BÖNEUTROP

I DAG ÄR DET VAL OM BÖNEUTROP, SOM KOMMIT FRÅN MÄNNISKOR REGERINGEN SAGT JA TILL DÅ. 

Men ska vi lyssna på den gal flera tider om dygnet?? Men ingen fattar vad har vi för regeringen???? Men lyssna på ljud från Böneutrop, men vilken kul regeringen vi har. Men ska vi lyssna på böneutrop. Men hör hur den låter när den gal. Men sjunger ut ,som låter fruktansvärt att sitta och lyssna på böneutrop. MÅSTE SÄGA NEJ TILL DET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka_thumb3.jpgMEN KLARAR SIG INTE ENS UTAN BÖNEUTROP ,SOM ANDRA KLARAR GALANT. Men vi kan inte ha böneutrop ,men tänk om vi sitter och ska meditera eller så gör vi något annat, men hör böneutrop men en fruktansvärt röst den ger ut. Men gal här ,som ingen vill ha en ens får åka hem då.

MÅSTE SÄGA NEJ NU ,MEN NÄR SKA REGERINGEN VAKNA UPP, SKA NI GÖRA OM LANDET, SÅ FOLK TRIVS ÄNNU MER ,ATT SÄTTA UPP BÖNEUTROP TILL DEM. Men får inte gå i BURKA SLÖJOR, NIQAB OCH BURQA SPÅR. 

Men alla vet vart gruppvåldtäkten kommer ifrån. Men även våldtäkt med en kille, som skadar kvinnor tjejer och barn. Men alla vet att Burka slöjor, Niqab burqa har skadad landet enormt med männen ,som hänger med. Men samma med kvinnor som bär slöjor kör med gruppvåldtäkt och våldtäkt. VI FICK PROBLEM PÅ EN GÅNG NÄR MÄNNEN KLEV ÖVER GRÄNSEN ,MEN DÅ FICK TJEJER OCH KVINNOR BARN BLEV SKADAD. 

LAGBOK SVENSKA TJEJER KVINNOR BARN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.pngMEN ÄR DET RÄTT, MEN SOVER REGERINGEN MÅSTE SÄTTA MÄNNEN PÅ ETT FLYPLAN HEM TILL SITT HEMLAND. Men är det krig ,men männen har skadat kvinnor tjejer barn men ska männen stanna då???? NEJ SÅKLART. SKICKA HEM DEM PÅ EN GÅNG. 

Men ingen inom regeringen ÄR SNÄLL BUSSIG mot svenska tjejer och kvinnor och barn ens. Men får stanna kvar killen, men sitter en stund i fängelset. När regeringen ska göra rätt på en gång.

Men ska skicka hem männen på en gång. Men då ska folk se minen på männen en enkelbiljett, men männen skrattar inte eller ler längre. Men bölar och ber ,men får vi stanna kvar???? MEN ÄR MÄNNEN GALEN STANNA KVAR????

MEN EN ENKELBILETT TILL SITT VACKRA LAND. MEN FÅR INTE ENS VISA SITT FULA TRYNE NÄR MÄNNEN SKADAT EN KVINNA. Hon är sjuk ett helt liv efter den sexakten med fula hemska män, som ingen vill möta ens. Men har sex med oss ,till alla galna män som ingen vill ha sex med, män som skadar oss. Men vi har sex med män ,som gillar det samma som dem.

Men alla män som kör med gruppvåldtäkt det är fel på dem, genom att tvinga sex. Men då är det fel på så mycket män ,som dyker upp på skolor och det är ute bland folk. Men gamla människor fyllt 90 år fick smaka på våldtäkt. MEN KVINNOR VID HENNES ÅLDER GÅR INTE FRI ENS. Men vart hittar regeringen män som vill ha sex med så gammal kvinna ,som var sjuk när han hittar sitt offer. MEN SER REGERINGEN ATT VI KAN INTE HJÄLPA MÄN ,SOM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKTER. Men skicka hem männen ,som tar kvinnor och barn och tjejer. Men går i skolan, då får föräldrar följa med hem, genom att tjejen är sjuk ett helt liv efter den misshandeln.

