ANDEVÄRLDEN-THE SPIRIT

Ibland glömmer jag bort STÖRSTA PROBLEMET när folk får problem med spöken då ,genom att folk kan bli så påverkad av dem ,som har ställt till problem för dem.

Nu hände det igen, att de blev påverkad av andevärlden, men tror att det är bara någon som hälsar på dem, men som ska vidare, som har inget med dem att göra överhuvudtaget. Men blir så påverkad av speciellt en av dem , GENOM ATT HAN VAR ALKOHOLISERAD, som ställer till enormt mycket för folk, och speciellt för känsliga personer får problem, tills fått iväg dem.

Nu hände det igen, att den som bor där KÄNNER AV DET ,att de vill dricka mycket mer än vanligt, men hade besök av en som har druckit enormt i sitt liv. Men har inte kommit vidare  genom att han dykt upp där.

Jag har sett det förut när har haft folk från andevärlden, som har varit alkoholist , och ställt till med fester, genom att de är så påverkad av en ande, som är alkoholist. Men känner av dem, att folk måste dricka mer än vanlig, men har en ande efter sig då. Jag har sett förr när folk har besökt mig, att känner att måste dricka fast de dricker inte så mycket då, MEN KÄNNER SUGEN ATT DRICKA, och börjar köpa hem alkohol, genom att de känner sug i sig då.

De köpte hem mer än vanligt, genom att de var påverkad av folk som dricker då. Jag såg då att de hade en ande ,MEN PROBLEM FOLK FRÅN ANDEVÄRLDEN stökade till för dem då. Det kan hända folk idag, som är öppen och känslig då. Jag minns när jag bodde på ett annat ställe kände lukt av sprit, och jag gick runt men fann ingen sprit där ,men det luktade i hela rummet, och till och med Anders kände samma sak. Jag städade bort problemet ,genom att han drack så mycket han som var där. Men minns mycket väl det.

Nu ser jag det igen folk kan få problem om de har folk som dricker, genom att de påverkas av dem, och bäst ATT STÄDA BORT DET.  Folk brukar känna att det lättar mycket sen de städat bort problemet.

IBLAN KAN FOLK KÄNNA AV SITT HEM ,när folk har druckit mängder av alkohol och fester, genom att det har varit mycket party där då. Vi kan känna av så mörka energier ,som är bra att städa bort då. Jag ser ATT DET ÄR BÄST ATT RENOVERA , genom att det ligger så mycket mörka energier där folk har bott. Energin är så mörk och svart där mycket fester har varit då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bruxa-varrendo.jpg

Ibland spelar det ingen roll hur folk kör med rökelse och annat de gör då, GENOM ATT DET FINNS SÅ MYCKET MÖRKA ENERGIER DÅ.

RENOVERA ÄR BÄST ATT FÅ BORT MÖRK TUNG ENERGI FRÅN STÄLLET. Jag minns jag fick renovera en hel lokal ,innan jag kunde ta emot kunder, genom att mycket folk har varit där och alla sprider ut energier.

Vi sprider ut varje dag, hur vi mår då. Det bästa för känsliga människor som känner av för mycket ska renovera ,för att städa bort gammal energi. Jag fick även flytta till en totalt renoverad lägenhet, som var renoverad från topp till tå då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bruxa-varrendo.jpg

Vi lägger ut själv energier, men då är det vårt eget vi måste städa bort ,som är mycket enklare att städa. DET BÄSTA ÄR ATT STÄDA PÅ VANLIGT SÄTT, för att få bort energier. Vatten är alltid bra när vi ska städa energier.  Vi städar på vanligt sätt, som kan kännas jobbigt för en del, men vi får bort mycket energier från stället, genom att vi städar på riktigt ,som är bäst.

Jag vet folk kör med rökelse men det hjälper inte långt, men det kan kännas lättsamt att gå runt med en rökelse, som folk lätt ta till, som även jag har hållit på med. Vi får inte bort energier GENOM ATT TA VATTEN DÅ.

En reaktion till “ANDEVÄRLDEN-THE SPIRIT

  1. I get pleasure from, result in I found exactly what I used to be having a look for.
    You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day.

    Bye

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.