INGENTING FUNGERAR FÖR MIG JUST NU

Idag är det svårt att få saker och ting att fungera ,genom att jag har inte rätt saker, som stämmer överens med det jag ska skriva om då. Nu sitter jag och känner in om landet just nu ,och måste ta upp om ämnen som handlar om det.

IDAG SÅG EN BILD INOM MIG ATT SKRIVA OM, jag hittade inte en enda bild, och tänkte jag får låta bli att skriva idag. JAG KÄNNER ALLITD IN ,VAD SKA TA UPP OM. Jag får så lite hjälp idag med saker jag måste ta upp om då .Jag sitter med bara en massa problem nu ,och försöker visa med en bild som folk ska förstå ,vad jag vill visa dig då, och bilder är bra för mig att skriva ifrån, men även visa hur det ser ut då ,genom att en bild säger mycket, som jag dras till att skriva om då. JAG HAR JOBBAT SÅ LÄNGE NÄR JAG BÖRJADE SKRIVA MED ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER DÅ.

Men när skriver från GUD, då får han ha sin egen bild ,genom att det är mycket enklare då, genom att han lägger sig i för mycket när vi ska skriva då. Han får ha sin bild utan en massa problem   annars måste jag sitta och leta bilder ,som passar honom då.  Han stoppar när det är fel bild för honom, även om jag gillar bilden ,så stoppar han bilden då. Jag blir så trött på det, genom  att jag kan sitta och göra i ordning en bild i Photoshop, som tar ibland tid eller så går det snabbt. Men när jag ska lägga in bilden då stoppar han min bild då. Det är inte första gången han gör det och därför har jag bara en bild när GUD ska skriva då. HAN ÄR PRECIS ,DET SKA VARA PÅ HANS SÄTT. HAN SOM STYR ALLT NU. 

Han gillar inte min bild då, och jag blir sur som vanligt när han dök upp, bara kontroll på allt ,SOM LADY NADA VARNAR FÖR   men jag måste ändå skriva då, ÄVEN OM JAG HÅLLER PÅ ATT GE UPP, när man sitter med mobilen och surfplattor som är inte det bästa då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dbf1f86c54491fd0f15c348280c21113.jpgNÄR SKÄRMEN DOG, DÅ MÅSTE JAG FIXA EN NY SKÄRM ELLER BÄRBAR DATOR. Men dåligt samarbete ,men måste ut med texten till folk även om jag vill slippa det. Men vill vänta in ny skärm eller bärbar dator. Men måste skriva när jag får upp saker ,som är viktigt då. Men brukar själv köpa dator och mobil, surfplattan. Men hann inte byta ut skärmen när jag köpte ny stationär dator.

Men det är så dags att tänka på nu. Men satt länge kollade på stora härliga skärmar. Men även bärbar dator, genom att min gamla bärbara dator dog. Men måste köpa ny bärbar dator. Men vill ha två som underlättar för mitt arbete ,då måste jag köra med två datorer. JAG VILL HA DET SÅ.

Jag brukar vänta tills skärmen small och sen köpte jag en ny skärm. MEN DEN HÄR GÅNGEN SKULLE JAG KÖPT BÅDE SKÄRMEN OCH DATORN. KAN SÄTTA UNDAN NYA FINA SKÄRMEN TILLS DEN DOG. Eller så blev jag kär i skärmen, och tog den på en gång. Men kände mig trygg, och kunde göra som förut. Men såg inte framtiden då. Men ingen varnar mig köp skärmen till datorn. Jag har köpt allt utan att hamna i enorma problem. Anders  vill inte lägga en krona på datorn. Men sitter vid datorn gillar han kolla på sina program. JAG MÅSTE VÄNTA IN PENGAR NÄR JAG HAR FÖRETAG. 

Men fungerar klockrent ,som jag byggde för längesen när jag bytte bort min bästa dator. Men orkar inte byta ut saker i den ,eller så blev det för dyrt. Måste byta så mycket i datorn. Jag har inte lämnat in den hela tiden ,bytt ut saker i den. Men var svårt att hitta allt till datorn, jag måste byta ut. Men älskar systemet byggde min dator själv, och satt ihop allt från grunden. Men blev bästa köpet för mig. TEKNIKENS VÄRLD HINNER INTE MED SÅ KOMMER NYTT. 

