ALLT ÄR SÅ LEKANDE LÄTT OM DE GÖR SOM VI VILL

Ingenting har förändrats i Sverige nu ingen har tagit till sig från oss utan folk har fortfarande problem att gå ut nu.

FOLK BLIR NEDSLAGEN OCH VÅLDTAGEN AV FOLK som aldrig förr Sverige har haft problem med det, men så ser landet ut idag folk är så chockad av allt och ingen känner sig fri nu sen det hela tiden händer att någon blir dödad i landet, men även blir våldtagen som ingen har haft problem med då.

Men nu har vi allt som inte är okej för svenska folket nu och inget är längre kul nu när de inte kan se att de måste ändra om ett land som Sverige nu, då skulle folk få det mycket enklare då OM FOLK FICK SKRIVA PÅ LISTOR OM BURKA OCH SLÖJA och gick runt med listor som vi vill att folk ska börja göra då.Ta bort burkan och slöjorna i samhället då, ta bort dem som går inlindad från topp till tå annars får de lämna landet illa kvickt då om de inte gör som Sverige vill då.

Landet skulle få det mycket enklare då om vi slapp bli smutskastad som folk blir idag från folk som kommer från dessa länder då, men även att de måste ändra om många då som även bär sjal då och även dem som bär bara sjalett mest för de har svårt att gå ut i arbete då. DE KOMMER STANNA HEMMA SOM DE SOM BÄR BURKA OCH SLÖJA därför måste de ha hjälp att ändra om dem med. De måste även ta ett arbete då för då handlar det om att kunna leva då som inte är så lätt när alla pengarna är slut från regeringen när de inte ger mer pengar då. De får leva på en lön som är tufft att göra då eller så kommer de tynga ner sociala då genom att familjen klarar inte av att leva på en lön då antingen lägger sig männen på en hög lön och utbildar sig så mycket då för att frun ska stanna hemma då.

Men hur många kan det?

Det är inte så lätt att så många ska lägga sig på en hög lön då utan just nu får de pengar från regeringen, men en dag är pengarna slut från dem och de ska klara sig själv och även barnen ska klara sig själv då, men sonen kan ta ett arbete, men inte DÖTTRARNA FÅR LEVA I UTANFÖRSKAPET De kan inte ta ett arbete då och kan inte vara med i gemenskapen överhuvudtaget då utan det är mannen som kan vara med då, men även ta ett arbete då. Men hur många jobb kan betala ut den lönen då som de måste ha för att kunna leva då? De måste lägga sig på en hög lön då, men jag vet långt tillbaka kunde folk från andra länder jobba svart men det var mycket män som gjorde det, men även att folk hittade på egen business som är så vanligt från dessa länder då, men vart får de grejerna ifrån? Som är vanligt att det är stöldgods när de inte har startat upp företag då utan kan köra på svarta marknaden. Vart kommer sakerna från då det vet alla att det är stölder de kör med då.

Nu har de ökat på problem regeringen genom att folk får liten lön att leva på många av dem då genom att det är även så lite arbete då och då får de hitta på egna lösningar då, men den som får lida det är svenska folket då genom alla inbrott som blir då. Nu har det blivit så vanligt av den varan då genom att folk saknar pengar idag genom att REGERINGEN SÄGER JA TILL FOLK DE SKULLE SETT IGENOM NOGA DÅ när de ser hur landet har utvecklats till bara en massa problem nu och ingen går säker idag då, men de har ökat på ännu mera problem då genom att de sagt ja till helt fel folk då SOM ALLA SER HUR DET SER UT NU genom att de hade tänkt att folk ska ta ett jobb, men hur ska de göra det när det är fullt med folk från dessa länder räknade upp då som kommer tynga ner vår ekonomi då.

