ONDA ANDARS HUS

Ibland finns det folk som älskar att se mörka saker som spelar upp på teven flera gånger, genom att folk blir så intresserad av att se mer och mer genom att folk är så intresserad av andevärlden då, som folk blir så fascinerad av av andevärlden. Men följer problem som ONDA ANDARS HUS.

Men har hela tiden intressen att se mörka problem där folk har problem med andevärlden, som har problem med mycket saker människor som spelar upp sin frustration. Men folk blir drabbad av saker rår inte på  UTAN HAR HAMNAT I ETT SÅ MÖRKT HUS, som gör att många blir sjuk  att bo där ,och får knepiga bilder om monster som finns inte överhuvudtaget, utan monstret finns i fantasin världen hos människor som känner av konstiga saker.

Genom  att de har flyttat in i ett hus ,som har mycket problem med mycket mörka energier, som alla vet vad det innebär då,  att livet i huset blir så mörkt ,genom att energin i huset är så mörkt från gamla händelser haft i huset, som finns kvar mörka hemska minnen från människor ,som har levt där ,som folk kan drabbas av idag. MEN SPECIELLT KÄNSLIGA MÄNNISKOR KAN BLI SJUK NÄR DE FLYTTAR DIT DÅ, och ser både de ena än det andra, genom att huset har så mörka energier, som ingen kan se när folk köpte huset, att huset har så mörka minnen från förr, som gör att huset spelar upp hela tiden gamla hemska minnen, som huset är fylld med hemska fruktansvärda minnen från förr i tiden. FOLK BLIR SJUK SOM ÄR ÖPPPEN OCH KÄNSLIG SUGER IN ALLT I HUSET.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71r0wh3wg-l._sy606_.jpg

Genom att det har bott folk där, som skapat en mörk energi ,som gör att huset är så fruktansvärt mörkt. MEN HAR LÄMNAT EFTER SIG MÖRK ENERGI ,SOM FOLK KÄNNER IN NÄR FLYTTAR IN.

Genom att många har bott där. Men lämnar efter sig så mörk energi, som ingen tänker på när flyttar in. Men kan bott flera familjer i huset ,som lämnar mörk energi efter sig. FOLK BLIR SJUK AV GAMMAL ENERGI. SOM INGEN SER NÄR FLYTTAR IN, HAR VARIT FULL MED PROBLEM FOLK SOM BOTT DÄR. Men folk kan även flytta in i hem där drack mycket, som även där skapar en mörk energi.

OCH ENERGIN KAN SKAPA VERLIGA HÄNDELSER, som är inte på riktigt. Men lever i energin ,när de bor där och huset kan vara så gammalt ,som köparen inte ser då, att huset är fylld med mörka hemska minnen  ,som gör att folk som bor där känner av det, GENOM ATT INGEN HAR STÄDAT BORT ENERGIN FRÅN GAMLA HÄNDELSER, folk kan känna av mycket mörka energier när bor där, och speciellt känsliga människor känner av husets minnen då.

Vad händer då när ni känner av gamla hemska minnen, genom att det spelas upp hela tiden för dem. MEN GÅR I ENERIGN NÄR SOVER ELLER UNDER DAGEN NÄR FOLK BOR DÄR ,lever varje dag i en så mörk energier, som hela tiden spelas upp minnen från förr, som är öppen har problem att bo i huset då.

Det spelas upp hela tiden gamla fruktansvärda minnen ,som huset är fylld med. Men blir sjuk att bo där, genom att ingen har städat bort mörkaste energin de stöter på. De  börjar se konstiga saker om husets historia genom att allt finns med i väggar och tak, GENOM ATT DET FINNS SÅ MYCKET HEMSKA MINNEN I HUSET, som gör att folk börjar få knepiga fantasier. Folk känner av en mörk energi då. Vad  har hänt där när de börjar få upp konstiga saker, genom att folk tror att de bor kvar, som levt där. Men lämnar efter sig mörk energi. Men allt kan känna så verkligt när bor där.

 DET SPELAS UPP HELA TIDEN MINNEN FRÅN DEN MÖRKA TIDEN ,som gör att de ser hemska bilder, och tror att de finns kvar, som har fastnat i tiden. Men det finns bara hemska minnen där, som gör att folk blir så sjuk av allt, som hänt i huset , genom att det spelas upp hela tiden gamla hemska minnen, mens bor i huset.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bruxa-varrendo.jpg

IBLAND HAFT FLERA ÄGARE, huset har gått igenom mycket mörka problem som bott i huset, GENOM ATT INGEN FINNS KVAR ,men hemska minnen finns kvar, som gör att folk blir så rädd och börjar se både det ena än det andra, genom att huset är fylld med mörka energier. Folk som är känslig känner av huset problem. Men känner av gamla händelser ,genom allt som har hänt där. Allt spelas upp gammal hemsk energi, som folk känner av och tror att de bor kvar då.  Men energier berättar vad, som hänt där ,och den tar upp gamla händelser , genom att minnet finns kvar i huset, och spelas upp varje dag vad som hänt då.

