SKOLAN – VARJE ELEV GÅ EFTER SIN PLAN

IIbland har grundskolan problem på månng olika sätt genom att de är så olika människor idag och ingen är lik den andre då genom att barn är så olika som bär då. Genom att barnen är så olika på så många olika sätt då.

Idag föds det barn som ingen kan förstå sig på då genom att de kommer från olika grupper av människor som ska mötas på jorden då,men har inte samma uppgift som sin kompis har genom att de har en helt annan  plan att gå efter då och kan vara så olika som människorkan vara genom att de har inte samma intressen ens och då kan det vara extra svårt att prata med vissa  människor som många kan känna dem oåtkomliga då.

Genom att de är svår att prata med för en del människor då som ser att de har så olika intressen då men har svårt umgås för länge med varandra genom att de är så olika då ,som ibland människor möter på olikheter som de måste acceptera då, att ni är olika människor då.

Men när ni kommer till skolan då tror skolan att de kan bara sätta in dem hur som helst då tills de upptäcker att barnen är så olika som  bären är då. De kan även ha svårt med vissa delar av skolan då genom att de har inte samma plan att gå efter ens UTAN ANNAN PLAN DE HÅLLER när barnen sitter bredvid varandra så olika som bär genom att de ska följa en varsin plan att gå efter då och även olika studier ska de söka då genom  att klasskamraten har inte samma plan som du föds med då.

Men måste gå grundskolan ihop och kommer efter grundskolan söka annan kunskap genom att de föds att möta olika människor då. De kan även lämna familjehemmt snabbare än andra gör då genom de känner att de går efter en plan som inte alla har då genom att de ska söka vidare då, MEN FÖLJER EFTER SINA INTRESSEN DÅ genom att de ska möta människor som de även ska utveckla andra saker eller bara städa sin energi med  dem då.

Men varje människa som föds KAN HA EN MASSA FEL I KROPPEN  som de ska städa energier med dem genom att många kommer från problem de haft långttillbaka då genom att de måste städa energin från minnen de haft med dem då.

Många barn som föds ska klara av sin skola,men skolan kan se ut på olika sätt för dem då genom att de har inte samma plan att gå efter då, men även folk de möter då har med dem att göra då. Idag föds även mycket barn som har fel i kroppen mer eller mindre för att städa med människor som även måste ta hand om dem då och då blir många inblandad i barns liv då.  Ibland blir MÅNGA BARN INBLANDAD I SÅ MYCKET FOLK som hjälper dem fram genom att de får städa så mycket tyngre energier då.

Genom  att många kan födas med fel i kroppen och en del barn föds med mycket fel på olika sätt genom att DE SKA STÄDA SINA LIV MED DEM SOM ÄR INBLANDAD DÅ.

Ibland född det barn som ska gå så mycket olika skolor ibland föds barn som behöver bara lära sig det enklaste då ATT RÄKNA OCH SKRIVA DÅ genom att de har en helt annan plan att följa då och behöver inte mer då.

Genom att de kan ta enkla jobben då GENOM ATT DE ÄR SÅ LITE INTRESSERAD AV ATT FORTSÄTTA SKOLAN ENS genom att de har inte den planen med sig då,att gå vissa högre skolor som inte finns med hos dem när de föds utan ett arbete de kan ta som de kan klara sig på då.

Idag  blir många barn in tvingad att gå skolor efter grundskolan då fast det är inte meningen alls att de ska fortsätta skolan efter nian GENOM ATT DE HAR ALLT FÖR ATT SÖKA ARBETE DE GILLAR DÅ,men kan bli tvingad att gå i skolan i flera år då.

Det är lika med barnen som måste gå extra skola då som ni tror har svårt att lära sig som andra barn då. Det är samma med dem genom att de är så olika och har även svårt för skolan då genom att de har en annan plan att gå efter då, men ni sätter in dem efter grundskolan och lägger på till med extra år att gå i skolan då. DE FÖDS FÖR LÄRA SIG DET ENKLASTE OCH SEN TA ETT ARBETE DÅ.

DET ÄR INGET FEL PÅ BARNEN har inte föds med samma plan som en del andra då som hamnar till och med  i samma klass då fast de ska jobba med olika saker då. Många av dem har sina intressen som ni ska lyssna på,  men ni skickar in dem i skolan NÄR BARNEN ÄR SÅ SKOLTRÖTTA genom att många barn är så skoltrötta då. De kan ta ett arbete då.

Skolan är inte enkel idag för er som har så lite intressen för att läsa ,men blir in tvingad ändå fast de kan söka andra vägar då DÄRFÖR HAR MÅNGA SKOLOR PROBLEM för de förstår inte dem då genom att de har sin plan följa kan även leda till jobb då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.