ÄRKEÄNGLARNA – GREAT MASTER – SKYDDSÄNGEL

Ibland styrs folk  av andra och känner att de vill titta närmare på det, och nu har jag tittat närmare på det DÄR FOLK BLIR SÅ INTRESSERAD AV DÅ. Det jag ska ta upp om nu.

Jag gillar inte prata strunt om ärkeänglarna, genom att jag har följt ärkeänglarna jag följer med folk såklart där folk har sina intressen, GENOM ATT MYCKET FOLK ÄR INTRESSERAD AV ÄRKEÄNGLARNA som även jag är då. JAG HAR LÄRT KÄNNA DEM PÅ RIKTIGT. 

Men såg igår det jag inte gillade se. GUD har oss på jorden och jag är så himla arg på honom igen ,när han håller sig borta, NÄR JAG MÅSTE TA UPP OM ÄRKEÄNGLARNA, genom att han äger dem, och kan allt om ärkeänglarna. Nu ska jag som vanligt ta upp det, som är hans sak. Jag blev rädd när jag såg allt, men sen lugnade jag ner mig ,genom att jag trodde inte på ett dyft längre  när jag börjar se från mig, och andra då, vilken tillit folk har till ärkeänglarna. Ärkeänglar ska lösa allt åt folk, när ärkeänglarna bara visar vilka problem vi  har. När folk börjar bli intresserad av ärkeänglarna, då länkar folk sig till ärkeänglarnas energier. ÄRKEÄNGLARNA KOMMER INTE SJÄLV TILL MÄNNISKORNA DÅ.  Det är folk själv som måste söka ärkeänglarna. 

Jag har hört att ärkeänglarna kan komma till vem som helst ,och skydda folk och varna och hjälpa folk om de får problem,  då kan de rädda folk? Nej såklart kan inte göra det. Folk länkar till energi ,och ärkeänglar hitta djupet hos folk. VAD HAR VI DÄR? VI KAN HA ENORMA PROBLEM OCH DÅ FÅR VI UPP DET. Men har en stark energi att jobba på djupet hittar folk sorg. Besvikelser eller andra problem, som tar upp hos oss. Men gör inte folk jobb. Men har sett länge att vi får råd från dem. Vi får fixa själv som synd är. Men lever i en annan värld ärkeänglarna. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är arkeanglar-hope-anael-33.pngHur ska en ärkeängel kunna rädda folk, SOM INTE ENS KAN RÄDDA FOLK PÅ JORDEN DÅ DE KAN INTE ENS RÄDDA NÅGON PÅ JORDEN DÅ, genom att de kan känna av deras energi då, men jag minns mycket väl att ÄRKEÄNGELN HOPE ville inte visa sig för folk, och lika är det med ÄRKEÄNGEN ANAEL, genom att de ligger inte deras intressen, genom att Hope Anael lever med GUD ,har sagt till mig.  ÄRKEÄNGELN HOPE SA ATT HON KAN INTE ENS RÄDDA MIG, Genom att hon bor inte på jorden, och har en annan energi än vad vi har, men hon sa på skoj ibland ,att hon skulle gömma undan mig för GUD, men hon kan inte ens hjälpa mig, som har haft dem hos mig.

Folk har fått för så mycket knepigt nu när jag ser hur det är ,och samma är det med skyddsängeln folk föds med. VI HAR 1 SKYDDSÄNGEL, men kan inte hjälpa oss med allt då. GUD har sagt ,att vi ska inte ha så mycket trust till skyddsängeln, och igår blev jag inte så glad när man ser hur det är,  men GUD vill att jag är ärlig genom att folk har fått för så mycket då.

Jag känner att vart ska jag börja nu, genom att jag ser för mycket hur det är nu, GENOM ATT JAG ÄR KLAR, och gått med ärkeänglarna och lärt mig om skyddsänglar som är så liten, hur ska skyddsängeln kunna hjälpa folk när det krisar då? De skickar folk har jag sett, genom att folk får för sig, att hälsa på, eller kan förhindra att vi hamnar i en trafikolycka då.

JAG HAR LÄRT KÄNNA MIN SKYDDSÄNGEL DÅ, men hon fick mig att skratta då, genom att hon bröt ett stort bråk den gången. Jag har förstått att skyddsängeln skickar människor när vi fått  problem, och det kan bero på olika saker då. Det är folk som räddar oss.

