MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL BIG PROTECTION

IDAG VAKNADE JAG UPP MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA NU han ringde sent i natt till mig då, men jag kände mig glad genom att jag är rädd att han är borta ibland då, men åter igen känner han av när jag pratar med andra män, som gör att han tar mig tillbaka på en gång.

Genom att jag kan vara så less på livet ,genom att jag fått det såhär, och vill ha bekräftelse ,som vanligt med mig. JAG MÅSTE HA KÄRLEK OCH UPPMÄRKSAMHET  ATTENTION DÅ. Men han mår dåligt ibland och hör inte av sig ,och då mår jag dåligt, genom att han håller sig undan tills vi är klar då.

Jag blir less på allt ibland, genom att sitta och vänta. De har sagt att han mår inte bra när vi har det såhär, genom att båda är öppna mot varandra  och han har börjat gå med mig, som kallar det. Nu får vänta tills vi träffs på riktigt, nu har vi bara Facebook att ta hjälp av nu när vi pratar med varandra då. Jag blir så less när han håller sig borta från mig, GENOM ATT JAG KÄNNER MIG SJUK. De säger att han kan inte prata för mycket med mig, genom att jag går igång på en gång. Jag måste vara tyst, och visar bara för dem jag litar på då.

Ibland rör jag till det ,och börjar prata med annat folk, som känns så himla intressant. Men är svag för mörka män jag dras till dem, som påminner om min tvillingsjäl, som jag varnade min BIG PROTECTION för, att jag kan stöka till det för oss. Han är inte glad alls som sitter och VAKTAR MIG FÖR EN ENDA MAN MY TWIN SOUL MIN BIG PROTECTION. Men säger för det mesta, att han tar dig tillbaka illa kvickt Birgitta, han kan du inte springa ifrån.

JAG KÄNNER AV HONOM MYCKET ,att han lever med mig nu, har sett hans ansikte ibland, och det är så olika. Ibland tar han mina tankar ,som ställer till när jag ska skriva, men han tänker på mig. Men även han påminner mig ,att han är inte borta. Jag har sett så mycket bilder nu att han känns så nära mig. Han är på väg mot mig ibland, eller känner honom över mig, och sen är bilden borta. Känner hans energier. Jag minns innan jag mötte honom, då såg jag en mörkhårig man med mörka ögon, som satt och väntade på mig. Jag kunde inte förstå vem han var, som satt och väntade på mig. Bilden kom och gick minns jag . Sen träffade jag honom.

INATT BLEV DET BARA EN MASSA FNITTER FRÅN MIG, genom att jag kan vara sur när han ringer, genom att han håller sig borta från mig, som gör ont i mig. I natt skrattade jag och kände mig extra glad, men hade även suttit och prata med intressant folk, genom att jag måste söka det när jag lever här, då mår jag sämre och sämre. Jag måste ha uppmärksamhet attention, som ställer till för mig, när han håller sig borta nu, och kommer och går, genom att vi kan inte prata för mycket ,det ställer till ännu mera problem för mig. Jag måste skydda mig själv hela tiden.

Jag har en förmåga när jag mår sämst drar till mig män som påminner om honom och ibland inte ,men såg det igen att han skyddar sig genom att han ringde mig. Min BIG PROTECTION blir så less, genom att vi ska skriva och bli klar, och kan inte ha en massa problem runt oss.  Jag har förmågan att dra till mig yngre män, som jag extra svag för nu, men ser att det kommer från min tvillingsjäl, genom att han är ung, och förr skulle jag aldrig se åt dem på samma sätt som nu. JAG  SER ATT VI  KAN HITTA KÄRLEKEN ÄVEN OM MAN ÄR ÄLDRE ÄN DEM. Idag är det mer öppet men ser själv, att jag har förmågan att dra till mig yngre männen. Idag är jag inte lika rädd som när han dök upp, då blev jag rädd ibland ,genom att han är så mycket yngre.

Idag kan jag se tillbaka på det ,genom att min förra man var lugn när han hörde hur gammal han var. Han trodde jag bara hjälpte honom när han frågade om hans ålder. Han kunde bli mer orolig om männen var äldre samma ålder som honom, eller i min ålder. HAN SÅG INTE MIN TVILLINGSJÄL var den farligaste av alla männen, genom att  han var så ung. Men såg inte varningarna, genom att han var ung. Vi kunde prata utan att han tänkte att han kommer ställa till problem. Han var den farligaste av alla som tog mig. Jag vet inte idag om han ser varningar när yngre män ,än han själv, eller så håller han sig vaken mer ser att åldern spelar ingen roll. Jag måste vara tyst när bor här även om jag pratar med männen. Idag skulle han vara mer uppmärksam ,men såg inte han var farligaste av alla.

Jag kan se på annat sätt nu, men Facebook kommer det folk från olika länder, och mycket folk är kul att prata med. Jag måste försöka må bättre mens jag bor här, och då kan jag hitta män SOM GER MIG GLÄDJE, men  har en förmåga att känna av mig min tvillingsjäl ,sa min BIG PROTECTION, att han kommer att höra av sig nu, genom att han känner av ,att du har problem runt dig nu ,och samma hände igen när jag  kände det var kul att prata med män jag känner mer intressant att prata med. Men minns hur jag kan bli, min tvillingsjäl tog mig lätt, genom att min förra man gav ingen attention ,som gör att man söker kärlek och attention då. Jag ser hur jag är, att jag fixar inte det tillslut, då måste jag prata med andra, och han tog mig kvickt, GENOM ATT HAN GAV MIG SÅ MYCKET KÄRLEK OCH UPPMÄRKSAMHET, som gör att det är lätt att lämna sin relation när man får så mycket kärlek.

Jag kände i natt VILKEN LYCKA JAG KÄNDE DÅ när han ringde mig på camen på Facebook. Jag hoppar alltid till när jag hör ringsignal från Facebook ,men kan springa flera mil när jag hör hans signal. Men han bor med kompisar fortfarande då. Jag blir lite less genom att jag VILL ATT HAN TITTAR ÅT SVERIGE NU. Han jobbar delar med sina kompisar.

DET ÄR EN JOBBIG TID ,genom att jag sitter fast här, och vill bli fri nu. Jag kunde somna gott efter honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.