SLÄKTEN 

I ALLA TIDER HAR VI VARIT BUNDEN  TILL SLÄKTEN OLIKA SÄTT DÅ.

Vi har haft olika bindningar till släkten då fast många haft mörka band bland släkten då GENOM ATT VI KOMMER FRÅN OLIKA SLÄKTLED som är problem för en del folk som har dålig kontakt med sin släkt då.

Sverige har väldigt mycket olika släktled SOM ÄR BLANDAD MED MYCKET PROBLEM DÅ, medans en del i släkten hjälps åt när saker och ting krisar då där släkten hjälper till då,medans det finns släkt som inte vill hjälpa till då genom att de har inte intresse av det att hjälp till då.

MEN DET ÄR MYCKET SPLITTRING genom att många vill inte hjälpa till när krisen står inför dörren då genom att många kan ha lite pengar och en del kan ha mycket pengar att röra sig med, men vill helst av allt inte hjälpa till då, genom att de ger inte den möjligheten att ge en hjälpande hand när krisen står för  dörren då.De kan även vända dem ryggen då genom att de vill inte hjälpa till då.

Genom att släkten har det mörk i Sverige då GENOM ATT LANDET HAR OLIKA SLÄKTLED som hjälps åt medans andra inte hjälps åt utan vill inte blanda sig i då genom att många anser att de får fixa det själv då.De ser inte den chansen att hjälpa dem då genom att de har så lite intresse att hjälpa varandra då. De ser släkten är bara till för att finnas till på annat sätt då.

De föds från ett släktled där en del kan hamna utanförskapet vill inte ha något med dem att göra då GENOM ATT FAMILJEN HAR FÅTT MYCKET PROBLEM som de vill slippa blanda sig i och anser att de får klara sig själv då som är svårt för många att göra då.

Genom att det finns SÅ DÅLIGT SAMARBETE INOM SLÄKTEN DÅ.De vill inte kliva in och hjälpa till ibland bland det enklaste saker som en släkt är till för då kan vända dem ryggen när de behöver dem som mest då. En del kan hamna snett och måste ha mycket hjälp att komma ur problem de sitter i då,genom att de är inte så intresserad av att hjälpa till då när en del folk kan hamna i stora kriser då.

Genom olika händelser i livet som gör att DE MÅSTE HA HJÄLP ATT BÖRJA OM IBLAND när de har fått för lite hjälp runt sig då.

MEN LANDET ÄR SPLITTRAT PÅ DET att de kan vända sig ifrån dem när de måste ha hjälp och stöttning då,genom att de finns familjer som vänder sig ifrån varandra och det finns familjer som hjälps åt hela tiden då.

De har svårt att hjälpa varandra då när de behöver ha extra hjälp genom att de har hamnat i en kris där de måste ha hjälp då, MEN DET KÄNNS MÖRKT RUNT SLÄKTEN genom att de ser inte möjligheterna att hjälp till då.

Sverige är uppdelat på så mycket hur de ser på den saken,att hjälpas åt då MEDANSANDRA LÄNDER HAR INTE PROBLEM MED DET när de har kris inom familjen då, nen Sverige har svårt att hjälpa varandra när det verkligen behövs då.

Alla kan hamna i problem någon gång då,men det är ett splittrat land då,att folk ska klara sig själv när de måste ställa upp och hjälpa varandra då.När släkten kan ha råd att hjälpa till när de står inför en kris då, men   vill inte hjälpa till överhuvudtaget då FAST DET HAR VARIT ALLRA BÄST ATT GE EN HJÄLANDE HAND när de måste ha extra mycket hjälpa då.

2 reaktioner till “SLÄKTEN 

 1. This is very interesting, You’re a very skilled blogger.
  I have joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post.

  Also, I’ve shared your site in my social networks!

  1. hank you so much for liking my blog. I sit with GOD and BIG PROTECTION. I get up on everything that people do not know about. GOD shares with you.

   But may post about everything I get up about then. But he teaches people.
   He knows everything.

   But get to share the blog elsewhere. You can take from me. He wants to spread it.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.