TA HAND OM BARNEN 

 IBLAND FÖRSVINNER FOLK I SVERIGE DÅ, men många har inte fått det löst då genom att de har inte funnit vittnen till det.

Ibland försvinner folk som är svårt att hitta igen på grund av att mycket kan även bli olöst då. De forsätter sökandet då fast folk kan försvinna KNEPIGT SÄTT genom att det är svårt att lösa det då och Sverige har haft folk som försvunnit utan att fått svar på det.

Ibland blir folk mördad och har även varit borta en längre tid, men hittar ibland igen folk efter en tid död som är den vanligaste då, men även barn som har rymt hemifrån då genom för mycket KONFLIKTER OCH BRÅK I FAMILJEN DÅ.

Ibland kan barn vara sjuk genom att de lever i fruktansvärda förhållanden till familjen då, men kan rymma ibland GENOM ATT DE HAR SVÅRT ATT STÅ UT IBLAND DÅ och många familjer har det svårt idag en del kan lever i en massa droger medans en del familjer har inte problem med det   ,MEDANS EN DEL RYMMER HEMIFRÅN DÅ.

Det finns mycket splittrade familjer idag genom att de får så lite hjälp då och många barn kan rymma hemifrån då när det är som värst i familjen då som tar över deras inre värld då, MEN KAN ÄVEN BEDÖVA SIG MED EN MASSA DROGER när livet känns tungt då.

Men varför får inte barnen hjälp i tid NÄR DE SER HUR ILLA DET ÄR DÅ? Mycket skyller de på att fattas pengar att hjälpa barnen rätt i samhället då.

Ibland finns det så enkla ting prata med barnen ta hand om hela familjen då splittra inte familjen då UTAN TA HAND I HELA FAMILJEN kan vara svårt att se att de kan lösa det.

Men det går lösa det med enkla saker var medveten när barnen börjar ha vissa beteende då. Var vaken på dem då prata med dem och GE DEM UPPMÄRKSAMHET SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT GE TILL DEM. Bland det viktigaste att ge till er litet barn men även till ett vuxet barn då.

Ibland glömmer familjen bort att ge kärlek genom att de själva sitter i tyngre problem, men familjen måste få hjälp ATT HÅLLA IHOP även om det finns sprit och droger runt dem då.

Genom att barnen är så bunden till familjen då och KAN ÄVEN RYMMA  när de känner sig sjuk inombords då.

Barn blir sjuk av att inte familjen får hjälpa och hela familjen ska hjälpas åt då genom att många kan ge upp och lämna bort barnen på hem SOM ÄR BLAND DEN SÄMSTA LÖSNING DÅ.

GENOM ATT BARNEN KAN BLI SJUK av att bo hos andra sjuk och sjukare inombords då när de har blivit insatt på ett hem som kan sänka dem ännu mer då,men får hjälp att täppa till hålen när de vistas där.

Barnen mår ännu sämre då att hamna så illa och bo hos andra kan täppa till dem så mycket då  ,ATT DE TAR HJÄLP AV NYA KOMPISAR  för att stilla sin inre värld då.

Sjuk att vistas där saknar sin familj som de är van med då,men måste börja bli van med andra då och även van med andra kompisar som göra att barnen kan lära sig mer från kompisar de ser upp till då, men även för att barnen känner sig sårad MEN MÅSTE TÄPPA TILL SITT HÅL av smärta de känner inombords då.

SMÄRTAN FINNS DÄR MENS DE VISTAS DÄR nu är det så enkelt att ta droger,men även enkelt att ge barnen lugnade medel och vad händer när de kommer dit?

Barnen kommer må dåligt hela tiden de vidtas där.De är inte van då utan en del barn kan känna sig så splittrad när de bor där SOM ÄR BLAND DET SÄMSTA DÅ.

DET  ÄR BÄSTA LÖSNINGEN ATT BARN OCH FÖRÄLDRAR PRATAR UT OM ALLT även om vissa saker kan kännas pinsamt då,men prata med varandra när ni haft problem med barnen då. Det är ingen lösning att sätta in dem på hem då .

BARNEN MÅR ÄNNU SÄMRE om de kastas in på olika hem då. Många barn har problem från sina föräldrar då, genom att många dricker eller tar droger då som gör att barnen hamnar utanför dem då där folk som jobbar med barnen ska hjälpa hela familjen att sluta då, men även sluta upp åt ge lugnande medel fortast ni mår lite dåligt då utan håll er vaken för barnen nu därför rymmer många barn hemifrån som är vanligare än ni kan tro.

Det kommer fram att familjen som måste få stor hjälp då.

Men barn kan hittas döda ibland av en överdos SOM ÄR FÖRÄLDRARNAS VÄRSTA TANKE genom att de har bekymmer med barnen då .

Det är mycket problem med familjerna, men barnen måste få hjälp då innan det går för långt då genom att många barn mår så fruktansvärt dåligt i en viss ålder då men även kan ta sitt liv då, genom att DE KLARAR INTE AV ALL PRESS SOM ÄR DÅ.

Landet är tufft att leva i  och många klarar inte av det då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.