HEALING

Jag tänker prata om healing, GENOM ATT DET FINNS SÅ MYCKET HEALING FORMER ,som hela tiden dyker upp nytt fast folk långt tillbaka har kunnat en del bra saker, som healing har kommit av sig själv, att de känt av energier i sina händer, att folk börjar jobbar med healing.

Healing har funnits länge, MEN KÄNNER TILL HEALING ,genom att mycket folk fortsätter att äta tabletter mot värk, eller andra problem folk  har, att folk fortfarande äter tabletter, fast healing har funnits ganska länge.

Men tar en värktablett, men känner händer ingenting. Men kan du lägga dina händer på min rygg? MEN KÄNNER STRÅLAR UT VÄRME FRÅN HÄNDERNA, MEN VILKEN TUR ATT REIKI-HEALING FINNS. Men folk lyfter healing till skyarna, genom att värken försvinner, istället för att hålla på med värktabletter som hjälper så dåligt. 

Men jag har provat på healing i olika former, genom att mitt intresse för healing blev mer intressant NÄR JAG SÅG ATT FOLK KAN FÅ HJÄLP AV HEALING DÅ. Jag har provat andra healing former än Reiki healing, som jag är mest van vid. MEN KÄNNER VÄRMEN FRÅN HÄNDERNA. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgJag har sett annan healing, och provat annan healing, men går tillbaka till Reiki, GENOM ATT JAG SETT BRA RESULTAT MED REIKI HEALING DÅ. Jag ser även Reiki kan ställa till för oss ,som utövar den behandlings formen. Vi kan bli extra känslig som jag blev, och kan inte jobba som förut, genom att jag drar in allt i mig, som ställer till besvär för mig, som vill ge healing när jag ser folk har ont i kroppen.

Men kan inte alla gånger göra det när jag är så känslig och öppen, som blir sur på det. Men har svårt att låta bli när folk är sjuk. MEN FOLK SOM ARBETAR SOM MEDIUM REIKI-HEALING ,SOM ÄR KÄNSLIG KAN FÅ PROBLEM ,genom att är känslig när har både medium och Reiki-healing, genom att healing formen är en stark energi ,som inte alla tänker på som lär sig Reiki-healing. Jag ger ändå healing ,men får ta en annan väg genom att jag kan inte låta bli. 

Jag kan ändå inte låta bli vissa människor, och det är mina närmste ,som jag ger Reiki healing, fast de sagt till mig om det ,GENOM ATT DET ÄR EN STARK ENERGI REIKI.

Jag har sett folk, som bara gått 1 steg Reiki healing.

Folk kan hjälpa dem hur bra som helst ,när folk har ont i ryggen fast gått 1 steg Reiki-healing. Jag har sett bra resultat på det. HAN HADE BARA GÅTT 1 STEG I REIKI HEALING DÅ. Han  gav healing på hans rygg, han hade fruktansvärt ont i ryggen, och kunde knappt röra sig då. Dagen efter healingen ,då hade han så ont i ryggen och kunde knappt röra sig. Han försökte proppa i sig värktabletter som hjälpte dåligt.

Han fick lite healing nästa dag, men hade ont då. Han provade med andra saker, genom att han hade så ont i ryggen kunde knappt ta sig ur soffan. Ryggen blev mycket värre efter Reiki-healing då. MEN SÅG ATT REIKI-HELAING JOBBAR PÅ DJUPET. Men efter ett tag ,då var  värken borta i ryggen, och har inte känt av värken ens. Ibland kan folk få så ont efter en Reiki behandling. Men jobba på djupet då, men sen går det över. Han var till folk ,som jobbar med kroppen tryckte på honom, men ingenting hjälpte. Men efter någon dag när han vaknade upp var allt borta, och kände inte av smärtan i ryggen ens.  Men kroppen kan reagera så när Reiki-healing jobbar på djupet då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 33821c59-35d3-4d28-b2ac-7954919125a2_570.jpgHAR ÄVEN SETT NÄR FOLK HAR ÖRONVÄRK, att folk blir hjälpt på en gång och öronvärken är helt borta då. Folk kan ha så ont, men sen försvinner den på en gång efter den behandlingen, genom att de hade redan öronvärk när fick behandlingen.

