FÖRSÄKRINGSKASSAN

Idag kastar försäkringskassan kastat ut folk att svälta nu genom att de säger nej till pengar SOM HON HAR ALL RÄTT ATT FÅ DÅ genom att de har en sjukskrivning från en läkare på sjukhhuset som har godkänt allt då genom att har blivit skadad genom grov misshandel då.

Är sjukskriven  flera månader genom att har blivit så misshandlad då och har en lång sjukskrivning till sommaren, men måste söka ett annat arbete genom att ryggen är så skadad genom att hon blev misshandlad då och kan inte jobba som förut GÅR MED EN STÄLLNING FÖR ATT HÅLLA UPP RYGGEN MÅSTE HA STÖD EN LÄNGE TID DÅgenom att kotan har förflyttat sig och är skadad och kan inte jobba nu. Hon  måste även söka ett annat arbete sen hon blev skadad då, genom att det går inte jobba med jobb som hon hade då utan måste söka annat lättsamt jobb efter det.

Men försäkringskassan kastar ut folk långt tillbaka, MEN DE FORTSÄTTER ATT FÖRNEDRA OCH KRÄNKA FOLK och ger inte pengar som hon har all rätt till då genom att allt är på skrivit från sjukhuset då, att hon får inte arbeta då genom att hon är skadad i ryggen och har ont i ryggen då. Hon har problem och måste ha en del hjälp i hemmet då genom att hon är skadad då.Hon kan inte röra sig som hon vill då.

MEN HON HAR ALL RÄTT TIILL PENGARNA FRÅN FÖRSÄKRINGSKASSAN DÅ.genom att läkaren från sjukhuset har skrivit att hon kan inte jobba alls och går på kontroll då genom att hon måste vila då .Han har skrivit sjukskrivning på henne då. Hon får inte göra någonting då.

Men de fortsätter och rädda annat folk nu genom att folk får problem nu att få sin sjukskrivning nu genom att regeringen har dragit in på allt OCH SLÄNGER UT SVENSKA FOLKET att dö idag om ingen anhörig eller vänner räddar dem då, men så ser försäkringskassan ut idag. Det  blir värre och värre regeringen räddar folk från andra länder och svenska folket kastas ut för att dö.

MEN NÄR SKA REGERINGEN VAKNA UPP NU måste ha problem när de inte kan se vad de gör nu och fler och fler får nej från försäkringskassan fast de har all rätt till pengar då, genom att de har jobbat och all rätt att få sin sjukskrivning då genom att de har rätt till det, men nu har fler och fler svenskar blivit utsatt för försäkringskassans förnedring som de fortsätter sätta åt människor som jobbar,mem blir sjuk eller av skador då och kan inte klara sig utan pengar från dem utan de har rätt till sjukpengar då.

MED DE KASTAR UT SVENSKA FOLKET att leva då genom att de lägger nu pengar på allt folk de drar in i landet som både misshandlar och kör med gruppvåldtäkter och det ena än det andra då. De hjäper folk de skulle sagt nej till genom att de har inte råd som alla ser nu NÄR DE SÄGER NEJ TILL PENGAR SOM FOLK SKA HA DÅ som är född i Sverige och är svenk då,  men hamnar utanför samhället när folk blir sjuk ,,då kan försäkringskassan säga nej till folk som sköter sig och har ett arbete då,men blir sjuk eller och skadad då och kan inte arbeta då utan måste vara den tiden sjukskriven då.

Genom att hon har ett jobb hon kan inte jobba med längre UTAN MÅSTE BYTA JOBB  efter alla skador hon har fått i ryggen genom att de går med ställning och det är svårt att jobba då. Hon måste ta en dag i taget nu.

Men säger nej försäkringskassan SOM HAR INGEN RÄTT ATT GÖRA DET hon är svenk medborgare med kan säga nej när sjukhuset har sjukskriven från alla skador då.

Blir svenska  folk sjuk idag då får de klara sig själv genom att nu än de bara intresserad av att hjälpa andra som flyr hit då. Nu får svenska folket klara sig själv nu om de måste ha pengar från försäkringskassan så har de till med sänkt ersättningen då, genom att de måste lägga pengar på andra som flyr hit SOM DE HAR ÖVERHUVUDTAGET INTE RÅD MED DÅ. Alla som blir sjuk får problem då.

Det var inte sådär lång tillbaka då,men nu har svenska folket fått problem som har en regering SOM INTE KAN TA HAND OM SVENSKA FOLKET DÅ. 

2 reaktioner till “FÖRSÄKRINGSKASSAN

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.