KÄRLEK- LOVE

IBLAND KAN MAN HAMNA I EN SNURRIG VÄRLD där man varken vet vad som är rätt eller fel då ,genom att saker och ting händer som vi inte kan räkna med då, genom att hela världen känns upp och ner idag att respektera varandra är svårt idag.

Jag tänker inte på,  att det kan bli så fel ibland när allt känns som framtiden håller på att suddas ut för mig då, genom att allt känns som en enda röra av allt nu. Jag känner att livet känns så knepigt nu, och vad är rätt eller fel nu ,genom att saker och ting känns så fel för mig. Men andra skulle skratta åt det, men jag är inte den personen alls, GENOM ATT KÄRLEKEN ÄR BLAND DET VIKTIGASTE FÖR MIG, att allt ska stämma med mig.

Vi kan även bli lurad av mycket idag, genom att vi möter på människor hela tiden idag, genom att världen är helt öppen för allt idag, och vi kan träffas på olika sätt idag, än förr när vi inte hade tillgång till datorer ,som folk har idag. De kan stöka till det, eller så blir det perfekt då, vilken tur att hitta kärleken på så sätt, vi inte tänkt oss alls, genom att vi är mer öppen för mycket idag, och hela världen känns upp och ner för mig, genom att vara extra vaken för allt, eller ta det som en lek, genom att inte skada någon då.

Men människor kan lita på oss så mycket, för vi visar upp ett sätt då ,att ärlighet varar längst i alla lägen då, fast för andra skulle säga ta det inte så allvarligt då, utan ha bara lite kul då. FACEBOOK ÄR ETT GIFT IDAG BARA  MASSA PROBLEM KAN VI FÅ.

Vad andra skulle tänka när jag sitter som jag gör då, vad gör det om vi skadar andra då bara ha lite kul ,genom att ingen blir skadad av det fast FÖR MIG ÄR ÄRLIGHET VIKTIGT DÅ, genom att jag är född sån då ,och kan inte stöka till det då bara för att göra andra glad då, eller att jag kan ha lite kul fast det känns helt fel för mig.

Jag vet att vi är olika människor, som skulle skratta åt det ,eller säger att det spelar ingen roll ha lite kul nu, och ingen kommer till skada då ,genom att vara tyst om det. Men vad gör det, men för mig blir det fel då, GENOM  ATT JAG ÄLSKAR EN MAN DÅ, och har svårt att kliva in i någon relation jag inte känner till då. Men känner mig vilsen idag, genom att jag stöter på människor ,som kan lyfta min dag till höjderna, genom att vi möter på olikheter då, och ha lite kul skulle folk säga till mig, men för mig känns det fel då.

GENOM ATT JAG HAR SETT FRAMTIDEN MED MIN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION  att jag har sett framtiden med en man jag har börjat träffa då min tvillingsjäl twin soul. Men vi är sjuk båda två nu, genom att vi lever såhär konstigt nu, genom att GUD måste hjälpa folk. Men han kommer och går min tvillingsjäl genom att han mår inte bra.

JAG KAN HÖJA MIN DAG GENOM ATT PRATA MED EN MAN JAG LÄRT KÄNNA DÅ ,genom att jag mår dåligt när jag bor i här huset, och måste sitta och skriva då och måste gå tillbaka till min förra man SOM ÄR HANS JOBB DÅ har de sagt miljoner gånger till mig då .Men har gjort fel då när han inte skyddade mitt hem då, genom att jag måste först gå med honom och sen möta min tvillingsjäl, som allt var så uträknat, när jag blev klar med honom då, genom att jag gick med honom och visade upp hur illa landet har det. Men sen skulle han skydda mitt hem, genom att jag måste sitta i tysthet då, och skriva och känna in om Sverige, som jag gör varje dag då. Jag måste även skriva om jordens stora problem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.pngHan min BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN KAN ALLT DÅ, och sitter och väntar på att bli klar ,genom att vi måste först sitta och skriva, som GUD gick igenom med mig och honom , genom att vi måste hjälpa folket ,som har stora problem att ta upp om alla problem folk har.