När folk känner av att de har lite ont i örat, och känner lite av öronvärken, men har inte utlöst då, utan bara känner av öronvärken. Folk kan få så ont, när öronvärk börjar sätta igång. MEN GER REIKI-HEALING MOT ÖRONVÄRLK, och värken kan stegra när värken håller på att driva bort öronvärken då.

Men sen blir det bra, men folk känner sig osäker när öronvärken trappas upp. Men känner att öronvärken drar igång, men Reiki-healing hjälper inte. MEN REIKI-HEALING HJÄLPER MEN VAR PÅ VÄG ATT DRIVA UT ÖRONVÄRKEN ,DÅ KAN VÄRKEN ÖKA PÅ. Det var på väg, då blir det för det mesta värre då, sen försvinner öronvärken.

Folk som har redan öronvärk ,då försvinner det på en gång. Jag vet att folk kan få mer tandvärk när folk håller över sina tänder. Värken sätter igång mer. De kan åka till tandläkaren, men får ont folk kan åka fram och tillbaka, när folk lägger händerna på tänderna. Vi startar igång själv ibland då. VI KAN DRA IGÅNG, MEN VI TÄNKER INTE PÅ DET NÄR MAN VILL GE REIKI-HEALING

Jag har även sett BRA RESULTAT PÅ REIKI HEALING när folk kan falla så styggt av en olyckshändelse. Men gick ett tag utan att få hjälp, och tog tabletter som hjälpte inte ett dugg , men blev så skadad i ryggen ,och gick länge utan någon hjälp med healing, men hade ont i ryggen, och måste ha stöd i ryggen och kunde  inte röra sig fritt då.

HON HADE OTUR IGEN, skadade och stukade foten så illa, och kunde inte gå. MEN FICK REIKI HEALING PÅ RYGGEN OCH FOTEN. Men nästa dag kände sig mycket bättre i ryggen, men även foten kändes lite bättre, men ryggen var bättre. Men gav nästa dag healing på foten och ryggen. Men andra dagen kunde fixa saker i sitt hem, genom att ryggen blev bättre, men även foten var bättre kunde röra sig fritt.

Tredje dagen var ut  och handlade, MEN KUNDE FIXA MYCKET I SITT HEM, genom att kände inte av foten och ryggen utan kände sig mycket bättre. Men måste ta det lugnt mens man hon läker foten och ryggen. Jag såg Reiki kan lösa det ,genom att slippa äta äta en massa tabletter för värk, NÄR REIKI KAN HJÄLPA FOLK MYCKET BÄTTRE, än att äta så mycket tabletter till ingen nytta då.

Jag ser att det är bäst att få av andra Reiki healing , genom att folk lär sig att ge själv healing till sig själv. Men jag tycker ATT DET BLIR DET BÄSTA RESULTAT NÄR MAN FÅR AV ANDRA REIKI-HEALING. 

MEN DET ÄR ÄVEN BRA ATT GE SJÄLV NÄR MAN HAR INGEN PERSON NÄRA ,SOM KAN GE REIKI-HEALING. Men folk kan ge själv healing när inte har människor nära ,då kan folk lägga händerna på kroppen ,genom att Reiki-healing fungerar så.

JAG HAR SÅ MÅNGA FALL ATT GÅ TILLBAKA PÅ DÅ. Nu var jag iväg igen, och gav healing genom att jag vill hjälpa till ,men sett så mycket bra resultat med Reiki-healing, och går tillbaka varje gång till Reiki ,och ser att den hjälper bra då.

Ibland kan man få jätteont när man fått Reiki-healing, genom att Reiki jobbar på djupet när folk får behandling ,då sätter det igång. Jag minns en gång när jag fick Reiki av Anders, då fick så ont i  huvudet, som inte brukar ha ont i huvudet då. Det är sällan jag har ont i huvudet. Men fick hålla i huvudet mest hela dagen efter den behandlingen, genom att jag BAD HAN LÄGGA HÄNDERNA PÅ MINA CHAKRAN, som blev bara värre och värre efter behandlingen då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är en-seans-i-ljus1.pngJAG TOG HJÄLP AV ÄRKEÄNGLARNA bad dem hjälpa mig, att se vart det kommer ifrån ,det tog aldrig slut min huvudvärk. Jag minns på kvällen blev det bättre, men han blev lite rädd att ge mig healing. Men det hände inget hemskt. Jag blev fri som skulle bort.

