DAGENS SVERIGE

Hur ser Sverige ut idag nu bara en massa kalabalik nu.

Genom att vissa kan inte se rätt när de hjälper folk då utan tar in folk SOM REGERINGEN SKULLE PUTTA TILL ETT ANNAT LAND DÅ för att kunna leva lugnt då utan att måste fixa oss en massa skydd runt oss nu, men så ser landet ut nu när  regeringen inte kan tänka till alls då, men nu har vi så mycket problem som ingen hade tänkt sig för några år sen.

Men nu är det rena helvetet på jorden som jag inte trodde fanns, men till och med det har de taigit fram nu. Vi kan inte ens gå ut utan att freda oss och köpa en massa saker för att kunna freda oss nu,MEN VILKEN HIT REGERINGEN för igen har börjat ta bort burkan ens i samhället utan kvinnorna får som de vill så klart. De tror säker att nu ska de göra om Sverige till ett muslimsk land då för de tänker inte ändra sig utan till och med ställer en massa idiotiska krav nu att få ha böneutrop då,MEN JAG HOPPAS ATT DE SÄGER NIANDE NEJ TILL DETTA FÖRDÄRV DÅ för att höran den gal lite då och då för att skicka ut massa böneutrop då som ingen i landet är född med då.

Men nu har de till och med bett om det då, men jag hoppas att regeringen säger niande nej till dem FÖR DE KAN BE HEMMA SOM ANNAT FOLK GÖR utan att vi ska ha någon klockringning som vi aldrig har haft nu utan bara till vissa tillfällen då att de ringer in då till vissa tillfällen då, men nu har de till och med lagt fram förslag då om det, men jag hoppas nu att regeringen ser klar nu och kan säga nej till något som SVENSKA FOLKET ABSOLUT INTE VILL HA DÅ.

Men regeringen SÄGER JA TILL ALLT NU och jag undar flera gånger är de rädd för dem eller varför säger en del ja till SÅ IDIOTISKA SAKER SOM BARNGIFTE DÅ  som vi inte har utan folk fick gå till kungs förut om de var för unga, men för dem, då har de tagit bort den regeln nu att de kan gifta sig med ett barn som är helt förbjudet i Sverige då, men inte alla gillar detta fördärv då men del var med på det då.

Men hur tänker regeringen då för de säger ja till saker hela tiden istället för att lära dem nu OM DEN SVENSKA KULTUREN DÅ ATT LÄRA DEM KLÄ SIG SOM OSS DÅ. NÄr de kommer till Sverige då ska de ändra om dem på en gång de kliver över gränsen om de ser att de säger ja till ett sånt förtryckt folk. De måste börja på på en gång ändra om för att vi ska få det lugnt då. Bor de i Sverige då ska de kläs som oss då.

Men jag har sett för mycket nu och vi har en svag regeringen idag för jag ser fortfarande ATT FOLK FÅR BÄRA BURKA OCH SLÖJA DÅ, men inget tycks bry sig om det då att en dag ska de ut söka jobb då när pengarna är slut från regeringen då eller har de HITTAT PÅ ETT ANNAT SYSTEM att ge dem dem ännu mer hjälp för de får göra som de vill folk som kommer från dessa länder.

Nu tycker jag att regeringen borde se hur illa vi har det nu MED ALLA GRUPPVÅLDTÄKTER som vi fick från dem ni sa ja till då. Vi kan inte ens gå ut nu än att folk kommer måste skaffa sig ett skydd idag.

MÅNGA SKAFFAR SIG EN HUND för att kunna gå ut kvinnorna och barnen då annars får de stanna inne snart när när de vet att de kan bli utsatt för en gruppvåldtäkt som är det värsta en kvinna kan bli utsatt för då, men vart kommer männen ifrån som kör med det, jo de kommer från dem som bär burka och slöja då och det kan alla se idag ATT LANDET ÄR SÅ HIMLA MÖRKT IDAG sen de sade ja till folk som passar inte in ens då.