Det är inte kul att ta upp det, genom att jag tycker att det är GUD, som kan  tala om hur det är   genom att jag har gått med svenska folket. Vad har folk för tillit till då, genom att jag har sett när folk kanaliserar böcker, att de kan missa mycket då, men skriver från andevärlden guider eller från ärkeänglar eller Great master då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6baa7c5d3a495508099ef1bebd5f4e13.jpg

Jag har sett mig själv långt tillbaka, hur det sett ut då, genom att jag har haft glapp i texten när jag började kanalisera ärkeänglarna. Jag börjar jobbar med en annan energi, men såg att jag hade mycket glapp i texten från början då. MEN HAR FÅTT TRÄNA SÅ ENORMT DÅ, genom att jag skriver mycket renare idag än förr då.

GENOM ATT GUD SÅG LADY NADA tillät det jag skrev från henne då, genom att jag kan fortsätta att skriva, och tappar kontakten då, men GUD såg det. Men Lady Nada, som vanligt brydde sig inte om det, genom att hon såg att det kom lite mer ord med i texten, och det gjorde ingenting tyckte hon ,men GUD vill att jag skriver rent då ,så mycket jag kan då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok-med_ljus1.gifGUD BRUKAR FRÅGA MIG FÖRST men även pratar om det vi ska skriva om ,eller hur jag ser på det då. Jag brukar skriva då, men han säger då ,”det ska vi inte skriva ner ,ta bort orden då. Jag  bara pratade om det med dig nu , du ska inte skriva det nu.” IBLAND DÅ SKRIVER JAG BARA FRÅN GUD DÅ ,utan att tänka på vad vi ska ta upp om då. Ibland kan han bara sitta och prata med mig då. HAN SMÅPRATAR MED MIG OCH PRATAR OM OLIKA SAKER DÅ.

GUD har sett att folk har kanaliserat så mycket böcker om andevärlden då GENOM ATT MYCKET ÄR PÅHITTAT, innan man lär sig att vara en ren kanal som är svårt idag.

Jag ser lång tillbaka på mig, hur det börjar då ,och jag går där folk går, och då blir jag så himla intresserad av det ,och börjar med det. Nu blev inte glad när jag såg ärkeänglarna ,som folk följer, och litar på, men vill prata med GUD ,men håller sig borta som vanligt då, och har mig och BIG PROTECTION ,som stor hjälp, MEN JAG MÅSTE SKRIVA NÄR JAG UPPTÄCKER SAKER OCH TING, när jag har gått den vägen för att hjälpa folk, men även för att varna för saker ting, genom att så mycket folk tittar åt andevärlden och mästarna och ärkeänglarna och skyddsänglar. Ashtar och hans jättestora skepp, som jag ska ta upp om saker ting när folk har så mycket trust till det.

Jag vet att jag började skriva en bok MED ÄRKEÄNGEN ARIEL DEN FRIA VILJAN det handlar bara om ärkeänglarna ,genom att jag blev så inspirerad av dem, och fått lära känna dem.  Jag skulle kanalisera ner boken från ärkeänglarna. Men gick som det gick när GUD dök upp. 

Genom att gå igenom våra problem, och varje ärkeängeln VISADE UPP OLIKA SAKER VI HADE PROBLEM MED DÅ. Jag ser även nu, att jag var inte helt ren i kanalen, men sett när jag skrev från ärkeänglarna på bloggen var det annat, genom att de ska hjälpa folk, eller att jag hade kommit längre i min kanal då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är copyright-c2a9-jag-och-min-guide-johlie.pngMIN KÄRA GUIDE JOHLIE, sa att jag skulle bli så ren som en diamant när jag utvecklas då. Jag har sett långt tillbaka på bloggen, att jag hade luckor, men har städat bort mycket då. Men hon sa det flera gånger när jag var på väg till lokalen. Pratade om allt med mig. Hon var härlig min guide. Men pratade om ska bli ren som en diamant ren kanal. Men ser idag vad jag fick träna till. MEN HÅRD TRÄNING. VAR OFTA I LOKALEN OCH JOBBADE MED MIG SJÄLV.

MEN  FICK RENSA MYCKET MED VARJE ÄRKEÄNGEL ,att jag skulle  bli en ren kanal ,men även rensa mig ,genom alla meditationer jag skrev ner från ärkeänglarna då. Jag minns jag hittade ett meddelande från ÄRKEÄNGELN AURORA då, att jag kommer måste rensa mycket då. Men fick kliva på energi efter energi .genom att bli renare och renare. Men jag klev på hela tiden. Men når längre och längre upp energier. Men är så ren idag ,och blev mer känslig när man gör som jag gjort. Men har ett jobb, och då gick den vägen genom att utveckla mig mer och mer. 

