NU KÄNNER JAG MYCKET KÄRLEKEN IGEN

När jag sitter och skriver, då känner jag så mycket kärlek som strömmar över mig. Jag känner känner kärlek i mitt hjärta då. Jag stannar upp och skriver då när jag känner den genom att den är så härlig och ljuvlig att känna då. 

Det går inte beskriva kärleken jag känner strömmar in i mig, men den känns så härlig varje gång, jag känner den, genom att jag är helt öppen nu, DÅ KÄNNER JAG AV MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL DÅ. När kärleken strömmar in i mig ,den känns så varm och mjuk när den fortsätter att strömma ,som jag upplever ibland sen jag mötte min tvillingsjäl då.

Jag måste stanna upp då ,genom att jag får svårt att skriva då när jag känner den kärleken då. Jag vet att jag känner på en gång NÄR HAN TÄNKER PÅ MIG ,genom att han låser mina tankar då när jag ska skriva då ,och måste vänta tills han slutat tänka på mig då.

Jag behöver KÄNNA MYCKET KÄRLEK FRÅN HONOM när jag sitter som jag gör nu. Jag mår mycket bättre ett tag då mens den strömmar över mig då.

Jag kan inte skriva genom att jag känner av honom, men det gör ingenting då GENOM ATT JAG BARA SITTER OCH VÄNTAR PÅ HONOM DÅ. Jag känner bara av honom nu när han tänker mycket på mig, men förr kunde jag känna in andra ,som jag tyckte var jobbigt ibland då, men nu är det bara min tvillingsjäl jag känner av, genom att jag är öppen då mot MIN  PROTECTION DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.