DET ÄR SVERGE IDAG

Jag vet inte snart hur regeringen tänker och gör för det är de som sätter alla lagar i Sverige nu, men hur ser det ut då för de räddar andra då som kommer från andra  länder som de behandlar som hundvalpar då.

Men vilken hit till regeringen folk får sova ute då bara för de måste rädda folk som även våldtar svenska kvinnorna och barnen då, men vilken trygghet svenska folket har som har en regering som är så himla blind då HJÄLPER FOLK SOM INTE RESPEKTERAR OSS ÖVERHUVUDTAGET DÅ. De kör med våldtäkter eller blir folk mördad då från folk från dessa länder då, men de måste hjälpa dem såklart då för tänk vilken hit för dem som kommer hit då som får vräka ut sig i en fin dyr lägenhet som kostar att bo i då, men regeringen pungar upp gladeligen den slanten för dem då, men de betalar allt för dem då. MEN FOLK BLIR UTSATT FÖR SÅ MYCKET GRUPPVÅLDTÄKTER från folk från dessa länder och de gör inget åt det alls fast andra länder har börjat förbjuda att folk får bära burka, men här händer inte ett dyft då utan folk blir utsatt för så mycket problem nu och det verkar aldrig ta slut nu hur landet har det så illa nu.

Men de säger ja till vilket folk som helst då och kan inte urskilja folk överhuvudtaget då en blind regeringen som har tagit in svart folk som även de bär burka som vita folket gör de bär burka då. Jag tyckte att vita kunde fly till svarta folket för att kunna rädda sig själv, men de gillar inte varandra då fast de kör med samma klädsel då, men vita som bär burka de vill inte ha så mycket med svarta folket som även de bär burka då,MEN JAG KÄNDE ATT DET HADE VARIT LUGN I LANDET DÅ jag kände att det hade varit lugnt i landet då, men så enkla är det inte men jag tänkte även på Saudiarabien då när jag skrev och varnade första gånge då att inte säga ja till folk som kommer från förtryckta länder då, men ser nu att de har kunna fly till Afrika de har samma klädsel som vi har då.

Men det har även kommit folk från Afrika som bär burka då och det är en ganska stor grupp av dem då, men även den andra gruppen som bär burka som är vit de finns också här då, men vilken hit för svenska folket nu vilken kultur de har sagt ja till folk måste dra av dem klädseln för att kunna se om de är vit eller svart under burkan då. Men vilke hit för landet nu tänk att de har nu sagt ja till folk som inte ska vara här alls då som kör med gruppvåldtäkter nu,MEN VI HAR FRÅN SVARTA OCH VITA LÄNDER SOM BÄR BURKA som jag hade tyckt att de har kunnat fly till länder som är lite som dem då, men då blir det Saudiarabien då för ingen verkar gilla varandra då, men gillar vi dem då?

Nej jag gillar dem inte överhuvudtaget då utan de passar in där de har som dem då.  Sverige är ett skämt till regering då och har sett andra länder hur de kan skydda folk då på mycket bättre sätt då, men här säger de ja till allt då och ser inte att de kan inte säga ja till folk som inte är som oss då. HAR EN MÖRK HEMSK KULTUR som inte passar in hos oss överhuvudtaget då, men de måste vara blind regeringen. De har kunna sagt nej och PUTTA DEM TILL LÄNDER SOM ÄR SOM DEM DÅ för att slippa en massa problem som vi har fått nu bara en massa problem då.

Regeringen kan sätta in killarna i skolan och DÅ BLIR TJEJERNA UTSATT FÖR MOBBNING som vi vill ha så lite av det för det kostar en hel del när folk bli utsatt för det, men nu har killarna börjat skolan och får gå med svenska tjejerna som ser ner dem såklart då, som vi har kunnat sluppit då hjälp folk som inte kastar en massa skit på oss då hjälp dem, men hjälp inte dem som bär burka och slöja då som ni ser nu hur det ser ut nu, men andra länder håller på att säga nej till burka.

Men hur är det med svenska regeringen då? 

