TYNGRE VÅRDEN

Här fick vi upp om den tyngre vården hur folk känner sig som jobbar inom vården då och hur utsliten de kan bli då.

”Jag känner tröttheten tar över mig och jag orkar inte mer, FÖR KROPPEN SÄGER NEJ HELA TIDEN NU och kan inte byta ut mitt jobb, genom att jag har svårt att ta ett jobb som passar mig, men måste ha detta jobb som tröttar ut mig så mycket nu, genom att jag har ont både här och där nu, när jag inte kan byta jobb då,men måste gå varje dag till ett arbete jag skulle lämnat för länge sen då, men har så lite chanser idag att ta ett arbete som passar mig, genom att jag har så lite utbildning då och då får jag dras med detta jobb, som sliter på min kropp då genom att jag kan inte se åt ett annat jobb då, utan måste varje dag gå till jobbet som jag vill slippa nu genom att kroppen säger nej för länge sen då, genom att jag kan inte titta åt ett bättre jobb som inte ställer till problem för kroppen min då, genom att tröttheten tar över mig ,men kan inte göra något åt det då genom att jag är utarbetad av alla tunga lyft som blir då, genom att jag kan inte söka ett annat jobb, genom att jag har gått så lite skolor då och måste varva  här och måste jobba mer än vad jag orkar med nu. ”

”Genom att jag kan inte ändra om mitt liv och kroppen värker varje dag när jag stannar där, men hur ska jag hitta ett nytt jobb där, jag kan ha det mycket lugnare då och slippa alla långa pass jag blir på kastad varje dag då ,bara för att folk inte kan ta in mer folk och BÄTTRE ARBETSMILJÖ DÅ ,får jag leva såhär mens jag måste arbeta då, genom att allt är upptaget många jobb och många har bättre utbildning än vad jag har då.”

Men måste jobba med ett jobb SOM TAR STRYK NU,genom att kroppen bara värker varje dag och jag orkar inte gå till jobbet snart genom att jag måste jobba extra timmar för det mesta, genom att ingen ser att jag är trött och måste ha ledigt nu, genom att folk inte kan förstå hur det är att jobba inom vården,som är den tyngsta av allt genom att min kropp är utsliten efter jobbet jag gör varje dag då, genom att min kropp värker hela tiden då genom att jag måste jobba alldeles för mycket nu.”

”När annat folk jobbar mycket mindre då,men jag kan inte säga nej då och då kommer jag kanske missta jobbet mitt, men måste gå tillbaka hela tiden till mitt arbete som hela tiden kör slut på min kropp nu,genom att folk får jobba för mycket och LITE LEDIGT DÅ, som andra har inom andra ställen då,genom att vi  jobbar för mycket då och har så långa pass inom vården, som inget annat yrke har då,så långa pass som bränner ut min kropp då,men ingen gör något åt det då utan folk får jobba så mycket övertid då genom att de har så lite personal då, som ställer till för mycket för oss som håller på att slita ut oss då,genom att vi får inte den lön vi ska ha då genom att de betalar ut för lite pengar då till de anställer då, för lite folk och fruktansvärda pass vi får då,men ingen gör något åt det utan år efter år får vi slita ut oss då som vill bara byta arbete då och jobba som annat folk och leva som annat folk än att alltid vara trött när jag kommer hem då.”

”Genom att tröttheten tar över mig varje dag och orkar knappt gå dit, genom att jag får så mycket fel tider att jobba efter då och vill sluta mitt jobb och kunna leva då,än att känna tröttheten tar över mig när jag kommer hem och vill sova mycket, genom att min kropp håller på att slitas ut när jag är kvar där, SOM JAG SKULLE LÄMNAT FÖR LÄNGE SEN  när de erbjöd mig jobb där,men såg inte allt då som jag ser nu.”

Genom att de ger folk problem som jobbar med jobb inom vården då genom att så mycket folk får slita ut sig nu ,genom att tiderna är så fel då genom genom att de jobbar inte åtta timmar som vanligt folk gör. Här kom det upp en berättelse om människor som har det sådär. DET KAN VARA BÅDE KVINNOR OCH MÄN SOM FÅR JOBB SÅ .Det är hemska tider då genom att de respekterar inte lagen om 8 timmar som jobbar inom vården då och mycket tyngre vård råkar ut för det att kvinnor och män kan slita ut sig då genom att tiderna är inte efter vad folk orkar med då.

De kastar på dem långa pass som ingen kommer att orka i längden då, men så ser det ut inom tyngre vården och många har problem att få jobb och tar jobb inom den tyngre vården, men kan slita ut sig snabbt genom att de jobbar för mycket med många tyngre lyft då, GENOM ATT FOLK ÄR INTE GJORT FÖR ATT JOBBA SOM DE GÖR DÅ.

Nu fick vi upp hur mycket folk har det idag och vill bara byta jobb då genom att mycket folk är trött då genom att de finns ingen respekt mot dem de anställer då FAST LAGEN OM 8 TIMMAR FINNS INTE DÄR DÅ utan måste jobba långa pass som överskrider 8 timmar då.

Nu har mycket folk problem med det genom att de följer inte lagen överhuvudtaget då utan kan få så långa pass då SOM MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ genom att företaget som anställer dem ska respektera människor som jobbar åt dem då. De måste korta  av alla övertider då,  men ge dem rätt betalt när de får arbeta med så tung vård då som blir förstörd av sitt arbete då.

DE SKA KORTA AV ALLA TIDER INOM TYNGRE VÅRDEN DÅ OCH INGA EXTRA TIDER 

Inom tyngre vården måste de ändra om mycket då genom att det är inte rätt att andra ska slita ut sig för andra och ska ha ett långt liv då. DET MÅSTE BLI  EN STOR  ÄNDRING DÄR INOM TYNGRE VÅRDEN DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.