GENOM ATT DE MÅSTE ÄNDRA OM FOLK SOM KOMMER FRÅN FÖRTRYCKTA LÄNDER DÅ för att få slut på mycket då, men det finns lösningar på det.De måste acceptera då annars får de ta sin enkelbiljett och lämna landet då om de inte vill ändra om dem då,MEN ÄVEN OM DE VÅLDTAR EN KVINNA ELLER ETT BARN samma där enkelbiljett lämna skolan om de går i skolan, men även lämna landet om de har gjort illa en svensk då genom att de respekterar inte oss då och då ska de ut från landet illa kvickt aldrig återvända då, genom att de har förstört för dem som kan knappt leva efter den händelsen då.Vi ser en del får till och med stanna kvar då, men som de skulle skicka ut på studs då för att få slut på så enkla saker då OM MÄNNEN FRÅN DESSA LÄNDER VISSTE OM DET de skulle inte röra oss då, men även om familjen visste om det att sonen kommer få lämna landet om de våldtar en kvinna eller en barn sonen får lämna landet på studs då om de har skadat henne, då får lämna landet på en gång.

DET SKULLE STÅTT OM LANDETS LAGAR DÅ att de kan inte återvända då om de har skadat någon så mycket med våldtäkt då. Det är så lätt att få slut på dessa saker då.

Det är samma med varje skola kolla igenom varje klass då om de har problem med killarna från dessa länder som bär burka och slöja då.De får lämna skolan om de håller på som de gör då FÖR DET RUBRICERAS SOM MOBBNING DÅ enligt landets lagar då som folk kan läsa på själv vad som är tillåtet då. Alla ungdomar har rätt till en skolgång då och det är lag på det OM NI KOLLAR PÅ DET, så kommer ni se, att det går få slut på ett stort problem för alla tjejerna i skolan då, genom att ingen har rätt att kalla dem för fula ord och förnedra dem då ingen har den rätten att göra det då när barn känner sig rädd att vistas i skolan då.De upplever ett hot då som jag ser som grov mobbning när barn är rädd att gå till skolan när de hör killarna vräker ur sig de fulaste de kan om dem då. TJEJERNA KÄNNER SIG RÄDD OCH KRÄNKT DÅ som alla kan se vad lagen står för då, att många tjejer kan få svårt att gå klar skolan när de har killarna rännande efter dem och kallar dem för de fulaste de kan då och även vet tjejerns vad de kan göra killarna mot dem då.

Det går under rubriken mobbning i skolan då NÄR BARN KÄNNER SIG RÄDD OCH OFREDANDE DÅ som så många har problem med nu, men det går få slut på det så  barnen kan gå klar skolan då. De ska ha ett betyg när de går ut skolan då och de ska även kunna söka gymnasiet då, men där kan tjejerna få problem då genom att regeringen HAR SPRIDIT UT DEM PÅ SKOLORNA DÅ ungdomarna har så mycket problem med killarna, men det går få en ändring på det för ingen har rätt att kalla er för fulaste ord de kan killarna bara häver ur sig så fula ord då när de ska respektera svenska folket då. Har de flyttat till annat land då måste de följa lagen då för att få slut på så mycket smutskastning som blir då när inte skolan tar tag i det då, genom att det finns så enkla medel då.

SKOLAN PLOCKAR IN FÖRÄLDRARNA OCH BARNEN och läraren och rektorn då och gå igenom all smutskastning som inte är accepterat då utan killarna åker ut från skolan om de fortsätter kasta en massa fula ord efter dem de får sluta skolan om de inte slutar slänga ur sig fula orden mot tjejerna då.DET SKULLE BLI SLUT PÅ ALLT DÅ genom att de kan lösa det ihop med skolan och bådas föräldrar då. Det blir olidligt annars för tjejerna som går i skolan då.

Nu ska varje tjej säga till om de märker att de har problem med det för de har ingen rätt att göra så som de gör då UTAN DE FÅR SLUTA SKOLAN DÅ om de fortsätter som de gör killarna då de får inte återvända ens till skolan då utan helt enkelt sluta skolan då. DET ÄR INTE OKEJ ATT BLI KALLAD SÅ. 

Det skulle bli slut på all smutskastning då om de visste att de fick sluta skolan då OCH DET ÄR DEN BÄSTA LÖSNINGEN när de har problem med det  genom att ingen har rätt att bli utsatt som de blir nu och kalla dem FÖR DE FULASTE DE KAN DÅ och då måste de ta tag i det på en gång för att få slut på ett stort problem som de lider av då.

Barnen ska gå i skolan och känna sig trygg då när de går i skolan ,men även att föräldrarna ska känna sig trygg att lämna barnen varje dag i skolan utan att det ska hända dem något nu.BÅDE FÖRÄLDRARNA OCH BARNEN SKA KÄNNA TRYGGHET DÅ och då måste ni börja ta tag i det för barnen ska ha ett betyg och ett arbete då.