Jag skulle egentligen inte bo här, som GUD har sagt då, genom att han visade på hur jag skulle bo, och hur jag fick röra mig då, om jag skulle ut, men allt är så viktigt att skriva ner om landet, och jordensstora problem. Men sitter hela tiden och känner mig sjuk när jag måste bo här. Det var han skulle skydda lägenheten, genom att jag fick släppa allt mitt arbete då, och bara fokusera och skriva då, sen kan jag träffa min tvillingsjäl BIG PROTECTION sen vi är helt klart.

Han börja gå med mig, och GUD öppnade mig och honom då, MEN KÄNNER OSS SJUK HELA TIDEN DÅ när vi lever såhär då. Jag är rädd att han försvinner min tvillingsjäl, genom att vi lever så knepigt idag ,och mår skit av den tiden vi lever såhär då. De säger att han måste tillbaka då ,även om han inte mår bra då , så måste han tillbaka till mig då. Jag blir sjuk av att vänta in allt, genom att jag håller på att stöka till allt, genom att jag vill bara bli klar, och träffa honom på riktigt då. Nu träffas vi på Facebook som jag är så himla less då.

Det dyker upp nytt folk hela tiden nu ,men säger NEJ ,genom att jag har en man i sikte då genom att jag har en framtid med honom då ,och känner av honom så mycket då. JAG KÄNNER ATT HAN LEVER INOM MIG DÅ ,när han tänker på mig då, genom att han skickar ut tankar då. Men idag och igår var det som han pussa mig och krama mig, jag kan känna hans kropp ibland, och nu har det kommit ofta, att jag känner av honom på så sett, eller ser hans ansikte flera gånger om dagen då. Jag är där och skriver till honom, när jag känner hans energier inom mig, till och med det känner jag , genom att han lever igenom mig på ett sätt. Jag kan bara ligga och blunda ibland ,när jag känner av honom så mycket ,och bara njuta av honom då.

Min BIG PROTECTION säger att han skyddar mig nu, innan vi möts på riktigt då genom att det är jag honom i framtiden, genom att jag har stökat till det, genom att jag är så himla less nu ,och känner att det är kul att prata med andra människor då. Nu har jag pratat jättemycket med en kille ,men inte gått för långt, men han är på mig hela tiden. Men jag måste ha lite kul och attention, för att klara av mitt arbete, genom att jag kände hur jag förändrade mitt sätt, genom att jag höll på dö mer och mer, när jag lever helt fel, genom alla bråk som jag inte klarar av. Men måste bo här och skriva ,men, känner mig mer och mer död och kan inte prata hela tiden med min tvillingsjäl då, men TRÄFFADE PÅ EN MAN PÅ FACEBOOK, SOM KUNDE VÄNDA MIG DÅ ,genom att han satte liv i mig då. Jag hann inte säga till honom, att jag väntar på en man. Men han skrev så fort på engelska, och jag hann inte med att säga att jag är upptagen då.

Jag brukar inte göra sådär ,men jag kände jag måste tänka på mig själv, för att överleva när jag bor här, genom att ingen ger mig uppmärksamhet attention som är bland det viktigaste för mig att få, genom att hela mitt liv gick baklänges då ,GENOM ATT LEVA I STÄNDIGT BRÅK DÅ, OCH KLIVER IN I DESTRUKTIVA FÖRHÅLLANDET IGEN DÅ, och kan inte skydda mig överhuvudtaget när jag lever här.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ccf446ef50c07299b931e7f5ecae87d.gifDet fanns inte pengar att skilja sig ens. Men har inte ens val ,än att gå tillbaka till min sambo. Genom min väg har det hänt en massa att jag förlorar pengar ,men kan inte ändra om mina val ens. OM JAG KUNDE, SÅ GJORDE JAG OM ALLT. JAG MÅSTE HA PENGAR ATT LEVA PÅ NÄR HAN DÖK UPP.