Jag ser hur det ser ut nu och jag vet att mycket folk är så himla rädd nu, men ingen tycks ta det på allvar att de kan tänka till nu ATT DE MÅSTE BÖRJA FÖRÄNDRA FOLK som de har sagt ja till att de måste ändra om sin hemska klädsel då. De måste leva som en svensk lever då och inte som de lever i hemlandet, men jag vet att de kan försöka så mycket för de ser att svenska folket kan gå med så mycket nu, men lever man i Sverige då ska de även ändra sig annars om det inte passar, då får de lämna landet illa kvickt då för vi ser vart allt kommer ifrån GENOM ATT DE KAN INTE RESPEKTERA OSS som inte är som dem då.

Nu har så mycket skolor FÅTT PROBLEM MED MUSLIMSKA MÄNNEN IDAG för de kan inte vara tyst såklart utan måste vräka ur sig en massa fula ord kränker dem som går i skolan då, men även de måste skyddas då och hur har nu regeringen tänkt nu för skolorna har så mycket problem med dem nu sen de sa ja till dem och många tjejer har till och med redan blivit förstörd då SOM JAG NU BÄVAR FÖR NÄR SOMMAREN KOMMER DÅ.

 Men jag hoppas att regeringen vaknar upp och FÖRBJUDER BURKA DÅ MEN ÄVEN ATT DE FÖRBJUDER SLÖJORNA DÅ för att få slut på mycket problem då genoma att de kommer från en fruktansvärt förryckt kultur och då skulle regeringen varit extra aktsam, ATT DE KAN VARA STOR FARA att säga ja till folk som kommer från en kultur som är så långt från oss då.

Men har de inte sett hur de lever då där männen styr över dem då att kvinnorna är inte så mycket värd om de inte gör som de vill då och TÄNK VILKET FÖRTRYCKT KULTUR DE SAGT JA TILL där vi möter bara en massa ögon när de går ut som vi aldrig haft det så utan inte ens täckt för vårt ansikte ens då, men de har en kultur som är så fruktansvärt hemsk som ni måste se vilka som kommer ställa till problem för svenska kvinnan då, men även barnen åker med då för de ser även ner på dem då. KILLARNA KAN VÅLDTA ETT LITET BARN MÄN SOM KOMMER FRÅN DESSA LÄNDER DÅ. 

Men det är inte bara burka vi har utan vi har kvinnor och och barn SOM GÅR INLINDAD FRÅN TOPP TILL TÅ och får inte visa sig då utan bara två ögon som tittar på oss då.

Ni kan bara tänka vad de tänker om oss när vi möter på dem och DET KAN NI RÄKNA UT DÅ vad de tänker om oss för vi är inte så fin i deras ögon då, men ska vi hjälpa folk som ser ner på oss och sparka ner oss och tror att vi ska gå efter dem nu.

Skolorna får problem när äldre de ska undervisas då och tror att de ska avsluta varje lektion för de måste be då DE KAN SITTA OCH BE INOM SIG DÅ, men de kan till och med avbryta en lektion för då ska de  be till GUD men de kan be när de vill till honom när de vill då, men de måste be precis då och har vi haft det så där. Nej vi har aldrig hållit på så där utan de gör det. De kan till och med stanna upp en hel trafik för de ska be nu. De kan de göra i sitt hemland då men kommer man hit, då måste de respektera oss då. DE ÄR ETT OMSTÄNDIGT FOLK DÅ. 

Regeringen ska säga nej till allt och HJÄLP DEM INTE ATT BEHÅLLA SIN FÖRTRYCKTA KULTUR och öppna en massa badhus för dem utan de ska leva som oss annars får de vara utan badhus då, men de kryper in samhället mer och mer och regeringen säger javisst får du det, javisst får du det och så vidare då när de inte ser att de säger ja för mycket nu UTAN SÄG NEJ TILL ATT BÄRA DEN HEMSKA KLÄDSELN  SÄG NEJ TILL ALLT NU och lär dem sluta upp att bära den klädseln för vi kommer få det mycket lugnare då. Vi slipper bli nedsmutsad då nu smutsar de ner oss hela tiden med att vi ska vara som dem för att bli accepterad då, men säg nej eller så är det bara att lämna landet om det inte passar sig då.

