MIN TVILLINGSJÄL – MY TWIN SOUL

Min tvillingsjäl har förmågan ATT ALLID RINGER PÅ FEL TID NU.Han har ringt några gånger när man sover eller väldigt tidigt på morgonen när man är halvdöd då.

Jag känner att vi håller på med katt och råtta leken, som stöd mig ibland. Men jag vet även att jag får inte prata med honom för mycket, då går jag igång som bor galet nu. Jag förstår ATT VI MÅSTE HA KATT OCH RÅTTA LEK NU tills jag är klar och kan lämna huset då. Det känns bra att han finns där och visar sig då.

Men det stör mig GENOM ATT JAG KÄNNER MIG SÅ OFRI NU ,och kan inte göra som jag vill nu, genom att jag fortfarande sitter och känner in om Sverige nu.

Min sömn blir inte så bra då genom att  JAG ÄR UPPKOPPLAD PÅ GUD DÅ. Jag vaknar och sover hela tiden när vi känner in om landet då.

MEN JAG HOPPAS VI ÄR KLAR SNART, genom att jag mår inte bra att ha det så här, och hålla masken hela tiden när jag bor här då. Jag måste vara tyst och prata med min twin soul när ingen ser det då. JAG KÄNNER INTE EN ENDA DAG KUL, när jag har det så här nu ,och den väntan tär på mig hela tiden när jag måste skriva mer om Sverige då.

Jag kommer inte undan nu jag måste SKRIVA OM DET jag får upp om nu.

När vi pratar med varandra ,DÅ ÄR DAGEN MYCKET ENKLARE DÅ, men att hålla på med katt och råtta lek är inte kul då. Jag vill bara bli fri från allt nu, och leva mitt liv med honom då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.