SOFFORNA I DAG 

IDAG KAN MYCKEsT BYTAS UT när folk har tröttnat på det de har i sitt hem då, men även behåller mycket de gillar att ha i sitt hem då där är svenska folket så olika då. Ibland kan folk behålla sakerna mycket länge till exempel en soffa, då kan de behålla den mycket längre då som köpt soffor som håller mycket längre än nu.

Många tyger ÄR INTE SOM FÖRR  utan de testar fram olika tyger iband då genom att folk vill ha annat då.

Genom att det kommer nya soffor och nya modeller av soffor och MÅNGA HÅLLER INTE SOM FÖRR utan mycket har ändrats om idag.Folk kunde ha sofforna mycket längre förr än nu .Idag håller många soffor mycket sämre då håller inte den tid folk hoppas på då.

Det kommer nya soffor som ska sättas in i varje hem med olika modeller som folk lätt byter ut idag. Det kommer nya färger och nya modeller hela tiden. MEN DET ÄR MYCKET KÖPMÄNNENS TID NU slit och släng idag.

Genom att tygen har blivit mycket sämre då sofforna ser bra ut på utsidan tills det går några år, så kommer folk byta ut den då genom att soffan har slitits ner då FAST DE HAR INTE HAFT DEN LÄNGE som folk hade förr den höll mycket bättre en soffa än vad den håller idag.

Nu vill många ha sin soffa mycket längre då,men har inte så många val än att byta ut den när den blir mer och mer nedsliten SOM HAR MED TYGET ATT GÖR  DÅ, men de utlovade att den ska hålla mycket längre då.

Men många soffor folk köper hem håller inte hela livet då utan tyget håller inte genom att sofforna har förändrats mycket då. DET BLIR MYCKET SLIT SLÄNG IDAG även soffan hamnar i samma fack slit och släng som folk vill ha lite längre då.

DET KOMMER FRÅN FRABRIKERNA som tillverkar mycket slit och släng produkter nu. Det kommer nya fabriker som säljer som slit och släng idag.

Det kommer nytt hela tiden med mycket slit och släng SOM MYCKET FOLK VILL SLIPPA när de köper hem en ny soffa då. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.