CHOCKERANDE HISTORIER

IDAG KAN VI MÖTA PÅ MÄNNISKOR SOM CHOCKERA OSS DÅ, eller tar det på allvar då, och tar till sig av allt de berättar om då, hur knasigt det kan låta för människor, som inte hört talas om det att ÄRKEÄNGELN MIKAEL föds på jorden och jobbar för fullt. Men är hårt nu Mikael, som aldrig har ens varit på jorden och jobbar. Men folk har sagt att ärkeängeln Mikael var på jorden och jobbar. Men hur kan födas som är ärkeängel???

ÄRKEÄNGELN MIKAEL LEVER I EN ANNAN DIMENSION. HAN LEVER I EN ANNAN VÄRLD DÄR INGEN MÄNNISKA HAR TILLÅTELSE ATT GÅ. Kan inte ens leva där genom att Mikael lever i en annan värld där ingen kan kliva in i hans värld. Det är omöjligt att göra leva hos han. Ärkeängeln Mikael föds till jorden ni hör vad knasiga människor som hittar på allt tok. Men igen ärkeängel kan födas som människa.  

MEN ÄRKEÄNGELN MIKAEL BRUKAR FLYGA ÖVER MIG, MEN HAN ÄR INTE PÅ JORDEN DET KAN VI LOVA DÅ. Men ser Mikaels stora vita vingar flyger över himlen. Han har blå kläder och svart hår. Mikael har inte svärd med sig idag. Men han visar hur han är. Han livar upp mig ,genom att han har enormt humor.  Mikael har långt vackert hår, som alla ärkeänglar har. Men alla har vackert hår såklart. MEN DET ÄR SÅ MYCKET LÖGNER IDAG. MEN KÖP INTE ALLT NU. 

MEN FOLK FÅR BE TILL EN STOR ENERGI, SOM ÄR ÄRKEÄNGELN MIKAELS ENERGI. Men jag tänkte på ärkeängeln Mikael ,som alla ber om skydd. Men finns med på många ställen, som folk ber till ärkeängeln Mikael. Men jag kan prata med han. Men fick inte ihop det ,genom att ärkeängeln Mikael är en kändis bland folket. Men finns med på många ställen ärkeängeln Mikael. Men alla kan förstå, att ärkeängeln Mikael kan inte komma till dig eller dig. Men tänkte samma sak. Men hur ska han hinna med folk, som ber till ärkeängeln Mikael???? SER INDIGO BLÅ TJOCK ENERGI SOM FOLK BER TILL. VACKER BLÅ FÄRG. Ärkeängeln Mikaels blå energi. 

MEN JAG BÖRJADE VISA INTRESSEN FÖR ÄRKEÄNGLAR GENOM ATT FOLK GÅR DÄR. Men följer efter folk. Men lär mig från ärkeänglar genom att visa rätt. Men får inte ens titta på internet, genom att folk kan hitta på. Men jag får bara lära mig från ärkeänglar. Men får städa med dem. Jag får måla dem, genom att städa med ärkeänglar. Men fick undervisning från dem, genom att följa med ärkeänglar ,som folk ber till.

Jag klev på mer och mer ,MEN BLEV MER OCH MER LJUS GENOM ATT ÄRKEÄNGLAR LEVER I ANNAN ENERGI. Men jag följer dem, men ser att jag öppnar mig mer och mer. Men en del ärkeänglar går inte ärkeänglar till ,som jag lärde känna. Men pratar med dem nu. Men tar kontakt med ärkeänglar ,som inte alla kan lära känna då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är stairs-to-heaven.jpgMEN ÄRKEÄNGELN HOPE LÄRDE JAG KÄNNA. Men Hope vill inte visa sig för folk ,genom att hon lever hos GUD. Men har fått lära känna henne en längre tid. Men pratar med ärkeängeln Hope, som lugnar mig. Men har bara intressen för en del människor då. Men hon kan inte komma till er. Hope vill inte ens att jag skvallrar för dig. Men hon kan inte komma till dig. Hope har ljus energi och hög energi. ÄRKEÄNGELN HOPE KOMMER FRÅN HÖGSTA LJUS, MEN ÄVEN ÄRKEÄNGELN ANAEL KOMMER FRÅN HÖGSTA LJUSET.

ÄRKEÄNGELN HOPE har långt hår som lockar sig så fint. Hon har ljust hår men full med vackra lockar. Men har stora vita vingar som hon flyger med. Men är 5 meter som Hope sa till mig. Men barfota och ljusa armar. Hopes kläder sandfärg. Ljus vacker färg. Men är ljus vacker färg. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är arkeanglar-hope-anael-33.png

ÄRKEÄNGELN ANAEL har mörkt vackert hår. Anael har ljus vackert rosa färg. Hon har som andra ärkeänglar stora vita vingar. Som hon visar upp när hon kommer till mig. Men är 5 meter lång ,men barfota och ljusa armar och fötter. Men har stora fötter när visar sig.  

