TVILLINGSJÄLAR – TWIN SOUL BIG PROTECTION- PROTECTION

Jag har sett och hört av henne andra paret som lever i Sverige nu ATT HON HAR  BÖRJAT KÄNNA AV SIN TVILLINGSJÄL, samma som jag gör nu. Jag vill berätta vem hon är, men måste vara tyst ,tills vi är klar, men hör av henne att hon drömmer mycket om honom, som jag kan göra då. Hon har känt av honom jättemycket nu. Hon kan känna av vad han gör då. Han lever med henne fast han inte är där då. HAN SKYDDAR HENENE DÅ.  

Nu har de så mycket problem efter Sveriges då, men bor fortfarande ifrån varandra, men nu har hon känt av honom så mycket ,att han tänker på henne då. Det är samma för mig, som lugnar henne, genom att hon känner sin tvillingsjäl då. Det är problem nu, genom att de gick och visade upp, hur paren har det, som folk har det. Men samma hände med mig då, att vi visade upp ,hur par lever, GENOM ATT VI DRAS TILL PROBLEM FOLK HAR , eller annat som landet har problem med, vi går efter landet då.

NU SKA ALLT ÄNDRAS OM när vi är klar att visa upp hur landet är då, och DÅ KOMMER BÅDE HON OCH JAG ETT BÄTTRE LIV, än vad vi har nu. Jag pratar med henne hela tiden när vi har problem, genom att båda mår så dåligt efter allt nu ,och hon mår som jag mår. Jag  kan hjälpa henne, genom att jag kan allt om tvillingsjälar, som jag har lärt mig om nu.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är do-not-forsake-me-image.jpg

 JAG KAN SE HUR HON ÄR NÄR HON HAR SKILSMÄSSA FRÅN HONOM DÅ att hon känner sig död inombords ,som jag gör när vi lever så här konstigt då.

Men hon säger till mig att hon drömmer mycket om honom, och även känner av honom nu. Det har kommit nu när lever från varandra, som jag gör, då känner hon när han tänker på henne då. JAG ÄR ARG PÅ ALLT NÄR HON FICK PROBLEM. 

Jag hjälper henne att förstå, genom att jag har samma då ,att jag kan knappt skriva när min tvillingsjäl tänker, och jag måste stanna upp att skriva ,tills han har tänkt klart då. JAG VILL ATT DET LÖSER SIG ,SÅ HON FÅR FRID. 

Jag hör hon har börjat känna av på samma sätt då, MEN DE HAR ALLA CHAKRAN IHOP ,SOM VI HAR DÅ, och då känner hon av honom när de lever så där ,genom att han kommer ändra om hennes tvillingsjäl. Hon lever som hon gör då. Han kommer ändra om allt när han kommer tillbaka då. Genom att jag såg hur de fick det när GUD hade öppnat dem och mig då.

BÖRJAR GÅ MED SVERIGE samma som jag har gjort, men måste ändra om nu. Han kommer att gå tillbaka när tiden är inne ,genom att nu känner hon bara av honom, som han lever med henne, att han tänker på henne.

Hon och jag tycker att det är jobbigt nu ,genom att vi vill bara bli klar ,och jag vill bli klar och leva med den jag ska leva med. Jag och hon får vänta in allt då. Jag förstår att det kommer bli mycket bättre när vi är klar. VI MÅSTE HA TRUST TILL ALLT NU.

VI FÅR VÄNTA IN VÅRA TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL NU. BIG PROTECTION – PROTECTION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.