Men vet vad hon lider av, som regeringen gav henne en sjukdom, som var frisk innan, men blev sjuk av vidriga män. Om männen såg att männen åker hem, då blev det snabbt slut på våldtäkt gruppvåldtäkt. Vi kan gå ut utan att bli utsatt för svinnen då. NÄR SKA REGERINGEN GÖRA RÄTT. DET ENKLASTE SKICKA HEM MÄNNEN. Ingen vågar göra det. Men har regeringen sett hur kvinnor tjejer barn ser ut efter en våldtäkt gruppvåldtäkt ,när flera män misshandlar dem, så ingen kan se vem de är ,men är så slagen i ansiktet och kroppen efter den smällen med vidriga männen. MÄNNEN SKA INTE STANNA I SVERIGE ENS, VARFÖR ACCEPTERA DET.

DET HÄNDER INGENTING MEN VILKEN SVAG REGERING VI HAR DIG.

Men vad glad folk ska bli ,som tar en lugn dag ,men så hör folk en röst som gal. Men kan höra hur böneutrop låter fruktansvärt att bli störd av det.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpg

Men får lämna landet om folk klarar sig inte utan den gal en del tider ,då får de åka hem. VI HAR KYRKA SOM RINGER I EN KLOCKA ,MEN INTE HELA TIDEN, SOM BURKA, SLÖJOR, NIQAB OCH BURQA FOLEKT HÅLLER PÅ DÅ. Nu hör en röst, som ropar ut böneutrop, som inte svenska folket har då, utan vi ber i det tysta eller så går vi till kyrkan och ber då ,eller hos olika sekter, som har sin bön ihop med andra människor, och det är så svenska folket ber då. Vi   ber när vi vill då, vi behöver inte bli påmind om, att nu ska vi be då, utan vi väljer själv hur vi vill be då. VI KAN SITTA HEMMA BE EN TYST BÖN.

MEN FOLK SOM BÄR BURKA GÖR DET SÅ HIMLA JOBBIGT OCH OMSTÄNDGIT DÅ. Vi gör inte så jobbig som dem ,genom att det är andras påhitt att nu ska vi be den tiden. Men måste ha bönematta ,som är bara påhitt från landet kommer ifrån. Men då ska vi tillåta Burkas tok med allt ska ha med sig då??? NEJ SÅKLART. NU FLYR FOLK HIT ,MEN DÅ MÅST TA SEDEN DIT DE KOMMER OCH KAN BE SOM OSS. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nedladdning.jpg

MEN NU HAR REGERINGEN SAGT JA TILL PROBLEM FOLK DÅ genom att förr kom turkar eller kom från ett annat muslimskt land då, men bad inte om böneutrop, genom att de bodde i Sverige då ,och i hemlandet får folk göra som  de vill då.

MEN  MYCKET MUSLIMSKA MÄNNISKOR HAR FÖRÄNDRAT MYCKET DÅ, genom att de följer med jordens utveckling , genom att det finns länder som har inte samma problem som folk ,som bär burka och slöjor, har ett annat tänkande mer likt oss fast de är muslim. Men har ändå ett annat tänkande ,än de som bär burka och slöjor då, genom att de kommer från ett sånt förtryckt land ,som regeringen har sagt JA till nu, och begär till och med böneutrop.

SOM KAN KLARA SIG UTAN BÖNUTROP GENOM ATT LEVER EFTER LANDET, kan inte klara sig utan det när de kan be när de vill då utan att behöva ha böneutrop då. Men andra människor från muslimska länder, som har  flyttat hit. Men förr klarar sig bra utan böneutrop då ,men nu har regeringen sagt JA till ett folk de skulle sagt NEJ till då. Men kräver allt folk som kommer från länder som hör inte hemma i svenska samhället, när folk ser hur burka folket ser ut. BURKA , SLÖJOR NIQAB BURQA. Men igen varning fick regeringen ens att männen kör med gruppvåldtäkter. HAR ÅSNOR HEMMMA INNAN MÄNNEN GIFTER SIG. Men våldtäkter över hela landet sen burka folket dök upp, tillsammans med kvinnor som bär slöjor.

MEN SATT OCH VARNADE FÖR DET, INNAN SA JA TILL DEM ATT LANDET KOMMER BLI SVART SLÖJOR. BURKA.

