SKOLAN IDAG 

HUR SER SKOLAN UT IDAG SKOLAN ÄR INTE SOM FÖRR DÅ.

Nu är det ett enda JAGANDE EFTER BETYGEN NU alla försöker få bra betyg, men även folk från andra länder måste ha samma betyg som en svensk måste ha då.

Genom att skolan tar inte hänsyn hur det ser ut  då GENOM ATT MÅNGA KAN VARA SÅ SKOLTRÖTTA och skolan tar inte hänsyn till det utan vill att barnen ska ha bra betyg då. Många måste gå så många år i skolan då fast de skulle klarat sig med kortare skolgång då, men lärarna och skolan kan inte se att barnen kan klara av kortare skolgång då.

De har förändrats runt skolan så mycket idag genom att många måste ha bra betyg för att kunna ta rätt arbetare då och många slåss om platsen i skolan då. MÅNGA KAN HALKA UTANFÖR SKOLAN DÅ genom att betygen räcker inte till när de ska söka gymnasiet då där ungdomarna kan halka efter, GENOM ATT DET ÄR HÅRT IDAG.

Men många ungdomar har sin dröm ATT SÖKA EN SKOLA DE ÄR INTRESSERAD AV DÅ,genom att köerna kan vara för långa då genom att många vill ha en speciell skola som kräver bra betyg då.De kan halka utanför skolan då och försöker ändå söka en skola som många måste ha en gymnasie skola i grunden då, att den ska leda till ett arbete då.

Ibland  måste många ta en skola de inte gillar då, genom att betygen räcker inte till genom att det är höga intag till just den skolan då och ungdomarna söker vidare då,MEN KAN HAMNA I DEN FÄLLAN SOM MÅNGA KAN HAMNA IDAG.

Genom att ungdomarna MÅSTE HA BRA BETYG för att få just de arbete de är intresserad av då.

Många barn kan hamna utanför samhället och söker sig till grupper som är inte så bra då,men kan bli mycket gängbildningar då OCH KAN ÄVEN BÖRJA MED DROGER DE DRICKER SOM ALDRIG FÖRR genom att de ser inte chansen att rädda sitt liv då.De måste ge upp skolan genom att de känner att det är för tufft att ta den skolan betygen räcker inte till för dem då.

MEN EN DEL KAN HAMNA UTANFÖR SAMHÄLLET, genom att många föräldrar har dålig koll på dem då genom att de själva sitter fast i mycket drickande då, men även att många barn kan ha föräldrar som tar droger då.

Har så lite koll på sina barn att DE MÅSTE HA EXTRA HJÄLP HELA FAMILJEN DÅ för att inte barnen ska hamna utanför skolan då.

Genom att i Sverige måste barnen gå flera år i skolan som räcker inte bara några år som skolan var förr då.DE HAR ÖKAT PÅ SKOLGÅNGEN FLERA ÅR DÅ och mycket barn kan vara skoltrötta då och har dåligt tålamod att fixa dessa år som krävs då.

Barnen har inga val än att gå 9 år i skolan då genom att de måste ha betyg för gymnasiet då och även där kan barn vara skoltrötta då när de ska kämpa sig igenom 3 år.En del barn får gå 4 år som är redan skoltrötta då, som kan ta ett arbete då GENOM ATT MÅNGA BARN ÄR PRAKTISKT LAGD DÅ som halkar på skolan då, att de är född sån som skolan har svårt att se då.De kan gå ut i samhället genom att de kommer söka arbete som är mera praktik för dem då.

Men många får kämpa sig igenom sin skolgång i dag genom att många ungdomar VILL HELST AV ALLT TA ETT ARBETE DÅ.

Nu kommer mycket folk från andra länder SOM MÅNGA MÅSTEN PASSA IN I  SKOLSYSTEMET DÅ. Barn i andra länder har inte samma press på sig då genom att vissa kan komma från ställen där de har mycket mindre skolgång där de kommer ifrån då, men måste hänga med svenska samhället då.

DE HAR INTE SÅ MÅNGA VAL som flyttar till Sverige då.Barnen måste gå skolan och klara av samma skolgång då när de flyttar hit med barnen då, men även föräldrarna kan komma från en dålig skolgång då som måste kliva in i samhället då,genom att de har inte så många val genom att i Sverige måste folk gå i skolan då.

NU ÄR DET MYCKET INVANDRING NU. De måste lära sig svenska men även måste läsa en del kurser som många av dem är inte så intresserad av då.

Genom att regeringen delar ut pengar till dem, men måste även vara i skolan som många är äldre då ÄR SÅ LITE INTRESSERAD AV DET, men måste vara med i svenska samhället då där skolan är allra viktigast att söka då, men många som är mycket äldre kan aldrig söka skolan som kunde lagt dem på en mycket högre nivå av arbete då.

Genom att hela Sverige är gjort så att de har har 9 år skolgång då, men även gymnasiet de måste klara av  då.Det blir mycket skolgång då och många som kommer från länder som har inte samma press på skolgång de kan halka på det.GENOM ATT DE BLIR INTVINGAD ATTSKOLAN  genom att de måst lära sig svenska först  och sen får de gå mer skola genom att de får inte så lätt jobb då.

Men måste ge dem något att göra då FAST DE HELST AV ALLT TAGEN ETT JOBB när de flyttar till Sverige då,men regeringen har lag på skolgång annars får de inga pengar då.De måste även gå de som är mycket äldre för att fylla ut för dem då.

Så ser skolan ut idag och många ungdomar vill bara sluta skolan och ta ett jobb då som många kunde göra förr när de gått ut grundskolan att de kunde ta ett arbete då, men nu måste de söka mer skola som redan är skoltrött då men kan även gå halva tiden i skolan att de orkar inte med skolan då genom att de har så lite intresse av skolan utan vill jobba då,men svårt att få vissa jobb som krävs mer skolgång då FAST DE HAR KUNNAT KORTA AV MÅNGA SKOLOR med ämnen som gäller för deras jobb då bara ämnen som passar in på arbetet  de ska jobba med då.

Nu är det så mycket onödiga ämnen de får läsa som inte tillhör deras arbete då, så mycket onödig tid och måste läsa så mycket olika ämnen bara för att fylla ut tiden då ISTÄLLET FÖR ATT LÄSA ÄMNEN DE MÅSTE HA som tillhör deras arbete då.

Det skulle korta ner mycket skolgång men även ämnen de är intresserad av då, men även slapp sitta och läsa hur mycket som helst och är redan så skoltrött då, men kan få så mycket onödig läxor då som har inte med deras jobb då utan BARA FÖR ATT FYLLA UT MYCKET som skolan ser ut idag. 

2 reaktioner till “SKOLAN IDAG 

 1. Thanks for another excellent post. The place else could anyone get that
  type of info in such a perfect means of writing?
  I have a presentation subsequent week, and I am on the search for such info.

  1. hank you so much for liking my blog. I sit with GOD and BIG PROTECTION. I get up on everything that people do not know about. GOD shares with you.

   But may post about everything I get up about then. But he teaches people.
   He knows everything.

   But get to share the blog elsewhere. You can take from me. He wants to spread it.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.