Jag har alltid tagit Reiki när jag har haft värk eller annat  ,och jag ser jämt att det hjälper mig. Jag har aldrig tagit en värktablett SEN JAG BÖRJADE MED REIKIN- HEALING 1994 ,genom att jag har tagit hjälp av Reiki behandling. Jag glömmer inte bort vad Reiki-healing gett mig. När man är hos folk, som har skadat sig så mycket ,och fått så ont efter det ,och jag har också ramlat ,men även illa har jag ramlat, men inte haft ont så länge, utan kommit på att jag har fått Reiki ,och det försvinner bort mycket snabbare har jag sett när man får Reiki behandling.

Det är mycket gift i värktabletter ,men även andra tabletter folk äter. Jag minns jag hade en kurs i kanalisering, men fick så ont i mina tänder. Det är inte kul ens, genom att tänderna ställer till för mig när jag får ont i tänderna, då sätter värken igång. JAG LÄRDE MIG EFTER DEN GÅNGEN.

 Jag lägger mina händer mot min mun, genom att jag har så mycket tandvärk. Jag känner att jag får ännu mera tandvärk, när jag håller över mina tänder. Jag kan inte ha kursen nästan för tandvärken satte redigt igång, genom att jag startade igång problem. Jag var tvungen att ta en Alvedon, som är emot det. Jag såg att jag kunde inte fortsätta ta Alvedon, genom att jag blev trött av tabletten, och orkade inte med kursen, genom att jag reagerade på en gång Alvedon blev jag trött av. Jag är inte van att ta värktablett ,och fick låta bli det, genom att jag kunde inte koncentrera mig, genom att jag blev så himla trött och ville sova. JAG SÅG VILKET GIFT DET ÄR i mycket tabletter, genom att jag reagerade så mycket. De ville hjälpa mig när de såg hur ont jag hade, och tandvärken bara blev värre för mig. Det är svårt att koncentrera sig när man har tandvärk.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpgJag kan inte ta upp alla människor, SOM FÅTT REIKI HEALING AV MIG, men en del försvinner aldrig bort från mig, GENOM ATT FOLK FÅR EN ANDRA CHANS MED REIKIN-HEALING när kommer till mig, och var så skadad i kroppen efter en arbetsplats olycka. Han hade skadat sig så illa, men sa visst kan vi prova Reiki-healing.

Han blev bättre och bättre efter behandlingen, genom att han hade haft skruvar i ryggen, som ställde till för honom, han måste ta ut skruvarna. Men han hade en hel journal från sjukhuset. HAN GICK MED STÄNDIG VÄRK och kunde inte sova överhuvudtaget. Han hade stora problem med kroppen och sin hälsa. HAN LED AV VÄRKEN OCH SMÄRTOR I KROPPEN.

Han började gå på behandling hos mig ,och han kom 1 gång i månaden genom att han hade en bit att åka till mig. Han var noga med att komma till mig ,GENOM ATT DET VAR DET BÄSTA HAN HADE GJORT. Han kunde till och med vända sig på britsen utan problem  genom att han somnade på en gång när han fick Reiki-healing.

JAG FICK LOV ATT FÖRA DAGBOK, genom att jag var så  intresserad av honom, som blev så bra efter varje gång. Han visar upp bättre och bättre resultat. Han sa ,du kan få hela min journal från sjukhuset, genom att han var arg på dem han har fått så lite hjälp av dem och bara sjuk. Han blev bara värre när han fick så dålig hjälp från sjukhuset. Men lyfter mig till skyn ,när han känner att sjukhuset har gjort så mycket fel med han.

HAN KUNDE IGEN BÖRJA LEVA UTAN PROBLEM. Han hade döttrar att se till ,och hans fru som frågade om jag kunde hjälpa honom. Han blev så pigg och kunde till med renovera hos döttrarna, och kunde sova utan problem. Han blev som en ny människa efter Reiki-healing. Han var alltid noga att besöka mig ,genom att han kände sitt liv kom tillbaka. Han blev bra i kroppen sin ,och pigg blev han efter Reiki behandlingarna. Han hade så mycket bekymmer med sin kropp ,men fick tillbaka sitt liv. Han kunde leva bättre när han fick behandling av mig. Han somnar på en gång när man lade händerna på kroppen. Men han somnade även när han låg magen. Han han var borta från allt när han fick Reiki-healing. Han kunde sova på en brist ,som var för hård för han, som har skadad ryggen. Men han somnar ändå fast han hade skador i ryggen. Han snarkar när han fick Reiki-healing. Men han sov igenom behandlingen. HAN ÄLKSAR BEANDLINGEN. 

