SANNINGEN OM TVILLINGSJÄLARNA TWIN SOUL 

VAD ÄR VITT ELLER SVART DÅ  och vad är sanningen nu när de hellst av allt vill möta på den sanna kärleken då.

Som även fick så mycket konflikter och bråk då fast de älskar varandra då,men kan misstolka varandra så mycket då fast de mötte på det högsta äkta kärlek SOM ÄR DET HÖGSTA EN MÄNNISKA MÖTER PÅ DÅ.

Tvillingsjälarna KÄNNER ÄKTA KÄRLEK som känns speciell då som är svårt att jämföra med annat då.

Nu har vi problem som alla har hört på bloggen då fast det är en underbar kärlek vi möter på då, men lever på skilda håll just nu och vi är två som får möta på DEN HÖGSTA KÄRLEKEN SOM KALLAS FÖR BIG LOVE KÄRLEKKÄRLEK, men jag kan skratta och ha humor åt det. Att vi mött på big love det höga en människa kan mötas på då.

Vi känner bara kärlek och glädje runt oss då tills männen börjar visa upp knepiga beteenden då som vi blir så less på då. Men männen håller i planen då och vi måste ha trust till dem då. Men när GUD är där och öppnar oss,DÅ BLIR DET PANNKAKA FÖR OSS.Men alla har läst att GUD ger kärlek till landet då och då får männen så knepiga beteenden då när han måste avisa oss, då ska länder ha kärlek då vi får sitta och vänta då på att allt ska bli bra igen.

Men jag har mycket humor åt big love då. Det är jättestor kärlek SOM MAN HAR SVÅRT ATT SPRINGA IFRÅN när man känner bara kärlek och glädje runt då.

MEN MÄNNEN ÄR INTE SOM FOLK TROR DÅ,men vi får möta på äkta kärlek av det högsta som Lady Nada sa till mig då. Ni kommer snart få reda på vem den andra kvinnan är.

Jag måste vara tyst GUD ville inte visa folk då för ingen ska se hur han jobbar då,men männen är inte som folk tror då. Det ända som är sant är äkta kärlek vi möter på twin soul,men jag kan skratta åt det GENOM ATT JAG SER HUR TVILLINGSJÄLAR ÄR, men även vad vi blir utsatt för så mycket problem som vi har blivit nu i detta liv då.

SVERIGE ÄR INTE KUL ATT LEVA SOM TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL DÅ.
När GUD öppnar oss då händer det mycket. Jag  såg på andra paret VILKA PROBLEM DE FICK vilka sen han öppnade dem då.

Jag bävade för varje dag och har varit SÅ HIMLA ARG PÅ GUD vilket skitliv de fick då även jag fick problem då.

Men de gick och visade upp hur Sverige ser ut idag då .Jag såg från unga människor då hur de levde då. Men nu är de klar med det, men är på väg tillbaka till varandra nu. Men vilken soppa och JAG HAR VARIT SÅ STRESSAD OCH RÄDD OCH ARG sen hon satte igång.

Men nu är hon klar med det. Jag kan skratta åt andra SOM SKRIVER FINT OM TWIN SOUL de skulle bara veta hur det är åt möta på big love då.

Visst är det en underbar kärlek vi möter på.DE VAR SÅ UNG NÄR DE MÖTTE VARANDRA DÅ som var vacker kärlek hon mötte på. Skulle gifta sig innan GUD var och stökade till för dem 9 år de levde ihop då.Sen öppnade GUD hjärtat på dem.

Nu kan jag skratta åt allt när folk får  för sig hur männen är då. PARET VISAR UPP HUR LANDET ÄR OCH SER UT DÅ, men sen ska de äntligen ändra om då. Det blir mycket lugnare nu.

Jag sitter och väntar på min Twin soul tvillingsjäl, men de är inte som folk tror då därför ville GUD inte visa upp allt, men LADY NADA sa att vi måste skriva om det GENOM ATT IGEN HAR HÖRT SANNINGENS OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ, men jag har sett för mycket av det.

Jag Kämpar med näbbar och klor att skriva sanningen om twin soul tvillingsjälar då. JAG LOVADE LADY NADA ATT SKRIVA genom att hon vet hur det är då. Hon har  en egen tvillingsjäl då. Jag misstänker att hon har inte haft alla liv så bra.

Nu vill hon inte till jorden när hon ser hur det ser ut nu. GUD har sagt att hon måste till jorden om han behöver hjälp av henne FAST HON VILL INTE TILL JORDEN hon vill inte till jorden,men hon har inget val då.

JAG ÄR SÅ ÄRLIG om  Twin soul tvillingsjälar BIG PROTECTION.

JAG VET ATT DE ÄR VÄG TILLBAKA TILL VARANDRA DÅg,,men måste följa en plan ihop nu. Mannen styr planen då.

MEN JAG HADE LITE KUL MED MIN TVILLINGSJÄLgenom att jag har börjat skriva svenka ord till honom. God natt eller god morgon och hej på lite skämt då. Men kom på efteåt att lägga in översättningen då.

Jag önskade att han kunde svenska då. Han har lärt sig engelska i England.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.