JAG LÄNGTAR TILLS VI ÄR KLAR NU

Idag är en dag JAG VILL BLI FRI ALLT JOBB att skriva när Anders står och gapar och skriker på mig, genom att han kan inte samarbeta överhuvudtaget då ,genom att han måste hjälpa till nu fast han hatar det, men måste hjälpa till med små pengar, som folk skulle skratta åt då ,genom att han hatar att hjälpa till och ser inte vad han har gjort nu.

Genom att jag bor så fel SOM VAR HANS ARBETE ENLIGT GUD genom att han måste hjälpa till ,som han hatar så mycket nu  genom att jag har två jobb har de sagt till mig, men det är han som skulle räddat lägenheten enligt GUD OCH PROTECTION och jag kommer inte undan alls nu ,som måste bo helt ensam som jag såg igår, hur förstörd jag är efter honom, som slår ner hela tiden på mig då. GUD ser hur det har varit för mig då. Han var dålig på att samarbeta när det behövs då, och nu måste han göra det genom att han kommer inte undan nu.

Jag skulle ha mitt hem kvar ,och han skulle hjälpa till enligt dem,  men. GUD ser hur det är, och vilken hjälp jag måste ha sen han har förstört mycket för mig då, genom att han skulle se till allt tills jag hade skrivit klar då. Men han tar inte ansvar, och då åker han på det då. JAG HÅLLER BLI TOKIG ALLT NU, genom att GUD ser att han har gjort så mycket fel mot mig då.

Nu måste han hjälpa till genom att han kommer inte undan nu . Jag har hört av andra att han känner sig pressad då ,genom att han känner av vem som styr allt, och jag kan inte göra något åt det då ,men GUD såg att han lämnade mig att dö då, genom att han har inte hjälpt till som han åker på nu.

Genom att jag sitter med honom PROTECTION och VI MÅSTE SKRIVA   och jag kommer inte undan som jag hade önskat nu.

GUD såg att han hade tagit dålig ansvar när det gäller mig då. Jag har haft det  tufft att leva med honom då ,men han hade problem med samarbete som han åker på hela tiden nu och han är inte kul att leva med GENOM ATT HANS ILSKA ÄR FRUKTANSVÄRT genom att han är arg hela tiden då.

Jag tänkte på igår, att jag vet inte hur jag ska kunna leva med en man eller människor för jag måste ha så mycket kärlek och omtanke och uppmärksamhet då .Jag ser hur jag är nu att jag tål inte mycket nu som är fruktansvärt att leva med honom som kör tusen knivar i mig bara jag ber om något då.

Jag förstår att jag måste leva helt själv första tiden genom att jag åker ner på gång känslomässigt då genom att jag måste ha så mycket tystnad runt mig då. Jag ser hela min bild av mig själv nu.  Jag reagerar på minsta nu ,genom att JAG MÅSTE BYGGA UPP ETT NYTT LIV LUGN OCH RO DÅ, som jag hade behövt då, genom att jag ska möta min tvillingsjäl då men måste ha så mycket lugnt runt och kärlek och glädje då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.