MEN MÅSTE FLYTTA, och kunde inte besöka mig. Han frågade om jag kunde hjälpa honom att hitta på orten han flyttade till? Jag kände ingen där, men en stor stad som Stockholm kan han hitta folk, som jobbar med Reiki-healing.

Jag ser att folk kan få mycket hjälp av Reiki-healing, genom att den behandlings formen gillar jag, genom att jag sett så mycket bra resultat. Nu tog jag upp ett fall jag vill visa, GENOM ATT HAN VAR SÅ SKADAD och fick hjälp av Reiki behandlingen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgJag minns en man som kontaktade mig, genom att han hade en bror SOM LED AV SVÅR ASTMA. Han sökte för benet. Han blev bra i sitt ben , men upptäckte även att han blev bra i sin astma. Han hade väldigt svår astma som han led av.

Han fick mycket olika hjälpmedel från sjukhuset  bara att kunna andas då. Men efter Reiki ,så gick han utan all hjälp från sjukhuset då.  Han blev fri sin svåra astma  Han bad sin bror söka behandlingar hos mig , men han blev inte fri sin astma mens han levde. Jag ser att båda bröderna jobbar med sig själv på olika sätt . Han kunde släppa sitt problem, men inte den andra brodern då.

Nu har jag gått Reiki-healing 1 –  2 mastern, men måste sluta med allt. JAG VILL ATT FOLK TAR HEALING AV AV FOLK, SOM JOBBAR MED REIKI, genom att det händer mer där. Jag vill se resultat.

Jag vill att folk ska kunna välja healing inom vården, genom att så mycket folk skulle må mycket bättre om de fick rabatter samma som folk går till tandläkaren ,eller annat folk får hjälp med. DE GODKÄNNER ÄVEN HEALING,  genom att folk måste få välja, istället för att stoppa i sig en massa FARLIGA MEDICINER. Folk skulle må mycket bättre då. Nu får många betala själv när de söker healingbehandlingar. Det är så mycket andra länder, som godkänd det. Svenska folket skulle må mycket bättre, än att proppa i folk mycket tabletter, som folk  bli sjuk av, när det finns hjälp att få HÄRLIG BEANDLING MED VÄRME. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är spiritual-healings-500x500-1.pngBIG PROTECTION OCH GUD SER ATT FOLK KAN FÅ HJÄLP AV REIKI BEHANDLINGARNA, även folk som har gått steg 1 Reiki-healing, har vi sett bra resultat på när fått behandling.

Genom att folk ,som fortsätter att utveckla Reiki-healing ,som går steg 2 ÄR REIKIN MÖRK FÖR MÄNNISKOR SOM JOBBAR MED DET. Får mer problem, genom att Reiki-healing kan slå tillbaka på dem. Folk jobbar med energier, och mycket folk är sjuk idag, som många påverkas av det, som har gått steg 2 i Reiki då. Ni som är känslig för andevärlden ställer till mer för er då, genom att ni är mer öppen och känslig för energier då Det finns folk som inte är känslig på samma sätt då ,de känner inte av det som ni gör då.

DET ÄR BÄTTRE ATT BARA GÅ STEG 1 REKIN , genom att ni kan behålla hälsan bättre då. Folk ska inte se åt REIKIN MASTER genom att det ställer till mer för folk, som är öppen och känslig. Men föds med olika kanaler.

Det kan komma efter en tid NÄR HAR GÅTT REIKI HEALING GENOM ATT FOLK TÄNKER INTE PÅ DET ,att energin kan ställa till för oss, som vill jobba med människor, genom att vi drar in allt i kroppen från folk, som mår inte bra då.

