VINDUNKEN

Jag sitter och titta på allt som händer nu och har sett nog av mycket nu hur hela Sverige bara håller på ramla sönder i tusen bitar när jag ser hur folk lever idag.

Genom att allt är så himla accepterat idag ATT DRICKA OCH KÖPA HEM EN VINDUNK PÅ VINDUNK och ingen tycks se att det är fel då utan systembolaget får till och med köra med en massa reklam på tv till och med det de göra reklam med nya vindunkar då som ska locka folk att dricka mer och mer och den som faller på det är ungdomarna som faller på det.

UNGDOMARNA KAN SITTA FAST VINTRÄSKET DÅ genom att allt är så accepterat idag att köpa hem en vindunk då. De kan bli flera vindunkar, då kan ta ett glas nästa dag och nästa dag, men ingen tycks se det nu men folk gnäller på att ungdomarna dricker för mycket idag och för mig så är det ett skämt då för ingen tycks se vem som är boven i dramat att det är så tillåtet att dricka då fast i mina ögon ÄR DET SÅ MYCKET DUBBELMORAL DÅ.

Men vad har hänt nu?

Jag kan se långt tillbaka hur det var då, men förr kunde folk dricka men inte som nu FÖR DET ÄR INGEN HEJD PÅ DEM NU utan det blir några vindunkar varje vecka för en del folk då för ingen tycks se vilka enorma fel de gör när de köper hem och folk gnäller på ungdomarna att de dricker så mycket.

Men vem ger dem hjälp nu DET ÄR ALLA REKLAM DE GÖR OM VINDUNKEN NU. Det kommer nya vindunkar som folk då glatt köper hem och det finns i många hem just vindunken som håller på att flytta in i varje hem snart om ingen kan se att folk kommer FÅ MYCKET ALKOHOLISTER IDAG,men ingen tycks se att barnen kan gå samma väg som sina föräldrar då för de ser att allt är så accepterat idag och barnen lär sig av sina föräldrar då. De kan gå samma väg som sina föräldrar då om de inte sätter stopp för detta fördärv nu och folk verka dricka mer mer och mer idag och det finns som inget stopp på det idag, men allt är så himla accepterat idag.

DET GNÄLLS SAMTIDIGT PÅ UNGDOMARNA att de dricker för mycket ,men vilket dubbelmoral de har då att tillåta reklam då, men även gör de reklam på internet om vindunken då eller så är det annat ni dricker då för ni kan inte gå nykter då.

Jag fattar inte ett dyft av svenska folkets moral de vill att alla ungdomar ska låta bli sprit och vin. Men vad gör de men de tillåter göra reklam som många kan lockas av reklamen då men även att FÖRÄLDRARNA KÖPER HEM DÅ som även visar att det är så accepterat då att dricka då.

Men att göra reklam om vin, då har det gått för lång FÖR DE VILL ATT FOLK SKA DRICKA DÅ, men ändå så tillåter de göra reklam då men förr då gjorde de reklam för cigaretterna då, men allt var så tillåtet att röka då men nu är det förbjudet att göra reklam om cigaretter då men varför inte göra samma sak som med cigaretterna nu SLUTA ATT HA REKLAM NU. Ni tog bort all reklam i tidningarna men även skrev en stor varningstext då på cigaretterna då, men ni kan göra samma sak då ta bort all reklam om vindunken då när folk har till och med upptäckt början till alkoholist då, men gör samma sak som ni gjorde med cigaretterna då stoppa reklamen då GENOM ATT VINDUNKEN ÄR LIKA FARLIG SOM CIGARETTERNA och då kan ni stoppa all reklam nu på vindunken nu för annars kommer det bli början till alkoholist då

Vem vill ni rädda ungdomarna eller systembolaget då? 

Jag vet att många ungdomar kommer få problem och det följer med så mycket annat då än vindunken då när de dricker då. Titta in i varje hem som köper hem vindunken då. Hur ser det ut idag? Många kan tänka att det leder inte till någonting utan de känner att de kan sköta sig då,MEN DET LIGGER SÅ MYCKET VARNINGAR PÅ VINDUNKEN DÅ.

En reaktion till “VINDUNKEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.