KAFFET ÄR ETT BEROENDE NI MÅSTE HA

Ibland kan människor sätta sig i klister GENOM ATT DE LYSSNAR INTE PÅ DET de borde göra då utan fortsätter hela tiden göra fel då genom att har slutat lita på de känner då genom att allt kan snurra till utan man kan se slutet på det.

Genom  att folk kan vara blind och vill inte se vad som är felet då utan fortsätter att göra fel varje dag fast de känner att det är så fel hela tiden, men slutar inte med det genom att de sitter så fast i vanan då ATT ALLTID TA EN KOPP KAFFE DÅ, men vet inom sig att måste sluta dricka kaffe då men kaffe är gemenskap med människor då, men kaffet har ökat bland människorna då genom att landet är så uppdelat då.

Genom att en del människor dricker inte kaffe överhuvudtaget då, men finns folk som måste börja morgonen med en kopp kaffe då genom att det följer med dem sen de började känna in kaffe då och har till vana att ta en kopp kaffe då, GENOM ATT DE ÄR VAN ATT DRICKA KAFFE VARJE DAG   flera koppar om dagen kan en del folk dricka då medans en del dricker lite kaffe då.

Genom att de har känt av att de får ont i magen som är vanligt att folk får som ska dra ner på kaffe då genom att kroppen säger nej då,  men kan känna av en längre tid att de måste sluta dricka kaffe som är egentligen ett gift vi stoppar i oss då, men har fått en vana att ta en kopp kaffe då genom att de började dricka tidigt kaffe då som sitter i då, men känner av ibland att de måste dra ner på kaffet eller sluta med kaffe då som är svårt för många då, genom att vanan sitter i och giftet sitter i då genom att folk känner av när de försöker sluta med kaffe då genom att de får ont i huvudet för det mesta GENOMA ATT DET ÄR ETT GIFT VI STOPPAR I OSS DÅ.

När folk ska sluta dricka kaffe KAN DE SLUTA OCH BÖRJA DÅ genom att de har svårt att släppa känslan av kaffet då ,men även genomenskapen då som kaffet har då ,en kopp kaffe som många vill börja morgonen med då som följer med när folk fikar ihop och känner extra gemenskap över en kopp kaffe som sitter i ryggmärgen på dem. Folk har svårt att sluta med kaffet genom att de är van att känna smaken av kaffet som ger en smak av arom i munnen då och mycket folk har börjat dricka kaffe långt tillbaka då har svårare att sluta dricka kaffe då.

Genom att kroppen är fylld med  kaffe då OCH VIILL HA GIFTET VARJE DAG DÅ genom att det är svårt att städa bort kaffe bara för man vill sluta dricka kaffe då, genom att det är svårt när vanan finns med långt tillbaka då genom att kroppen vill ha kaffe och fylla på från kaffet då, genom att många kan börja som unga att dricka kaffe då ,men känner när de blir äldre att de börja få en massa problem att dricka kaffe då genom att kaffet är ett gift ni dricker varje dag som ni matar i kroppen varje dag då, men känner att ni börjar reagerar på kaffet och får ont i magen och kan få mer mer ont i magen och där börjar en stor konflikt då.

Att sluta dricka kaffe eller dricka ibland då ,MEN KAFFET SITTER KVAR SÅ LÄNGE I KROPPEN NÄR NI BÖRJAR RENSA KAFFET DÅ och många slutar och börja då ,genom att de har svårt att sluta dricka kaffe då genom att de började dricka kaffe tidigt då och mata sig med kaffe varje dag och känner plötsligt att de har fått ont i magen och får mer och mer ont i magen,men försöker sluta med kaffet och provar en tid att inte dricka en enda kopp kaffe då.

Men börjar igen dricka kaffe genom att vanan sitter i ,att ta en kopp kaffe då men smaken sitter i då att mata sig med giftet som kroppen är så van att ha då och sen börjar de igen dricka kaffe fast hälsan säger nej då, men sen startar de igång igen att dricka kaffe då GENOM ATT DE HAR SVÅRT ATT VISTAS HOS MÄNNISKOR SOM FORTFARANDE DRICKER KAFFE VARJE DAG DÅ, genom att det tar lång tid att rensa kaffet från er ni som tän7ker på att sluta dricka kaffe då.