Regeringen ska inte lyssna på dem som bär burka och slöja den värsta klädseln vi aldrig har haft då.DE MÅSTE SÄGA NEJ TILL ATT DE FÅR BÄRA BURKA OCH SLÖJA DÅ och folket skulle må mycket bättre då om de ändra om dem då lär dem att släppa den fruktansvärda kultur de kommer ifrån då när de flyttar hit, då måste de få hjälp av annat folk att släppa sin fruktansvärda kultur då. Säg nej till alla som bär burka och slöja och regeringen måste vara så stark då, att säga nej till allt de vill ha då nej ska de säga då. De försöker med allt då men DE SKA STÅ EMOT DEM DÅ och inte låta de få som de vill då.De ska ändra om dem helt när de bor i landet då lev som en svensk lever idag ut i arbetslivet med varje kvinna som kommer hit då ändra om dem om de ska bo kvar i landet annars får de lämna landet på en gång då. VI HAR INTE DEN KLÄDSELN DÅ utan de måste vara benhård mot dem då att börja nu ATT FÖRBJUDA BURKA DÅ. 

Det är en chock för många idag när de möter på dem där ute då som är helt fel regeringen gör nu.De låter fortfarande de gå där ute de har inte gjort något åt dem då. KVINNORNA FÅR LEVA KVAR I SIN FRUKTANSVÄRDA KULTUR NÄR DE BOR HÄR. De får leva kvar i samma kultur då och när de kommer till ett land som Sverige som har kommit så långt i sin utveckling då och det blir en sån kontrast för dem då som svenska folket lever idag. Det måste ändra om folk som kommer hit och släppa den hemska klädseln de har som kommer från sån förtryckt kultur då.De måste ändra om varje kvinna som kommer från dessa länder då genom att landet är så mycket ljusare än deras land då som alla kan se när folk kommer från förtryckta länder att de måste ha så mycket hjälp då att leva som en svensk då.

De kan inte lyssna på dem då för då kommer de ingen vart med kvinnorna då utan de måste lyssna på svenska folket då. De måste lyssna på oss då för det går inte lyssna på dem som kommer från en förtryckt kultur då de ser inte själv då vad som är fel UTAN DE ÄR VAN ATT LEVA SÅ, men även mormor och farmor har levt så, men även sin mamma lever i en förtryckt kultur då och de kan inte se det,då de är så van att leva så år efter år då, men nu måste de få hjälp att släppa sin förtryckta kultur när de flyttat till ett land som är så ljust då. Det blir problem för dem när de kommer till Sverige då genom att vi är så olika dem och lever på ett helt annat sätt genom att vi har utvecklats så mycket svenska folket då.

De är så olika då det finns ingen  likhet med oss alls DÄRFÖR DÅ VILLE GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA ATT SVERIGE SADE NEJ TILL DEM för landet kommer bli så mörkt då om de säger ja till dem som inte har kommit så långt som vi har kommit då. Vi har ett helt annat sätt att leva då genom att vi är så fri idag och vi tänker så mycket fritt då och lever så fritt från allt då, genom att landet är gjort på ett sätt som ni såg att GUD har landet för att folk ska rensa sina mörkaste liv då som de ska göra i lugn och ro då, men även att vi lever inte som andra vi går efter en plan som vi ska följa då, MEN VI SKA ÄVEN KUNNA LEVA I LUGN OCH RO, men även kunna bo själv om vi vill det då genom att vi håller på att städa av våra värsta liv då.

Sverige är inte gjort för dem då som alla kan se vilka olikheter det blir då och en enorm kontrast det blir ÄRKEÄNGLARN OCH GREAT MASTER SKYDDAR LANDET MOT SÅ MYCKET PROBLEM DÅ, genom att de visste såklart hur folk är då som skyddar Sverige mot problem då.De  och ville inte att de skulle säga ja till ett förtryckt folk som kommer se ner på ett folk som har jobbat så mycket igenom så mycket då och så utvecklat folk som svenska folket är då.