Men köpte första datorn 1998, men hade den länge tills jag vill pröva bygga min egen dator. Men fick plats med allt då. MEN KOMMER NYTT HELA TIDEN MEN HÄNGER INTE MED. Men typexempel tangentbord. Jag hittar älskar att skriva med. Mjuka tangenter, och tyst låter inte ens. Men köpte två tangentbord. Men ser att jag skulle köpt hög med tangentbord av den sorten. Men fick problem med tangentbordet. Men kollade ute, men åkte hem sur på allt. AFFÄREN GLÖMMER BORT FOLK ,SOM BARA SKRIVER. FOLK SITTER OCH SPELAR VID DATORN. Tar hem till dem. Men jag då??????? KAN INTE KÖPA TANGENTBORD SOM LÅTER ,DÅ BLIR JAG GALEN. 

Men låter och smattrar av dem. Men jag älskar mitt tysta tangentbord. Men fick igång tangentbordet. Men följer med över allt ,jag hatar tangentbord ,som låter så man får ont i öronen. Men förr, så lät tangentbord när man trycker ner knapparna. Men så kommer stora drömmen när Leif säger till mig, har kommit härliga tangentbord. Men tyst att skriva på. Men var följsam mjuk att skriva på. Men var drömmen som kommer till mig. Men älskar tangentbordet. BÄSTE TANGENTBORD HAR GJORT TILL MIG. LOGITECH bästa att skriva på. Mjuka tangenter låter inte ens. Bästa köpet. Men håller länge. 

Men köper inte nytt ,men ser vad som finns där ute. Men såg dell har lika som jag har. Men kollar upp tangentborden vägrar ta som låter. Men speldator som måste ha allt. Men vi som vill sitta tyst och skriva då. MEN ÄR SÅ SUR PÅ AFFÄRER, SOM TAR IN FEL TANGENTBORD. MEN FINNS HÄRLIGA SOM VILL SKRIVA UTAN ATT SPELA SPEL.   

Med blinkade ljud och låter tangentborden så mycket. Men är det skönt för mig, som använder datorn att skriva med. Men kan göra mycket med dator, men använder datorn hela tiden. Men vill ha ett fungerade tangentbord då. MÅSTE TA IN TANGENTBORD TILL FOLK SOM JOBBAR MED DATORN.   

Jag känner att det är en ända balansgång nu, som allt känns mörkt och jobbigt när jag inte får igång min dator, genom att min skärm lade av ,som jag skulle bytt ut för längesen, men jag väntade som vanligt fast jag såg ut en lite större skärm, då måste ha känt varningar då GENOM ATT MÅSTE JOBBA MED DEM ,och måste fixa datorn som jag bytte ut då, men skärmen hann jag inte med att byta ut då ,genom att jag hade inte tänkt att jag skulle hamna såhär ,och sitta och skriva dag efter dag från GUD .

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpgJag hade inte en enda tanke ATT JAG ÅKTE PÅ ETT SÅ STORT JOBB DÅ, och måste även skyddas hela tiden och skriva till svenska folket då. Jag hade inte en susning att jag skulle hamna såhär, men även har inte bytt ut skärmen i tid då genom att den fungerade då.

Det är jag i ett nötskal då, när jag ser saker fungerar kan jag önska en bättre sak ,som nu en större skärm att sitta med ,men så länge saker och ting fungerar, då gör jag ingenting tills det smäller då. DUMT AV MIG ELLER ÄR FÖR SNÅL. JAG KAN MIG SJÄLV. Men säger inte till folk om det.

Det är inte första gången det händer då ,genom att jag hade en fet stor dator skärm då, men samma sak där ,jag satt och önskade en smal och smidig skärm när den kom platt skärm då. Jag såg skärmen länge, som hade dykt upp på marknaden då. MEN VÄNTAR KÖPA DEN TILLS SKÄRMEN SMALL. 

 Jag köpte min första dator 1998 ,och då fanns det bara feta tjocka skärmar på den tiden, sen kom det fina skärmar då, men jag satt som nu, tills skärmen small då. Jag fick hjälp nästan samma dag att byta ut min feta skärm då. Jag har haft min skärm tills nu. Jag var inte ute i tid nu, genom att jag var inne och kollade på en större skärm ,som har utvecklats mycket runt skärmarna då. JAG VILLE BYTA UT SKÄRMEN. MEN FINNS STORA FINA SKÄRMAR ATT SKRIVA MED.

