FLYKTINGAR- REFUGEES

FOLK LEVER TRÅNGT NÄR MÄNNISKOR FLYR TILL SVERIGE, MEN FÅR HJÄLP FRÅN ANDRA MÄNNISKOR när de flyr hit. Men får leva trångt SOM KAN STÄLLA TILL PROBLEM FÖR DEM, som vill ta sig vidare genom att mycket folk flyr hit ,och får bo extra trångt på en del ställen i Sverige. Men även inte så rent och fräscht på en del ställen då. På en del ställen har det bättre än andra ställen då.

Det är inte så rent på alla ställen, genom att de får dålig hjälp idag. Folk hyr ut dåliga hus till människor som flyr hit. Men tar alla chanser att fly hit. Jorden är som den är idag, genom att alla människor söker tak över huvudet, och tar chansen att fly från landet sitt. Men folk i Sverige hyr ut till dem, som regeringen har betalt för då. DET ÄR INTE SÅ FRÄSCHT PÅ ALLA STÄLLEN genom att många av dem mår inte bra att bo som de gör idag ,men hade inget val än att lämna landet, som många kan halka på då, genom att landet är inte perfekt då. Folk får problem när människor flyr hit ,medans en del får perfekt bostad att bo i då. Men Sverige har tagit hit så mycket folk, och det räcker inte till att få tak över huvudet ,genom att många bor i dåliga hem då, men har inget val än att bo en tid där.

GENOM ATT DET ÄR SVÅRT ATT FÅ UPPEHÅLLSTILLSTÅND, då kan även mycket folk gömma sig i landet. Folk måste lämna landet, genom att mycket folk som sökt hit har inte så mycket problem med hemlandet, det kan vara bråk , men inte krig utan söker till Sverige tror att de kan ordna ett bra liv i Sverige,  genom att många hoppas på turen att kunna ordna ett liv i Sverige.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 905774.jpg

Men många flyr som jorden ser ut idag. Men bor dåligt på en del ställen, men har inget val. Men tar chansen att söka sig vidare , men även söker andra länder från Sverige, genom att många som kommer hit, HAR ÄVEN INTRESSEN FÖR ANDRA LÄNDER. Folk söker jobb, men även ordna livet när de lämnar landet då, genom att många människor kan söka till Sverige. Men tänker söka vidare, fast får all hjälp i Sverige, men ser alla chanser att söka till andra länder, genom att Sverige lämnar ut pass till dem, och sen tar sig vidare. Men Sverige var bara en mellan landning, genom att tänkt ta sig vidare . landet har problem med arbeten då ,men även andra problem med bostäder. Men många människor söker sen vidare ,genom att först söka Sverige då. Men sen tänker söka vidare med svenska pass ,som landet delar ut till dem ,genom att det är enklare med svenska pass när folk ska till andra länder då.

Genom att svenska pass hjälper dem vidare, men kan enkelt komma in i andra länder när de har ett svenskt pass ,som är mer respekterad ,genom att resa med svenska pass. Men mycket olika människor flyr idag, genom att de har svårt med andra pass, men svenska pass kommer folk längre med, genom att folk kan resa mycket enklare, när visar upp ett svenskt pass ,som är mer respekterande då, än egna passen de har då.

SVERIG HJÄLPER FOLK MED UPPEHÅLLSTILLSTÅND, sen kan de ta sig vidare mycket enklare när de visar upp ett svenskt pass då.

MEN FOLK VÄNTAR PÅ ETT SVENSK PASS, genom att många bor en tid i Sverige, LANDET HAR PROBLEM MED ARBETEN. Men människor som flyr hit genom att de söker arbeten då. Men även människor som har svårt att komma till andra länder ,som går genom Sverige genom att det är enkelt att ta sig till andra länder, genom att svenska folket är respekterad i många länder ,genom att svenska folket ligger högt upp på listan av länderna, men tar sig lätt vidare med svenska pass då.

Genom att många prövar olika vägar, att ta sig in i rikare länder ,genom att ta den vägen genom Sverige. Men måste vänta på uppehållstillstånd först sen tar de sig vidare mycket enklare, genom att de kommer med ett svenskt pass då. Alla stannar inte i Sverige ,genom att många bor trångt en tid ,men sen tar sig vidare till andra länder då. FOLK FLYR GENOM KRIG DÅ, men måste ta långa vägar för att ta sig i mål.

DET ÄR SÅ UPPDELAT DÅ, genom att en del vill stanna i Sverige , och en del tänker ta sig vidare då, men kan bo trångt en tid för att ta sig vidare , eller så hittar folk jobb i landet och stannar i Sverige. Många kan även leva på hjälp från regeringen, som tar alla chanser att stanna och ordnar sina liv, genom att folk går skolor och lär sig svenska ,och vill komma in i samhället. Men har fått chansen att stanna i Sverige, och känner att de vill vara kvar i landet genom att de ser möjligheter att bygga upp ett helt nytt liv i Sverige.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.