Men vad gör regeringen de säger ja till ett folk SOM KAN INTE RESPEKTERA FOLK  ÖVERHUVUDTAGET DÅ för vi är så smutsig i deras ögon då och ser ner på oss som lever som vi gör då, men som har kommit så mycket längre än dem,genom att männen som kommer från förtryckta länder förtrycker kvinnorna så mycket då och kvinnorna förtrycker sina döttrar då.

Vad händer i landet, då männen har lärt sig ATT TITTA PÅ SVENSKA KVINNORNA DÅ och kan ha kul med oss,genom att nu har de inte en åsna och har kul med då.

Genom att de ligger så långt från oss i sin utveckling då,som alla kan se hur DE LEVER MED BORTGIFTE som vi har  slutat med för längesen då.

Vi har utvecklats så mycket då och FOLK ÄR SÅ FRI I LANDET DÅ, men de ser ner på vår frihet genom att de har inte den friheten som kvinnorna har nu.

De ser så ner på oss då och då blir det prolem för svenska barn och kvinnorna då.Vi får problem då GENOM ATT ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER VARANDRA OM DET att landet kommer få så mycket problem då. Ni kan se att landet är så mörkt idag som vi var ute och varnade för säg inte ja till dem då.  De kommer förstöra hela landet då och det finns länder som är lite som dem då.

Sverige det finns överhuvdtaget ingen likhet alls då INGEN  LIKHET  ALLS  MED DEM kommer hit då. Vi har så mycket problem med folk som ser ner på oss då, genom att de har inte vår kultur då.

Vi tycker nu att regeringen måste ta tag i det då och landet skulle bli så ljust igen, men även att de SKICKAR UT FOLK FRÅN LANDET OM DE SKADAR OSS när man hjälper folk, då ska de respekter allt med svenska folket lagar då allt ska de respektera då och sluta upp att tillåta de behålla sin kultur då.

Hjälp dem i stället för att stjälpa dem när de flyr hit då HJÄLP DEM RÄTT NU och låt landet få blomstra så mycket då och folk kan gå ut utan att bli utsatt för gruppvåldtäkter som kommer från dem då

Vem vill bli utsatt för gruppvåldtäkt då.Det är nu varje kvinnas fruktan idag att bli utsatt för det då.

Genom att landet har en svag regeringen som skulle på en gång LÄMNA UT EN LAGBOK OM SVERIGES KULTUR DÅ. Hur vi går klädd i landet då.De måste ändra om när de flyr hit då.De måste ändra om allt och bli som en svensk då för att få det så lugn då.

De skulle visat svenska kulturen genom att de visste att de hade sex med djuren då och många känner till att de har sex med  åsnor då.Regeringen skulle varit mer vaken då innan de säger ja till dem som har sex med djuren som alla kan se vart de kommer ifrån då, ett förtryckt land där de kör med bortgift, DÅ SKULLE DE VARIT EXTRA PÅLÄST OM DET innan de säger ja till folket som har den kulturen när de kommer till Sverige,då blir många tjejer våldtagen då,men även gruppvåldtäkter som är så vanligt från dessa män då.

GENOM ATT NU KAN DE VÅLDTA OCH KVINNORNA ELLER ETT BARN innan de gifter sig då, men landet de kommer ifrån då kör de med åsnorna då innan männen gifta sig då, men nu är det i Sverige då och tar inte en åsna när de kan ta en kvinna eller ett barn då när det finns fullt med kvinnor och ungdomar där ute då.

Nu lider landet genom att regeringen skulle läst på mer om deras kultur då. Jag ser att de har inte så mycket koll på dem då fast de hört långt tillbaka hur de kunde se på svenska folket då, att de var så lätt att ha kul med då. Vi har inga gränser då och många av dessa länder ser så ner på oss som kommer från muslimska länder då.Vi är så fri all kvinnorna kan göra som vi vill då. Vi är fri på många sätt då , men vi är fri på alla sätt då FRIHETEN STÅR FÖR SVENSKA KVINNAN  .

Hos dem finns det ingen frihet alls då igen frihet överhuvudtaget då, se hur de går klädd ni behöver inte gå längre då titta så förstår ni att nu har vi jättestora problem då sen de sade ja till dem då.