Men vi får springa , känner oss jagad av män som kan inte ens sköta sig. Men regeringen skickar inte ens hem männen när har skadat oss.  MEN FÅR STANNA KVAR NÄR SKA LÄMNA LANDET SÅKLART.

Men vilken knäpp folk ni tar in. MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. Men kolla på bilden vi lade ut om svenska damer och tjejer hur kvinnorna ser ut i Sverige. Men passar folk ihop med oss???????? NEJ SÅKLART. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hqdefault.jpg

Genom att andra länder som är muslimska länder ,som har kommit långt.  Folk ser vilka de är, och de passar inte in ens bland muslimska länder. Men har inte som dem då ,genom att regeringen har sagt JA till ett folk som andra muslimska länder passar inte in på en del ställen då, GENOM ATT MÅNGA MUSLIMSKA LÄNDER HAR UTVECKLATS MYCKET MER IDAG, genom att det finns en liten klick av människor som regeringen har sagt JA till ,som andra muslimska länder ser problem med.

Men Sverige säger JA, som inte ens är muslim då, GENOM ATT ANDRA  MUSLIMSKA LÄNDER SER BARA PROBLEM MED DEM, genom att de har inte kommit så långt i sin utveckling, men skadar svenska folket rejält idag när regeringen var så pigg på att säga JA till människor ,som kör med åsnor och gruppvåldtäkter då. Men har inte sett vilka de är, genom att de har inte läst på då, GENOM ATT REGERINGEN SÄGER JA TILL MUSLIMSKA LÄNDER, som har lite samma tanke sätt som oss då, genom att det finns muslimska länder ,som aldrig skulle göra som BURKA, NIQAB BURQA SLÖJOR folket gör nu, kör med gruppvåldtäkter då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpg

Som folk från muslimsk land kan bli så chockad av då, genom det finns inte på deras karta ens, att skada folk och misshandlar och kör med våldtäkter och gruppvåldtäkter, som skulle aldrig göra så ,utan förstår inte vilket folk regeringen har tagit in. MEN BLEV CHOCKAD NÄR MAN BERÄTTAR HUR SVERIGE SER UT.

De skulle aldrig göra så, genom att de kan inte skada folk ens. MEN REGERINGEN TAR IN GALNINGAR ,som skulle varit mer aktsam ,och kollat upp dem, genom att männen kör med åsnor innan får gifta sig. SER HUR FOLK ÄR KLÄDD, DÅ FÖRSTÅR ALLA VAD SOM HÄNDER NÄR MÄNNEN DYKER UPP I SVERIGE, som regeringen sagt  JA till allt nu, genom att vi har en svag regering idag ,som inte kan se vilket folk de hjälper när andra muslimska länder gillar inte dem alls då.

Men Sverige säger JA till ett sånt förtryckt och farligt folk, och mörkt folk som bara ställer till problem för svenska folket, och måste till och med ändra om allt för dem ,badhusen och både det ena än det andra när de hjälper dem då ,och till och med böneutrop, då har det gått för långt med allt JA sägande, de klarar sig förut från muslimska länder, och varför klarade de sig så bra då, och de kan klara sig så bra utan böneutrop  genom att de bor i Sverige då ,och vi har inte ens den kulturen ens . DET BLIR FARLIGT FÖR OSS ,GENOM ATT HAR EN KULTUR SOM KAN SKADA OSS, NÄR ÄR KLÄDD BURKA SLÖJOR NIQAB, BURQA. Men får inte visa tån ens händer kan folk se. Men ett par ögon kan de möta idag. Men vilken knäpp regeringen ,som säger JA till galningar ,som kör ner oss i botten. Kan bränna oss.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 3d2d2f4dc002d2f03b322868d159aa59.jpg

Men så galen är regeringen som säger JA till galningar. Som kommer från en farlig kultur men kommer hit ,då fick tjejer och kvinnor och barn problem att överleva då. MEN REGERIGEN SITTER FAST MED SUPERLIM, GÖR INGENTING ÅT SAKEN. MEN SKICKAR INTE ENS HEM MÄN SOM SKADAR OSS. DET BÖRJAR GÅ FÖR LÅNGT NU. 