Genom  att ni börjar se vad kaffe innehåller då som folk måste ha varje dag då måste mata sig med giftet då GENOM ATT HÄLSAN SÄGER NEJ ATT DRICKA KAFFE DÅ. Ni vet redan att ni får ont i magen men försöker dra ner på kaffet då genom att magen börjar känna av att låta bli att dricka så mycket kaffe då.

Men folk kan sluta med kaffe och börja igen med kaffet genom att kroppen måste ha gift  som ni kommer förstå hur svårt det är att sluta helt att dricka kaffe då, genom att ni måste rensa så länge då och även låta bli helt kaffe då genom att få bort längtan att dricka kaffe då,SOM MÅNGA HALKAR PÅ DÅ när de har druckit kaffe länge sen de var ung då.

Ni som aldrig har aldrig börjat med kaffe FORSÄTT ATT INTE SE ÅT KAFFET DÅ  ni som redan har börjat har mycket problem att sluta att dricka kaffe då.Ni som inte sett åt kaffe forsätt så genom att det är svårt att bli fri kaffet då, genom att kroppen bygger upp ett gift ni vill ha varje dag då genom att ni är van att mata er med kaffe varje dag, SOM BÖRJAR PÅ EN GÅNG BYGGA UPP ETT BEROENDE DÅ som alla gift har då, att de bygger upp beroende när ni börjar dricka kaffe då genom att ni måste ha varje dag då.

Det är svårt att sluta med kaffet genom att ni börjar och slutar för ni måste ha detta beroende som kaffet ger varje dag då. Ni  forsätter pumpa i er beroende från kaffet GENOMA ATT DET ÄR ETT STORT GIFT NI DRICKER DÅ som ni vill dra ner på eller slutar då.

MEN NI FÅR FÖR DET MESTA ONT I HUVUDET när ni börjar att rensa kroppen från kaffet som ni har byggt upp ett beroende ifrån då, men känner att magen har sagt till och signalerar då,att dra ner på kaffet då och mycket folk dricka stora kaffekoppar då, men dricker hela dagen kaffet då som de matar i sig då genom att de är beroende av kaffe då.

De kan öka på beroendet ännu mer och dricker mer och mer kaffe då utan att tänka då att snart kommer magen och hälsan säga ifrån då, men hör inte signalerna när de pumpar i sig kaffekopp på kaffekoppar under dagen då TILLS KROPPEN KÄNNER AV DÅ och får så mycket problem med magen då.

Genom  att vi  har pumpat i oss i många år kaffe UTAN ATT HA KUNSKAP om vad kaffet innehåller då utan fortsatte hela tiden TILLS MAGEN OCH HÄLSAN SÄGER IFRÅN DÅ. 

Men måste börja balansera sitt intag av kaffe då genom att börja gå ner på mindre kaffekoppar då och börja dra ner mer och mer på kaffet då, men kan fortfarande inte sluta med kaffet genom att vill ha den dosen av beroende från kaffet då måste dricka igen och igen,men försöker dra ner på kaffet då, men kalkar dit då genom att folk måste sluta helt med kaffet då och inte se åt en kaffekopp då och även i gemenskapen MÅSTE DE TITTA ÅT ETT ANNAT HÅLL OCH INTE DRICKA  EN ENDA KAFFEKOPP DÅ när andra dricker då utan se åt ett annat håll då.

DET TAR LÅNG TID ATT FÅ BORT BEROENDET DÅ genom att folk testar andra lösningar då att bara känna kaffesmaken då, genom att folk försöker hitta på andra lösningar att inte dricka kaffe med kofin i då, men smaken sitter kvar då genom att ni måste ha kaffet då och känna smaken av kaffet då.

Det är problem för er som har börjat med kaffet genom att ni har byggt på ett beroende då SOM ALLA MÄNNISKOR KAN FÖRSTÅ HUR SVÅRT DET ÄR ATT SLUTA MED KAFFET genom att ni börjar och slutar med kaffet ni drar ner på kaffet ni provar med allt när ni får ont i magen av kaffet då.

Folk som aldrig har smakat kaffe SKA TA DET SOM EN LÄRDOM DÅ att aldrig börja med kaffet då genom att ni får ett långt  beroende då, att ni måste ha kaffet och ni börjar bygga på mer att ni vill ha kaffet då

Ni ska se åt annat håll då FÖR ATT SLIPPA BLI BEROENDE AV KAFFET genom att ni börjar på en gång bli beroende av kaffet då 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.