Det går ändra om då landet kan leva igen och känna sig trygg igen, men då måste ni ta lärdom från oss för GUD kan allt om folk då. Hur vi ska kunna vända landet rätt då han kan den biten och för att få slut på så mycket våldtäkter och gruppvåldtäkter han ser även hur ekonomin ser ut när regeringen inte ändra om så mycket då.

Genom att många kan få dålig pension då genom att många går på många jobb som arbetsförmedlingen erbjuder då, som visar sig i slutet då vilken pension folk får då som kommer få liten pension genom att många av jobben de erbjuder är inte pensionsgrundande då och de har många jobb som är det.

Hur kommer ni få för pension som tar jobb som inte är inräknat pensionsgrundande lön då?

Ni kommer få det då dåligt då om ni inte ser det nu som hela tiden springer till arbetsförmedlingen och säger ja till dessa jobb då, genom att pensionen blir så dålig då och nu kommer många åka på det genom att regeringen har inte ändra om det då ,att ge rätt lön med pensionsgrundande lön på allt de erbjuder arbetsförmedlingen då för att folk ska kunna leva sen de slutat sitt arbete då,men många kan falla på det idag men de måste hålla sig vaken ta jobb som är pensionsgrundande lön sök bara jobb som har det för att kunna klara pensionen när ni har slutat att arbeta då.Vi har skrivit om äldrevården som är så fruktansvärt att se nu där måste de ändras om så folk kan stanna hemma och få rätt hjälp när de bor hemma då, men även bo enkelt så de kan klara av mycket hemma då för att slippa hamna på en instution då när de blir gammal då där GUD tog upp om att hjälpa till i hemmet då.

Att båda som jobbar idag sak hjälpas åt då för det kommer sen när de blir gammal då, genom att de får en massa fel i kroppen då genoma att många är så utarbetad när de blir gammal då, genom att båda jobbar i landet och det  gäller att båda hjälper till med hemmet som är den tyngsta delen av allt då.

Men många kvinnor förr fick dubbeljobba då och hade familj då även om del var hemma, men många jobbade förr då och när de blir gammal, då får kvinnorna problem som har män som inte vill hjälpa till då .Genom att hemmet är den tyngsta delen då. Det gäller att båda hjälps åt då när de lever ihop då för att klara hälsan när ni blir gammal då och då är det försent då när ni börjar få ont både här och där, men folk tänker inte på det när de lever ihop men det kommer sen för att kroppen är så utsliten av allt då.

Det gäller att ni tänker på det när ni är ung då, att vara rädd om hälsan då för det kommer sen när ni är gammal att kroppen lägger av då.

Det bästa av allt att slippa bo på en massa olika hem för ni orkar inte med när ni blir gammal då och kan undvika bo på hem då utan göra det enkelt när ni börjar bli äldre. Börja städa bort en massa onödiga saker då för att få så mycket fri yta i hemmet då och kan ta hand om mycket själv då, genom att många har diskmaskin och tvättmaskin idag som underlättar så mycket i hemmet då.

Det bästa av allt städa bort en massa skräp då. Ni kan få så mycket fri yta då och kan moppa ochs städa själv då utan måste ta andra till hjälp då bara om ni måste ha extra då,som ni kan köpa in då ni klara inte av att göra själv då,men annars gör allt själv i hemmet då för att spara på så mycket problem då.

Folk kan bo så galet med så mycket skräp runt sig då, som de får hjälp att städa bort då för att det ska underlätta för dem då. De kan städa så mycket själv då kan ändra så mycket i hemmet då.

Allt är så nära för dem än att de måste kliva på en stol eller pall när de ska nå upp till något då.Många kök är så felbyggd på mycket då och speciellt för dem som blir gammal då. De kan ha så mycket skåp som sitter för högt för dem då.

Har folk kök då ska de kunna använda alla skåpen då bara för skåpen ligger för högt då utan ändra om det när ni börjar bli äldre då många kök är byggd så idag.

Det byggs nytt med samma tankesätt då ,men att sätta skåpen så högt då där kan ni börja jobba mot enkla hem när ni blir gammal en dag ,då är det skönt att ha ett kök där ni slipper kliva så mycket bara för att ni ska nå upp till ett skåp då. Ni ska sätt skåpen så ni kan nå dem.

