VI MÅSTE ACCEPTERA KROPPEN 

ATT PASSA IN I SAMHÄLLET är svårt ibland folk köper saker för att passa in i samhället då. Nu har mycket utvecklats så mycket genom att folk har utvecklats så mycket olika metoder för att kunna passa in i samhället då.

DET ÄR SVÅRT IDAG ATT BARA ACCEPTERA SOM VI ÄR, då hittar folk på nya ska för att kunna acceptera sitt liv mycket bättre då. Många klarar inte av att acceptera sin kropp sen de har fått barn då utan försöker dölja den med olika saker då. Att kroppen har fått sig en törn sen de fick barn då.

MEN MÅSTE ÄNDÅ ACCEPTERA den kvinna vi är då fast vi kan inte accepterar kroppen som fått en stor törn sen de fått barn då. Många försöker dölja sin kropp med olika saker för de accepterar inte sig själv efter de har fått barn då.En del kvinnor mår dåligt när de ser hur kroppen har förändrats till något de inte önskat sig då.

En del kvinnor får förstörda kroppar mer än andra då på grund av en del kvinnor HAR INTE SAMMA UPPSÄTTNING AV MUSLER DÅ som en del kan få problem med sen de fått barn då.

Ibland får EN DEL KVINNOR mer problem än andra när de föder barn som har mycket med deras kropp att göra då.

Idag finns det mycket hjälpmedel som gör att de kan leva ett bättre liv än förr. Kvinnorna har utvecklats mer och vet mer HUR DE SKA TA HAND OM SIN KROPP IDAG DÅ.

Men många kvinnor KAN ÄVEN SLITA UT SIN KROPP när de får för lite hjälp i hemmet som är den tyngsta delen i hemmet då.

Mycket folk har problem med höfterna och de har slitits ut helt enkel då. Det kan vara svårt att repparea då. MÅNGA GÅR MED UTSLITNA HÖFTER som blir när kroppen säger nej då. Folk kan ha hjälpmedel som hjälper lite grann då.

Det går inte få bort problem från det som redan är förstört då. Folk måste tänka till och inte utsätta sig för mer problem då om de känner att de har problem med höfterna då.DE MÅSTE ÄNDRA OM MYCKET för att spara sina höfter då.

Men många kan glömma bort det OCH BÄR TUNGT när de ska spara på höfterna då. Höfterna ska även de bära upp er kropp då. Ni ska vara aktsam om kroppen eran då.

Ben och fötter och höfter hör ihop med hela kroppen eran då. TÄNK DET att hjälpas åt för att spara på kroppen eran då. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.