Jag ser att de har bara draigt in massa problem nu och ger dem lägenheter till och med tänker lägga pengar på dem såklart då, men inte på svenska folket de får bo ute eller så får de bo hos folk då, men vilket bra regering vi har nu som inte kan säga nej till värsta problem vi fått nu i landet då.REGERINGEN GER DEM ALL HJÄLP svenska folket får stå tillbaka på allt då. De drar in på allt och det förlorar svenska folket på då.Svenska folket får lida så mycket idag AV REGERINGENS PÅHITT DÅ folk kan hamna hos kronofogden då genom olika händelser då.

Genom att de har varit sjukskriven en del folk då och kan hamna efter med en massa räkningar när de blir sjuk folk som ÄR SÅ HIMLA VANLIGT IDAG ATT FOLK HAMNAR HOS KRONOFOGDEN TILLSLUT DÅ. 

Vad beror det på då?

Jo sjukskrivning då, men även att de har fått gått på en massa olika jobb från arbetsförmedlingen då och fått jobb de har erbjudet med låg lön då och kan inte betala andra de måste egentligen betala då, men måste skjuta fram den räkningen då, men kommer efter tillslut då för det finns inga pengar till att betala då genom att de har erbjudit ett jobb från arbetsförmedlingen då, som de måste ta som är regel hos dem då, att du måste ta de erbjuder då OCH DE SER INTE TILL ATT DU VILL HA ETT BÄTTRE JOBB MED BÄTTRE LÖN DÅ med bättre lön då, men folk blir tvingad att ta jobb från dem med liten lön och då kan de hamna hos kronofogden då för det finns inte pengar till att betala då.

Genom att de MÅSTE SÄGA JA till vad arbetsförmedlingen har erbjudit dem då och vad händer då?

De kommer efter såklar, men blir straffad då.De kan inte leva längre när de måste ur sitt gissel då för då kommer kronofogden och tar så mycket pengar från dem när de har fått ett jobb som de kan leva på, men då lägger de på en enorm summa pengar då. De kan knappt leva då folk ska ha till mat och måste fortsätta betala den räkningen DE TAR INTE HÄNSYN ALLS FÖR KRONOFOGDEN SKA HA SITT DÅ fast folk vill även betala andra saker för att bli fri då, men även för att de har samma utgifter varje månad då när de tar pengar från dem då och kan knappt leva då när de drar så mycket pengar från dem då.

Men det blir straffad såklart då för de kan inte ens söka en bostad då när de håller på att betala bort då. De kan söka inom samma de bor, men de kan inte söka bostad hos ett annat bostadsföretag då de säger nej då.De kan inte ens köpa en lägenhet eller ett hus även om de börjar spara för det. Folk straffas när de kommer på fötterna då. De  kan knapp köpa FÖR DE HAR STÄMPLAT DEM när folk hamnar hos kronofogden då.

Men det handlar om att de har blivit satt i ett problem som inte de hade haft om de hade fått lite hjälp då när de blev SJUKSKRIVEN OCH FÅTT BEHÅLLA SIN LÖN DÅ för att kunna kunna betala sina utgifter då.

Men folk blir straffad i mina ögon när folk måste ta jobb från arbetsförmedlinge då om de säger nej så får de inga pengar från dem då och då är folk rädd att inte få pengar från dem då, men måste hoppa på dessa jobb SOM INTE ENS ÄR PENSIONSGRUNDANDE DÅ ,men folk blir så rädd då men de ska försöka inte ta dem jobben då för ni kan även hamn hos kronofogden då genoma att det fattas pengar då och kan betala det allra viktigaste då bostaden och andra räkingar ni måste ha som säkehet då.

Nu är folk mycket sjukskriven men även  mycket folk är arbetslös och då erbjuds folk jobb från dem SOM  INTE TÄCKER UPP då för ni får för lite pengar då från jobbet som erbjuds då.