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9-c3a4rkec3a4ngeln-mikael-birgitta-andlig-inspiration.pngDET VAR ÄRKEÄNGELN MIKAEL SOM FOR RUNT och visa upp sig för mig. Men även för andra kunder har han visat upp sig för , genom att han är så ivrig att hjälpa mina kunder jag hjälper då, genom att han bara signalerade till mig. 

Ärkeängeln Mikael hjälper folk genom mig ,genom att folk har börjat gå genom mig, och läka med ärkeänglar. Men har jobbat länge med ärkeänglar. Men ärkeängeln kan glatt visa sig för mig. Han vill hjälp den personen ,eller så kommer han efter andra jag pratat med. ÄRKEÄNGELN MIKAEL HJÄLPER FOLK NÄR DE HÖR AV SIG TILL MIG.

Vem var han då? Han var ärkeängeln Mikael i sin fulla skrud med flygande med sina vackra vingar då ,men nu har en man fått för sig , att han är född ärkeängeln Mikael då. Hur kan han födas till jorden SOM ÄR HELT OMÖJLIGT ATT FÖDAS FÖR EN ÄRKEÄNGEL DÅ.

Idag får vi inte bli brydd överhuvudtaget då GENOM ATT FOLK KAN FÅ FÖR SIG SIG SÅ KNÄPPA SAKER ,men  jag tänker vart får folk allt ifrån då. Det blir värre och värre idag att hitta på enorma historier, men jag slutar aldrig bli brydd nu ,men att han ska vara på jorden som är så påhittade historier ,så det tar aldrig slut.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är stairs-to-heaven.jpgHur ska ärkeängeln Mikael kunna födas till jorden, och vad har han för nytta att vara på jorden, genom att ingen ärkeängel har den uppgiften att födas till jorden. Det är vi människor som måste födas till jorden, och inte ärkeänglarna ska födas till jorden NÄR ÄRKEÄNGLARNA HAR SÅ MYCKET JOBB ,SOM GUD BRUKAR PÅMINNA MIG OM, att ärkeänglarna har så mycket jobb att ta hand om.

Varför springer ärkeängeln Anael efter Birgitta, som inte han kunde förstå då, men ÄRKEÄNGELN ANAEL var tvungen att sätta igång mig, genom att vi har ett jättestort jobb på jorden ,DÄRFÖR VAR ÄRKEÄNGELN ANAEL HOS MIG OCH ÄVEN ÄRKEÄNGELN HOPE var hos mig när GUD dök upp då.

Jag hamnar i blåsväder med Jonas och boken. Men därför kom ärkeängeln Anael till mig. Men jag fick inte ens hålla kontakt med Jonas, genom att han tog min energi när jag ska sitta och jobba med så mycket då. Bland annat bloggen en dag ska jag sitta med. Men han var problem hela tiden när vi höll på med boken DEN FRIA VILJAN. Men Anael blockerar Jonas, men kände ett inre lugn när jag och Anael satt och skrev ihop. Men hamnar i himmelriket med ärkeängeln Anael. Men hon lugnar ner mig så mycket. Men fick tillbaka min energi med full kraft när Jonas höll sig borta från mig. Men samarbeta med Jonas är bara problem han är arg.

Men även gjorde inte som han skulle göra bara rätta texten ,och åka hem och fixa resten med boken, genom att det var hans arbete. Men Jonas sa JA till ett långt arbete med boken, som blev bara problem. Men skulle valt en annan person, som är författare som kan sin sak. Men valde Jonas, och han säger JA till att hjälpa mig med boken. Men han är inte ens van att syssla med böcker. JAG FICK BARA PROLEM MED BOKEN. Han skulle ta hand om boken och fixa allt när jag lämnar över texten till han. Men Jonas sa inte ens NEJ som var synd. Men hamnar i problem då. Jag kände det tog så mycket kraft från mig ,som ska sitta med bloggen, men började med boken genom att gå igenom mig själv. Men fick städa hela tiden.

Men idag vet jag att boken och Jonas blev bara fel. Men sett hur han är ,men fixa en bok och lämna in den till ett förlag ,som var hans uppgift att göra. Jag skulle inte syssla med det utan han skulle göra det. Jag har sett allt med Jonas när man ser tillbaka, då blev det ingen bok. Han kan inte sätta igång det vanliga i samhället. Men en bok???? Men såg inte det ens. Han kommer till mig åker hem. Jag trodde han kunde det. Men för mig var det enkla saker att ordna, men för han bara problem. JONAS SKULLE SAGT NEJ. 

MEN DET VÄRSTA MED  JONAS ÄR ATT HAN GLÖMMER SAKER ,SOM HAR TILL OCH MED SKRIVIT UPP. MEN ÄVEN ATT HAN LJUGER OCH HITTAR PÅ. Men klarar inte av han när han gör så. Jag blir bara mer orolig när han hittar på och ljuger ,så jag kan hamna illa när det är Jonas dag, som är inte som folk tror när de möter han ute.

