ALLA STÖRNINGAR INNAN VI ÄR KLAR

Det känns som alla lever med oss nu, huset som jag bor i för tillfället nu. Det slår hårt i golvet ,som vanligt när någon vill att jag pratar med mig. Jag börjat förstått nu fast jag är så himla trött på att bo här.

Jag känner ingenting är kul längre, men jag måste även sitta och skriva om alla problem fast JAG MÅSTE ÄVEN PRATA MED FOLK ,när jag hör problem i rummet då, får höra hårda smällar, kan  höra någon slår med en hård penna i golvet då. Jag har aldrig hört detta förut ,det kan jag verkligen lova, men här hör jag så mycket ,och även hur de knackar på fönstret ibland ,och jag blir rädd då ,för jag tänker att någon ska bryta sig in, men ingen är där när man tittar ut då.

Nu har hon den andra som går öppen nu så mycket problem i sitt hem. Jag har varit där förut och tagit bort för hon är så känslig för allt då för hon blir så rädd då, men sen GUD HAR ÖPPNAT PÅ HENNE MED DÅ och då har det hänt så mycket knäppa saker hos henne så jag slutar aldrig bli brydd längre hur de ska visa sig att de är där då.

NU HAR HON EN DAMMSUGARE SOM LEKER SITT EGET LIV DÅ och jag minns första gången det hände då att den stängde av sig själv då. Jag tänkte att den kanske gör så för den är inte så gammal då, men tänkte det var någon säkerhetsgrej de hade på dammsugaren då, men när hon kom hem, då stod dammsugaren på för fullt då. Hon frågade mig om jag hade glömt att stänga av dammsugaren sen vi var där då? Nej, sa jag den stängde av sig själv din dammsugare och jag tänkte inte så mycket på det då. Men den stod på för fullt dammsugaren då och det var inte jag som hade  glömt att stänga av den då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bruxa-varrendo.jpgMen på påskaftonen DÅ HÄNDE SAMMA SAK IGEN MED HENNES DAMMSUGARE DÅ och jag hade säkrat den då för vi hade städat lite då, men jag säkrade dammsugaren då och drog ur den då för att inte den skulle starta då. Jag vet hur den kan vara då och säkrade bara dammsugaren därför så säkrade jag den för att den inte skulle starta igång igen då. Men det hjälpte inte fast jag drog ut dammsugaren då den startade igen dammsugaren då fast jag hade till och med dragit ur den då, men sen hade någon satt i kontakten igen på dammsugaren då och ingen står bredvid dammsugare för de stod vid fönstret och jag stod i köket och höll på med maten då. Jag hade inte tid med annat då ingen stod vid dammsugaren då utan var så långt från den.Jag frågade har ni satt på dammsugaren igen? Nej säger de för de hade inte satt på dammsugaren då utan de stod vi vid fönstret, men fick dra ur den igen dammsugaren då.

Men jag hörde en hård smäll i golvet hos mig då och JAG KÄNDE JAG MÅSTE RINGA UPP HENNE DÅ, men då säger hon, att hon är så himla rädd då att hon hör någon som går utanför sovrumsdörren då. Hon hör fotspår utanför sovrumsdörren då, men hon hörde folk utanför dörren sin men ingen var där, men det var en till som hörde samma sak då båda var då rädd att gå och kika då, men ingen vågade öppna dörren och kolla då men hörde att de var inte ensam då.

Jag pratade med hennes mormor då som vill ville prata med henne, MEN HON MÅSTE LUGNAS NER när vi har det som vi har det nu och hon har även hört att att mormor sade till henne att vända om då när hon skulle ut den gången, men sa att någon hade pratat med henne då, men hon går öppen då sen GUD har öppnat henne ännu mer HON FÖDDES MED EN KANAL HON MED DÅ.