 MEN IDAG SER JAG TRÄNINGEN hon på visade mig om då, att det kommer ta tid att bli en helt ren kanal, genom att jag klev in i ÄRKEÄNGLARNAS ENERIGER, men såg lite luckor både här och där, och när ärkeänglarna skrev med mig då. Jag vet med hundra procent att jag skrev ner ordet de sa, men ser att jag har inte skrivit ner orden ärkeänglarna sa då, utan fattas i texten då när jag skrev då.

JAG MINNS ÄVEN ATT SAINT GERMAIN PÅ VISADE OM DET att, det hade med ärkeänglarna att göra då. Men jag började förstå, men även att jag måste stänga av dem ibland ,genom att ärkeänglarna är mycket hos mig, och kan få glapp i texten när jag skrev till folk. Det kändes skönt när Saint Germain hjälpte mig att förstå då.

Jag vet att jag hade suttit och skrivit ner papper, som jag skulle ha till folk då, men ser alla glapp i texten ,och trodde det var jag som hade problem att skriva då .Men har även sett det på bloggen, och nu har jag gått igenom många texter från ärkeänglarna. JAG HAR KÄNT ATT JAG SKRIVER OCH LYSSNAR IN BÄTTRE NU, från ärkeänglarna Hope och Anael då. Jag får se ärkeänglarna på ett annat sätt igen.

JAG SÅG NÄR ÄRKEÄNGELN MIKAEL KOM TILL EN KUND jag brukar hjälpa då, han var på ett annat sätt då. Jag får lära mig hur ärkeänglarna är fungerar ,eller vad kan hjälpa till med, men såg annat hos honom . Jag kände igen när hon skriver till mig, att hon kände sig glad och upprymd då. Hon  mår inte bra i vanliga fall, men hon kände glädje runt sig. Jag kände att hon kan ha bytt ut någon ärkeängel,  eller så var ärkeängeln kvar då, genom att hon får koppla sig till deras energi då.

Jag skrattade till då, jag minns mycket väl när ärkeängeln Mikael skulle visa mig, hur han var då. Hon  blev så glad av Mikael, och jag kände igen glädjen han har då. HAN KAN HA SÅ MYCKET HUMOR ÄRKEÄNGELN MIKAEL DÅ. Han visade sig för mig ,och hälsade till henne vem hon har runt sig då. Jag beskriver ärkeängeln Mikael för henne, han har lång mörkt hår med vita stora vingar ,och han har mörka ögon Mikael då. Men har folk ,som har hittat på svärd då. Nu visar ärkeängeln Mikael hur han är på riktigt då.

Kommer långt tillbaka, att han är ute och strider. Men är dålig att strida ,genom att han äger inte den biten ,han lever på andra sidan. Men svårt att strida med svärd. Men folk har visat det, så jag trodde det tills han dök upp igen och visar sitt sanna jag. MEN FOLK KAN HITTA PÅ OM ÄRKEÄNGELN MIKAEL. Men vad har det fått det ifrån. 

Ärkeängeln Mikael har tunna kläder blå vacker klädsel, utan skor såklart, som GUD såg att ärkeänglarna hade skor då, MEN JAG GICK MED DEM OCH FICK MÅLA MED DEM. Ärkeänglar visar skor jag måste ha och kläder då. Har problem att fixa det ,genom att det är tråkigt att fixa kläder och skor. Det är mest skor jag har problem med, genom att mina fötter lyder inte mig. Men tillverkar skor som inte passar mig. Ibland lyckas jag.

Mikael har tunn klädsel och 5 meter hög, som alla ärkeänglar har då, men har den längden. Det var ärkeängeln Hope ,som berättade hur stor ärkeänglarna är då. Jag såg hennes ljusa fötter var stor när hon visade mig sina fötter för mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9-copyrighet-c3a4rkec3a4ngeln-hope-birgitta-andlig-inspiration.pngÄRKEÄNGELN HOPE Jag var brydd hur ärkeängeln Hope kunde prata med mig då, GENOM ATT HON ÄR SÅ STOR DÅ, men hon svarade Hope, ”jag tänker mig liten då. ”Det fungerar då, att tänka sig liten då genom att alla ärkeänglar jag lärt känna tänker så. Genom att de är stora ärkeänglarna då.

