MÄNNEN- MEN

Ibland tror folk att männen kan ta varje kvinna de ser då, men så enkelt är det inte.

Genom att männen måste känna av så mycket ,män tänker som många tänker idag ,ATT MÖTA DEN PERFEKTA KVINNAN I SITT LIV. Kan även gå ensam länge, genom att hitta den perfekta kvinnan i sitt liv ,genom att männen är gjort på annat sätt, måste känna erektion för rätt kvinna,  även om killarna lever knepiga liv ,och farliga liv där livet som insats, som gör att männen kan ha kul med flera då, även om vill ha en speciell kvinna i sitt liv ,som kan ge allt vill ha då, den perfekta kvinnan som är ämnad för dem. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är midsommaren-birgitta-andlig-inspiration1.png

Men mycket män kan se åt andra kvinnor idag ,genom att mycket har förändrats idag. Folk lämnar varandra lätt idag, genom att de söker vidare, men kan inte ta varje kvinna. Eller samma man då, genom att allt styrs inom dem, är född man och har kvinnor att titta på, men ändå måste kvinnan passa in för dem, och allt blir så fel om de tar en annan kvinna då.

Genom att männen kan inte ta vad som helst, som en del kan känna då. Men allt är viktigt för männen att passa in med dem, och många tror att männen är annorlunda då. Men allt styrs från dem, att passa in med rätt kvinna möter på, GENOM ATT ALLA MÄN STYRS AV KÄNSLOR, SOM KVINNORNA GÖR, men för männen är det extra viktigt att passa in fullt ut.

Många kan lämna sin relation GENOM ATT MÄNNEN KÄNNER AV MEN PASSAR INTE IN, men allt styrs från männen energi, som gör att männen söker upp den som passar in på dem.  Männen söker vidare många söker vidare och vidare ,genom att allt ska passa in med dem. Männen är född med känslor, som även styr underlivet på dem, att passa in med rätt kvinna idag ,och allt styrs från underlivet, genom att männen börjar att söka och rör på sig. MEN MÖTER KVINNOR SOM PASSAR IN PÅ DEM, men gillar inte samma kvinna, utan allt styrs från dem, vad männen upplever med kvinnorna. Men männen kan få problem genom att allt ska passa in på dem genom att allt är skapt så, ATT MÖTA EN KVINNA SOM PASSAR DEM. 

Nu har mycket förhållande brustit, genom att många lämnar varandra och söker vidare, som jorden ser ut idag. Men ändå så passar männen in mest på kvinnorna, genom att FÖDS ATT LEVA IHOP MED EN KVINNA DÅ ,som ska söka en kvinna männen ska leva med, som är perfekt för dem, och alla kvinnor är olika, och männen gillar inte samma kvinna då, utan alla dras efter energin känner av dem möter på, och känner att det är rätt kvinna att leva med. 

MÄNNEN DRAS TILL ENERGIN KÄNNER AV FRÅN KVINNOR, dras genom energier, som söker och söker den rätta kvinnan i sitt liv. Men lämnar och söker vidare vill känna att passar in med dem. Många män har en plan och EN TANKE ATT TRÄFFA SIN DEL DÅ.

Medans en del tänker inte så ,utan kan leva ett fruktansvärt liv med olika kvinnor och blir sjuk ,genom att söker farliga vägar där kärleken känns så lite för dem båda två. GENOM ATT BLOCKERAR SIG FÖR RÄTTA KÄRLEKEN. Men blir sjuk inombords av mycket smärtor ,som kommer sen var barn. Men kan leva ett fruktansvärt farligt liv GENOM ATT ALLT STYRS FRÅN HJÄRTAT ,DÅ, SKULLE VÄNDA OM. Men är sjuk från familjen då, eller andra orsaker,  lever ett farligt liv, genom att livet är problem för dem, och ser inte att de måste vända om  utan bara fortsätter på samma sätt, att såra människor, kan även såra mycket människor genom att de är så sjuk då.

