SANNINGEN OM TVILLINGSJÄLARNA TWIN SOUL 

VAD ÄR VITT ELLER SVART DÅ , och vad är sanningen nu när önskar bara vacker kärlek. Jag vill möta på den sanna kärleken då.

Som även fick så mycket konflikter och bråk då ,fast de älskar varandra då, men kan misstolka varandra så mycket fast de mötte på högsta äkta kärlek, SOM ÄR DET HÖGSTA EN MÄNNISKA MÖTER PÅ DÅ.MEN SVÅRT ATT SE DET. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0c0c9d26c15f8eaf7a57557d05437176.jpgTvillingsjälarna KÄNNER ÄKTA KÄRLEK ,som känner speciell då som är svårt att jämföra med annat då. MEN MÖTER PÅ HÖGRE KÄRLEK, SOM ÄR SVÅRT ATT SE NÄR MAN HAMNAR I EN SNURRIG VÄRLD.

Nu har vi problem, som alla har hört på bloggen fast det är en underbar kärlek vi möter på då, men lever på skilda håll just nu, och vi är två som får möta på DEN HÖGSTA KÄRLEKEN ,SOM KALLAS FÖR BIG LOVE KÄRLEKKÄRLEK, men jag kan skratta och ha humor åt det. Att vi mött på big love det högsta en människa kan mötas på då. Men Birgitta är blind när hon ser inte det. Men tyst och svarar inte då ,tror att han vill glömma mig.

Men då är han sjuk ,och kan inte prata jag har dåligt självförtroende tror det värsta då. Men ser inte det, jag har dåligt självförtroende som har från ungdomen. Men han börjar för tidigt han satt utan pengar när han såg mig.  JAG SER INTE NÄR JAG MÅSTE KOLLA HAN. JAG HAR KOLLAT IBLAND MEN DÅ MÅR HAN DÅLIGT. 

KEWAN SÅG MIG PÅ FACEBOOK MEN SATT UTAN PENGAR. Men bläddrar igenom Facebook. Men hittar mig men då fick jag problem med allt. Men har bott i England 1 år. Men började jobba lite när jag pratar med han. Men söker jobb hela tiden. Han måste fylla på kassan sin. Han måste dra in pengar har de sagt. Han har svårt att leva så därför stänger han Facebook.

Vi känner bara kärlek och glädje runt oss tills männen börjar visa upp knepiga beteenden då, som vi blir så less på då. Men männen håller i planen, och vi måste ha trust till dem. MEN NÄR GUD ÄR DÄR OCH ÖPPNAR OSS ,DÅ BLIR DET PANNKAKA FÖR OSS. Men alla har läst att GUD ger kärlek till landet då, och då får männen så knepiga beteenden, när han måste visa mig, då ska länder ha kärlek då, vi får sitta och vänta på att allt ska bli bra igen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0c0c9d26c15f8eaf7a57557d05437176.jpgMEN TROR ATT KEWAN ÄR ANNORLUNDA ÄN ANDERS. Men han visar hur jorden ser ut. Jag och Anders slutar som krigare.

Men vi gick med Sveriges problem. Men tror att Kewan är annorlunda, men glöm det. JAG FICK BÖRJA OM MED KEWAN ,MEN VISAR VÄRLDEN. Tjejer vill möta männen. Men byt med mig, så förstår ni.

MEN SITTER I CHOCK NÄR GUD BERÄTTAR FÖR MIG ,Kewan visar hur det är. Men mycket tjejer och kvinnor ,kan bli utsatt och lurad av dem allt. Men vill ha kul ,och sex som finns inte på min karta ens. Men ser män från Facebook skickar och vill ha kul. Men ingen ska lita på dem ens. LJUGER HELA BUNTEN MEN VILL HA KUL. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 60647b58a210dc2348063cd297958fa0.jpgMEN JORDEN ÄR SVART FÖR KVINNOR ,TJEJER SOM BLIR LURAD IDAG och mörker för kvinnor när internet dök upp. Men jag får frågor hela tiden varje dag. Men är äldre men skiter i det. Jag skäller på dem, leker inte din lek. Men fortsätter ändå och skicka snoppar, så jag mår illa på dem. Men skrivit sagt att vi kan anmäla dig ,vi har lag i Sverige.

Vi får inte skicka sexbilder snoppar vi inte känner. Men förstår mig. Men en del går in hos dem. Men en del är hopplös på. Men vilken galen värld jag hamnar i. JAG SÖKER ÄKTA KÄRLEK OCH LEVA IHOP. Men lever med mobilen, och ringer upp tjejer och tror ska ha kul. Men jag leker inte med dig.