Jag minns en av meditationerna, LYFTER ÄRKENGLARNA UPP MIG I SIN HAND, men känner mig så liten i handen jag ligger i då, men såg lång bort när jag låg i handen på dem då. Jag förstår vad ärkeängeln Hope berättade för mig. HOPE BERÄTTAR OM SAKER OCH TING.

Jag har varit lite sur på allt nu ,men ser att jag måste gå med folket, och måste även visa upp vad som är sanningen. Jag blev rädd först ,MEN NU SER VILKEN HJÄLP JAG FÅTT AV ÄRKEÄNGLARNA DÅ ,BOKEN HAR HJÄLPT FOLK ,SOM SKULLE UT TILL FOLK. Men kanalen måste utvecklas och rensa mycket genom ärkeänglarna då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2084738-3nq0g.gifJag vet idag skulle kunna skriva en prickfri bok från ärkeänglarna då, genom att jag såg texten igår från boken. Det var andra delen i boken. Jag måste lagt till på saker jag lärt mig idag. Jag var så arg igår när såg det ,och ville sluta med allt då. Men BIG PROTECTION  KOMMER INTE FRÅN HANS TJATANDE DÅ, att jag måste vara mer ärlig, när vi ser hur det är då. Men jag vill bort från allt när jag ser fel jag skrev från ärkeänglarna. Jag hade boken att utveckla bra saker till människor. Men måste gå igenom mycket själv när jag skriver meditationer genom ärkeänglarna. Jag fick skriva ner till varje kapitel. Men satt även och blunda när skulle skriva ner. Men följde dem genom meditationen. Lärt mig skriva utan att titta på tangenterna. Kommer från gamla skolan. 

Jag går tillbaka NÄR ÄRKEÄNGELN HOPE OCH LADY NADA OCH GUD DISKUTERADE BOKEN DÅ. Jag måste stoppa boken, och vi måste få ett bättre samarbete ,som Lady Nada och GUD såg, hur det var för mig. Jag vet idag har boken blivit bra, genom att jag har rensat mig så mycket, för att bli en bra kanal, och jag har även varit rädd och kontrollerade när det gäller GUD.

Jag skriver rakt ner från honom då, men han stanna upp om jag fortsätter själv att skriva ,och måste sudda bort då. Han vill prata med svenska folket ,då vill han nå ut till svenska folket då. Han ser till att texten blir äkta då. Men vet att jag måste rensa så mycket när man ska skriva från dem. Nu måste jag sitta och KÄNNA IN TILLSAMMANS MED BIG PROTECTION. Vi sitter ihop med GUD då ,men vi skriver mycket när inte GUD skriver med mig då.

Jag måste ta upp det. Jag känner även alla GREAT MASTER har haft ett liv på jorden, som lyft dem till skyarna då, MEN HAR GJORT GOTT PÅ JORDEN, SOM LADY NADA OCH JESUS DÅ ,men folk har kvar deras minnen då. Jag vet Lady Nada lever med GUD, som han har sagt mycket till mig. Men förstår mer och mer att hon har inte haft så kul liv då, men människor sätter upp dem samman med Jesus, som sa flera gånger till mig ,”varför måste folk sätta upp mig, och titta när jag hänger på ett kors då”. Det var inget kul liv han levde då ,men sätter upp Jesus då. Han sa flera gånger varför sätta upp liv, som han hade som var jobbigt då. Men folk vill ha kvar det gamla fast han är död för länge sen då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-jesus-birgitta-andlig-inspiration.pngJESUS KOMMER FRÅN EN GRUPP, SOM HAR LJUS RUNT SIG, HAN KOMMER FRÅN LIGHT. Han var på jorden den gången och han fick namnet Jesus. Han föddes till Jorden men haft flera liv när han måste till jorden. Han har ljus energi, han kommer från grupp som GUD använder för jordens arbete. GUD HAR ÄVEN BIG PROTECTION PROTECTION NÄR HAN JOBBAR MED LÄNDER. 

Det är samma med alla mästarna har gjort bra saker på jorden ,och då blir MÄSTARNA KALLAD GREAT MASTER DÅ. Folk har sagt uppstigna mästarna då, SOM  GUD ÄNDRADE OM PÅ EN GÅNG, och förstod inte varför mästarna kallas för uppstigna mästarna då. Jag hade bara skrivit vad folk kallar dem när jag lärde känna dem.

