsatt för barn som kan sätta åt dem så hemsk då och kan även bli misshandlad av en elev så illa då. De vill inte vara i skolan då när de blir utsatt för dem då utan rusar hem, MEN FÅR EN FÖRSTÖRD SKOLGÅNG DÅ, men måste kanske byta skola för att klara av skolgången då för alla vet att de måste gå 9 år i skolan då, men sen vill en del gå mer för de vill ha ett jobb som de gillar då och då hoppar de på andra skolor efter nian då, men för att klara av gymnasiet, då måste de kunna gå hela vägen då. Nu är det 3 år förr var det 2 år men de har ökat på skolgången för många barn då bara för att få ett jobb då, men en del kan klara av det eller så finns det skäl att de hoppar av skolan då genom att den passar inte in för dem då, men folk är så olika vi gillar olika saker då.

MEN VI MÅSTE GÅ EN SKOLA NÄR VI BOR I SVERIGE även om vi vill slippa den, så måste vi gå skolan bara för att vi måste ha dessa himla betyg då och en del behöver inte ta dessa år då utan kan ta en annan väg, men leder ändå i mål till jobb. Ibland kan ungdomarna vara så himla skoltrött då, men tar en annan väg som ändå leder till jobb då. Men nu har regeringen ställt till för barnen som har killarna i skolan då SOM INTE KAN RESPEKTERA vi hade problem med mobbning då, men nu har de lagt på den bördan för många tjejer idag då att de hade inte problem med det då, men sen börjar muslimska killarna på skolan som ser så ner på dem, då får de problem tänkt på hur de känner sig tjejerna i skolan då att höra killarna pratar så styggt om dem och kallar dem för så fulaste grövsta orden då. TJEJERNA MÅSTE ÄVEN KONCENTRERA SIG PÅ SKOLAN för de måste klara av alla år de går i skolan och killarna kan regeringen sätta in i grundskolan.

När ungdomarna går gymnasiet, då måste de klara av en skola och barnen kan bli så stressad av killarna när de hör detta varje dag förr kunde skolan städa bort detta stora problem för ett barn, ATT DE TOG IN DEM TILL ETT KVARTSAMTAL DÅ.

JAG VET EN SKOLA SOM VAR SÅ HIMLA BRA PÅ DET om eleven hade ställt till problem för en elev, då åkte de in på en möte med bådas föräldrar då och fick verkligen gå igenom med eleven då vad som hade hänt då och även rektorn var med då för att de fick reda upp de hade gjort mot varandra då,MEN DE REDDE UPP DET  sen var det inte ovänner och hoppade på varandra då sen läraren tog tag i det, men sen hörde de inget mer problem då, men de redde ut tillsammans med båda föräldrarna till barnen då genom att barnen fick säga sitt, då blev det så mycket löst för dem.

MEN DET VAR EN BRA TEKNIK som andra ska ta efter tycker jag för att så slut på dessa smutskastingar det blir då PRATA MED MUSLIMSKA KILLARNAS FÖRÄLDRAR DÅ,men även blanda in rektorn och läraren då men även elevernas föräldrar då som har med dem att göra då för att få slut på all smutskastning mot tjejerna som ska gå klar skolan då. Har killarna gått på den skolan jag kan lova mig att skolan har tagit tag i det då. De har fått pratat ut om det som är den bästa metoden för att lugna barnen kan klara av skolan då och inte känna sig rädd när de går till skolan då.

När barn känner sig hotad, då har de svårt att gå klar skolan när de känner sig hotat då MÅR DÅLIGT OCH KÄNNER SIG KRÄNKT AV KILLARNA hela tiden de är trakasserier då och säger fula ord till tjejerna då. Tjejerna kan lämna skolan om det blir för mycket av det då.

Men alla vet hur ungdomar kan må och är känslig på många vis och måste även känna sig älskad och MÅSTE HA MYCKET UPPMÄRKSAMHET OCH BERÖM DÅ för att klara av skolan bra då. När tjejerna känner sig så påhoppad av killarna då och ska även klara av skolan då kan även tappa självförtroende ungdomarna då om de blir för mycket av trakasserier då som sänker dem mer och mer för varje dag när de går i skolan då.

MEN DÅ TRÄDER LAGEN IN ATT BARN HAR RÄTT ATT KLARA AV SKOLAN DÅ genom att alla måste jobba då och skolan är gjort för att de måste kunna ta in så mycket kunskap då som en skola är idag, men kan känna sig så himla stressad och trött då men de måste klara av skolan då, men hur ska de kunna koncentrera sig då när de har killarna efter sig då de som har dem i skola då kan även känna sig så hotad genom att de vet att folk HAR BLIVIT VÅLDTAGEN DÅ av just dessa killar som kommer från dessa länder, men även att kallar dem för det fulaste de kan och då kan tjejerna känna sig mer hotad än vanligt då och kan känna sig så rädd att inte gå ensam men även att gå till skolan då.

Genom att regeringen har satt in mobbing i skolan då som ingen verkar se att det kallas för mobbning om barn börjar bli rädd och känner sig hotad då, men jag vet att så mycket lärare SER INTE DET utan skyller på tjejerna då och drar killarna medhårs för det vill inte ta i det då.

När kvinnorna från deras länder flyttar till Sverige DÅ SKA DE ÄNDRA OM KLÄDSELN DÅ och bli som en svensk ingen svensk tjej ska ändra om sig bara för de tar hit folk som lever från medeltiden som vi har kommit förbi den för längesen, men de lever faktiskt kvar på medeltiden titta på den klädseln. De har inte ändra sig alls och det tänkte jag på igår, men vad hemskt de har inte ändrat sig alls och lever kvar på medeltiden.