När Kewan dök upp, då satt jag på pottan utan pengar. Men förlorar pengar varje dag när jag förlorade min kära lokal ,där jag hämtar in pengar som ingen vill hjälpa mig att rädda den. HAR DÅLIGT SAMARBETE FICK GÖRA ALLT SJÄLV. DET VAR MITT ARBETE MIN EKONOMI ATT LEVA PÅ. Jag måste flytta och ingen pigg att hjälpa mig ens. Men måste lägga egna pengar att ta mig till en nyrenoverad lägenhet. Jag är känslig och måste välja en ny lägenhet, som har tagit bort allt svart från lägenheten. JAG HAR INGET VAL ÄN ATT FLYTTA OCH ORDNA MIN EKONOMI.

Jag hann inte starta en ny lokal ens när Kewan dök upp. Men satt på pottan, men ska även ha pengar att överleva. JAG MÅSTE SITTA OCH SKRIVA NÄR GUD DÖK UPP. Han hade en plan för Sverige. Jag skulle ha lokalen kvar när han dök upp, genom att sitta och jobba med Sverige och jorden Kurdistan.

Jag hade till och med drömt om min lokal, innan jag hittade den. Men såg exakt ut som drömmen. Vän till mig ringer mig, hon har hittat en lokal till mig. Men åkte dit och kolla lokalen. Men var exakt som i drömmen. Men fick även hyran sänkt från förra som hyrde den. Men måste sitta själv och jobba och utvecklas. Men har sänkt hyran när jag kom andra gången. Men från 2500:- till 1600:- Jag fick sätta igång med mycket då. Men lärde mig en massa saker, att utvecklas mot en bättre framtid. Jag fick lära mig så mycket om att läka oss själv på bästa sätt utan en massa mediciner. MEN GÅTT EN LÅNG VÄG MED LÅNG UTBILDING. JAG KLEV PÅ HELA TIDEN GENOM MEDIUM OCH GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR. JAG SKULLE HA LOKALEN ATT SITTA I OCH LÄRA MIG EN MASSA DÅ.

Men ska skriva på bloggen till människor och vis Har upp alla fel och problem då genom att GUD ser alla fel landet gör då. Jag kan inte springa från mitt jobb tills vi är klar då, men när jag är som sjukast ,då dyker killen upp, men han påminner så mycket om min tvillingsjäl då genom att han är mörk med mörka ögon, som jag dras till hela tiden då, men ljus hud som honom då. Men han får mig att leva igen då ,genom att han fick mig att se mig själv då. HAN TÄNKER POSITIVT SOM JAG HAR TAPPAT BORT NU, men han fick mig att leva igen glädje genom att jag är sjuk från allt då.

Han fick mig till och med ta en massa foton ,som jag hatar nu när jag mår som jag gör då,  men han startade igång mig då ,samma som min tvillingsjäl gjorde då, genom att ändra om sitt sätt, att se på sig själv, genom att jag måste ha folk som gillar mig, när jag sitter och skriver ,och jag måste rädda mig själv genom honom. Men har känt att det är fel, genom att jag är så ärlig då, men flyter med, genom att HAN ÄR KUL ATT PRATA MED OCH KÄNNER GLÄDJE DÅ när vi ringde varandra, och fick skratta lite grann som jag inte gjort på länge då.

Men  han dök upp när jag behövde hjälp, genom att min tvillingsjäl är dålig har de sagt till mig men vi måste skriva och han får inte sätta igång mig för mycket då när jag bor så fel då genom att min förra man vet inte om något då genom att jag är knäppt tyst då när jag bor här då. Jag tänker tillbaka på det, hur han hittade mig och jag gillar inte alla då genom att jag har sagt nej till många då, men killen dyker upp SOM EN RÄDDANDE ÄNGEL FÖR MIG DÅ. Jag fastnar inte så lätt då genom att han påminner om min tvillingsjäl och är lite äldre än honom då. Han fick mig att leva igen då. Jag känner mig mycket gladare nu genom att jag mår dåligt när jag lever här då och utan min tvillingsjäl då.