Men folk tror att de lever kvar , men energier kan spela upp så mycket gammalt ,som folk lämnar efter sig, som gör att folk blir sjuk av husets minnen, genom att ingen har städat bort mörka energier när de säljer huset vidare. Men säljer ett mörkt hus med mörka energier, som finns så mycket minnen från. FOLK KÄNNER AV NÄR DE BOR DÄR ,och måste ibland lämna huset, genom att mörka energin tar över dem, och kan inte vara kvar ibland. Folk känner av, och det spelas upp hela tiden energier som folk känner av ,MEN HAR GÅTT VIDARE SÅKLART DÅ, men energin finns kvar från dem, genom att de har inte städat bort minnena i väggen och tak.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bruxa-varrendo.jpgGenom  att huset skulle må bäst om folk tänkte på det ATT FOLK RENOVERA HUSET INNAN DE FLYTTADE IN DÅ, men folk tänker inte på att huset kan ha mörka minnen, genom att folk tror att de finns kvar, men är död för länge sen, och lämnade kvar mörka energier, som kommer från människor som levt där, och  mår dåligt en del som levt där.

Men även annat kan ha hänt där mord eller andra konflikter i huset, genom att husen kommer från gamla tiden. Folk får hela tiden spelas upp minnen från den tiden då. Men huset är proppfull med olika minnen ni känner av, GENOM ATT ENERGIN FINNS KVAR ,SOM VAR PROBLEMTID FÖR FOLK SOM LEVDE DÄR. Men energin finns kvar fast   folk tror att det är spöken, det är så mörka hemska minnen känner av hela tiden när de bor i huset.

MEN KAN SKICKA UT NEGATIVA TANKAR KÄNSLOR SOM BOTT DÄR ,MEN LADDAR HUSET MED DET ,som levt där är verkligt då, genom att det sitter i väggarna alla  minnen som spelas upp varje dag för dem.

Det gör att folk mår så dåligt att bo där. Det finns tyngre energier från människor, som bott där, men måste lämna huset. Men klarar inte av husets minnen, och flyr från huset, genom att ingen har renoverat, och städat gamla energier, SOM KÄNSLIGA MÄNNISKOR BLIR SJUK AV DÅ, och folk kan lämna kvar saker från som bott där, som skulle städat bort på en gång, genom att varje sak finns det gamla tunga mörka energier från. Folk som mår dåligt ,genom att varje minne finns kvar där, som gör att folk blir sjuk av energin.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bruxa-varrendo.jpgGENOM ATT FOLK MÅSTE STÄDA BORT FRÅN MÄNNISKOR SOM BOTT DÄR ,städa mörka energier som huset är fylld med då. Alla händelser finns med då, genom att folk har bott där, men lämnar efter sig mörk energi när de lämnar huset den som har dött kan lämna efter sig så mycket mörka energier från dem.

Ibland har många människor passerat igenom huset, och MÅNGA BOR I SÅ GAMMLA HUS, genom att de känner av hur folk var förr.  Folk har förändrats idag, men folk känner av gammal energi som ställer till för dem ,som flyttar in får leva kvar i den tiden. Men känner energin är mörk, så mörkt i en del hus.

som folk är så intresserad av att se nu,men, folk tror de finns kvar men det är märken och minnen de lämnar efter sig då energier kan folk få för sig att de lever kvar då, men de kan känna av energin från människor som bott där då och även känna av minnen som har fastnat där då.

Det finns gamla minnen kvar i huset som har dött och lämnat kvar minnen då som sitter fast då. NI KAN LÄSA AV EN GAMMAL ENERGI HUR ENKELT SOM HELST DÅ kan läsa av en energi hur enkelt som helst fast de gått vidare då, men lämnar efter energier som folk tror är spöken då, men energier är så stark då genom att minnet finns kvar då kan folk se energin som bott där, men är bara ett avtryck av någon som bott där då. Ni  kan se då vem som bott där som energin berättar om då. Vem de var kan ni få fram mycket av då ni som känner av kan läsa av energin från dem som inte är där då,  men energin är där och den kan ni få ut mycket av då genom att den berättar om olika händelser som har hänt då ,genom att det är bara energier som folk känner av då när de köpt så  mörka fruktansvärda hus som mycket hemska minnen finns kvar då.

De har gått vidare igen kan bli kvar då, men minnet finns kvar då och så är det med många hem att minnet finns kvar då som hela tiden spelas upp vad som hänt då och DÄR LIGGER DET GAMLA ENERGIER DÅ som lämnat jorden för länge sen, men minnet finns kvar då sen de levde då genom att energin har inte städats bort då genom att mycket känsliga människor kan råka ut för det då, men är död sen länge sen då, men berättelsen finns kvar från dem då som folk känner av då energier är det folk känner av då.

IBLAND HÄLSAR SLÄKTINGARNA PÅ som vill prata med dem och ibland varna människor när de bor illa då och blir sjuk av husets energier, då kan släktingar hälsa på men även släktingarna kan ha bara energier då genom att många föds till jorden och de kan vara nere på jorden när ni länkar er till dem då, men då får ni prata med en energier då genom att de är på jorden då, men när de inte är på jorden då kan ni prata med dem då även fast de har varit på jorden och dött då genom att en del kan få korta liv då och en del långa liv då,men ni kopplar till en energi då när de inte är på jorden, då kan ni prata med dem men annars pratar ni med energier om de är på jorden då.

Nu tittar folk på så mycket mörka teve program som teven TAR UPP OM HEMSKA HUSEN DÅ som folk mår dåligt ,men folk tittar på dem hela tiden då men det är mörka hus med så mörka energier då .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.