HUS MED MÖRKA ENERGIER HOUSE WITH DARK ENERGY

IDAG KAN FOLK FLYTTA IN I PROBLEM HUS, GENOM ATT ATT HUSET HAR KVAR GAMLA ENERGIER FRÅN FÖRR, och huset är full med mörka energier, som folk inte ser när de köper huset, genom att de blir så kär i huset, som är så charmigt hus. Men märker inte på en gång vem som bott i huset utan bli så intresserad av att köpa huset.

Men upptäckter inte att de börjar ändra om sitt sätt, genom att de börjar leva ,som människor som har bott där. De tänker inte på att huset är fylld med så mörka energier från förr, och börjar att festa och dricker, som hade slutat för länge sen. Men börjar ta tabletter och dricker och får ett så konstigt beteende, GENOM ATT HUSET ÄR FYLLD MED MÖRKA ENERGIER FRÅN MÄNNISKOR ,SOM HAR BOTT DÄR ,som hade jättestora problem med spriten då ,genom att de drack ofta då, och hade alkohol problem som finns kvar i vägarna energier, och börjar visa upp ett sett de inte haft förut.

Men tiden går och försöker ändå rensa huset från mörka energier ,SOM ÄR SVÅRT ATT GÖRA MED SALVIA ELLER ANNAT, genom att energin ligger kvar i huset de köpte. De var inte uppmärksam på när de köpte huset ,att de skulle börja reagera på gamla energier.

Men börjar leva mer, som de levt, genom att energin är så mörk ,och tänker inte på det när de köpte huset, att vara extra vaken för mörka tunga energier. Genom att de är så känslig själv och öppen då, och tar in gamla människor liv, som bott där och till och med beteende  GENOM ATT DE BÖRJADE LEVA SOM DEM. Men börjar höra hemska saker ,som aldrig hört förut, genom att de är öppen för andevärlden, och kan mycket om det, men hör plötsligt mörka hemska saker i huset, en kvinnas röst som säger fruktansvärda saker, så hon blir så  sjuk att höra det ,och aldrig hört det förut då, genom att alltid hört goda saker. Men plötsligt hör hur en kvinna attackerar henne så mycket då, och hon kan inte förstå vad det är då ,när hon hör hemska rösten från kvinnan, och kan inte freda sig till slut, genom att rösten är ihärdig, och sänker henne i botten när hon hör rösten från henne då. Hon blir mer och mer sjuk av kvinnan hon känner energier från, och hon hade ett mörkt liv när hon bodde i huset med sin man ,som drack och festade mycket då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71r0wh3wg-l._sy606_.jpg

KVINNAN VAR PSYKISK SJUK när hon levde, genom att han drack mycket när han levde, och förde ett hemskt liv ,genom att han hade svårt med spriten ,och drack i mängder då ,och energin fanns kvar från den tiden i väggarna i hela huset.

HON HÖR FRÅN DEN DÖDA KVINNAN, hör,” att det är bara att skära av sig armleden då ,och det går fort så är du borta då, genom att ingen älskar dig ,och du kan lätt avsluta livet nu ,genom att du är inget värd ,och ingen bryr sig om dig, så det går snabbt att avsluta livet ,för ingen bryr sig om dig, det går så lätt skära i båda handlederna då, genom att ingen pry sig om dig då. Det går snabbt, då är du borta från allt då.”

Det här hörde hon från en sån sjuk kvinna, som gick kvar i energin, genom att kvinnan var sjuk av sin man, och LEVDE ETT FRUKTANSVÄRT LIV ,genom att hon blev så sjuk av kvinnan ,som var kvar i energin, och fick konstiga beteende då, och började må så dåligt av allt ,och ville lämna livet, genom att allt blev så mörkt runt henne, och kunde inte freda sig ens.

Men såg att hon var ATTACKERAD AV EN MÖRK ENERGI, som ville att hon lämnade livet då genom att kvinnan var på henne hela tiden, och gick in i hennes mörkaste energi och blev sjuk av det. FOLK KAN BLI DRABBAD AV DET ,FAST INGEN TÄNKER ATT DET KOMMER FRÅN EN GAMMAL ENERGI ,SOM MÅSTE STÄDA BORT. 

Folk kan prata om demoner ,som folk ser när människor blir så attackerad av så mörka saker ,som folk kallar för demoner, att du är så utsatt av det. MEN DEMONER ÄR MÖRK ENERGI   jag minns jag lärde mig mycket från ÄRKEÄNGLARNA MIKAEL OCH LUCIFER, genom att så mycket folk kan SKRÄMMA UPP FOLK OCH PRATA OM HEMSKA DEMONER, som är bara mörka energier, som folk känner av ,och kvinnan som attackerade henne skulle folk kalla för en demon, genom att folk har inte lärt sig om det.

GENOM ATT SÅ MYCKET FOLK KAN SKRÄMMA UPP FOLK SÅ MYCKET OCH PRATAR OM DEMONER ,och andra människor skulle säkert se att hon blev utsatt för en demon då, genom att folk kan inte se vad det är för problem, när folk blir sjuk av så mörka energier, och många hus kan vara fylld av mörkaste energier, som folk kallar för demoner. GENOM ATT FOLK KAN INTE DEN BITEN UTAN KALLAR ALLT FÖR DEMONER. Hon blev så utsatt av mörka energin från en kvinna, som var sjuk inombords från mannens problem med att han drack mycket då ,och energin låg kvar efter den tiden. 

