SJUK INOMBORDS 

JAG ORKAR KNAPPT ATT  BO HÄR vill för det mesta lämna livet blir huggen i ryggen för det mesta då.

Jag tror ingen skulle klara av det jag sitter i nu. Jag har även tänkt spela in honom NÄR HAN ÄR SOM ARGAST DÅ, men idag var det full fart på ex mannen. Jag har aldrig hört någon som är så arg som honom. Jag har sett folk bli arg men inte som honom då

Hans ögon svartnade och skriker åt mig bara när jag säger något åt honom. DET GÅR INTE ENS FÖRA ETT VETTIGT SAMTAL, då skriker han och är arg på mig.
Jag känner mig huggen i ryggen flera gånger då. Ibland måste jag känna in om jag kan prata med honom GENOM ATT HAN FLYGER I TAKET EN GÅNG DÅ.

Jag kan bara börja prata om lite vanliga saker och hör efter ett tag att HANS RÖST BLIR FÖRÄNDRAD med tonfall jag inte gillar då genom att snart kommer smällen från honom då.

Han kan bli flyg förbannat FRÅN NOLL TILL HUNDRA DÅ.

HAN ÄR INTE KUL ATT LEVA IHOP MED  DÅ. Ibland tänker jag att ingen kvinna kommer kunna klara av att leva med honom då.

Han kan blir jättearg på sin pappa som har problem med sitt hjärta då.Jag vet att folk med hjärtfel klarar inte av bråk då utan kan bli sjuk av det och känner av sitt hjärta då när det är bråk då. Han får känna av hjärtat lite då och då nu när han flyger i taket då.

Ibland på kvällarna BLIR DET DÅLIGT NATTRO DÅ. Ibland tänker jag på hans jobb genom att han går inte prata med alls ibland när ilskan slår över då.

Jag känner mig huggen i ryggen hela tiden och vill bara få tillbaka mitt liv då. Jag är inte glad på folk runt mig som har kunnat stöttat mig NÄR JAG VAR VÄG MOT EN LJUS FRAMTID DÅ.

Jag fick inte hjälp av någon SOM MÅSTE HA MYCKET KÄRLEK OCH STÖTTNING ingen ställde upp på mig när jag levde i ett destruktivt förhållande.Det var ingen  som hjälpte mig då som skulle haft så mycket hjälp att lämna honom.

Jag jag var halvdöd inombords då. Jag kunde inte ta vara på mig själv ens då utan ville bara vara i mitt hem och känna tystnaden runt mig. DET KÄNDES SOM HIMMELRIKET när allt var tyst runt mig nu. Allt var så underbart och tyst då.Jag gick runt och mådde mycket bättre i mitt hem då.

När han dök upp BLEV JAG SJUK av att han bara var där då genom att hans ilska slog över då när han var hos mig.Han sänkte energin på mig när han dök upp då.

Jag hade tänk förut lämna honom genom att jag såg att jag hade svårt att komma igång mer med mitt jobb GENOM ATT HAN DROG NER MIG genom hans bråk och ilska som tar på krafterna då.

Jag kom aldrig dit genom att allt kostar pengar att skilja sig då. Jag fick även varningar av andra att lämna honom genom att du kommer ingen vart då. HAN STOPPAR DIG DÅ.

När min tvillingsjäl dök upp var jag sjuk inombords, men han livade upp så mycket och såg en annan framtid med honom då. JAG KÄNDE MITT LIV VÄNDE då när han dök upp.

Genom att jag måste ha så mycket ensamhet och ÄVEN MYCKET HEALING DÅ som jag hade behövt mitt hem till då. Det var en härlig tid när jag bodde i mitt hem då.

Jag känner mig sjuk av allt nu. JAG VET VILKEN HJÄLP JAG MÅSTE HA även hur mycket ensamhet jag måste ha när man var så slliten inombords då när GUD dök upp såg han hur det var med mig då.

Han frågade varför min ekonomi var som den var då. Jag kunde inte säga så mycket om den saken då. Han såg vad som har hänt mig ATT JAG HAR HAFT DÅLIGT SAMARBETE genom att min ekonomi såg inte bra ut när GUD dök uppe då. Jag vet även min BIG PROTECTION kollade upp min ekonomi då och såg inte bra ut alls då.

Han jag levt med var dålig på att hjälpa till ,men även att han drog ner och KOM INGEN VART DÅ.

GUD ser att han har inte hjält mig då men nu måste han hjälpa mig nu. Han har ställt till problem för mig såg han då ATT HAN HAR KUNNAT HJÄLPT MIG BÄTTRE DÅ. Han städade bort min lokal genom att han ville inte vara med att rädda den när vi åkte på enoma summor när vi var tvungen att flytta från ett ställe jag blev sjuk av då. Jag hade behövt extra lån den gången genom att vi åkte på höga kostnader när vi flyttade då. Jag försökte jobba dubbelt men jag orkade inte det genom att jag hade ett hem att sköta då.

Nu är jag less på allt nu genom att NU MÅSTE HAN LÄRA SIG SAMARBETA som han är dålig på då. Men han åker på detta och jag är sjuk av allt jag blir utsatt för då.

JAG PRATADE MED LADY NADA hon kom till  min kompis när han sov då att hon ville prata med mig då. Jag fick prata med henne en stund då.

JAG TAR MIG INTE FRÅN STÄLLET. Jag har en kompis som erbjöd mig hjälp från stället då,men bor lång bort från mig. Hon hörde hur jag mådde då och erbjöd hjälp då.

JAG ÄR ARG MIG SJÄLV  att jag inte spelade in honom genom att jag hade mobilen på och folk kan misstolka honom som inte känner honom genom att han kan visa sin fina sida då, men folk som känner honom ser hur han är då med sitt fruktansvärda humör då.

Jag är arg på allt nu och har velat prata med GUD nu, men har inte dykt upp nu. Jag sitter med min BIG PROTECTION och känner min oro ATT JAG VILL BLI FRI NU och slippa skriva  nu när man bor här som kör ner mig nu..

JAG VILL PRATA MED GUD nu blir jag tokig på allt nu. Men min BIG PROTECTION säger att GUD har koll på oss och vi måste skriva nu. GUD har mycket jobb nu genom att mycket folk dör nu därför har han inte tid med mig nu. Jag ville bara prata med honom ,men då kom Lady Nada och hälsade en del saker till mig då.

Jag vill ändå prata med GUD genom att jag känner mig rädd när jag sitter här fast han har sagt ATT VI ÄR SNART KLAR DÅ. Vi får skriva nu men vill bara bli klar nu.

Jag vet en del folk tyckte att jag ska vara tacksam för hjälpen jag fick. MEN JAG KÄNDE DE HUGGER MIG I RYGGEN när de säger så.

Genom att det går inte leva under samma tak  som hugger mig i ryggen flera gånger då. Det är den värsta hjälp jag fått då.DET VÄRSTA LIV JAG FÅTT DÅ.

Jag fick aldrig rätt hjälp då men nu HAR JAG  BÖRJAT BERÄTTAT OM SAKER OCH TING som brukar vara tyst om folk då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.