INGENTING FUNGERAR FÖR MIG JUST NU

Idag är det svårt att få saker och ting att fungera genom att jag har inte rätt saker som  stämmer överens med det jag ska skriva om då. Nu sitter jag och känner in om landet just nu och måste ta upp om ämnen som handlar om det.

Idag fick jag så bra bild att skriva från genom att jag hittade inte en enda bild då och tänkte jag får låta bli att skriva idag genom att jag känner alltid vad jag ska ta upp om nu, men genom att jag får så lite hjälp idag med saker jag måste ta upp om då .Jag sitter med bara en massa problem nu och försöker visa med en bild som folk ska förstå vad jag vill visa er då och bilder är bra för mig att skriva ifrån, men även visa hur det ser ut då genom att en bild säger mycket då som jag dras till att skriva om då. JAG HAR JOBBAT SÅ LÄNGE NÄR JAG BÖRJADE SKRIVA MED ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER DÅ.

Men när skriver från GUD, då får han ha sin egen  bild genom att det är mycket enklare då genom att han lägger sig i för mycket när vi ska skriva då. Han får ha sin bild utan en massa problem då genom att annars kan jag ibland måste sitta och leta bilder som passar honom då som han stoppar när det är fel bild för honom även om jag gillar bilden så stoppar han bilden då. Jag blir så trött på det  genom  att jag kan sitta och göra iordning en bild i Photoshop som tar ibland tid eller så går det snabbt ,  men när jag ska lägga in bilden då stoppar han min bild då. Det är inte första gången han gör det och därför har jag bara en bild när GUD ska skriva då. Han gillar inte min bild då och jag blir sur som vanligt sen han dök upp bara kontroll på allt som LADY NADA  varnade för men jag måste ändå skriva då ÄVEN OM JAG HÅLLER PÅ ATT GE UPP när man sitter med mobilen och surfplattor som är inte det bästa då.

Jag känner att det är en ända balansgång nu som allt känns mörkt och jobbigt när jag inte får igång min dator  genom att min skärm lade av som jag skulle bytt ut för längesen, men jag väntade som vanligt fast jag såg ut en lite större skärm då måste ha känt varningar då GENOM ATT MÅSTE JOBBA  MED DEM och måste fixa datorn som jag bytte ut då,men skärmen hann jag inte med att byta ut då genom att jag hade inte tänkt att jag skulle hamna såhär och sitta och skriva dag efter dag från GUD .

Jag hade inte en enda tanke ATT JAG ÅKTE PÅ ETT SÅ STORT JOBB DÅ och måste även skyddas hela tiden och skriva till svenska folket då. Jag hade inte en susning att jag skulle hamna såhär då men även har inte bytt ut skärmen i tid då genom att den fungerade då. Det är jag i ett nötskal då när jag ser saker fungerar kan jag önska en bättre sak som nu en större skärm att sitta med ,men så länge saker och ting fungerar då gör jag ingenting tills det smäller då.

Det är inte första gången det händer då genom att jag hade en fet stor dator skärm då,  men samma sak där jag satt och önskade en smal och smidig skärm när den kom  då. Jag såg skärmen länge som hade dykt upp på marknaden då genom att jag köpte min första dator 1998 och då fanns det bara feta tjocka skärmar på den tiden sen kom det fina skärmar då, men jag satt som nu då  tills skärmen small då. Jag  fick hjälp nästan samma dag att byta ut min feta skärm då. Jag har haft min skärm tills nu. Jag var inte ute i tid nu genom att jag var inne och kollade på en större skärm som har utvecklats mycket runt skärmarna då.

Nu är det en ända balansgång NÄR JAG INTE BYTTE UT MIN SKÄRM I TID DÅ genom att nu får jag inte hjälp med något bara att överleva då från dag till dag då, men hade inte hoppas på detta problem då GENOM ATT JAG FICK LÄGGA ALLT ÅT SIDAN NÄR GUD DÖK UPP.  Han tyckte jag kunde vila från kunder då genom att han såg att jag var trött som aldrig tar en semester som vanligt folk gör då utan tänker mest på andra då aldrig mig själv då, men fick stänga allt genom att jag måste skriva,men även GUD såg över min hälsa då som var väl inte så bra genom att jag har gått som en krigare som han kallade då .Jag måste ha så mycket vila när man gott som en krigare då. Jag kände mig så trött när han dök men även med honom jag levt med då.

Jag måste släppa allt jobb då och då fick jag problem som har folk runt mig som inte förstår mig då att jag var  trött då och måste bara börja bygga upp ny energi som tar lång tid att göra då. Det tar så lång tid att bygga upp mig som gått som en krigare för Sverige då.Jag har kännt in alla fel då som jag följt efter där folk har stora problem då. JAG VAR KLAR DÅ NÄR JAG MÖTTE MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL DÅ med varandra då när jag mötte honom då.