Regeringen måste ändra om dem annars får vi stora problem då så stora problem då. Vi kan inte ens gå ut ensam som vi gjorde  förut, men nu kan vi inte gå så fritt längre utan alltid ha en sällskap när de går ut kvinnorna och barnen då. De kan inte gå ensam längre UTAN MÅSTE PASSA IN SÅ DE KAN TA HJÄLP AV NÅGON NÄR DE SKA UT när de ska ut då, men förr då kunde vi gå som vi ville utan att bli nedslagen och våldtagen då, men nu kan vi inte gå ensam längre, så länge som inte REGERINGEN SÄTTER HÅRDA REGLER PÅ DEM DÅ SOM JAG SA FÖRUT. 

Regeringen ska även ta upp det i skolan om de ser att de har problem, då ska de prata med läraren och föräldrarna till killarna då för att få slut på mycket då. Barnen ska säga till på en gång nu om det märker av något då, ATT DE BLIR UTSATT FÖR PROBLEM FRÅN KILLARNA DÅ genom att det rubriceras som mobbning då genom att varje barn har rätt att klara av sin skolgång då, men om de blir störd hela tiden de ställer till problem för dem och även känner sig rädda att bli utsatt för dem DÅ SKA DE TA IN KILLARNA PÅ SAMTAL ska de ta in killarna på samtal och att de kan få sluta skolan då, men ni kan även åka ut från landet om ni våldtar en tjej i skolan, då åker ni ut från skolan får sluta skolan då, men får inte komma tillbaka alls till Sverige då.

Det är inte kul att se hur landet ser ut idag,MEN REGERINGEN MÅSTE ÄNDRA OM VARJE KOTTE SOM KOMMER HIT för det går inte ens leva snart sen killarna ränner där ute då genom att de vet inte vad som kan hända då när de kör med gruppvåldtäkter då, men för att få slut på det de måste prata med dem, men även ÄNDRA OM ALLA KVINNORNA för att få lite lugnt i landet nu annars får vi stanna hemma hela tiden och kan knappt gå ut om vi inte har någon som följer oss ut.

Om killarna såg att de åker ut från landet om de våldtar en kvinna,DÅ SKULLE DE BLI SNABBT SLUT PÅ DET. De vill inte lämna landet när de kommit hit då och många som bor ihop får problem idag genom att de måste ha någon som skyddar dem och måste alltid fråga sin kille när de ska ut då för de vill inte bli utsatt för en våldtäkt då,MEN REGERINGEN TAR LÅNG TID PÅ SIG att sätta lagar för killarna då. Killarna måste ha lagar då genom att det blir så mycket problem för kvinnorna nu. Det finns de som lever helt ensam idag och vem ska de fråga då att följa med ut då? Kvinnorna kan hitta killar som vänner då.

Men ska vi ha det såhär nu?

Vi kunde gå som vi ville förr, men nu får vi stanna hemma om vi inte har sällskap, men hur kommer vi få det då som vill gå som vi vill, men regeringen har verkligen ställt till det för oss som är född kvinna då. Killarna tar olika åldrar då för dem spelar det ingen roll då det kan vara barn eller en vuxen eller så är det en äldre kvinna då de tar om de ska ha sex då,MEN I HEMLANDET DÅ ÄR DET ÅSNORNA som står för det då, men nu slipper de åsnorna nu utan svenska kvinnan och barnen får stå tills tjäns. KILLARNA TAR INTE HÄNSYN som kommer från en sån förtryckt kultur då.

De tar inte ens hänsyn att det är barn de håller på med eller en kvinna. DE KAN INTE SE FÖR DET ÄR ETT HÅRT OCH KALLT FOLK regeringen har sagt ja till nu. Det är inga lammungar om de tro det de sagt ja till. Det är ett  hårt folk som de har sagt ja till regeringen som är så hård och kall inombords då, SOM VI HADE SLUPPIT om folk hade tagit till sig den varningen jag lade ut om då, men ingen tog tills sig då.

Hur ser det ut idag för kvinnorna och barnen då.

Det är så mörkt så mörkt idag genoma att vi kan inte gå ut som vi vill idag genom att regeringen gör inte ett dyft utan säger ja till allt då som de måste säga nej till allt.DE SKA LEVA SOM EN SVENSK annars får vi stanna inne då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.