 VI HAR SETT ATT FOLK SOM GÅTT STEG 1 REIKI-HEALING FÅR INTE SAMMA PROBLEM ,som gått flera steg Reiki-healing ,genom att det fungerar perfekt folk som har gått 1 steg Reiki healing. Folk kan ge healing ändå ,fast gått 1 steg i Reiki, då har de sett att det hjälpt mycket när de har gått 1 steg i Reiki då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mikao-usui-reikins-grundare-kopiera.pngMEN GAMLA LÄRAREN SOM LÄRDE UT REIKI-HEALING. HAN KOMMER  FRÅN JAPAN TAKATA TRÄFFADE HONOM MIKAO USUI Född 1865, 1914 startade han igång  den healingmetoden Reiki. Han satt i ett buddhisttempel. Han levde så. Han höll även på med QIGONG, bygger upp en kontrollerande energi. Men lärde ut Reiki-healing till människor. Men alla fick inte lära sig han var så noga vem som ska lära sig Reiki-healing. Han hade den synen. 

MEN EFTER MIKAO USUI hur ser det ut idag???? Men världen blev inte som han hade tänkt sig genom att han var så noga vem som skulle lära sig den konsten. Men valde bara ut en del TAKATA kommer till Japan men lär ut till henna. Men hon fick gå igenom mycket när han lärde ut. Men folk fick behandlingar. Takata fick behandling. Hon fick behandling från han.

Men det var bara män som höll på den tiden. Men lärde ut steg 1 i flera steg ,som har ändras om idag. När folk fått behandling ,då tvättar han allt som har legat på ,genom att kommer svart energi från personen, han har behandlat. Men vi har så mörk energi, som han var noga att tvätta bort från person gav behandling. Han tvättar lakan som var full med mörk energi. Han lärde ut så.  MEN HUR SER DET UT IDAG REIKI-HEALING???? 

VI SER MÖRKER RUNT FINA METODEN REIKI-HEALING genom att folk har gått hos fel lärare efter den tiden han kom med Reiki. Han upptäckte Reiki- healing fin metod som folk har stökat till idag. Men kommer falska lärare som har inte samma kunskap som han. Men hittar på sitt eget och påstår att det är deras som är bara lögner allt idag. Men rätta vägen går från MIKAO USUI – TAKATA- WANJA, SOM WANJA DÖK UPP I SVERIGE. MIN LÄRARE KOMMER FRÅN MIKAO USUI LED JAG OCH MINA BARN. 

Död 1926 hann med några år att sprida Reiki-healing. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är tenor.gifGenom att folk kan faktiskt bli sjuk av det FAST DET ÄR EN FIN BEHANDLING. Jag har sett när jag gick REIKI-MASTERN att jag fick stora problem, men tänkte inte på det. MEN NU SER JAG DET GLASKLART, hur det blev för mig.

Jag minns jag kunde inte förstå, att jag aldrig blev bra då. Jag minns jag skrev och klagade till min lärare, som har Reiki. HON LYSSAR INTE PÅ MIG, genom att jag började få mer och mer ont i kroppen, och benen och ryggen blev bara värre och värre, och kunde knappt stå då. Jag var alltid tvungen att sitta på en stol, genom att jag fick ont i höfterna och benen, NÄR JAG GJORDE REIKI-HEALING SOM VILL HJÄLPA MÄNNISKOR. Jag låg över britsen men ingen såg mig. Jag var tyst om det ,men känner mig så dum. Men fick mer och mer ont i ruggen och ligger dubbelvikt över min kund. Jag har svårt att visa andra genom att jag ska visa mig duktig. Visar inte hade ont ens. Jag koncentrerar mig på kunden.

Jag vet med hundra procent, HUR MIN HÄLSA BLEV, jag tog in mycket energier från sjukt folk, och kunde knappt stå ibland när det kom folk med onda ryggar, men även folk som hade problem med magen, då kände av allt. Jag kämpade igenom Reiki behandlingarna då ,men försökte hoppa av masten, genom att jag blev sjuk av allt från mastern. JAG DROG IN FRÅN ANNAT FOLK.

Jag ser så mycket fel idag, som läraren gjorde mot mig. Jag skulle aldrig gått REIKI-MASTER GENOM ATT JAG BLEV SÅ MYCKET MANIPULERAD, men har kunnat löst mig från kontraktet, som jag skrev på den gången. Men fick även problem med folk, som ska betala till henne genom kurser. Men såg det fanns ingen sanning ,hon visar vart jag kan ha kurser ,som hon tog själv. Jag fick en plats. Men fick leta själv, men blev dålig av det. Jag  fick ont över allt bara pannkaka av allt. Jag skrev och klagade hur dålig jag mådde i kroppen. Jag fick dela upp betalningen, GENOM ATT REIKI-MASTER KOSTAR 10 000:- DOLLAR kostade mycket mastern då. Jag kom från Takata led. Men Takata som satte priset. 

