KRISTALLER OCH HEALING- CRYSTALS

Idag har mycket folk testats sig fram på olika sätt idag, genom att folk älskar att testa nya saker såklart,  älskar att TESTA NYA METODER DÅ ,som många känner till idag att folk gillar kristaller.

Genom att det har blivit så vanligt med allt idag många har testat bergkristaller ,och andra saker då, att de ska ha kraft bergkristaller då genom att mycket folk håller på med olika kristaller då GENOM ATT FOLK VILL TESTA SIG FRAM BLAND DJUNGELNS OLIKA METODER DÅ ,som har blivit på modet att testa kristallerna när folk ska ge healing då, genom att folk tror att det fungerar när de placerar ut kristaller över kroppen på dem ,genom att folk har den tilltron att kristaller löser upp mycket gammalt när de placerar kristaller över kroppen då, att folk tror att det hjälper att lösa upp tyngre saker, som många har provat på idag då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är unnamed-2.jpgMEN EN KRISTALL KAN INTE LÄKA ETT LIV DÅ genom att folk tror att kristaller läker mycket när folk lägger olika kristaller över kroppen, genom att människor lång tillbaka provar på mycket då. Men folk tog kristaller till hjälp. Men fungerar det eller inte???

FOLK TROR ATT KRISTALLER GÖR UNDER   många tror på att det ska göra under, genom att människor har skrivit böcker. Folk upptäckte att kristaller är så läkande ,genom att folk har fått för sig att en kristall kan göra under, genom att andra har känt att kristaller hjälper att bara bära med sig i fickan. Men så enkelt är det inte att en kristall kan läka sjukdomar som folk fått för sig.

Genom  att andra människor har författat ner om kristallens läkande kraft då, att allt kan läka från dem, genom att folk har börjat tro på under, GENOM ATT FOLK ÄR EN SÖKARE, och vill bli läkt genom att hitta nya metoder genom kristallerna folk har prövat sig fram, och köper hem kristaller, och tror att kristaller kan läka. Men människor vill tro på allt, genom att de vill hitta nya metoden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4sednd.gifNu har kristallerna blivit på modet ,genom att så mycket folk har börjat intresserad av det,  finns en uppsjö av olika kristaller ,och nya kommer till, genom att mycket folk vill ha den tron, att kristaller är fylld med en massa krafter. FOLK KAN KÖPA ÖVERALLT IDAG STENAR KRISTALLER. 

Genom att många kan känna av energin från kristaller folk kan känna att vissa är mer kraftfull än andra kristaller, GENOM ATT FOLK KAN KÄNNA AV DEM, men de kan inte läka dig då genom att folk har fått för sig så mycket sett kristaller.

Folk vill ha kristaller i sitt hem, och bara se på dem, många som tror att kristaller stenar hjälper. MEN KRISTALLER STENAR HJÄLPER INTE ATT LÄKA   ETT LIV DÅ, genom att många har behandlingar med bergkristall och andra kristaller. PLASERAR UT KRISTALLER STENAR ÖVER KROPPEN. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images.jpgGENOM ATT FOLK KAN KÄNNA ENERGIN FRÅN KRISTALLER DÅ, men de kan inte läka ett liv, som många kan tro att de kan bära med sig i fickan en kristall, som hjälper dem.

Genom att mycket folk tror att  kristaller hjälper dig. Folk köper hem olika kristaller ,ametist eller andra som ingen av dem hjälper att läka ett liv. DET FUNGERAR INTE ENS ATT LÄKA ETT LIV. MEN VACKERT ATT BÄRA OCH LÄGGA I SITT HEM SOM SMYCKEN. 

VACKER ATT SE PÅ FINNS SÅ MYCKET STENAR KRISTALLER. Genom att många kan börja behandla folk med kristaller ametist rosenkvarts, men igen kan bli läkt, folk köper hem kristaller, och tror att kristaller stenar hjälper att bära med dem eller att ligger i hemmet då. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är unnamed.png

Genom att många människor kan känna av kristaller ,ATT STENAR KRISTALLER HAR ENERGI, genom att mycket kristaller tas från jorden ,folk måste ha kristaller.

FOLK TROR ATT STENAR KRISTALLER HJÄLPER. Men många kan känna av kristaller har liv, men kan inte läka liv då, ingen kristall kan det. Folk tror att stenar kristaller  hjälper att bära med sig kristaller,  många vill bara bära med dem.

Men folk tror att det hjälper då, genom att folk kan känna energin från en kristall, och SPECIELLT FOLK SOM ÄR KÄNSLIG FÖR ENERGIER , kan känna av kristaller när folk håller i dem. Men fått för sig att hjälper dem ,genom att de känner en massa energier från kristallen håller i då, genom att de är känslig, och kan känna av andra saker.

Men  tror att kristaller hjälper dem, genom att de känner av energin från kristallen ,men mycket folk upptäcker energier ,som tar fel på, och tror att det hjälper dem, GENOM ATT INGEN KRISTALL KAN LÄKA LIV DÅ ,men de är fin att se på. Men kan inte läka mer vad healing gör när ni lägger kristaller över kroppen. Folk använder kristaller, och använder det i behandlingar ,men kan inte läka dig med en kristall, som mycket folk tror på då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.