Men vi hade inte den klädseln alls då, men vi täckte inte över vårt ansikte då, MEN DET ÄR EN KLICK AV MÄNNISKOR SOM UTMÄRKER SIG DÅ och tror att de ska ha som de vill då men då ska de inte bo här i Sverige vi har inte den klädseln ens och har aldrig haft den och vi kan inte rå för att de kommer från ett så hemskt styrt land då där mannen har inte utvecklats ett dugg i mina ögon och som måste dra över henne ett tält när han ska ut med sin kära fru, men vilken man han är som kan till och med acceptera det då att dra över henne ett tält för att inte visa upp henne så utan hon får visa lite av sina ögon, men det är de som har en sån knäpp kultur och kommer de till Sverige,DÅ HAR VI INTE DEN KULTUREN ENS har vi inte den kulturen ens och någon kastar över oss en tält när vi ska ut för att inte synas då, men kommer de hit, då ska kvinnorna ändras leva som en svensk då och sluta upp att sitta kvar i medeltiden då som inte ens vi hade ,men ser ni inte hur ska de kunna passa in då. Vi hade inte det på medeletiden ens men de har det då och då måste alla se när de kommer hit vilka problem vi får titta på bara klädseln och titta på oss då även långt tillbaka hur vi var klädd då.

MEN MÄNNEN KAN ÄVEN LINDA IN KVINNORNA SOM KOMMER HIT, men tänkt vilket fruktansvärt styre de har i landet tänkt till och de ska inte tro att de ska fortsätta när de kommer hit visa ett par ögon med en inlindad kropp som ingen har haft ens. Vi kan gå så långt vi vill i tiden, men de måste ha fastnat då att kunna behandla varandra så hemskt och mannen han får gå som han vill, men inte hon får det för han äger sin kvinna då, men vad gör han med henne då i mina ögon är det rena tortyren de kör med då ändra om dem nu och sluta att gå efter folks som är så himla förtryckt nu och sluta upp med den tortyr de kör med nu. Det kan alla se tänkta att gå inlindad från topp till tå och bara visa ett par ögon, men vilken kärlek de har då inte i mina ögon rena tortyren kör männen med då och ändra om dem när de kommer hit och LÅT KVINNORNA SLIPPA DEN TORTYR DE HAR NÄR DE FLYR HIT DÅ.

Jag ser att de kommer från ett land som jag tänkte på igår, men vad hemskt att leva så år efter år männen ska ha dem så och det kommer från en sån hemsk ledare som styr landet och har inte kommit längre då utan måste fortsätta med tortyren år efter år och även flickorna får känna på det,men inte killarna de får gå som de vill även ge sig på oss då för vi är inte så fin i deras ögon då. Vi går inte inlindad som deras land gör då och DÅ SER NI VILKET FEL FOLK SOM HAR KOMMIT HIT DÅ.

Men GUD bad verkligen till er att hjälp dessa kvinnorna och deras döttrar nu att få leva ett fritt land nu och LÄR DEM OM DEN SVENSKA KULTUREN DÅ. Han vill hjälpa dem då för han vet vilka liv de har nu och ni kan bara se själv vilka hemska liv de få ha då i sitt hemland då.

Men kommer folk från dessa länder, då måste de ändras om lev som en svensk då  folket få leva ett perfekt liv då att ändra om den hemska klädseln som han även kallade då, att kvinnorna ska få hjälp att släppa den och inte lyssna på dem nu för alla vet att folk som lever i förtryck ser inte det då, men vi ser det att de lever i ett sånt hemskt förtryck då och DÅ SKA I HJÄLPA DEM att släppa den hemska klädseln då.Vi måste hjälpa till bor de här, då ska de släppa den då. De måste inte fortsätta leva i sitt förtryckta liv nu.

Nu ber GUD till er att låt de få leva efter vår kultur och DE FÅR KLÄ SIG SOM OSS DÅ och följa med svenska folket då för annars kommer de få ett fruktansvärt liv att leva i landet då när de lever kvar i sin fruktansvärda kultur då. Ni måste hjälpa dem nu och det är många av dem som flytt hit nu även dem som de lindar in och även de som bär burka då, men svenska folket måste även hjälpa dem som bär slöjor och sjalar för de kommer också de från en förtryckt kultur då.

Ska man leva Sverige då ska de leva som en svensk lever då när de har flyttar hit, då ska de leva som oss då. De ska även jobba en dag som kommer speciellt bli svårt för familjen då männen får dra tyngsta lasten då, men det kommer inte fungera så bra för de måste lägga sig på en hög lön då om kvinnorna ska stanna hemma då. Det kostar att leva i landet då, MEN DE KOMMER FAKTISKT HALKA PÅ DET för de kan inte överleva så bra då, men även att vi vill inte ha dem springande där ute då som inte har den kulturen överhuvudtaget då. Vi har aldrig haft den kulturen överhuvudtaget alls utan det är deras påhitt att inte visa kvinnorna nu som har all rätt att visa sig så mycke de vill, men det är männen som styr dem då, men kvinnorna styr döttrarna så det blir ingen hit att flytta hit då om inte svenska folk tar och vakna upp då.

Jag fattar mig inte på en regering hur de tänker nu när de dräller där ute med en massa kvinnor SOM VI HAR ALDRIG HAFT SÅ att folk täcker över dem då.Vi har inte haft det så och då tycker jag att de måste ta tag i det för att få slut på så mycket problem då. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.