Men även Lady Nada sa ingenting om, att jag sa uppstigna mästarna då ,men GUD tyckte det var konstigt med uppstigen mästare då. Jag har gått efter folk såklart. Folk tror att Jesus lever med GUD ,som bibeln berättar om. JESUS OCH JUNGFRU MARIA BOR HOS GUD DÅ, men bor någon annanstans då, och kommer från olika grupper. Men känner att måste komma från en ljus grupp av människor då. Jag känner att måste komma från grupper, som är ljus då, men jag kallar dem för grupper. Det är så svårt annars att berätta om folk då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är heaven.jpgJAG VET ATT GUD KALLAR ALLT FÖR PLANETEN  DÅ, som han var så tyst om då, genom att folk kan få för så mycket konstigt om GUD säger, han bor på planeten, men det är sanningen han berättar om. Han bor på planet. Det kallas så, genom att flera av dem bor på planet. Runt GUD finns människor, som lever på sin plats men kalla för planeter.  Har olika namn där människor bor. 

Jag vet att många får för sig , att alla uppstigna mästarna har inget liv där mästarna bor, utan bara energier runt dem, genom att mästarna har utvecklats så mycket då, så mästarna blev bara energier runt dem, och ingen kan komma i kontakt med dem, genom att mästarna är klar, och bara energier runt dem, ingen kan prata med uppstigen mästare ,men är bara energi, MEN FOLK KAN PRATA MED ENERGIN DÅ det är inte konstigt alls. FOLK HAR FÅTT FÖR SIG SÅ MYCKET OM GREAT MASTER. Folk når energin, som når energin när ärkeänglar pratar med människor.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är arkeanglar-hope-anael-33.pngÄRKEÄNGLAR KAN INTE KOMMA TILL ALLA MÄNNISKOR, DÅ BLR DET ENERGI FOLK FÅR KONTAKT. Men en del ärkeänglar når ingen, genom att lever så hög energi. Det är bara människor, som utvecklas som når dem. Men en del får jobba igenom, och kliver över energi och energi ,genom att nå ärkeänglarna. Bor på olika plan, och en del blir det bara energi pratar med. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är arkeangeln-raguel-birgitta-andlig-inspiration33.pngÄRKEÄNGEL RAGUL STORA VITA VINGAR ,SOM RÄCKER NER TILL MARKEN. HAN HAR VITA FINA VINGAR. Han har ljust halv långt hår och barfota såklart. Men ljusblå kläder tunna lätta kläder. Ärkeängeln Raguel ligger på hög plan. Ser han står och tittar över världen. Han lever högt upp. 

Men folk kan nå honom genom energin. Raguel sa, det finns människor, som kliver in i hans energi ,men får utvecklas en längre väg , lång väg ta sig igenom.

Men samma med ärkeängeln Hope och ärkeängeln Anael ligger på hög energi. Jag kan prata med dem ,genom att jag fick utvecklas hela tiden, och ändrar om hela tiden för mig. JAG NÅR DEM PÅ EN GÅNG. MEN ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL BOR HOS GUD.

JAG SER HUR DET ÄR. Men varje mästare lever då, genom att Lady Nada är inte flytande som folk har fått för sig nu. Jag känner andra mästarna, som absolut inte är flytande energi då. Jag vet hur Lady Nada kan sätta mig i situationer ,och HON ÄR SÅ LEVANDE SOM VILKEN SOM HELST DÅ. Hon gillar att skoja med mig, genom att hon kommer från samma som mig och GUD då. Hon kan verkligen hålla på även när jag ska ut och handla ,så kan hon pratar med mig, så jag glömmer bort, vad jag ska köpa. Men tänkte att hon kan visa mig vad som är bra att äta då, genom att hon är en mästare för mig. Jag tänkte hon kunde bara visa lite för mig, men kommer hem med fel varor då. Alla varorna var inte fel, men en del varor var fel då. Jag frågar Lady Nada varför hon visar mig fel då? Hon säger, ”jag äter inte mat Birgitta utan du måste känna själv vad du älskar att äta då, eller hur du vill ha det ”. Lady Nada kan visa en massa för mig. Men minns den gången jag höll på bli galen på henne. Hon pratar hela tiden, och jag tappar bort mig. Lady Nada skämtar med mig. LADY NADA LEVER ,SÅ JAG KAN BLI GALEN NÄR HON KÖR SITT SKÄMT MED MIG.

