REKLAM

Jag känner att alla människor är SÅ TRÖTT PÅ REKLAMEN NU genom att alla teveprogram är för det mesta fylld med en massa reklam då, men teven pumpar ut idiligen ny reklam, ” köp den köp den” fasta folk kan köpa själv det vill ha då,men hela tiden kommer det nya reklam från annat folk för att vissa upp sin produkt då fast fortfarande kan vi välja själv då fast, fortast man slår på teven så är det bara en massa reklam nu till och med när folk ska se på tv 4 så lägger de på nyheterna mellan filmen och reklamen som jag har försökt att undvika ibland att se filmen på tv 4 då. De lägger in filmen då som även stoppas, då är det nyheter mitt upp i filmen och sen kommer reklam på det, då har man har inte så mycket lust att se filmen där då. Men ibland måste man se filmen eller ett annat program jag började se då.

Det är svårt att städa bort reklam genom att jag RETAR MIG BLOGGEN MIN och försöker hitta där jag kan betala bort reklamen som jag är så lite intresserad av att ha på min blogg då. MEN TEVEN TAR REKORD genom att folk nu kan annonsera hela tiden nya produkter som jag anser att vi hittar själv det vi vill ha då. Hur var det förr folk köpte produkter utan en massa reklam då,men de fick sälja sin produkt som de är så rädd att inte få ut sin produkt då.

  • Jag ser teve 1 och 2 kan folk gilla mycket bättre men då stämmer inte programmet då, men varför kan de köra utan reklam som andra kanaler är fylld med så mycket reklam då? När jag bodde på mitt förra ställe där kunde jag städa bort mycket reklam då genom att jag hade ett annat system då GENOM ATT JAG ASKYR REKLAM och här har de inte samma som jag har då.

Jag ser att reklamen finns snart på allt nu SEN FOLK TILLÅTELSE ATT HA REKLAM som jag är så less på nu genom att vi väljer själv vad vi vill köpa eller kolla upp det vi vill ha då även bara på små spel jag gillar när har tråkigt,då lägger jag kort men även där får man reklam så jag håller på bli tokig på allt snart. Jag är inte intresserad av de vistade mig då utan fick tillslut ta bort appen då genom att då skulle jag titta på deras reklam när jag bara skulle spela lite kort då ,men fick ta bort appen då. Jag måste kanske ta mina egna spelkort då där kan inte reklamen komma in i mina kort och då har det gått alldeles för långt då.

Jag ser teven som jag gillar att se vissa saker men sen kommer reklamen på löpande band då. Jag tycker att det är så fel att köra reklam som de gör idag genom att folk ska sluta dricka då, MEN ÄVEN DÄR HAR DE REKLAM och bara pumpar ut reklam hela tiden då. Det handlar om att de är rädd att inte få sin produkt såld genom att det kommer nytt hela tiden då fast mycket folk är fast med sin produkt och märke då, genom att mycket folk vet vad de vill ha då och många är som mig vi vet vad vi har då och testar inte så mycket annat då.

Vi har hela internet med allt vi vill köpa då. Samma är det med alla telefonförsäljarna då man blir ned ringt av dem när de ser att man betalt sin mobil genom att man har för det mesta på 24 månader, då är det lugnt från dem men sen blir vi ned riktigt av mycket försäljare då,men kan hamna i konflikter när man säger att jag är inte intresserad av det utan JAG GÅR TILL TELIA om jag vill ha en ny mobil då genom att jag får mer hjälp då.

Jag känner att alla människor vet själv vad de gillar då. Men många kan BLI MANIPULERADE AV DEM genom att att de hade inte tänkt byta mobilen då,men kommer med bra erbjudande då fast de har kunnat vänta då, men kan få en produkt som inte är som kunden hade tänkt sig då, genom att de har en ny mobil som de vill få ut på marknaden då. Det är nytt märke som folk har ingen koll på då,men mycket nya mobiler testas så. Om folk har ett märke de gillar och ser att mobilen är bra för er då och då är det bättre att hålla sig till samma märke ni är van vid och speciellt om mobilen är ny då genom att de ska ut den på marknaden då, säg nej tills ni sett resultat på den då. Ni kan känna er så lurad av dem genom att ni märker efter tag att mobilen var inte som ni hade tänkt er då.

Mobilen vill ni att den ska hålla länge då och fungera bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.