Men kan även dra in och skada barn, som kommer från deras barndom, att skada och förstöra så mycket de kan, genom att är sjuk, SÅ SJUK INOMBORDS ,och kan skada mycket människor när är så sjuk att utnyttja människor, då kan mycket barn och kvinnor bli utsatt för det, genom att mannen är så sjuk inombords, som ingen förstår utan måste hela tiden skada för de mår dåligt ,och gillar att ställa till problem för folk, som vill leva ett normalt liv på jorden då. Men kan få problem när möter på män som är sjuk inombords, genom att de lurar in dem i så mycket problem. MÄNNEN KAN UTSÄTTA OCH UTNYTTJA KVINNOR SÅ MYCKET, genom att hjärta är stängd ,och ser inte fel de gör, UTAN HAR STÄNGT AV HJÄRTAT ATT KÄNNA AV DÅ, utan går med tanken och hjärnan, som alla kan förstå, att då är männen sjuk inombords, när männen kan skada människor då, och speciellt kvinnor och barn kan råka illa ut idag ,genom all handel av människor, där folk är sjuk inombords, och  bär på ett mörker inombords, som ingen kan se ibland tills de råkar illa ut då. 

Genom att många kan leva bland er då, men ser inte att ni har sjuka män, som kan skada många kvinnor och barn har stängt av hjärtat. För det mesta kommer det från barndomen då, genom att många kan bli UTSATT FÖR PSYKISKA FÖRSTÖRDA MÄN. Men fått problem med barndomen, eller under hans uppväxt då, som gör att han har stängt av sitt hjärta att leva ett normalt liv då, utan ställer till det har mycket problem, genom att han kan inte känna av vad som är rätt eller fel då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dance-at-bougival-1883-detail-pierre-auguste-renoir.jpgMånga män blir mycket skadad efter vägen, genom att många män är känslig då. Men stänger av sitt hjärta att hitta sin rätta då, och stänger av sitt liv, och kan inte se att han gör fel när män skadar barn och kvinnor, men känner inte av, ATT DET ÄR FEL ATT GÖRA SÅ. Genom att männen går med ett mörker inom sig.

MÄNNEN STÄNGER AV NÄR BLIR UTSATT FÖR PROBLEM allt stängs av när de blir utsatt för problem då. HJÄRTAT SKA HA KÄRLEK DÅ, som han stängt av för länge sen . Idag kan kvinnor plågas av det, genom att männen kommer från problem familj, eller släkt där männen har haft problem då ,som kvinnor och barn får problem med ,som förstört ett liv för dem.

Genom att han var så sjuk, och kan inte se han skadar andra då. Idag upptäckter folk om folk har problem med män ,som gillar ha sex med barnen då, eller våldtar någon i släkten då. Idag  kan folk prata ta tag i ett fruktansvärt problem ,när männen söker sig till barnen  GENOM ATT BARNEN BLIR SJUK INOMBORDS EFTER DET, genom att det är inte rätt att ha sex med ett litet barn. Men ska söka sin rätta i livet, men kan även förstöra för dem. Men finns i samhället, som håller på att reda upp hemska liv för barnen får gå igenom, män som gillar barn är inte okej ens. Det är onormalt. ALLT KOMMER FRAM IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgIDAG KOMMER DET FRAM ALLT GENOM ATT VÄRLDEN ÄR MOGEN FÖR DET, men många har blivit utsatt för det, men tystas ner då, genom att ingen vill prata om det. Men idag kan barnen vara mera vaken som föräldrar är, men fortfarande kan folk råka illa ut idag, genom att männen tänker inte på vad de håller på med.

Männen har stängt av sitt hjärta. FOLK SKA LÄRA SINA BARN ATT PRATA DÅ ,och berätta om barnen skulle bli utsatt för det, att någon våldför sig på barnen.

MÅNGA MÄN BÄR PÅ MÖRKER NÄR MÄNNEN GÖR SÅ. Som kommer från barndomen ,men även under männens uppväxt, genom att ni ska skydda  barnen för problem . Folk har fått problem, men landet har problem med män, som är inte normal ens när männen gör så.   

 Män som är sjuk inombords och våldtar barn och kvinnor då ,som folk känner till problem långt tillbaka, att vi har män som är inte som andra män. KVINNOR OCH TJEJER HAR HAFT PROBLEM MED FAMILJER UTSÄTTER BARNEN. MEN SVERIGE HAR PROBLEM MED DET. 

NU HAR LANDE BLIVIT MÖRKT FÖR ALLA KVINNOR, TJEJER OCH BARN. Nu har ni dragit ännu mera problem för kvinnorna och barnen nu ,genom att nu kan många tjejer bli UTSATT FÖR VÅLDTÄKTER, MEN ÄVEN MED FLERA MÄN GRUPPVÅLDTÄKTER DÅ, genom att ni har ökat på ett stort problem, som kvinnorna fick idag. Men sagt JA till män, som tar inte hänsyn överhuvudtaget, utan kör med gruppvåldtäkter och våldtäkter. Men har så mycket mörker inom sig, genom att killarna kan inte se att de gör fel när ska ha sex.