JAG MINNS ANDERS GAV MIG REIKI-HEALING, han såg blev aldrig bra, och börjar tro lite på sin förmåga. MEN JESUS SA, ATT JAG MÅSTE SLUTA MED REIKI BEHANDLINGARNA  genom att jag drar in energin från människor jag behandlar. Jag tar in från varje kund jag ger behandling till.  Jag är känslig då. Jag slutade tillslut med att behandla människor. Jag slutade med Reiki och kurserna och andra behandlingar då. Jag hade inget val, men såg vad som hände när jag gav folk behandlingar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgJAG BLEV BÄTTRE I KROPPEN NÄR JAG SLUTADE MED REIKI BEHANDLINGARNA, och andra behandlingar genom att jag drog in allt från folk, som är sjuk ,men även genom kurserna drog jag in energin från människor. Men blev sjuk av det.

Jag ser tydligt idag, hur det blev problem för mig ,genom att man tänker inte på det ,att det kommer från Reiki. Det fanns inte med i min tanke då. Jag ser hur det blev då, men man tänkte inte på det. Jag tänker tillbaka han som lärde ut Reiki-healing. MIKAO USUI VAR LEDAREN FÖR REIKI-HEALINGL. HAN VAR SÅ NOGA MED ALLT NÄR HAN JOBBAR MED REIKI-HEALING.

Men hur det ser ut idag. Men får inte ihop det ens. Han gjorde på den tiden. Nu är det pannkaka med hela Reiki-healingen. MEN GÖR OM ALLT. Men ingenting är heligt idag. Hittar på guld, ni ser hur det ser ut för han, som började med Reiki. Jag avskyr alla påhitt, som har fått en värld, att se vad som är rätt eller fel. Om folk ska kolla rätt led ,gå efter gamla ledet ,genom att ni lurar er själv. Vill ni gå kurser gå efter gamla ledet. 

Nu har så mycket folk gått Reiki både 1 – 2 och master och andra steg i Reiki, men folk nöjer sig inte med 1 steg i Reiki, genom att vi är så nyfiken och vill ha mer och mer av det. Folk blir så mycket påverkad av andra ,och mycket folk blir manipulerad av folk, ”gå detta”. MEN FOLK KAN GÅ STEG 1 ,men ska helst inte fortsätta, och speciellt folk som är känslig ska tänka till flera gånger, innan de säger JA till steg 2 eller andra steg i Reiki då.

Jag älskar Reiki ,genom att den hjälper människor, men det är inte kul när man får veta att jag skulle inte gått steg 3 master, och även steg 2 skulle jag tänkt till , genom att jag är känslig då. JAG SÅG INTE FARAN DÅ. STEG 2 FÅR MAN SÄNDA ,SOM VILL LÄRA MIG. Jag fick pengar till steg 2.  Det flöt lätt och enkelt tills jag skulle gå Reiki mastern. 

Men jag tar upp Reiki ,GENOM ATT JAG VILL ATT FOLK SKA FÅ HJÄLP, många kan gå till en Reiki behandling, än att äta tabletter då. Det är fritt val för folk, när det finns så bra saker att ta hjälp av Reiki-healing.

Jag vet att Reiki kan gå åt ett annat håll, än man tänkt sig då speciellt när man får behandlingar. Kroppen kan reagera på annat sätt, än vad man tänkt sig då. Jag vet att Reiki hjälper oss, kan öppna upp mycket mer inom oss. Folk kan må fruktansvärt dåligt efter en Reiki behandling, genom att det kommer upp mycket känslor som vi bär inom oss. Ibland ska man inte ta behandlingar vajer dag, genom att Reiki måste lösa upp inre känslor, som folk kan bli rädd och orolig, när mår sämre när går från behandlingen. Det är så olika då, men folk kan må dåligt efter fått behandling då. Det går över då, MEN DET ÄR BÄST ATT HA MYCKET TID MELLAN BEHANDLINGARNA DÅ, genom att Reiki kan även ställa till mycket  genom att ni får upp känslor ni måste ta hand om då.

Ibland tar det tid för en del när folk får Reiki behandlingar då. Ibland går det över snabbt, och ibland drar det ut på tiden, som kan bero på mycket då. JAG GILLAR REIKI HEALING  genom att visar bra resultat då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.