Men en kille skickar en karta, så jag kan hitta underlivet. Men kul kille ,som blir bara trött. Men svenska tjejer blir utsatt idag. Men kan luras av dem, och tror att är äkta kärlek. Lovar allt för dig. Men försvinner från Facebook när har fått sitt. GUD VARNAR FÖR DET. 

Men söker andra kvinnor gör samma sak med. Men är trött på snopp ligan jag skrev till han, blir trött på dem. Men kan skicka ansikte ,men skickar snoppar som blir galen sex bilder, så jag blir sur på dem. Men galen värld, jag tror jag var fri ,så konstiga saker som har vanligt sex. MEN INTERNET FÖRSTÖR FÖR MYCKET KVINNOR IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 146173.pngKILLARNA LIGGER I SÄNGEN OCH RINGER UPP DIG. Men vill ha sex när ringer dig.

Men kan ta det lugnt, tills du sitter där. Du kan vara rädd och orolig, MEN SÄGER ÄLKAR DIG SÅKLART. KAN LURA DIG TILLS DU SITTER I HANS NÄT. 

Men vill testa sex med dig. Men klär av dig såklart. Men har kvinnor ser inte ens kroppen på dem. Men dig kan han lura åt sig klä av dig. SÄG NEJ MENAR INGENTING MED DIG. Vill ha sex, men hemma får knappt titta åt en kvinna. Men en del kvinnor går klädd täcker sig. Ser inte kroppen på dem ens. Men du kan bli lurad när vi har galen värld vi lever i. 

Men kommer från länder ser inte tjejer som vi klär oss. Men kommer från mörk kultur ,men vill ha kul sex med dig. Men gifta sig med dig är svårt, kan vänta frun i hemlandet kan vara vald av föräldrarna. Men du tror på han är fri ,han har ingen fru som väntar på sig. MEN FÖRÄLDRAR VÄLJER TILL DEM. 

Men kan bli utsatt idag när du öppnar Facebook. Eller så hittar andra ställen ,som kan komma kontakt med dig. Men vill bara ha kul, genom att killarnas länder har lag att gifta sig. Men då passar killarna på ,när internet dök upp. Men vilken hit för män ,som kommer från mörk kultur. FÅR INTE LITA PÅ MÄN SOM KOMMER FRÅN MÖRK KULTUR. 

Men slipper tråkiga åsnan när internet dök upp. Kan ta mobilen och ber om vänförfrågan, sen är cirkusen i full gång. MEN SÄG INTE JA genom att vill bara skada dig. LITA INTE PÅ KILLARNA.

MEN SKICKAR SNOPPAR HELA TIDEN TAR ALDRIG SLUT. Men en svart kille stod och snurrar på sin snopp. Men han hans snopp såg ut som en slang. Men han snurrar på sin snopp, som såg ut som en slang. Men en del har snoppar ,som ser ut som trä rakt trä. Men har olika snoppar ,så ni kan välja vem du vill ha. Men måste skratta ibland, det finns så galna män. TAR ALDRIG SLUT. VÄRRE OCH VÄRRE MÄN.

Men ingen svensk gör så som dem. Men föräldrar ser ner på svenska folket, att vi är lätt på allt. Men kolla på sönerna ,så kanske ni ser vem som är knäpp idag. Men kan kalla tjejer för allt ,när jag ser hur killarna gör. Ibland har jag lust att skriva till föräldrarna när kan prata skit om oss. Men har killar från svart mörk kultur ,som leker loppan idag. Men sitter hemma när föräldrar tror har en kille som gör ingenting. MEN HITTAR INTERNET HAR SÖNER SOM ÄR SEXFIXERAD. SKICKAR GRUPPER SEXBILDER ,FÖRÄLDRAR TROR GÖR INGENTING SKÖTSAM SON, hittar internet, har killar som är sexfixerad som vi har inte den sjukdomen. 

Men killar skickar snoppar ,så jag blir galen. Men mycket muslimska länder gör så. Men inte alla muslimska länder. Men en del kan välja själv sin tjej. Men så finns det länder ,som ljuger tjejer full med allt. Men vill ha sex ,kan skada relationer när måste ha den tjejen. KILLEN TAR ALLT ,KAN KROSSA RELATIOER SOM HAR FÖRHÅLLADE. Har familj och barn ,men killen tar ska ha. Kan lura kvinnorna. Men ålder har ingen betydelse, bara sex vill en del ha. Men skickar sex bilder ,så jag blir galen på knäppa män det finns.