MÄNNEN BÄR PÅ ETT STORT MÖRKER INOM SIG,OCH HJÄRTA SOM ÄR STÄNGT ,GENOM ATT DE ÄR SÅ AVSTÄNGDA, SOM KOMMER FRÅN BURKA, NIQAB, BURQA OCH SLÖJOR. Männen är avstängd när killarna gör som de gör ,genom att hjärta och hjärnan är inte med ens.

NU HAR SVENSKA FOLKET FÅTT PROBLEM, genom att varje kvinna måste freda sig med självförsvar saker, för att freda sig när vi ska gå ut. Vi kan ha otur att bli utsatt för en gruppvåldtäkt eller en vanlig våldtäkt med en man. MEN ÄR VÄRRE MED FLERA MÄN PÅ EN KVINNA, TJEJ, MEN BARN KAN TILL OCH MED BLI UTSATT FÖR VIDRIGA MÄN. Men regeringen har verkligen dragit in problem för kvinnorna nu, genom att vi hade problem förut, men nu har vi ännu mera problem när vi ska ut.

MEN INGENTING HÄDER REGERAR NÄR FÖRSTA GRUPPVÅLDTÄKTEN VÅLDTÄKTEN DÖK UPP. Men har det blivit fel folk som drog in till Sverige???? Men ingen ser att det är grymma män från förtryckt kultur ,som dök upp i landet. Men ingen ser det ens att det är fel nu. Men fyllde rubriker men ny rubriker med gruppvåldtäkter efter varandra ,att nu var det en tjej till, som fick sätta livet till. Men ingen ser eller gör någonting åt det. Men så dyker det upp hela tiden samma typ av kultur i landet.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2250337446_e741d2fbc0_o-2-1.jpgJAG SATT OCH VARNAR FÖR KULTUREN MED KVINNOR SOM BAR SLÖJOR. MEN ÄVEN FICK VI MED BURKA PÅ KÖPET. Men vilken kul regering, som bara sitter och säger JA efter JA, och hela landet blev kolsvart med burka, som folk har inte ändrat sin kultur. Men vi får möta på hårda livet, när tog in burka med galan män och slöjor. Men sen fick vi problem med män. Men skickar även egna män när lämnar ut pass till dem. Men vilken kul regering vi har idag. Men bara problem med allt ,och hela landet blev svart nu.

Men säger JA till vidriga män som skadar oss. Men igen ser det ens måste vara blind genom att regeringen säger JA till mer män, som ingen kunde förstå flera män som flyr hit. Men lever loppan såklart. Men skickar inte ens hem dem. Men ser hur det ser ut. Men många tjejer och kvinnor och blev skadad hela tiden. Det var nya tjejer och kvinnor som fick sätta livet till. Men brände tjejer efter sex, men ingen regerar på det att nu har konstigt folk, som bränner efter sex. Men ingen verka se, att nu har vi enorma problem. Men regeringen är svag att skydda tjejer och kvinnor barn, genom att bara att gå emot allt. Men fyllde rubriker med gruppvåldtäkter våldtäkter hela tiden ,men fortsätter än idag. Men gör ingenting och skickar hem ,så fort kan enkelbiljett genom att skydda kvinnor och tjejer barn. Men ingenting händer. Men vad ha vi för regering som ska skydda oss. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.pngLÄMNA UT EN LAGBOK OM SVERIGE GENOM ATT FÅ SLUT PÅ ALLT MED MÄN, SOM BRÄNNER OSS MÄN GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKT EN ENKELBILJETT HEM. Men lägg ut boken på varje ställe männen dyker upp. Kan vara skolan eller andra ställen männen dyker upp. Men det skulle snabbt bli slut på allt då. 

Genom  att regeringen har inte läst på om folk de säger JA till då ,genom att andra länder kan  ha svårt att komma till fast de har liknande tro, då kan de säga NEJ då. Men Sverige säger gladeligen JA när kan inte se ,att de måste ändra om dem när de flyttar hit då. De ska av med burka och slöjor ,när folk ska bo här SKA FÖLJA SEDAN DIT DE KOMMER DÅ. AV MED BURKA ,SLÖJOR, NIQAB OCH BURQA

Nu är landet upp och ner.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.