Men dessa människor, som kommer från dessa länder ska utmärka sig då, när muslimer förr klarade sig utan böneutrop, men nu måste landet ha det ,genom att de sagt JA till farliga människor, skulle sagt NEJ till ,genom att landet kommer få problem då. JAG MINNS ATT JAG VARNADE FÖR FÖRÖDELSE REGERINGEN SÄGER JA TILL DÅ, genom att de har inte kommit så långt i sin utveckling ,som andra muslimska länder har kommit mycket längre då.

Men säger JA till ett folk, som ser ner på svenska folket då, men även har svårt att komma till andra länder, genom att de lever kvar på medeltiden burka och slöjor, niqab, burqa, genom att folk har utvecklats så mycket, och många muslimer gillar inte dem ens, genom att de lever kvar på medeltiden ,genom att att så mycket muslimska länder har inte som dem. Men sitter kvar i lång gammal kultur ,men kommer hit och landet styre har fastnat. Men händer ingenting sitter kvar på medeltiden. Men vilken hit när ni tog hit dem, genom att sitter kvar i gamla tiden ,som vi har lämnat för längesen. MÄNNEN SKADAR OSS GENOM ATT MAMMAN STYR TJEJERNA, OCH PRATAR SKIT OM OSS. MÄNNEN HÖR DET. 

Men har inte haft burka, burqa niqab slöjor ,som skyddar oss ens. Men sitter kvar i ett hemskt gammalt styre ,som har inte hjälpt kvinnor och flickor leva som oss ens, men vilken grym värld kvinnor tjejer barn får leva ens. Men måste bli en ändring i landet ,genom att vi lever nu 2018,men vart lever de medeltiden. MEN DET ÄR DAGS ,ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER NU.

MEN EN LITEN KLICK AV MÄNNISKOR VÄGRAR FÖLJA MED JORDENS UTVECKLING DÅ genom att vi lever på 2018, och de kommer flera tusen år efter oss ,och sitter kvar i sin kultur som många har ändrat om idag, men de fortsätter att leva kvar, och förtrycka människor då, genom att mycket muslimer gillar inte folk, som bär burka, niqab, burqa och slöjor. Men det är länder som har förändrats då, och regeringen kan säga JA till mycket muslimska människor, och många människor är inte som folk som bär burka och slöjor då.

Vi har fått problem med dem nu ,genom att regeringen säger JA till allt nu ,och hjälper dem med allt, och ser inte ATT DE MÅSTE ÄNDRA OM DEM, när andra muslimer gillar dem inte ens, genom att de är inte som dem såklart, och lever inte på medeltiden ens, utan lever på 2018 nu. Men landet har ett fruktansvärt styre, som förnedrar människor, och speciellt kvinnorna förnedras, MEN HAR EN FRUKTANSVÄRD KULDTUR. hård kultur ,genom att de har ett fruktansvärt styre när vi lever 2018, och lever kvar i sin fruktansvärda förtrycka kultur, och landet har inte kommit så långt då, genom att de har ett styre ,som borde ändras då när andra muslimska länder har inte som dem då.

Men de fortsätter att bära burka och slöjor fast folk har flyttat till Sverige. Men regeringen gör ingenting åt det, genom att de till och med går med på böneutrop, DÅ SER FOLK VILKA MÄNNISKOR DE HJÄLPT  DÅ, men de kan be utan böneutrop att någon måste tala om för dem ,att be då, när de kan be tyst inom oss, eller ber som svenska folket gör. Folk går till kyrkan eller andra församlingar folk är med i då, men igen behöver tala om ,när folk ska be eller påminna om det. Men, regeringen har sagt JA till ett folk, som ska ha allt nu istället för säga NEJ ,och hjälp folk att släppa sin fruktansvärda klädsel, istället för att säga JA till allt nu.

När folk flyttar till Sverige ,då måste de följa med landet då ,och ta seden dit de kommer då genom att lära dem släppa sin förtryckta kultur, när de flyttat hit hjälp dem istället nu ,och sluta säg JA till allt nu. Hjälp dem och säg NEJ nu, genom att de bor i ett fritt och ljust land, DÅ SKA DE LEVA SOM SVENSKA FOLKET LEVER DÅ.TA SEDEN DIT DE KOMME NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.