MAJORITETENS VAL

SVERIGE SER UT SOM ETT SJUNKANDE SKEPP GENOM  MAJORITETENS VAL DÅ.

Nu har  landet har fått det illa när folk inte kan se vart de lägger sina röster ,genom att många av svenska folket har hjälpt till ,ATT SÄTTA LANDET I GUNGNING, folk ser inte vilka fel de gör när de röstar, som landet har fått problem med nu.

Det beror på hur folket lägger sin röst, men folk blir förblindad då, och  mycket manipulerad av människor idag. Men mycket folk har gått på vad andra gillar, OCH VÅGAR INTE BRYTA SIG UR ,och ser hur landet har det när det sitter fel folk i regeringen, som inte kan se hur ett land ska gå runt utan stökar till ännu mer.

Genom  att de är så blind inom regeringen, och ser inte farorna som blir då NÄR FOLK INOM REGERINGEN KAN DRA LANDET I BOTTEN DÅ ,genom att landet är så splittrad. Men folk är blind och litar på folk inom regeringen, som kan skada landet enormt. Men är så blind över hur tänker och gör då .Nu har landets problem med människor inom regeringen ,som kan inte se utan stjälper landet, genom att de kan inte ta hand om Sverige, och ställer till mer och mer för Sverige.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gifMEN REGERINGEN HAR FOLK SOM STÖKAR TILL, MEN LADET ÄR SÅ SPLITTRAT IDAG genom att folk kan inte se farorna när säger JA till förtryckta människor, som regeringen skulle sagt NEJ TILL, genom att landet passar inte in på dem då.

Nu får svenska folket  lida när har en regering ,som de har nu. De kan inte skydda ett land regeringen, som är nu genom att de drar åt olika håll, och DET FINNS FOLK SOM INTE ENS SKA SITTA I REGERINGEN ÖVERHUVUDTAGET DÅ, genom att de är blind ,och stökar till ännu mer när de sitter folk som är så blind.

Men mycket folk har röstat in problem nu ,genom att litar på dem har sådan tilltro till dem. DE ÄR RÄDD ATT ÄNDRA VÄG DÅ , och rösta in människor som kan hjälpa landet, och skydda landet mycket mer ,än regeringen kan nu.

Genom att det finns människor inom regeringen ,SOM ÄR FARLIG FÖR LANDETS SÄKERHET DÅ,  och ser inte vilka följder kan bli, genom att landet har människor inom regeringen, som inte kan se följderna om de säger JA till människor som kommer från förtryckta länder då. SER UT SÅ.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka_thumb3.jpg

REGERINGEN KAN INTE SE IGENOM ENS UTAN HAR TILLTRO TILL ALLT ,och tror på allt, genom att en del inom regeringen har kopplingar till utlandet.

Men har människor ,som kommer från olika länder ,som har så mycket intressen att hjälpa människor ,som kommer från andra länder.

MEN REGERINGEN HAR SÅ MYCKET TILLIT TILL VARANDRA, ingen kan läsa igenom dem genom att de har svårt att se följderna, som blir när de bara ser att de måste hjälpa människor till Sverige. GENOM ATT SER INTE VILKET FOLK DE SAGT JA TILL DÅ när inte folk kan gå ut längre, än att få problem. Men har människor inom regeringen som är så blind idag ,och då får folk stora problem om de röstar på dem, genom att de kan inte ta ansvar för det de lägger fram idag, och därför har ni ett Sverige ,som hjälper till att sätta landet i gungning nu. Genom att folk är förblindad och manipulerad, folk är rädd att byta väg när de ser vilken regering de har. SOM TAR IN BURKA, SLÖJOR, NIQAB, BURQA ,DÅ FICK KVINNOR PROBLEM OCH ÄVEN BARNEN OCH TJEJER PROBLEM ,NÄR DÖK UPP I LANDET ,GENOM ATT MÄNNEN FÖLJER MED.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpg

Men fortsätter ha tillit till ett parti inom regeringen och partiet ,kan stjälpa landet rejält, genom att folk följer med strömmen idag ,och går på hur det såg ut förr, och inget parti är inte som förr då, genom att det finns folk inom regeringen ,som kan skada landets säkerhet mer än vad ni kan tro. DRAR IN FOLK ,SOM ÄR LIVFARLIG FÖR OSS ,MEN INGEN TÄNKER PÅ DET ,ATT NU FICK VI PROBLEM MED MÄN SOM SKADAR OSS. 

Men folk är rädd att se, men många går med skygglappar idag, annars skulle landet inte se ut som det gör idag, genom att folk har röstat på människor, som kan inte hålla landet säkert ens, SÄGA TILL MÄNNISKOR SOM STÖKAR TILL FÖR SVENSKA FOLKET, och blir mer och mer sjuk när de inte kan se hur folk lever i sina hemländer, genom att mycket folk är blind inom regeringen.

MEN FICK PROBLEM MED GRUPPVÅLDTÄKER VÅLDTÄKER ,NÄR MÄNNEN DÖK UPP. MEN INGEN INOM REGERINGEN TÄNKTE PÅ ATT HAR ÅSNAN I SITT HEMLAND. Men ska ha sex innan männen gifter sig ,då går till åsnan flera män på åsnan. Men åsnan kan även bli så misshandlad av männen. Men har inte mjuka händer mot tjejer och kvinnor BARNEN FÅR LIDA IDAG. Men bjuder ut tjejer kvinnor ,som är mer normalt än män som kör med gruppvåldtäkt ,våldtäkt. Men passar folket här då????????? NEJ SÅKLART. 

Men det finns vaket folk inom regeringen idag kommer folk se mer och mer, ATT FOLK MÅSTE NU LÄGGA SIN RÖST FÖR LANDETS SÄKERHET NU ,genom att landet håller på att falla sönder bit för bit idag ,men folk kommer kunna vända landet rätt lägga rösten på rätt pari idag. Vi lever på 2018 idag, och mycket har förändrats idag ,och många är rädd att ändra om ,och lägger sin röst på ett säkert pari. Folk går efter vad de röstat förr, fast de ser problem med parti de röstar på ,men fortsätter att rösta för de är van att rösta på dem, genom att de gjort det hela tiden. Men ser och har tilltro till partiet genom att de fortsätter år efter år att rösta på ett parti, som sätter landet i klister.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hqdefault.jpg

SÅ HÄR LEVER I SVERGE. VI VISAR ANSIKTET OCH ARMAR OCH BEN.

Man så ser landet ut idag , men nu kan folk vara mer vaken och vända landet rätt nu, GENOM ATT VÄLJA ETT SÄKERT PARTI ,SOM LÄR FOLK TA SEDEN DIT DE KOMMER, DÅ KAN VI FÅ DET BÄTTRE, som tänker på landetssäkerhet i första hand. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.