Men då får folk problem då och då kommer det till kronofogden då fast de har velat sluppit det, men det är orsaken att folk hamnar där, men regeringen ser inte ett dyft utan de hjälper andra då och då får de pengarna istället, FÖR ATT GE  FOLK 100% NÄR DE  ÄR SJUKSKRIVEN DÅ för de har samma utgifter då när de jobbade, men det finns ett annat land som kan hjälpa folk rätt de ger 100% de slipper hamna i onödiga problem då.

Men jag tycker att kronofogden gör så mycket fel i mina ögon de lägger på enorma  summor när folk reda har problem att betala till dem utan de kan lägga på samma summa som de var skydig då, men de lägger på så mycket extra pengar då och jag tycker ATT FOLK  KAN BETALA DEN SUMMA DE ÄR SKYLDIG DÅ, men suger ut så mycket pengar från folk som hamna lite snett nu med sjukskrivningar och arbetslöshet och fått gått även på små pengar från jobb arbetsförmedlingen har erbjudet då.

Men de hade inget val då, men sen när de har ett jobb då blir de straffad av så mycke extra pengar som aldrig hänt om folk har fått rätt lön eller rätt sjukskrivning ,DÅ HAR DE INTE HAMNAT DÄR så många idag.

Det kan vara sjukdomar i familjen folk skiljer sig eller så dör folk och allt kostar pengar då,men sen kommer smällen när kronofogden är dem i hälarna, då är det kört för många då de måste börja betala såklart, men hade önskat med samma summa som de var skyldig dem då, men även har kunnat städa bort den stämpeln kronofogden då FÖR INGEN ÄR SÄMRE ÄN ANDRA DÅ BARA FÖR DE HAR KRONOFOGDEN DÅ.

Men de låser er då ni kan inte leva ens då utan blir straffad då SOM KOMMER FRÅN LÅNGT TILLBAKA när du var sjuk och sjukskriven och kan ha legat på sjukhuset då, men de kostar även den räkningen då mycket kostar att bli sjuk då och där försvinner mycket pengar till att betala då för många får inte full lön såklart då, genom att folk får inte 100% då som hade kunnat underlätta en del då .

Men så ser det ut då ATT FOLK HAR SÅ LITE  PENGAR NÄR DE HAMNAR HOS KRONOFOGDEN DÅ  och där kan alla hamna som det ser ut idag, men jag vill att de städar bort den stämpeln då folk kan leva när folk ser att de har den stämpeln, då är det svårare att köpa en bostad.

Det är mycket svårare att leva fritt då för det är svårt att ha den stämpeln från kronofoge för de tar ingen hänsyn alls då fast du har en orak att du har hamnt där.Har jobb och nu ,DÅ ÅKER NI PÅ EN EN MASSA ONÖDIGA PROBLEM DÅ när ni hamarn där då.

Men det finns en orak att folk hamnar där,men vi ser orsaken som vi vill ändra på nu,men även att alla har rätt att bo nu. De ska tänka på svenska folket i första hand då för de betalar för dem som komme hit. De betalar bostad och allt för dem då,  MEN SVENSKA FOLKET HAR SAMMA RÄTT TILL DET för finns det pengar till flykingarna, då finns det till svenska foket pengar då.

NU MÅSTE DET BLI EN ÄNDRING PÅ ALLT DÅ  och folk ska inte hamna så illa idag bara för de måste hjälpa folk då från andra länder ,då har inte regergien råd med det när vi ser med  pensionerärna har det då.

De har inte råd ens att säga ja till dem då och specellt de som bär burka och slöja,  HAR DE  INTE  ENS  RÅD med alls de kostar så mycket pengar att säga ja till och folk kommer bli sjuk av dem då för de har ingen respekt när killarna från dessa länder kör med gruppvåldtäkter då. De respekter inte oss överhuvudtaget då.

Men de säger inte nej till dem utan sägar ja till folk som kommer göra oss fatttig till och med det VI BLEV SÅ VARNAD DÅ, att svesnka folket kommer få så mycket problem med ekonomin om de säger ja till dem som kommer från dessa förtryckta länder då.

Vi kommer bli sjuk av att bli UTSATT FÖR VÅLDTÄKTER  OCH GRUPPVÅLDTÄKTER DÅ. Vi kommer bli mycket sjukt folk då som även det kostar pengar då.

