OLIKA BOSTADSBOLAG – HYRESVÄRDAR -VARIOUS HOUSING COMPANIES LANDLORD

IDAG HAR VI ETT ANNAT SAMHÄLLE VEM SOM HELST KAN HAMNA I PROBLEM genom skilsmässor eller andra saker ,som gör att folk kan hamna utanför samhället, genom att folk kan vara sjukskriven eller arbetslös ,eller folk har dålig pension.

MEN SVERIGE TAR INTE ENS HAND OM FOLK, MEN SÅ SER LANDET UT. Men är det rätt att göra så???? NEJ SÅKLART. 

Nej, så enkelt är det inte idag, GENOM ATT SÅ MYCKET FOLK KAN HAMNA HOS FEL HYRESVÄRD, och får NEJ, ser att folk har hamnat hos Kronofogden. Många kan säga JA när hyresgästen redan bor där ,att folk kan hyra av dem. Det finns bostadsföretaget ,som säger NEJ till folk när par skiljer sig, genom att litar inte på folk. Men har betalat hyran prickfri varje månad då, utan att ha bekymmer med hyran, men har alltid betalt hyran först ,och vet att hyran ska betalas först av allt då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gifMEN FOLK KAN FÅ PROBLEM MED HYRESVÄRDEN, fast de alltid skött hyran prickfri då, alltid tänkt på att hyran ska vara inne i rätt tid.

Men kan säga NEJ till den andra personen, som också måste ha tak över huvudet. Men kommer i kläm när de ska lämna varandra, genom att den andra personen har plötsligt fått kronofogden efter sig , på grund av sjukdomar och arbetslöshet, tills de har fixat ett arbete. VEM ÄR FELET NÄR FOLK FÅR PROBLEM MED PENGAR??????? SVAR, REGERINGEN SOM TAR INTE HAND OM FOLK UTAN HAR GLÖMT BORT FOLK. Men är sanningen om Sverige. Men har en urdålig regering, som slutar tänka på människor.

Men gamla regeringen gamla gubbarna byggde upp landet ,som rasar idag. Men byggde upp ett tryggare land än nu. Vi har så hemsk och grym regering idag, men är iskall. DET ÄR LEKSTUGAN IDAG. 

Men kom lite efter med saker och ting, men betalade alltid hyran först och andra viktiga räkningar. Men kom efter av olyckshändelse, MEN BLEV SJUKSKRIVEN, SOM BETALR INTE UT RÄTT BIDRAG ,DET ÄR SVERIGE OCH INTE NORGE 100 PROCENT, får litet bidrag från försäkringskassan.  Får lite pengar från försäkringskassan när folk är sjukskriven genom alla problem de fick då. Men är det rätt att regeringen gör inte rätt ens ,när folk är sjukskriven genom skador. Men får lida av det. Men lite pengar att betala med, som har en hemska regering som fattar ingenting. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gifBostadsföretag kan säga NEJ ,fast folk redan bor där och sköter sin hyra prickfri, men många kan hamna utanför samhället OM DET INTE BLIR EN ÄNDRING DÅ. VI HAR REGERING ,SOM GÖR INTE RÄTT, ANNARS KAN BETALA SIN HYRA SÅKLART.  DIÖS är ett företag som kastar ut folk på gatan ,genom att de måste vara prickfri från kronofogden.

Men regeringen kan ordna och fixa till så ingen hamnar utanför samhället. Men vi bor i ett land ,då tar man hand om människor. Men kan inte rå för ,att vi har en regering som gör aldrig rätt för människor, som hamnar i kläm för regeringen gör fel. Men vi har en svag och konstig regering, annars har vi inte haft det så. Folk kan betala sin hyra utan problem. Men prata med regeringen, så kan vi få en ändring i samhället. MÅSTE LÄGGA PENGAR PÅ BORDET.

 Men har inte en enda anmärkningar fast de betalat hyran prickfri då, men då måste någon gå in och skriva på en säkerhet då ,fast de kan klara av det själv. Men tittar i folks plånböcker när inte tar hand om sina hyresgäster ,då ska folk undvika att hyra av människor, som inte kan ta hand om folk. MEN KOMMER FRÅN REGERINGEN OCH TÄNK PÅ DET DIÖS, genom att folk skiljer sig ,eller händer olyckor folk kan bli utsatt för då.

