SVERIGE

Jag gör det bästa av saken nu när jag skriver och känner  in från GUD nu och vill bli klar då,men känner igen att det kommer upp saker jag måste skriva om då GENOM ATT GUD HAR MIG OCH BIG PROTECTION DÅ. 

Jag vill se att det händer något genom att snart är jag klar att sitta ihop med BIG PROTECTION och skriva från GUD då.GENOM ATT VI SKRIVER SANNINGEN DÅ. 

Jag ser fortfarande att det har hänt dåligt med det vi tog upp om nu genom att Sverige kommer få en massa problem då när inte folk kan se hur lätt det går att vända ett land rätt, GENOM ATT ÄNDRA OM MÄNNISKOR SOM FLYTTAR TILL SVERIGE DÅ genom att landet får för mycket problem då när inte regeringen gör något åt största problemet som vi aldrig upplevt förut då.

Men  nu har vi alla problem men landet då genom att regeringen säger JA till ett folk de skulle lärt sig mycket om då innan de säger JA då,MEN SÄGER JA TILL NÅGOT DE SKULLE UNDVIKET DÅ genom att det finns länder de har kunnat få hjälp av då genom att Sverige har inte den kulturen att vi täcker oss från topp till tå då och även ansiktet täcker inte vi som de gör då, genom att de kommer från en mörk förtryckt kultur som trycker ner kvinnorna då, men landet säger JA och ändrar inte om kvinnorna som bär burka och slöjor som kommer från alla våldtäkter då som landets svämmar över med så mycket gruppvåldtäkter och våldtäkter folk från dessa länder som flyttat hit då.

Men regeringen ser inte ATT DE MÅSTE ÄNDRA OM FOLK SOM BÄR BURKA OCH SLÖJOR DÅ   genom att landet får problem med så mycket våldtäkter genom att folket ser ner på oss som inte har den klädseln då.  Nu måste regeringen säga nej till slöjor och burka då genomatt vi har inte den kulturen alls då och kan inte ens söka ett arbete när de bär slöjor och burka då,men även kvinnor som bär sjalar och sjalett kommer aldrig söka ett arbete ens utan svenska folket får ta hand om dem då genom att de ändrar inte om dem när de flyttar hit då utan får fortsätta med samma kultur fast de flyttat till ett land som bär en helt annan klädsel då ,men regeringen gör ingenting åt det då utan får fortsätta leva som i sitt hemland i samma förtryckta kultur då de gör inte ett dyft åt det då.

VEM FÅR LIDA DÅ?

Svenska folket får lida då genom att kvinnor och barn kan inte gå ut längre som förut. NU MÅSTE FÖRÄLDRARNA VAKTA DEM som de kommer måste göra när inte regeringen tar upp och landets kultur då och till och med skolorna har fått problem med att killarna kan vräka ur sig vad som helst då som ingen tjej vill ha i skolan då.

Genom att tjejerna lever under ständig stress då SOM BLIR KALLAD FÖR DET FULASTE DE KAN DÅ och tjejerna kan känna en enorm stress när de går till skolan genom att de vet inte vad som kan hända  då, genom att de redan vet vad de kan göra med många tjejer då. JAG VET ATT DET GÅR FÅ SLUT PÅ DET genom att i mina ögon kallar jag det för mobbning då.

GENOM ATT LAGEN OM MOBBNING KAN ALLA LÄSA ATT INGEN HAR RÄTT ATT HOTA FOLK ,så tjejerna  kan inte gå till skolan då, genom att många barn kan få problem idag genom att regeringen inte är nog vaken då som ställer till för svenska folket då. De ska inte blanda ihop barn då och låt killarna sluta skolan om de utsätter tjejerna för det då.

Jag fattar inte ett dyft varför regeringen gör som de gör nu och tänker inte till då, att skydda landet  mot det som blir problem av då, men skolan måste ta upp om det om tjejerna blir utsatt för problem från killarna då. SKOLAN SKA TA IN DEM PÅ SAMTAL med allas föräldrar och lärare och rektorn då .De kan lösa upp problemet då genom att berätta vad som händer då, att killarna får lämna skolan då om de fortsätter som de gör mot tjejerna då. Killarna får lämna skolan om de fortsätter och kalla dem för fula ord, men får lämna landet OM KILLARNA VÅLDTAR EN TJEJ  killarna de åker ut från landet på en gång då.