Men folk kan se att Jonas har sociala problem som kommer nära han. Men en del tänker inte på det att han har problem med saker och ting. Men hittar på ,som tillhör att sanningen framför allt annat då. Men känner mig inte säker. Men folk som ljuger och hittar på ,då drar jag mig undan människor som gör så. Men jag gör inte som folk, men Jonas han tar pris att ljuga och hitta på. Men säger , han har glömt ,men lätt att säga så, och tar sig undan viktiga saker då. Jonas är jobbig för mig ,när han hittar på, men finns ingen sanning i det. Men kan ljuga som gör mig mer rädd då. För mig som har full kontroll på allt blir extra jobbigt för mig. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hur-tvillingsjc3a4len-mer-fungerar-nu-birgitta-andlig-inspiration.pngMen jag slutar aldrig att chockas av saker nu, när folk tror att de ska till och med gifta sig med ÄRKEÄNGELN LUCIFER, och det tar aldrig slut nu ,MEN FOLK HITTAR PÅ HISTORIER hela tiden då, till och med att gifta sig med ärkeängeln Lucifer då. Men hur ska hon kunna det, ÄRKEÄNGELN LUCIFER LEVER, inte ens tillsammans då, utan har jobb att sköta ,som andra ärkeänglarna har att sköta om saker och ting.

Folk får för att gifta sig med ärkeängeln Lucifer, som är så mycket lögner i det, genom att han kan komma ibland till människor ,som måste ha hjälp att lösa upp mörka problem de har då. Jag har sett det ,eller så brukar jag se honom står och sopar energier från vägen, men bara heja lite grann på mig. Men ingen kan gifta sig med ärkeängeln Lucifer ,DET ÄR OMÖJLIGT ATT GIFTA SIG MED EN ÄRKEÄNGEL DÅ, genom att ärkeängeln Hope brukar skämta med mig, att hon skulle gömma mig hos henne då. Hon skulle gömma undan mig från GUD, som är omöjligt att göra, genom att varje ärkeängel lever i en helt annan energi.

MEN ÄRKEÄNGELN LUCIFER ÄR VACKER ATT SE PÅ. MEN FÅR INTE GIFTA SIG MED HONOM ENS. Men vacker är Lucifer ,som sett honom rätt. Men svarta vingar som räcker ner till marken. Men Lucifer har svart hår som sammet ,och vackert hår han. Långt och vackert har han, som ingen människa kan äga som han då. Men det går inte önska sig Lucifer ,genom att han tillhör annan dimension. Men vacker är han med sitt långa blanka hår. Men han har svarta kläder på sig. 

Hon har nog bara länkat sig till Lucifer energier , genom att han kan inte springa till varje människa, UTAN FOLK LÄNKAR TILL ENERGIN DÅ ,som flesta får göra då, att prata med energier.

Men hon kan inte gifta sig med ärkeängeln Lucifer eller ärkeängeln Mikael föds till jorden ,som är omöjligt att födas för en ärkeängel , genom att de har problem folk, som hittar på historier om det, genom att det är omöjligt då. JAG VAR TVUNGEN ATT GÅ MED ÄRKEÄNGLARNA PÅ RIKTIGT OCH LÄRA KÄNNA DEM, genom att jag måste lära känna dem på riktigt, och så mycket folk tittar åt ärkeänglarna idag. MEN ÄRKEÄNGLAR ÄR UNDERBART ATT LÄRA KÄNNA.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är copyright-c2a9-c3a4rkec3a4ngeln-rafael-birgitta-andlig-inspiration.pngJag såg för ett tag sedan ,att folk som hade skrivit att ÄRKEÄNGELN RAFAEL hade en tvillingsjäl då. Folk hittar på så mycket fantasier då, MEN HAN HAR INGEN TVILLINGSJÄL DÅ. Det är människor som hittar på allt idag.

ÄRKEÄNGELN RAFAEL Blond sandre stora vingar, som räcker ner till marken. Men kan visa sig i ljuset, men börjar gå ner mot mig. Han visar att jag har hamnar i en svart mörk värld, med mörka energi runt mig. Rafael är lika lång som andra ärkeänglar 5 meter lång ljus hud. Stora fötter och händer. Ärkeängeln Rafael har gröna vackra kläder. Smaragd grön vacker färg. Rafael har vackert hår som alla ärkeänglar har. Rafael hår räcker ner till axlarna. Han har sandre färgat hår. Blondsandre. 

Folk måste lära sig vara vaken och inte svälja allt då, genom att så mycket folk kan hitta på så enorma fantasier då. NI HÖR VILKEN GALEN VÄRLD VI LEVER I. Men folk hittar på, men är inte ens kontakt med ärkeängeln Rafael, utan pratar med energin, som kan bli galet när är inte öppen för ärkeänglar. Men folk som är vaken förstår ,att nu läste vi lite fel både här och där.

Idag kan folk råka ut för både det ena än det andra då, men jag hade aldrig hört detta om ärkeängeln Mikael och ärkeängeln Lucifer då. DET ÄR OMÖJLIGT FÖR ÄRKEÄNGLARNA ATT LEVA SOM DE PÅSTÅR DÅ. 

stairs in sky

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.