Nu är det en ända balansgång NÄR JAG INTE BYTTE UT MIN SKÄRM I TID DÅ, genom att nu får jag inte hjälp med något bara att överleva då från dag till dag då. Men hade inte hoppas på detta problem då ,GENOM ATT JAG FICK LÄGGA ALLT ÅT SIDAN NÄR GUD DÖK UPP. Han tyckte jag kunde vila från kunder då, genom att han såg att jag var trött ,som aldrig tar en semester som vanligt folk gör då ,utan tänker mest på andra aldrig mig själv då. Men fick stänga allt, genom att jag måste skriva, men även GUD såg över min hälsa då, som var väl inte så bra, genom att jag har gått som en krigare, som han kallade då

.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mc3a4nn-och-kvinnor-birgitta-andlig-inspiration.pngJag måste ha så mycket vila när man gott som en krigare då. Jag kände mig så trött när han dök, men även med honom jag levt med då. Jag måste lämna destruktiva förhållandet. Krigaren blev dålig av. MEN SETT ANDRA SKILJER ,SOM FÅR SÅ MYCKET HJÄLP FÖRSTA TIDEN. MEN FICK SKIT HJÄLP, som lämnar relation ska ha hjälp och tröst första tiden.

Men gick dåligt att hitta folk, som hjälper mig leva igen. Men fick aldrig njuta av det som alla har rätt till. Men satt ensam dåligt samarbete. Men fick så dålig hjälp som är skrämmande hur dåligt har blivit utsatt. Men ser tillbaka på skit hjälp jag fick. Men världens knäppaste hjälp när jag ska lämna Anders. Folk brukar få hjälp så långt de kan hjälpa dem. MEN ÄR BESVIKEN PÅ ALLT.

JAG MÅSTE SLÄPPA MITT ARBTE, och då fick jag problem ,som har folk runt mig, som inte förstår mig, att jag var trött då, och måste börja bygga upp ny energi ,som tar lång tid att göra då. Det tar så lång tid att bygga upp mig, som gått som en krigare för Sverige då. Jag har känt in alla fel då, som följer efter där folk har stora problem då. MEN MÅSTE BO SJÄLV FÖRSTA TIDEN.

JAG VAR KLAR DÅ NÄR JAG MÖTTE MIN TVILLINGSJÄL ,TWIN SOUL med varandra när jag mötte honom då. Men det har tagit så lång tid för mig att rensa mig, genom att jag är rädd för mycket när de började skriva med mig, och GUD sa att det kan ta tid, genom att du gott som en krigare då.

Det är första gången sa han, att jag gått som en krigare då, men både han och jag har gått som en krigare, men båda är trött efter den resan då, VI KAN INTE LEVA IHOP NU genom att jag var klar med första jobbet då. GUD såg att landet hade det illa när båda har gått, som en krigare då. MEN GUD FICK ENORMA PROBLEM MED MIG. KRIGAREN VAR INTE KUL FÖR HAN.

Men måste fixa till det. Men hatar krigaren varje dag. Men ärkeänglar ,Great Master säger, bara Sverige. Jag börjar bli rädd. vilka liv jag haft ,som går som en krigare. Men lovar första gången ,kan nästan dö när jag gått som en krigare. Men vaktar runt mig. JAG MÅSTE RENSA HELA TIDEN SOM HATAR DÅ.

Jag är sur och less på min situation när jag får så lite hjälp nu genom att jag skulle bytt ut skärmen i tid, innan den small nu. Ibland önskade jag att jag bott långt från allt ATT FÅ VARA I LUGN OCH RO ,som jag är van vid då. Jag lever i ständig stress efter detta och är till med rädd för nästa liv, när jag ser hur vi fick det, och nu tänker jag på andra paret då.

Jag hoppas att svenska folket har börjat ändra om mycket, så vi  hamna i samma problem, genom att vi går och visar om hur landet ser ut då ,och folk kan födas och ha det bra ,men vi känner in om folk har problem då. NU FICK SVERIGE EN DUSCH MED KÄRLEK ÖVER HELA LANDET DÅ. Jag hoppas att det händer något med  landet då.