Regeringen har inte lagt fram om det utan får till med stanna kvar i skolan då. Det går få slut på det genom att de säger till folk som kommer från dessa länder att de får lämna landet eller skolan om de våldtar en tjej då. DET SKULLE BLI SLUT PÅ MYCKET DÅ.

Det skulle även bli slut på mycket gruppvåldtäkter och våldtäkter om regeringen ändrade om kvinnorna som bär burka och slöjor då. De måste släppa sin klädsel då och leva som en svensk lever idag. DET SKULLE BLI SLUT PÅ MYCKET SMUTSKASTNING DÅ om folk från förtryckta länder klädde sig som oss då. De kan till och med söka ett arbete och en skola om de vill då.De skulle få ett enklare liv att leva då. Det skulle bli enklare på alla sätt då genom att det är dyrt att leva för många som kommer hit då genom att många bostäder kostar mycket pengar att hyra då.

Det skulle bli enklare på måga sätt då GENOM ATT ALLA MÅSTE JOBBA DÅ genom att landet är uppbyggd på det då.

Jag ser så mycket fel regeringen gjort nu genom att folk får ingen pension när de jobbat hela livet då och då är det fel någonstans när folk jobbar och får inte en pension som täcker upp efter de slutat jobba då. Det är fel på mycket nu genom att ekonomin hänger inte med längre genom att det är så stor obalans då. DE MÅSTE HÖJA PENSIONEN DÅ genom att alla bostäder kostar pengar att hyra då, men även allt annat kostar pengar då. När de slutat sitt jobb, då kostar pengar att fortsätta leva då genom att allt kostar fortfarande pengar då fast de har slutat jobba,då ska de ha samma som när de jobbade då samma lön då genom att de har fortfarande utgifter då alla räkningar fortsätter strömma in fast de slutat sitt jobb då. Samma uppgifter då men en del folk kan bli sjuk och även det kostar pengar då. Många pensionär kan ha mera utgifter då genom att många kan  bli sjuk då.

DET MÅSTE BLI EN ÄNDRING NU  genom att folk måste även få höjd ekonomi då genom att många har dålig ekonomi som stämmer inte överens med hyrorna då och alla kan inte bo ihop bara för att täcka upp då. Blir det skilsmässa då blir det problem om bostaden kostar för mycket att hyra ensam då. Det var inte så långt tillbaka då utan folk kunde lätt lämna varandra utan att någon fick problem då, men nu kan folk bli utan bostad och har ingenstans att ta vägen då.

Alla som är sjukskriven SKA HA 100% NÄR DE ÄR SJUKSKRIVEN DÅgenom att allt kostar pengar även då alla utgifter de har då de kostar fortfarande att bo och leva när folk är sjukskriven då.När folk är sjukskriven kan det kosta ännu mera då genom att en del kan få mycket mera utgifter när de är sjuktskriven då.

Nu går många arbetslös och får lite pengar från försäkringskassan som regeringen styr över då men genom att arbetsförmedlingen hittar på lösningar med regeringen som är inte så bra då genom att de får dåligt betalt folk som säger ja till dessa jobb de hittar på som en extra lösning då OCH ÄR INTE  TILL PENSIONSGRUNDANDE  DÅ som blir  problem när de ska få pension då. Genom att de kommer få leva på liten pension när den inte är pensionärsgrundande då. Regeringen gör så mycket fel där genom att de måste lägga på pensionsgrundande på varje arbete arbetsförmedlingen erbjuder då, genom att de tvingar folk att gå dit då och hotar med att de får inga pengar om ni inte ta jobbet då. De ställer till för mycket problem för folk idag genom att de har inget val känner folk när arbetsförmedlingen erbjuder jobb med liten lön då som alla dessa jobb är då.

FOLK SKA SE TILL ATT SÖKA ARBETEN SOM ÄR PENSIONÄRSGRUNDANDE DÅ 

HÄR MÅSTE REGERINGEN GÖRA EN STOR ÄNDRING

Det är problem på mycket nu genom att folk har svårt att ta vissa lägenheter då SOM DE ENKELT KAN HYRA DÅ, men har för liten ekonomi då. Nu är mycket folk arbetslös och sjukskriven som får problem med att hyra vissa lägenheterdå. De bygger nytt ,då ska folk lätt kunna flytta in i en ny bostad då men kan få nej då genom de täcker inte upp ekonomin då.

DET  ÄR  FEL  PÅ MYCKEN NU  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.