KRÄNKNINGAR 

DET HÄR KAN MÅNGA BLI UTSATT FÖR IDAG genom att det finns inget heligt längre utan folk kan bli utsatt för problem på Internet.

Genom att hela världen kan se dig idag. DE HAR INGEN RESPEKT MÄNNISKOR I DAG.

De bara tar utan att fråga om lov och även hitta på FALSKA PÅHITTADE HISTORIER om människor de känner inte utan KRÄNKER MÄNNISKOR som tror att de känner då med påhittade historier då. De har ingen rätt överhuvudtaget att skriva och hitta på en massa lögner om folk.

Nu kommer jag till saken att jag har HAR BLIVIT UTSATT för det nu.

Jag är med i KAPITEL 1 en sida där folk kan skriva böcker då. Jag skrev mycket förut där men tänkte bara kolla upp den då. JAG SKREV FRÅN ÄRKEÄNGLARNA och boken var tänkt att människor skulle få hjälp av dem. Jag skrev en del där.

Jag kollade upp boken på kapitel 1 då fick jag först se i mina kapitel ett av dem var länkad till BIRGITTAOZ.Det var min gamla blogg som en annan KVINNA HADE TAGIT MITT NAMN DÅ. Men fanns med i min bok.Bloggplatsen.se och jag har stängt den för länge sen. Den fanns med kapitel 1.När jag länkade och kollade upp det då kom jag till en kvinna som tagit mitt namn då. Den låg inne på kapitel 1 som jag har inget med att göra då.

Det slutade inte där när jag började undersöka mer,då blev jag inte glad utan CHOCKAD BLEV JAG DÅ.Hur man blir KRÄNKT av människor som inte känner mig överhuvudtaget då.

Jag såg att kom från en utländsk sida Hongkong såg jag den kom ifrån då. Men hur har den kunnat kommit in på min sida under kapitel 1 då?Jag såg den sidan satt ihop med min sida  då. JAG HAR SKRIVIT OCH BETT KAPITEL 1 TA BORT DET NU.

HÄR STOD DET:

Kapitel 1 kvinnor att dejtar Birgitta Öz www. 492632.com>birgitta-oz

Kapitel 1 är en sida för författare och bokälskare. Här publicerar du ditt manus och skapa en bok på nätet…kvinnor att dejtar Birgitta Öz. Dejtar svart kille dejitar äldre kvinna med barn. Dejtar serbiska killar . Jag…att skriva ner han är en ärkeängel som vakar över dessa barn. Jag har två  bloggar där människor kan se vem jag är.

Det här kom med på min sida. Jag har en bok  kapitel 1. Jag har försökt nå person SOM HITTAR EN MASSA LÖGNER OM MIG som känner inte mig överhuvudtaget då.

Jag känner mig kränkt. Han visade upp EN TOTAL FEL BILD AV MIG som SER INTE ÅT MÄN när jag har en man som haft ett förhållande i 27 år med samma man då tills min tvillingsjäl dök upp.Han hade svårt att ta mig då. Jag är inte lätt flörtad överhuvudtaget då. Ibland när jag möter män kan jag titta ner i backen eller titta framåt när jag inte känner dem då. Jag kan ha män som kompisar då.

DET ÄR SJUKT SKRIVIT om svarta män jag inte ens ser åt. Samma serbiska män samma där. Det är inte min smak av män då.

VI KVINNOR DRAS MOT OLIKA MÄN DÅ.

Han måste haft EN ENORM FANTASI som stämde inte alls på mig bara tar i tomma luften då.

Nu ska jag försöka få bort detta VIDRIGA HAN SKREV om mig. Jag måste ta upp det på bloggen FÖR ATT VARNA OM DET. Nu kom det från en utländsk sida Hongkong.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.