Men nu har hon fått budskap för hon måste även hon ha stort skydd nu. Jag pratade med henne så länge så hon kunde förstå, MEN HON OCH JAG ÄR INTE GLAD ÅT NÅGOT DÅ, men vi måste ha trust till allt nu, men folk har vi runt oss sen de har öppet oss även om vi hade förut, men nu hör man allt och även i det här huset hör han som äger huset när de är farten då, men det är som man lever bredvid dem även om jag lever med GUD OCH BIG PROTECTION ,PROTECTION ,då har vi så mycket folk runt oss nu BARA FÖR DE VÄNTAR UT ALLT NU.

MEN ÄVEN MIN FÖRRA MAN SER NÄR HAN KOMMER TILL SITT JOBB DÅ  att han hade satt i kontakten till bryggaren då och den satt benhårt fast kontakten i bryggaren då, men sen ser han hur den åker ut och lägger sig över bryggaren då. Det var bara han som var där han frågade mig om vad som har hänt då, men jag såg vem som var där och ville bara prata med honom genom att vi lever inte som vi ska leva idag utan har bara en massa problem bara för vi ska rädda ett land eller en jord, då har vi så mycket problem att kunna leva normalt han och jag då och därför så ville de prata med honom då BARA FÖR ATT LUGNA NER HONOM DÅ. 

Men även med henne bara för att lugna ner henne då och då var hon tvungen att sätta igång dammsugaren då hon visste vem som gillade att städa då, men för att lugna ner henne då och samma med honom då bara för att lugna ner dem då,  men även jag fick lugnas ner. Ibland håller på att att klättra på väggarna när jag måste sitta som jag gör nu SÅ INGEN ÄR GLAD AV DET.

Men har man med GUD att göra, då är det bara att ha trust till honom och jobbar vi för honom då måste alla som kommer och stör oss vänta in då, men ingen av oss är glad åt det som händer nu utan GUD måste hjälpa folk i Sverige då, men även jorden har det illa då, MEN GUD HAR ÖPPNAT UPP EN MAN FICK JAG HÖRA AV GUD DÅ  men bara för att kunna skydda mig då genom att jag lever i ständig stress när jag har den skilsmässan som jag har nu, då har han måste tagit hjälp av en man som jag känner så väl då, men då hade han öppnat honom för att jag måste skyddas då och kan lugnas ner när jag lever som jag gör då.

Genom att han som sitter i England då han har lite pengar har de sagt till mig då, men vi måste såklart fixa ekonomin då men just nu mår inte jag bra och inte han bra, men vi har inte så mycket att välja på och hon mår inte heller bra som jag måste lugna ner så mycket nu, SÅ DET ÄR EN SOPPA AV ALLT NU och hoppas att vi blir klar snart då man kan leva igen då, men folk är så mycket runt oss nu för jag måste skyddas och skriva då. Sverige har det så illa idag med så mycket då, men även ser han hur jorden ser ut så han tar väl allt nu och då har vi så mycket folk runt som som stör oss då, men bara för att lugna ner oss då.

Jag vet att jag fick en lite lindrig chock första gången det hände då, men nu har jag blivit lite van att folk kan verkligen VISA SIG PÅ ETT SÄTT JAG ALDRIG HAR VARIT MED OM FÖRUT, men då ser jag en morgon när jag vaknade att det står en cigarettändare i fönstret den var satt i en liten ljuslykta där värmeljusen ska vara då, men där stod en vit tändare och detta hände sen GUD hade öppnat mig då.

Jag frågade om någon annan hade satt dit den då .Jag hade fått ljus av min förra man  då, men han hade ingen nyckel alls då och jag hade inte en enda tändsticka eller tändare då genom att det är han som röker då och jag trodde att han hade varit hos mig då, men tänkte även ringa till honom sen han hade köpt ljusen till mig genom att han glömde ge mig en tändare då eller tändstickor då, men jag ser att jag måste ha fått hjälp för att inte kontakta honom då GENOM ATT JAG ÅKER NER KÄNSLOMÄSSIGT när han är nära mig då, men jag skulle lämna honom men ÄVEN VARA MYCKET IFRED DÅ och börja skriva då och kan inte ha folk som drar ner mig då, men han hade inte varit där då.

Det har hänt så mycket sen GUD har öppnat mig då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.