GENOM ATT GUD HAR SIKTAT IN SIG PÅ SVERIGE DÅ genom att han måste rädda svenska folket från kaos, och jag ser så mycket konflikter som blir nu sen svenska folket fick en dusch med kärlek och vad det händer efter det då. Alla vet vad kärlek är, ATT FOLK BÖRJAR SÄGA NEJ DÅ och det kommer upp hela tiden problem nu genom att GUD har skakat om svenska folket rejält nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d95d88ad5388398800459a7cb9245311.jpgALLT KOMMER FRAM ,genom att folk får sova ute då ,genom att svenska folket har lite pengar då ,och sätter fart på landet.

SVERIGEE ÄR KALLT LAND ATT LEVA OCH BO I, som regeringen har sagt JA till problem genom alla våldtäkter och gruppvåldtäkter då. SVERIGE ÄR SÅ SKADAT IDAG.

Genom att landet kan börja agera själv om folk vill ha en bra pension, då kommer det upp hela tiden ,hur dåligt pensionärerna har då, GENOM ATT ALLT SKA UPP I LJUSET NU, landet har det så dåligt även när folk skiljer sig ,att det finns ingen säkerhet alls då genom att kan inte leva ihop ,de älskar inte varandra då. De måste lämna varandra för de passar inte ihop.

Genom att många lever i destruktiva förhållande, som många upptäckter idag att de blir sjuk att stanna kvar då, många är rädd att skilja sig, genom att allt kostar pengar att leva, och många kan stanna kvar i förhållandet, genom att är rädd att lämna varandra, sitter fast i ekonomiska problem då, de kan inte leva ihop TAPPAR ENERGI NÄR LEVER IHOP ÅKER NER KÄNSLOMÄSSIG.

Allt kommer upp genom att svenska folket har det dåligt, och därför kommer det komma upp mer och mer nu. Men folk har även sett att en del ,har svårt att hyra en bostad då ,och sover ute genom att pengarna räcker inte till då, MEN DET KOMMER FRAM MER OCH MER NU.

NÄR FOLK BLIR GAMMAL ,DÅ FÅR ENORMA PROBLEM SOM HAR DÅLIG PENSION. Folket måste leva ett normalt liv ,men regeringen har inte sett till det, när har dålig pension då, men även folk som är sjukskriven ,även där har regeringen glömt bort dem.

FOLK MÅSTE ÄVEN LEVA ÄR SJUK DÅLIGT HÄLSA måste även leva fast de är sjuk och det kostar pengar varje dag att leva då, även om de är sjukskriven, så kostar det pengar för varje svensk, som är sjukskriven då, och för en del kostar det ännu mer, genom att de måste besöka vården ,och den kostar pengar den med. Men även  alla andra utgifter telefonen, mobil och el och så vidare allt kostar då ,som regeringen inte har tänkt till nu. Folk som är sjukskriven ska ha 100% då, genom att har samma utgifter då som när de jobbar då.

Regeringen har inte ens sett till att höja alla, som har jobb som inte är pensionsgrundande då, som faller i slutet när de ska bli pensionär då, genom att pensionen är liten ,som många faller på om inte det blir en ändring. Men även höja lönen för folk som går på det, genom att det är så lite jobb då, men lägg in pensionsgrundande på varje arbete då, genom att de ska också ha en lön att leva på då, men även få en bra pension när de slutar arbetet, genom att många börjar sparar för att klara av när de blir pensionär då.

Det är inte fel att spara pengar, men det är fel när de får för liten pension, och måste spara för att täcka upp allt när de blir gammal då. Det blir helt fel då genom att pension ska vara mycket högre då GENOM ATT DET ÄR STOR OBALANS I SVERIGE NU. Det blir värre och värre för dem, som har lite pengar då ,genom att många tjänar lite pengar inom en del yrken, och får andra lida som har inte dessa pengar då. ALLA LÄGENHETER KOSTAR PENGAR höjer hyror och insatser lavinartat då ,och folk ska bo där. Folk kan flytta ihop eller folk som kan bo själv med högre lön då.

Alla kan se hur det ser ut på bostadsmarknaden nu ,genom att allt kostar pengar, men många har lägre löner, som fungerar inte med folk med liten lön då. Alla kan inte bo ihop, för att täcka upp lägenheten då, men även folk som skiljer sig får problem många lägenheter är dyra då. DÅLIG BALANS I SAMHÄLLET. 

FOLK SER HUR DET SER UT NU GENOM ATT ALLT KOMMER FRAM NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.