Folk är så pigg på att skrämma upp folk om demoner, och det är en mörk energi ,som ligger kvar i huset, genom att folk kan skicka ut mörka energier när de mår dåligt då, och folk kallar det för demon, SOM ÄR BARA MÖRKA ENERGIER FOLK SKRÄMMER FOLK FÖR.

Men folk skulle se, att de blev utsatt för en demon. Men det är en mörk energi som ligger kvar i huset.  Som hade stora problem med spriten, genom att han drack för mycket, han som bodde där ,och då blir energin mörk, och svart av det, genom att de förde ett problem liv ihop, och hon var sjuk ,genom att han drack och hade stora problem med att han drack, SOM LÅG KVAR I HUSET FRÅN DEN TIDEN LIGGER DET KVAR MÖRKA ENERGIN FRÅN DEN TIDEN, som döda kvinnan utsatte henne för problem, genom att hon blev sjuk av döda kvinnan.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgMen även sjuk av sin mans liv ,som levde ett fruktansvärt liv ihop, och döda kvinnan skickade ut mörka energier när hon mådde så dåligt. När hon levde med en man ,som inte var så kul att leva med ,då blev hon sjuk ,genom att han drack och festade mycket och var alkoholist.

Nu fanns energier kvar från den tiden,  genom att de som köpte huset fick känna av hennes mörka liv ,genom att energin fanns kvar i huset, och folk kallar det för demoner att ni är utsatt för en demon, som är en så mörk energi ,SOM KOMMER FRÅN MÄNNISKOR, som lägger ut den energin genom att de mår dåligt, då skapas det energier av det och ingen demon, som folk är så pigg på att skrämma upp folk med då utan en vanlig mörk energi ,som är så mörk då ,som folk kallar för demon då. SKRÄMMER ÄVEN BARNEN FÖR DEMON NÄR DET FINNS INGEN DEMON. DJÄVUELN SOM HAR TAGIT DEM. Men finns ingen demon eller djävul ens, som sekter eller kyrkor kallar in prästen, som ska rensa demoner och djävulen. Men tror ni att familjen eller barnen mår bra då??? NEJ SÅKLART.

GENOM ATT ENERGIN ÄR FRUKTANSVÄRD OCH  HEMSKA ENERGI när hon blev utsatt för det ,genom att kvinnan är ingen demon ens ,utan fanns en kvinna som levde ett fruktansvärt liv med en man som drack. Men folk skulle kalla det för demon ,du är utsatt för en demon och djävulen då. Men var utsatt för en kvinna som var sjuk när hon levde då, genom att hon ville bara ta död på sig själv då, och samma visade hon för de som bodde där ,att det är så lätt att skära av handleden ,så är du borta från allt då, genom att bara skära av handleden då, och allt är så lätt att bara ge upp livet då ,och ingen vill ha dig.

Mycket folk skulle kalla han och henne, de har blivit utsatt för demoner och djävulen. MEN FOLK HAR INGEN KUNSKAP MEN ALLT KOMMER FRÅN BIBLEN. 

Men det är mörk energi som människor lämnar kvar efter sin död, och de fick så mycket problem med huset de köpte då. Men det låg mörka energier ,SOM MÅSTE STÄDAS BORT FRÅN KVINNAN OCH MANNEN DÅ, som levde ett brokigt liv på jorden, men energin fanns kvar i huset då, genom att mörka energin är inte bort städad då.

FDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 125153-10401842-2.jpgOLK MÅSTE RENOVERA FRÅN TOPP TILL TÅ, när de köper så gamla hus. Men jag har sett det igen med att folk vill dricka mer när de flyttar till en plats, genom att det ligger kvar energier från brokiga liv, som känsliga personer kan råka illa då.

Genom att energin ligger kvar från förr då. Jag har även sett från dem, som köpte ett parhus, ser beteende som  som bodde där förut ,fast det var bara en familj som bott där innan de köpte parhuset , genom att gamla energin fanns kvar från första ägaren. Jag känner dem så väl då, men märkte att de lever som de levde, men inte så mycket drickande. MEN ENERIGIN LÅG KVAR.

Men hur de bestämmer sovplatsen, genom att de har en ny relation. Men delar upp sovplatsen som de hade förr då, men hade lite lika beteende som dem som köpte huset först då. Jag  vet att de har renoverat mycket där nu ,men från början såg jag hur det blev för dem, som köpte huset av dem.

Jag tycker det är trist att vi kan hamna i stora problem om vi köper ett hus eller lägenhet ,som är full med hemska energier, genom att folk måste vara uppmärksam på det. Men ni kan stöta på problem NI SOM ÄR ÖPPEN OCH KÄNSLIG FÖR ENERGIER, då måste söka en plats utan mörka energier, genom att renovera för att få bort gamla hemska mörka energier ,som ni kan halka på som är öppen och känslig då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.