SVENSKA FOLKET

Det finns mycket människor ,som har så lite vänner runt sig då. MEN SVENSKA FOLKET FUNGERAR SÅ. MEN INTE ALLA HAR DET SÅ. Men även andra människor, som kan ta kontakt med nya människor, nya vänner ,som är svårt för en del människor ,genom att folk i Sverige kan vara, så in sluten i sig själv då, GENOM ATT MÅNGA SVENSKAR ÄR ETT SLUTET FOLK DÅ, som folk från andra länder har svårt att komma dem in på livet då.

Genom att föds mycket slutet folk i landet, mest för att kunna leva ensam ibland ,genom att de har saker att reda ut med sig själv då, genom att gå igenom mycket hemska liv de haft då, som ingen människa kan se när de möter på svenska folket, som kommer från andra länder kan känna att svenska folket är ett slutet folk, som är så svårt att komma in på livet då.

Genom att de kan leva bland främlingar och visa upp ett sätt ,att jag vill inte bli störd då, OCH VILL LEVA OCH HA LUGNT RUNT SIG. Men vill leva bland människor litar på då ,genom att många människor i Sverige är ett slutet folk ,som många från andra länder kan se då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1428131-purazfcw-7.jpgGenom att de är mera öppna människor, som kommer från andra länder och kan lätt hjälpa till. Om de ser att behövs hjälp då, medan många svenskar kan vara misstänksam då, genom att de kan vara svårt att komma människor in på livet, GENOM ATT NU KOMMER MYCKET MÄNNISKOR FRÅN ANDRA LÄNDER, som kommer upptäcka att mycket folk är slutet folk ,som är svårt att komma in på livet då.

Genom att många svenskar föds så, genom att kunna gå igenom sitt liv. Men många av liven har varit så fruktansvärda liv, som de måste gå igenom då. Men många människor som flyr till Sverige kommer upptäcka problem med svenska folket ,att komma dem in på livet då. Genom att många människor har svårt att hjälpa andra människor ,när de hjälper människor från fruktansvärda länder. MEN INGEN VILL GÅ IN OCH HJÄLPA DEM RÄTT I SAMHÄLLET DÅ, genom att det finns en liten klick av svenskar som kan hjälpa människor då, genom att de tänker inte så mycket på det. Tar tid med folk och släpper sitt de höll på med ,och de är så intresserad av att hjälpa människor då. Men har svårt att komma en svensk in på livet ,genom att de föds sluten då, som andra ser som kommer hit försöker komma med i gemenskapen då.

Genom att bjuda på sig själv, som många människor från andra länder gör då BJUDER PÅ SIG SJÄLV DÅ, och vill ta med dem i gemenskapen då. Men kommer upptäcka att människor i Sverige är inte som dem, genom att de är inte öppen för ny gemenskap då, och kunna leva tillsammans när de bor i Sverige då. MEN SVENSKAR KAN VARA SUR PÅ INVANDRINGEN ,MEN HJÄLPER INTE ENS FOLK RÄTT I SAMHÄLLLT.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpgMen hjälper inte ens när bor i samma hus ens. Kan sura och titta snett på dem, istället för att visa hur vi lever i landet. MEN RÄCK FRAM HANDEN ,SÅ SER LANDET MYCKET BÄTTRE UT. 

MEN KASTAR SOPOR PÅ GÅRDEN, genom att de har inte kunskap om hur vi förvarar sopor. Men kan se gårdar ser hemsk ut, men ingen går dit och visar dem rätt.

VISA FOLK RÄTT. När vi lever i Sverige, då måste allt fungera även bland sophantering lägenheter ,som är extra viktigt hur vi lever här. 

Men måste visa som flyttar hit ,hur vi lever. MEN HAR DE GJORT DET???? Men många svenskar kan se sur ut åt allt, men måste vi hjälpa varandra ,genom att ta med dem i gemenskapen, då kan landet se bättre ut.

Men kan behöva hjälp hur de ska fixa saker när har ingen kunskap om det. MEN MÅNGA LÄGENHETER BLI SKADAD IDAG, genom att ingen vill hjälpa dem som flyr hit. Men visa hur lägenhet fungerar spis och allt som hör till. Men folk kan komma från fattiga länder ,som har inte kunskap om vatten och spis ,eller annat vi har rinnande vatten. Men har folk så med enkla saker, som vi har då. Men folk kommer från fattiga länder ,och tar tak över huvudet. Men då måste folk hjälpa dem rätt i samhället, så länge de stannar i landet. 