Jag minns när LADY NADA dök upp under mitt täcke hon hade bara kul då. Jag ligger i sängen ,och ser hon sitter hos mig. Vi sitter mycket och pratar med mig, men nu har hon inte varit hos mig på ett tag. Jag vet även andra mästare har hjälpt mig. IBLAND JESUS OCH KUTHUMI ÄVEN SERAPIS BEY SAINT GERMIN har varit mycket och hjälpt mig prata med mig, GENOM ATT DE MÅSTE LUGNA NER MIG DÅ. Jag vet att de har varit, så verkliga på riktigt då. Jag kan inte se det folk skriver om ,att det är bara energier runt alla Great master.  SÅG ATT ALLA LEVER.

Jag ser inte det, genom att mästarna måste också födas till jorden, som vi då ,genom att vi måste tillbaka till  jorden då, men även träffa annat folk.  Men har sett att människor kommer inte undan, men många vill till jorden. Nu var inte Lady Nada så glad att födas nu, genom att jorden är inte kul för BIG PROTECTION PROTECTION TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR då. Jag kan förstå ,att Lady Nada vill inte inte till jorden när hon ser hur det är på jorden då.

JAG FÖRSTÅR HENNE FULLT UT ,men GUD sa att även hon måste ner till jorden om vi inte får bukt med jorden då. Jag ser från mig hur jorden ser ut då. Det är mörk jord. Men Lady Nada följer efter problem jorden visar upp. Men då vill inte hon ens födas till jorden. Men har inget val när man har med GUD att göra. 

Det ända som klarar sig är ärkeänglarna behöver inte födas till jorden, utan kan inte det ,men andra måste det då.

Jag kommer måste lära mig på ett annat sätt från ärkeänglarna nu, genom att jag gick med folket då ,genom att jag följde efter ärkeänglarna ,och vad folk tror på då. Ärkeängeln Mikael  hade ett svärd, men nu visade han mig inget svärd, som han visade förut då. Jag ser att folk har fått för sig att ärkeängeln Mikael strider med sitt svärd. Men vart allt kommer ifrån? JAG FICK SE HUR HAN VAR ÄRKEÄNGELN MIKAEL NU.

JAG HAR GÅTT MED ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER. Jag vet när jag mötte upp GUD att Lady Nada varnade för det jag följt efter då. Han såg bara en massa problem, genom att folk hade sån trust till både det ena än det andra tror på.

Jag ser folk som kan verkligen VARNA OCH HJÄLPA OSS ,det är andevärlden genom att folk kallar det för andevärlden då. ANDEVÄRLDEN ÄR ETT SAMLINGSNAMN, vi kallar farmor och farfar eller mamma kommer ,och vill prata med oss. Det har blivit andevärlden då, genom att vi måste kalla det för någonting. Det kan kan komma annat folk, som vill prata med oss då.

Jag har sett att folk som kommer från andevärlden kan verkligen stöka till för oss, och vill prata med oss när de måste prata då. Andevärlden kan leva om då, och jag har gillat mer guider och ärkeänglarna och Great master, och skyddsänglar, MEST FÖR ATT ENERGIN ÄR MYCKET BÄTTRE DÅ, genom att jag blir kall ibland, men inte alltid då. Jag ser folk från andevärlden, kan verkligen stöka till och måste ha kontakt med oss. De kan göra ljud, som inte ärkeänglarna eller mästarna kan göra då. Det är lika med guider att de kan inte störa på samma sätt, därför gillade jag mer dem.

2 reaktioner till “ÄRKEÄNGLARNA – GREAT MASTER – SKYDDSÄNGEL

  1. Som korrekturläsare, kan jag inte annat än att känna förtvivlan när jag läser detta. Det är så illa skrivet, ibland är en enda mening på 5-6 rader. Texten är underbar, men använd gärna punkt och kommatecken. Annars, så fokuserar man bara på att det är så dålig svenska. Tack på förhand! /Linda-Marie

    1. Jag kan inte tänka på allt när jag skriver ner snabbt från GUD då genom att jag jobbar varje dag att skriva det som han vill ha sagt då. Jag kan inte gå igenom allt då. Jag är trött på allt men måste skriva ner till människor då. Ibland blir det långa meningar som jag vet att folk gillar eller inte gillar då, men kan inte göra så mycket åt det då genom att texten ska ner snabbt då. Ibland måste två texter in som jag snabbt skriver ner då genom att jag kan inte tänka på allt då. Jag har bara surfplattor nu som ställer till problem för mig men texten ska ner då. Jag sitter och känner in varje dag då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.