VI ÄR OLIKA MÄNNISKOR MED OLIKA BEHOV

VI HJÄLPER VARANDRA BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONIbland krävs mycket tid för ensamhet det  ett problem för många att förstå genom att folk kan hamna i  mycket kriser och behöver vara ensam en längre tid då genom att kroppen och hälsan hänger ihop då.

Genom  att många människor kan inte förstå folk som lever i ensam då  kan inte sätta sig in i dem genom att ensamheten är ett begrepp folk är rädd för ensamhet då medans det finns människor SOM VÄLKOMNAR ENSAMHETEN DÅ.

Genom att  de är van att inte ha människor runt sig då utan de lever  ensam idag och många äldre kan känna sig störd om de måste störas av andra människor då genom att de klarar inte av att leva ihop med flera människor då utan väljer mycket ensamheten då. MÅNGA KAN KÄNNA SIG ÖVERKÖRDA DÅ av människor som inte kan acceptera, att folk gillar att leva ensam då genom att de mår bäst av det då.

Idag kan många fösas ihop folk som blir sjuk och måste på ett sjukhus då, men längtar hem hela tiden genom att de är inte van att bo i grupperdå genom att de lever mycket ensam då som stör dem ännu mer när de måste störas av andra då GENOM ATT DE ÄR VAN ATT LEVA ENSAM DÅ  eller i en lugn relation då som känner på extra då när de lever en tid på sjukhuset då.

Genom att de är van att inte ha så mycket folk runt sig och klarar inte av för mycket folk då utan liten skara av människor klarar de av då,MEN KAN BLI SJUK INOMBORDS om de vistas för länge på ett ställe med mycket människor då genom att de är van att leva med lite folk då ,men har inget val när de blir sjuk då genom att SVERIGE HAR INTE BYGGT FÖR MÄNNISKOR SOM MÅSTE HA SÅ MYCKET ENSAMHET DÅ.

De föser ihop mycket folk när de blir sjuk då ,men vill hem illa kvickt när de känner sig bättre då genom att de klarar inte av bo med mycket folk då genom att de vill ha lugnt liv då där de kan styra sin egen dag då utan att leva bland mycket folk som blir obekvämt då, GENOM ATT DE VALT ETT LIV I LUGN MILJÖ DÅ och även valt människor de kan leva med där de kan göra lite som de vill då som är ett eget val de gör då.

Men kan bli sjuk och måste bo med flera då som passar inte in på dem då utan ensamheten älskar de och lever med människor som gör att de kan styra sitt liv fullt ut då,men blir plötsligt sjuk och klarar inte av att fixa det enklaste då ,GENOM ATT DE MÅSTE HA MYCKET HJÄLP DÅ NÄR DE BLIR GAMMAL DÅ.

Genom att många kan fösas in PÅ ETT HEM ELLER INSTIUTIONER DÅsom blir en kamp mellan liv och död varje dag då,genom att de kan inte leva ihop med för mycket folk och även har inte den ensamhet som de kräver då genom att de är van att leva ensam då med människor de gillar då, men måste lära känna andra då som finns så lite intressen att göra det.

Genom att de längtar hem då och känner sig mer mer sjuk inombords då och HADE BEHÖVT SÅ MYCKET HJÄLP I HEMMET DÅ. De måste ha mycket hjälp då genom att de kan vara så sliten i kroppen och måste vila många timmar om dagen, men även sover en hel del då genom att de håller på att läka sitt inre då genom att kroppen är trött efter allt slit då som kroppen har fått utstått genom hela livet och levt med människor som ger inte så mycket hjälp då utan kroppen är utsliten då efter allt jobb de haft då.

Många  kvinnor kan åka på det NÄR KROPPEN SÄGER NEJ efter allt jobb de haft med familjen då som kommer senare i livet då, att kroppen börjar reagerar då genom att kroppen har fått utstå mycket då genom att fått för lite hjälp i hemmet då.

Det här kan folk drabbas av då genom att folk är så olika som bär då genom att många människor vill leva ensam när de blir mycket äldre då och folk måste acceptera dem när de blir sjuk, ATT ALLA KLARAR INTE AV ATT BO MED MYCKET FOLK DÅ utan i sitt hem då, men detta kan hända många äldre idag att de föser in dem på ställen de klarar inte av då ,genom att de har bott halva sitt liv med lite folk runt sig då och kräver mycket ensamhet då när de även blir mycket äldre då.De  klarar inte av att bo med flera UTAN KAN DÖ SNABBT DÅ genom att de blir  sjuk inombords när de vistas så fel då.

De kan börja få ett knepigt beteende då genom att de illtrivs så dåligt då  och folk ser att de fått ett knepigt beteende då genom att de lever helt fel då när de inte får bo i sitt hem då SOM ÄR DET ALLRA BÄSTA FÖR DEM DÅ genom att ensamheten är deras bästa vän och när de blir äldre då kommer de kräva ensamhet ännu mer som är bra för många som vill leva i ensamhet som är van vid det.

Men när folk blir äldre då kan många människor vara så trött och behöver sin söm i lugn och ro då.

Det är viktigt att hjälpa varandra och ta hand om varandra då.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.