Men det har tagit så lång tid för mig att rensa mig genom att jag är rädd för mycket när de började skriva med mig och GUD sa att det kan ta tid genom att du gott som en krigare då genom att det är första gången sa han, att jag gått som en krigare då, men både han och jag  har gått som en krigare men båda är trött efter den resan då, MEN VI KAN ABSOLUT INTE LEVA IHOP NU vi kan genom att jag var klar med första jobbet då.GUD  såg att landet hade det illa när båda har gått som en krigare då.

Jag är sur och less på min situation när jag får så lite hjälp nu genom att jag skulle bytt ut skärmen  tid innan den small nu. Ibland önskade jag att jag bott långt från allt ATT FÅ VARA I LUGN OCH RO som jag är van vid då. Jag lever i ständig stress efter detta och är till med rädd för nästa liv när jag ser hur vi fick det och nu tänker jag på andra paret då.

Jag hoppas att svenska folket har börjat ändra om mycket så vi inte hamna i samma problem genom att vi går och vissar upp hur landet ser ut då och folk kan födas och ha det bra ,men vi känner in om folk har problem då. NU FICK SVERIGE EN DUSCH MED KÄRLEK ÖVER HELA LANDET DÅ.Jag hoppas att det händer något med  landet då.

GENOM ATT GUD HAR SIKTAT IN SIG PÅ SVERIGE DÅ genom att han måste rädda svenska folket från kaos och jag ser så mycket konflikter som blir nu sen svenska folket fick en dusch med kärlek och vad det händer efter det då. Alla vet vad kärlek är, ATT FOLK BÖRJAR SÄGA NEJ DÅ och det kommer upp hela tiden problem nu  genom att GUD har skakat om svenska folket rejält nu.

ALLT KOMMER FRAM  genom att folk ser att folk får sova ute då genom att svenska folket har lite pengar då och sätter fart på landet då , men även om hur många lever idag och många börjar se detta fördärv då som regeringen har sagt ja till problem då genom alla våldtäkter och gruppvåldtäkter då.

Genom att landet kan börja agera själv om folk vill ha en bra pension,då kommer det upp hela tiden hur dåligt pensionärerna har då GENOM ATT ALLT SKA UPP I LJUSET NU genomt att  landet har det så illa även när folk skiljer sig att det finns ingen säkerhet alls då genom att de kan inte leva ihop då genom att de  älskar inte varandra då. De måste lämna varandra för de passar inte ihop genom att många lever i destruktiva förhållande som många upptäckter idag att de blir sjuk att stanna kvar då, genom att många är rädd att skilja sig då genom att allt kostar pengar att leva då och många kan stanna kvar i förhållandet genom att de är rädd att lämna varandra, genom att de sitter fast i ekonomiska problem då genom att de kan inte leva ihop genom att den andra åker ner KÄNSLOMÄSSIG då.

Allt kommer upp genom att svenska folket har det illa och därför kommer det komma upp mer och mer nu, genom att folk har även sett att en del har svårt att hyra en bostad då och sover ute genom att pengarna räcker inte till då, MEN DET KOMMER FRAM MER OCH MER NU genom att svenska folket måste leva ett normalt liv då ,men regeringen har inte sett till dem när de har dålig pension då, men även allt folk som är sjukskriven även där har regeringen glömt bort att de måste även leva fast de är sjuk och det kostar pengar varje dag att leva då även om de är sjuktskriven så kostar det pengar för varje svensk som är sjukskriven då och för  en del kostar det ännu mer genom att de måste besöka vården och den kostar den med. Men även  alla andra utgifter  telefonen och el och så vidare allt kostar då som regeringen inte har tänkt till nu. Folk som är sjukskriven ska ha 100% då genom att de har samma utgifter då  som när de jobbar då.

Regeringen har inte ens sett till att höja alla som går på jobb som inte är pensionssgrundande då som faller i slutet då när de ska bli pensionär då genom att pensionen är liten då som många faller på om inte det blir en ändring då, men även höja lönen för folk som går på det genom att det är så lite jobb då,men lägg in pensionsgrundande på varje arbete då genom att de ska också ha en lön  att leva på då, men även få en bra pension när de slutar sina jobb då genom att många börjar sparar för att klara av när de blir pension då.

Det är inte fel att spara pengar, men det är fel när de får för liten pension då och måste spara för att täcka upp allt när de blir gammal då. Det blir helt fel då genom att pension ska vara mycket högre då GENOM ATT DET ÄR STOR OBALANS I SVERIGE NU. Det blir värre och värre för dem som har lite pengar då genom att många tjänar lite pengar inom en del yrken då och då får andra lida som har inte dessa pengar då genom att alla bostäder kostar pengar då genom att de höjer hyror och insatser lavinartat då och folk som ska bo där är folk som kan flytta ihop eller folk som kan bo själv med högre lön då.

Alla kan se hur det ser ut på bostadsmarknaden nu genom att allt kostar pengar, men många har lägre löner som harmonerar inte med folk med liten lön då. Alla kan inte bo ihop då för att täcka upp bostaden då, men även folk som skiljer sig får problem då genom att många bostäder är dyra då.

FOLK SER HUR DET SER UT NU  GENOM ATT ALLT KOMMER FRAM NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.