ALLA VILL VARA PERFEKT

IDAG ÄR DET EN HETTS ATT SE UT PERFEKT DÅ,men hur vi än gör så blir vi aldrig perfekt då genom att vi har den visionen att vara perfekt då,men kroppen blir inte som vi tänkt oss då.

Genom att många kvinnor kan må extra dåligt när de fått kroppen förstörd efter bara 1 barn kan kvinnor få kroppen förstörd då, GENOM ATT DE  FÖDS MED EN SVAG KROP DÅ genom att kroppen orkar inte med att bära flera barn då, genom att skinnet på en del kvinnor blir förstörd känner de efter de född barn då som är så olika då.

GENOM ATT MÅNGA KVINNOR KAN FÖDA MÅNGA BARN utan att påverkas så mycket då än att de känner av andra symptomer att vara perfekt fast de född barn, så kan många kvinnor inte acceptera det och måste börja förändra då genom att de mår så dåligt efter att de ser hur kroppen ser ut efter de född barn då. En del kvinnor kan känna att skinnet är förstörd efter de född barn då som en del kvinnor känner då. Genom att de kan inte förstå varför har de fått  så mycket löst skinn då och kan inte acceptera att magen är så mycket problem med sen de född barn då medans en del kvinnor har inte problem med det när de född barn då.

Men många kvinnor har problem med ATT DE KÄNNER INTE IGEN SIN KROPP när de fått barn då och måste förändra kroppen som många söker hjälp då, genom att många läkare har kommit långt idag och många kvinnor idag kan söka sig till läkaren då när de känner inte igen sin kropp då genom att de har föddde barn och känner att magen och brösten är inte som när de var ung då utan bara en massa problem då.

De kan inte acceptera att de har blivit äldre då genom att många teve program och tidningar svämmar över hur man ska se ut då, men ingen människa är lik varandra då och MÅNGA HAR  SVÅRT ATT ACCEPTERA SIN KROPP IDAG som många faller på då  genom att de tror att de ska vara perfekt då och många kan falla på det även de som är yngre människor, att de måste vara perfekt då och börjar må dåligt då, men det är tiden som har skapat det bara en massa problem då genom att alla är perfekt på sitt sätt då. ALLA HAR RÄTT ATT KÄNNA SIG VACKER DÅ som många kan snava på då genom att alla ska se ut på ett visst sätt då och då börjar folk börjar att söka hjälp att bli den perfekta kvinnan och perfekta mannen då, genom att folk har fått så mycket problem med att acceptera sig själv då som folk har svårt att göra då.

De söker läkare SOM KAN FÖRSTÖRA ETT LIV GANSKA SNABBT DÅ om de söker fel läkare då som kan förstöra hela deras liv genom att de accepterar inte sig själv utan tittar på andra hur de ser ut den perfekta mannen och den perfekta kvinnan då som har blivit som ett gift hos er ATT NI MÅSTE GÖRA OM ER DÅ och många kan börja förstöra sitt liv i tidig ålder då, genom att de kan inte acceptera sig själv som de är född då och kan söka efter nya läkare hela tiden genom att de blir aldrig nöjd då utan måste vara perfekt då, som teve och tidnings reklamen visar upp perfekta människor som översvämmar med olika kliniker och tips för att fixa ett perfekt liv då.

GENOMA ATT MYCKET FOLK MÅR DÅLIGT AV ALL REKLAM  SOM PUMPAS UT DÅ på den perfekta människan då genom att ingen är perfekt då utan folk föds perfekt då, men måste göra om sig då och många kan födas med en del fel då genom att de fått problem från födseln då.

Genom att folk är mera upplysta nu när de bär ett barn då, men förr var inte mycket folk så upplysta då, idag är folk mer vaken att inte äta mediciner som skadar barnet de bär på då och många är även vaken att inte dricka och röka när de bär sitt barn då,genom att de vet att barnet kan bli sjuk då och nu har mycket folk börjat se det.Men långt tillbaka så kunde barn bli sjuk när de äter medicin och dricker och röker då, ATT MÅNGA HAR SETT DET ATT DE FÖDDE BARN SOM VAR SJUK DÅ  genom att har ätit mediciner och druckit och rökt då som mycket folk har ändrat på då, genom att de tar inte medicin när de bär barn i magen då.

Men folk måste börja acceptera då att vissa människor har en stor kropp och en del har en liten smal kropp då, men folk måste lära sig acceptera att det finns stora människor och smala människor på jorden då, men mycket barn och ungdom kan bli utsatt för problem när ungdomarna går upp i vikt då, genom att folk har svårt att acceptera dem då och DÅ MÅR UNGDOMARNA ÄNNU SÄMRE ATT INTE BLI ACCEPTERAD SOM DE ÄR DÅ.

Genom att ni är olika då och har olika kroppsbyggnad och en del kan vara stora och en del folk liten kropp som mångas idial då, men ingen är den andra lik då utan ni gillar olika människor ni dras till olika människor som är smal och som är stor då, men ALLA HAR RÄTT ATT LEVA OCH KÄNNA SIG ÄLSKAD DÅ om de är stor eller smal då genom att alla är perfekt på sitt sätt genom att människor gillar olika människor då och ALLA HAR RÄTT ATT KÄNNA SIG VACKER OCH PERFEKT DÅ.

Genom att alla är olika då och det blir så mycket stress genom att alla ska vara på ett vist för andra då, men lär er att acceptera samhället då, ATT DET FINNS MÄNNISKOR SOM ÄR STORA  och fått problem med kroppen och gått upp mycket i vikt då, speciellt när kvinnor har fått barn de kan gå upp i vikt då.

När folk går upp i vikt, då mår många dåligt när de går upp i vikt då de mår dåligt då och har svårt att ta hand om sig själv då och kan gå upp i vikt då, GENOM ATT DE HAR SLUTAT ATT ACCEPTERA SIG SJÄLV DÅ och känner sig så oälskad då som många kan göra som går upp i för mycket vikt då och acceptera dem istället för att se ner på dem då,genom att de är människor som måste ha mycket kärlek då GENOM KÄRLEK HJÄLPER LÅNGT DÅ när människor har lagt på för mycket vikt då. Genom att  känner de har hamnat utanför samhället då när de känner sig oälskad då som många kan göra när de lagt på kilon då.

Ni kan hjälpa dem med kärlek och acceptera att det finns olika människor då som har stor kropp och liten kropp då, men alla har rätt att känna sig älskad då genom att alla är olika då,men alla behöver kärlek då GENOM ATT GE UPPMÄRKSAMHET DÅ som är det finaste ni gör då att låta alla människor vara lika mycket värda då även om de är stor eller liten då.

ALLA HAR RÄTT KÄNNA SIG ÄLSKAD DÅ.  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.