Men Diös finns inte ens tanken att ställa upp när vi har en fruktansvärt regering ,då ställer Diös upp, och blunda för det. Men så länge vi har en hemsk regering ,så måste andra ställa upp, som har hus och stora hyreshus fastigheter, genom att regeringen skadar folk idag. Men då måste Diös, och andra skydda folk och blunda för kronofogden. Men folk kan få kronofogden långt tillbaka ,genom att saker gick fel för dem. Kan vara en liten skuld, men hamnar hos kronofogden. MEN HAR SKÖTT ALLA RÄKNIGAR OCH HYRAN PRICKFRI. MEN MÅSTE TA BORT STEPMPELN.  

Jag ser andra Bostadsföretag som hjälper fast de har problem när de skiljer sig, ATT FOLK FÅR BO KVAR FAST DE SKILJER SIG DÅ då och har problem med kronofogden då, men de hjälper till så folk kan bo kvar då genom att alla människor måste ha tak över huvudet då. Men folk ska vara vaken idag när ni hyr av människor då genom att ni kan hamna i en skilsmässa eller andra saker då som gör att ni måste sätta upp er lägenheten ensam då. NI SKA KOLLA UPP ALLA HYRESVÄRDAR INNAN NI FLYTTAR IN DÅ genom att allt kan vara rosen rött när ni är ny kära då, men kan hamna i problem att det händer en del saker som gör att ni måste skilja er då som många kan råka ut för problem då när ni skiljer er då.

NI KAN BLI UTAN BOSTAD OM NI BOR HOS FEL HYRESVÄRD DÅ, genom att de har regeln prickfri då, men ni har inte problem när ni flyttar ihop, genom att allt är perfekt, tills ni måste skilja er, då är det  viktigt att ni bor hos rätt bostad företag, annars kommer ni hamna i kläm om ni bor hos företag som Diös då, genom att många kan ha som dem kollar upp er säkerhet, även om allt är bra när ni bor i hop då. Om folk är som Diös, då får ni stora problem, genom att ni kan hamna utanför samhället.

Det är viktigt att kolla upp det och känner sig säker då. Företaget ser inte, ni kan sköta en hyra, fast ni betalar prickfri varje månad då, även om ni har lite pengar ,så fixar ni hyran som de har svårt att se, genom att folk kan leva på så lite pengar ,men ändå betala sin hyra då. DE SKA HJÄLPA FOLK I SAMHÄLLET DÅ. 

Det är viktigt att kolla upp när när ni letar efter bostad, hur reglerna är genom att vara vaken då. 

Hyresvärden måste se till dem ,som hyr av dem, genom att folk har rätt att bo kvar även om de skiljer då. De har all rätt att bo kvar även om de skiljer sig då. DE SKA HJÄLPA DEM ÄVEN OM DE VILL BYTA BOSTAD DÅ UTAN PROBLEM, genom att alla människor har rätt att bo då. HYRESVÄRDEN SKA TA HAND OM SIN HYRESGÄST PÅ BRA SÄTT. När folk redan bor där ,då har de full rätt att bo kvar ,genom att de är skriven där och bor redan där då. Det är deras hem då ,och har all rätt att bo kvar då. Igen ska hamna utanför samhället bara för de skiljer sig, DÅ ÄR DET FEL I HELA SAMHÄLLET ,och kan inte bo ihop då, och då kan ingen skilja sig om de har så mycket problem att behålla sin bostad då. Folk måste kunna skilja sig utan problem då. Men nu är det problem att skilja sig när inte hyresvärden kan skydda hyresgästerna då.

BOSTADSFÖRETAGEN SKA TA HAND OM SINA HYRESGÄSTER DÅ.

Idag är det så mycket problem med bostäder förr var det inte samma problem när folk måste skilja sig då. VAR ENKELT ATT FLYTTA. MEN SKA FLYTA UTAN HINDER MÅSTE BLI EN ÄNDRING. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.