Men många som flyr hit kommer upptäcka hur svenska folket är då ,genom att de är ett slutet hårt folk, som många kommer upptäcka, genom att de föds i Sverige ,men för att klara av sina liv då. Genom att kunna ta tag i sina problem då, genom att tidigare liv har många människor problem då, och många kommer från problem liv ,som gör att många svenskar är ett slutet folk då, genom att de har svårt att ta in människor på livet, genom att de skyddar sig många idag då. MEN MÅNGA ÄR RÄDD NÄR DE SER VILKET HEMSKT FOLK HAR SAGT JA TILL. MEN VÅGAR KNAPPT ÖPPNA EN DÖRR. Men förstör för dem som sköter sig bra i samhället. Det finns bra människor som flyr hit. 

Nu blir många äldre utsatt för stora problem, när det kommer så mycket folk från andra länder, som gör att de skyddar sig så mycket då, genom att inte ta in mer människor i gemenskapen då, genom att de är så låst många människor, och speciellt när de blir gammal, då får många problem, genom att de kommer närmare sig själv då .Vill vara ensam ,utan en massa problem, genom att de måste gå igenom sitt liv i lugn och ro då. Men stänger ute människor från andra länder då ,genom att de vill inte ha så mycket kontakt med andra människor från andra länder då. DE ÄR MISSTÄNKSAM MOT OKÄNDA MÄNNISKOR DÅ, och har svårt att ta in folk i gemenskapen, genom att de föds slutet folk ,som stökar till för människor som flyr hit.

Genom att många kan se att folket är hjälpsamma, men inte alla är det, att visa folk rätt i samhället, som har kommit långt i dag. Men har svårt att räcka ut handen och hjälpa folk då fast de har kommit till ett fantastiskt och fritt land ,så är landet låst då. Men människor som är född här tänker inte på, att de är så låst genom att många kan känna att vissa människor i Sverige är enklare, än andra, men har problem många svenskar att räcka ut handen för det är rädd för det okända då. MEN DET FINNS EN BLANDING AV SVENSKAR SÅKLART, ALLA ÄR INTE DET. MER SOCIAL. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gifMEN VILL HA SOM DE ALLTID HAFT DET, SOM GÖR DET EXTRA SVÅRT NU, genom att svenska folket har svårt att ta in människor på livet då. Men är ett låst land och har svårt att hjälpa människor rätt i livet då ,genom att de ser inte att de ska hjälpa människor, genom att de har inte känslor för att hjälpa folk då, och tycker det är fel att hjälpa folk, och fel att hjälpa sitt eget folk, genom att de kan lätt räcka ut handen till andra ,som kommer från andra länder då, MEN SITT EGET FOLK HAR DE SVÅRT ATT HJÄLPA DÅ ,genom att de är hård många människor idag.

Man de föds så mycket människor, som ska rensa sina liv i ,Sverige ,men det kommer människor från andra länder, och landets får problem med så mycket nu genom att de måste leva i lugn och ro ,men nu har det kommit mycket folk från andra länder, som stökar till för dem då, genom att de vill inte ta in andra människor på livet då, och Sverige har tagit in så mycket folk som kommer från olika länder då. Men svenska folket har problem att hjälpa dem när de flyt hit då ,och måste ha stor hjälp av människor som redan bor i Sverige HUR LANDET FUNGERAR DÅ ,men är så dålig på att räcka ut handen till människor som flytt hit då.

Genom att folk vill inte hjälpa dem alls då ,många av svenska folket vill inte hjälpa dem att komma in i samhället ens då, och många är arg på att de stökar till, och ställer till då och förstör mycket ,MEN DE HJÄLPER INTE DEM ,och visar hur allt fungerar då ,genom att folk är så slutet på många platser i Sverige då, när de hjälper folk hit, då måste svenska folket hjälpa dem då ,genom att de har flyttat hit ,och måste ha stor undervisning från svenska folket då.

Genom  folk från andra länder kan ha så mycket problem att komma in i samhället då ,genom att de måste ha hjälp med mycket då ,och SVENSKA FOLKET MÅSTE BÖRJA HJÄLPA DEM  DÅ ,som flyttat hit, för att få slut på problemen då, som många svenskar har då, att de har svårt att hjälpa människor i samhället hur allt fungerar då.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.