LYHÖRDA HEM

IDAG  FÅR MÅNGA BO MED STÖRANDE GRANNAR genom att många lägenher är så lyhörda då som ställer till för folk som måste ha tyst runt sig då .

Många äldre hus har problem att få dem tysta då genom att husen är gammal med dålig isolering då SOM INTE STÄNGER UTE LJUDEN som många kan halka på idag som vill bo tyst då, som har svårt att kräva det av grannen då,” kan du vara tyst så jag kan ha lugnt runt mig då.”

Det är svårt att kräva det som många konflikter med grannarna blir då genom att många lägenheter är lyhörda då.Det blir värre när det flyttar in folk som inte kan respektera det, ATTJOBBAMOT SAMMA HÅLL när lägenheterna är så lyhörda och kan höra så mycket ljud från grannarna då, genom att de vill inte samarbeta alls som ställer till när det flyttar in folk som inte vill samarbeta då.De tar inte hänsyn till att de måste vara tyst och lär sig att acceptera varandra då som är viktigt idag för att få EN GOD GRANNSÄMJA när det är lyhört som alla i huset måste acceptera när de bor där, men som är extra jobbigt när det flyttar in nytt folk som inte acceptera det då där mycket grannsämja kan ställa till stora problem då när de inte tänker som dem då. Det slutar mycket med bråk genom att de är så olika då.

Det bästa av allt är ATT DE SER IGENOM DEM SOM FLYTTAR IN   att de tänker som dem när de bor i lyhörda lägenheter då, som kan ställa till ännu mer för folk som bor där när det flyttar in folk som inte respekterar dem överhuvudtaget då utan har inte lärt sig att respektera dem då.

NU HAR MÅNGA PROBLEM MED GRANNAR som flyttar in då.Har svårt att acceptera att lägenheten är så lyhörd då som ställer till för dem som vill ha liv runt sig då och tänker ingenting  på att de måste vara tyst när de bor där då.

Idag kan många svenskar halka på det GENOM ATT DET ÄR MYCKET INVANDRING NU som även kan ställa till problem genom att de har svårt att acceptera svenska folkets regler som blir större problem när de flyttar in i lyhörda lägenheter då, som blir mycket störningar från dem då och som har inte problem är bo med mycket folk då.De känner att de har en stor gemenskap då med mycket folk då som är van att höras då och stör sig inte på ljud som svenska folket har problem med då.

Genom att DE ÄR OLIKA som flyttar in i ett hem som är lyhörd då.

Det kan många svenskar halka på idag genom att de hyr ut många lyhörda hem då TILL MYCKET FOLK SOM KOMMER FRÅN OLIKA LÄNDER som har mycket gemenskap då. Har inte problem att bo bland folk då, men även i lyhörda lägenheter stör sig inte de att bo i, men har svårt att respektera svenska lagar genom att de har inte problem att höras då även om lägenheten är lyhörd då.

De har inte samma tankesätt då som svenska folket har då där kan många svenskar få problem MED STÖRANDE GRANNAR DÅ.

De är så olika som har flyttat in då. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.