Men svenska killar gör inte som dem. Men är galen hela bunten. Men internet dök upp då dök även männen upp. SKADAR KVINNORNA. 

Han ska visa hur världen ser ut för tjejer som fara illa idag. Men han känner in det. Men han går i England, och vänder mitt liv upp och ner. Men han visar hur tjejer kvinnor kan få när möter på män Facebook. Men trodde att Anders var klar med saker att visa upp. Men tji fick jag, Kewan går för att visa upp ,så folk inte köper allt när männen drar igång. Men jag är så arg på allt nu. Men när ska det ta slut först Anders och nu Kewan fanns det ingen vanlig kille. till mig. JORDEN ÄR MÖRK IDAG.

Men jag har mycket humor åt big love då. Det är jättestor kärlek SOM MAN HAR SVÅRT ATT SPRINGA IFRÅN när man känner bara kärlek och glädje runt då.

MEN MÄNNEN ÄR INTE SOM FOLK TROR , men vi får möta på äkta kärlek av det högsta som Lady Nada sa till mig då. Ni kommer snart få reda på vem den andra kvinnan är.

Jag måste vara tyst GUD ville inte visa folk, ingen ska se hur han jobbar då, men männen är inte som folk tror då. Det ända som är sant är äkta kärlek vi möter på twin soul,men jag kan skratta åt det GENOM ATT JAG SER HUR TVILLINGSJÄLAR ÄR, men även vad vi blir utsatt för ,så mycket problem som vi har blivit nu i detta liv då.

SVERIGE ÄR INTE KUL ATT LEVA SOM TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL DÅ.
När GUD öppnar oss då händer det mycket. Jag  såg på andra paret VILKA PROBLEM DE FICK vilka sen han öppnade dem då.

Jag bävade för varje dag, och har varit SÅ HIMLA ARG PÅ GUD vilket skitliv de fick då, även jag fick problem då.

Men de gick och visade upp hur Sverige ser ut idag då .Jag såg från unga människor då, hur de levde då. Men nu är de klar med det, men är på väg tillbaka till varandra nu. Men vilken soppa och JAG HAR VARIT SÅ STRESSAD OCH RÄDD OCH ARG sen hon satte igång.

Men nu är hon klar med det. Jag kan skratta åt andra SOM SKRIVER FINT OM TWIN SOUL de skulle bara veta hur det är att möta på BIG LOVE.

Visst är det en underbar kärlek vi möter .DE VAR SÅ UNG NÄR DE MÖTTE VARANDRA DÅ, som var vacker kärlek hon mötte på. Skulle gifta sig innan GUD var och stökade till för dem 9 år de levde ihop då. Sen öppnade GUD hjärtat på dem.

Nu kan jag skratta åt allt när folk får för sig hur männen är då. PARET VISAR UPP HUR LANDET ÄR OCH SER UT DÅ, men sen ska de äntligen ändra om då. Det blir mycket lugnare nu.

Jag sitter och väntar på min Twin soul ,tvillingsjäl, men de är inte som folk tror då ,därför ville GUD inte visa upp allt, men LADY NADA sa att vi måste skriva om det GENOM ATT IGEN HAR HÖRT SANNINGENS OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ, men jag har sett för mycket av det. JAG ÄR ARG OCH TÄNKER INTE VARA TYST ENS ,FAST KAN SE FEL PÅ DEM OCH ANDERS , KEWAN. Jag berättar men vet att jag talar sanning. 

Jag Kämpar med näbbar och klor att skriva sanningen om twin soul tvillingsjälar då. JAG LOVADE LADY NADA ATT SKRIVA genom att hon vet hur det är då. Hon har en egen tvillingsjäl då. Jag misstänker hon har inte haft alla liv så bra.

Nu vill hon inte till jorden när hon ser hur det ser ut nu. GUD har sagt, att hon måste till jorden om han behöver hjälp av henne FAST HON VILL INTE TILL JORDEN, men hon har inget val då. Han styr allt men jobbar i time. Han står först ,men jobbar ihop med flera då. 

JAG ÄR SÅ ÄRLIG om  Twin soul tvillingsjälar BIG PROTECTION PROTECTION.

JAG VET ATT DE ÄR VÄG TILLBAKA TILL VARANDRA DÅ, men måste följa en plan ihop nu. Mannen styr planen då.

MEN JAG HADE LITE KUL MED MIN TVILLINGSJÄL, jag har börjat skriva svenska ord till honom. God natt eller god morgon och hej på lite skämt då. Men kom på efteråt att lägga in översättningen då.

Jag önskade att han kunde svenska då. Han har lärt sig engelska i England.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.