Det blir så bra när ni blir gammal då för att slippa kliva på en stol eller en pall bara för ni måste ha saken som ligger längst upp i skåpet då. Det går bo enkelt när ni börjar bli äldre ,men ni kan även välja när ni är ung välja en bostad som är anpassad för när ni blir äldre då.

Genom att det är bäst för folk att bo hemma när de blir äldre då och folk kan bli så sjuk om de sätter in dem på hem eller en instution då många kan dö snabbare då när ni sätter in äldre folk där. De kan börja må så dåligt av vistas där många kan även visa upp ett knepigt beteende då när de lever där, att de blir sjukre och sjukare av vistas där och låt de leva hemma för att kunna må bra hela livet då. Låt  de få så mycket hjälp att rensa bort en massa onödiga saker då hjälp dem så de kan få så mycke fria ytor och kan enklar hålla rent i sitt hem då .

Många kan dra sig för att anlita hemtjänsten då för de har sett hur det sett ut långt tillbaka då.De kan dra ut på det fast de måste ha mycket då.

Men försök att göra det enkelt när ni bli gammal då för att kunna må allra bäst då låt folk hjälpa er att säda bort en massa onödiga saker i ert hem då för att lättre kunna bo hemma då .De kans städa mycket enklare då när ni kan göra mycket själv då, genom att mycket äldre kan leva i så mycket smutsiga hem då.

Men det går hjälpa dem då att ta bort så mycket saker för att få en fri yta då för en del kan  ha så mycket saker i sitt hem som gör att de får svår att städa då.Det har för mycket när de ska rengöra sina hem då städa bort onödiga saker då fria ytor lättere att ta hand om sitt hem då fria ytor då lättare att städa då.

GUD vill att folk ska bo hemma då och inte hamna på en massa hem och instutioner som alla kan se hur de mår då, men det går ändra om mycket för folk då genom att han vill hjälpa folk bo hemma då.

Folk är så rädd när folk blir gammal då att de ska glömma en massa då,men de kan glömma för de har slutat sitt arbete då och har bara sig själv att tänka på då.

GUD har skrivit så mycket om äldrevården för att kunna hjälpa folk rätt då att folk får lära sig att acceptera äldre människor när de blir äldre då.De måste visa respekt mot dem och det är bara de själva som kan bestämmer hur de vill leva då.

De bestämmer själv om de vill in på hem genom att de är så trött då och känner själv att de klarar inte av hemma då.

Men bara om de själv vill in på ett hem då många kan sätta in dem utan någon anledning då bara för de kan var lite glömsk då när de slutat sitt jobb då.De behöver inte passa en tid då som ni gör då. GUD jämförde folk som var utbränd då samma symtom på dem då,men då kallas inte för senil då, men de kallas för utbränd som är samma sak äldre kan vara så trött efter en lång tid av jobb då,men kan glömma tiden för den är inte så viktigt för dem då.

De jobbar inte längre och då kan kroppen känna av det.Att de kan glömma bort saker som ni som är utbränd då.GUD vill att ni ska sluta kontrollera folk som blir äldre då utan låt de leva då

Ni kontrollerar inte folk som blir utbränd då utan de får vara i fred för att bara vila upp sig då och samma är det med äldre då. De ska bara ta igen sig och vila då som har slutat sitt jobb, men folk som blir utbränd de blir ofast bra tillslut efter en lång vila då ,men äldre har slutat att tänka på arbete mer då sen de gått i pension då. De har bara sig att passa då och de kan glömma andra som de ska passa om de inte skriver upp då, men de glömmer inte bort sig själv då utan de vill bara vara ifred när de slut sitt arbete då.

Sluta kontrollera dem då för de har stängt av sin klocka då och behöver inte tänka på att passa tider som de gjort varje dag då utan låt folk få leva då .

Sluta upp att kontrollera dem då utan sluta upp med det låt de leva då. Ni måste tänka på dem som blir äldre då låt dem få leva då.

GUD har tagit upp om mycket på bloggen nu och jag kan inte ta upp om allt idag när jag nu skriver.

Men folk kan gå tillbaka på så mycket då de kan få så mycket hjälp av GUD. Nu tog jag bara upp en liten del av det han nu har tagit upp om nu.

Men mycket är mörkt i Sverige nu men det går vända rätt då.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.