Jag ser att folk kan vända min dag, men inte alla kan det ,genom att vi måste passa in med varandra då ,men min BIG PROTECTION GILLAR INTE DET, genom att han sitter och vaktar och skyddar mig för en man min tvillingsjäl då. Men vet att jag har inget val när jag lever såhär, jag kan titta åt andra män, men det kan inte min tvillingsjäl göra, genom att han håller i planen. Men kvinnorna kan se åt andra män ,han kan inte det som tur är då. Jag är rädd för att han gör det, men han har svarat mig att jag är crazy att jag tänker så.

JAG VET ATT JAG MÅSTE RÄDDA MIG SJÄLV FÖR ATT MÅ BRA, jag måste tänka på själv varje dag när jag bor såhär. Men det blev en hel om vändning då, genom att mitt liv håller på att suddas ut mer och mer då. Men han fick mig att gilla mig själv mer, genom att jag har problem med med mig själv. Jag kände att han hade positiv inverkan på mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gifDET HÄR HAR ALDRIG HÄNT om jag fått bo kvar i mitt hem, utan känt mig trygg då, och fått varit i fred, och skriva och lugnt och tyst runt mig varje dag. Jag känner att det har varit enklare för min tvillingsjäl om jag har bott kvar.

Jag brukar inte göra sådär, men kände bara glädje när jag pratade med honom ,och sen dök min tvillingsjäl upp på samma natt, och visade vad han kände då, men genom att han är sjuk sa LADY NADA, att unga killar kan bli sjuk då.

Genom att de känner mer än kvinnorna känner kärlek då GENOM ATT DE HÅLLER I PLANEN, och då måste han vara öppen mot mig. Han påminde mig om att han är inte borta då.

Jag känner att jag håller på att bli tokig snart vill bara bli klar nu. Jag måste vänta in och skriva då, men jag tog chansen att vända min dag när han dök upp då. Jag kände så mycket energier från honom, och jag kände mig rädd först och stressad då. Men ser efteråt att han måste hjälpa mig ATT VÄNDA MIG DÅ ,genom att han påminner om min tvillingsjäl, då blev jag så svag för honom.

Jag måste må bra när jag bor här, men har en man i sikte då, men ändå kände jag så mycket glädje när jag pratade med honom, och blir bara snurrig av allt, GENOM ATT GLÄDJE FÖR MIG ÄR TVILLINGSJÄL ENERGIER,  och vi är inte twin soul, och det blir bara snurrig av allt  när jag vet hur tvillingsjäl energin är då ,bara glädje ligger i energin som tvillingsjälar skickar ut till varandra. Men han är inte min tvillingsjäl ,men ändå kände jag bara glädje från honom.

Jag blir så snurrig av allt då, MEN MÅSTE TÄNKA PÅ MIG SJÄLV DÅ, vad som är bäst för mig nu, genom att jag måste känna mig glad när jag sitter här även om jag vet min framtid, att det är jag och min tvillingsjäl. Men nu är vi sjuk båda två, men han bor med sina vänner för att rädda sig själv från att tänka, och känna för mycket då. Jag bor här och mår inte bra, men måste ändå skriva och bli klar då. Men under tiden får jag lyfta upp min dag, genom att ta emot hjälp från andra när han dyker upp ,och får mig att leva i igen och igen då, men måste bara tänka på mig själv. Men gillar inte att såra människor som jag gillar då, men har inget val då, genom att jag måste leva, annars har jag gått baklänges då. Men ibland måste man bara tänka på sig själv, och samma när jag bor här. Men vet min framtid, men är tyst som muren då.

JAG LEVER I EN SNURRIG VÄRLD DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.