De har nu ställt till så myckt problem med svenska foket kvinnor och barnen kan knappt gå ut då, men vi vet inte vad vi möter på då, MEN REGERINGEN SKULLE VARIT MER VAKEN DÅ och sett mer hur folk lever i dessa länder de har kunnat bott en dag eller så 1 vecka bara för att de kommer säga nej på en gång då, men ingen verka se hur de är då, men även långt tillbaka fick man höra hur de såg på svenska folket då, men det var välkännt på den tiden då, men folk hörde det då, men nu har regerigen stängt ingen öroen då som inte ser det eller hur folk från muslimska länder ser på oss då, men de har väl stängt igen sina öron då, men även stängt igen sina ögon då för de måste hjälpa dem då även de som sparkar ner oss då.

 Men vilken hit när man ser ATT ANDRA LÄNDER ÄR MERA VAKEN ÄN SVERIGE ÄR DÅ, men vi har en godtrogen regering som inte kan skydda oss nu.  

Nu kommer sommaren och de går ute än kvinnor och barn som bär burka då, men killarna går även de därute då som de tror att de ska ha lite kul med oss utan vårat medigande då,men DE UTSÄTTER OSS DÅ det är bättre än att ta en åsna då när de bor i så fint land som Svergie då.

 Men ingen är som dem vi har inte den klädeln ens då, men vi har svårt umgås för vi gillar inte varandra när de gör som de gör då, men svenska folket har kommit på efterkälke då. De säger bara ja till flyktingara de räddar dem helat tiden, MEN DE HJÄLPER INTE SVENSKA FOLKET ENS DÅ

De är inte lika intressant att rädda svenska folket då bara folk FRÅN  PROBLEM LÄNDER GILLAR  NI ATT HJÄLPA D bara dem hjälper ni med allt tills de en dag kan få som svenska folekt har nu när det är lite arbeten då.

 Men vilken hit att flytta hit då för ni kommer få samma som oss då om ni inte ändrar om kvinnorna då, MEN FOLK MÅSTE JOBBA när de kommer hit då, men många stannar hemma då de som kommer från dessa länder då kvinnorna döttrarn måste ändra om dem då för att kunna gå ut i jobb då,men även att de söker rätt ,så de inte får som svenska foket har det nu med dålig pension då som alla kan se var pengarna går då, men då ska de hjäla någon annan då. De ser att ni måste klara er själv då som inte ni kommer att göra om du inte söker ett jobb med penionsgrundande lön då.

 Men även slutar att säga ja till det arbetsförmedlingen visar er då för i slutat kommer du inte få så mycket penoion då, men ni brukar vara ett folk som hjälpe varanda då. Du kan nog bo hos vänner som är vanlgti hos er att hjälpa varandra då, men vi hoppas att du tar rätt jobb då, men även rädda alla kvinnorna då.

 De ska även de jobba då och nu går det  bra ,men sen kommer det inte gå så bra längre då genom att ni får ingen hjälp sen från regerigen då. Men så illa är det i landet då för de räddar andra då, MEN MÅSTE HÖJA VARJE PENSION DÅ eller så får de ha samma lön som när de jobbarde då.

 Men höja penionen för folk då DE SKA ÄVEN BO DE MED DÅ och många får så dålig pension fast de har jobba hela livet,då kan de halka på det då. 

De ska ge dem samma lön som när de jobbade då för regeringen ser till att de klarar sig efter de slutat jobba där. MEN SAMMA FÖR HELA SVENSKA FOLKET DÅ ska ha rätt till den lön de haft då för penionen är för liten då. 

Regerigen håller på myglar hela tiden då.Nu ska de läggar pengar på  pensionärerna de kan knappt leva då ,men även folk som är sjusskriven samma där och alla som får från arbetsförmedlingen samma där folk ska leva då med rätt lön för att klara sig. 100%  ALLA som är sjukskriven då om det ska vara rättvist då .

DET SOM  ÄR SORGLIGT ATT  EGENTLIGE HADE INTE REGERINGEN  RÅD  MED  DET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.