KÄRLEKS RELATION

Sverige är så olika från hem till hem idag, genom att många tänker inte på hur viktigt det är att rengöra sitt hem då.

Genom att många arbetar långa dagar ,som kommer efter mycket, de har dåligt samarbete idag, och många hem bor människor i smutsiga hem, genom att de orkar inte med att städa. Har gått för långt, när de får så skitigt hemma, genom att många bara lämnar och går, och ser inte att de ska ta ansvar. ALLA MÅSTE TA ASNVAR NÄR BOR I EN FAMILJ.

Genom att många kan leva ihop medans den andre vill inte hålla ordning överhuvudtaget, vill inte samarbeta om sitt hem, genom att mycket folk kan även lämna varandra när ser vilka problem de har att leva ihop med människor, som är inte som dem, utan måste hela tiden hålla ordning på allt då. TA ANSVAR ANNARS FÅR DRA TYNGSTA LASTEN. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bruxa-varrendo.jpg

Men kan tröttna när det går för långt ,men mycket folk kan inte hjälpa varandra, utan kan ställa till istället för att hjälpa varandra att hålla ordning i sitt hem ,SOM MÅNGA SKILSMÄSSOR BLIR TILL DÅ, Genom att de ser hur de har det med människor ,som inte tänker som dem att hålla ordning i sitt hem, som folk idag kan halka på, genom att det tar slut orkar inte med, genom att de får dra tyngsta lasten i sitt hem då.

Genom att många skilsmässor kommer från, att är dålig på att hjälpa varandra. Men stjälper varandra, genom att de ser inte vilka fel de gör. Landet har problem med mycket skilsmässor, och mycket kommer från att de kan inte prata med varandra, och samarbeta SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT HÅLLA IHOP SIN RELATION, genom att samarbeta och hjälpa varandra. Men mycket folk kan vara så trött och utsliten efter dåligt samarbete, genom att de hjälps inte åt på rätt sätt då, och folk arbetar varje dag. Men har sitt hem att ta hand om, genom att ena kan få bära tyngsta lasten i sitt hem, och många dubbel arbetande och har sitt hem och sitt arbete att ta hand om.

Men där kommer många spruckna förhållande GENOM ATT DE HAR DÅLIGT SAMARBETE IDAG ,kvinnorna arbetar idag, och samma med männen arbetar idag, förr var en hemma då. Men idag arbetar båda två, som hela Sverige ser ut idag, men får mycket utslitet folk idag genom att många får bära tyngsta lasten, genom att de har en fruktansvärt dålig kombination av samarbete ,och ett fruktansvärt dåligt samarbete då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0ff5c195eac5847d4273828f34a0645d.gifMen mycket skilsmässor kommer från dåligt samarbete,  genom att folk måste hjälpa varandra när de  bor tillsammans, och respektera varandra fullt ut ,annars får många problem med sin hälsa,, GENOM ATT ALLA SKA VISA RESPEKT OCH TA HAND OM VARANDRA, stjälper varandra som bara ställer till problem, genom att folk måste hjälpas åt när båda arbetar ,då ska de hjälpa varandra hela tiden.

genom att hålla ihop en relation då, genom att visa respekt och ta hand om varandra och ge kärlek och respekt istället för att stöka till och stjälpa varandra då, genom att ta hand om varandra nu ,och ge varandra uppmärksamhet och attention kommer ni långt med ni som lever i relationer då. Ge varandra respekt och hjälps åt för att behålla varandra.

Ni kommer långt med att uppmuntra varandra och respektera varandra ,genom att visa respekt och kärlek mot varandra varje dag, då håller relationen länge. Ni sätter relationen först ,och GER VARANDRA RESPEKT OCH KÄRLEK OCH ATTENTION, som många glömmer bort. Men för att behålla varandra, då måste ni respektera varandra och ge kärlek och uppmärksamhet till varandra ,och sätt relation först av allt då.

SKA NI BEHÅLLA VARANDRA, DÅ MÅSTE NI ÄNDRA OM FÖR ATT FÅ RELATIONEN ATT FUNGERA DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.